![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Komers...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
No widzisz
![]() ![]() No mów, mów o tym komersie. Ja słucham ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
To ja się podłączam
![]() ![]() Paula, mykaj na nasz wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Oj Ajali, ja sama jeszcze żadnych decyzji nie podjęłam
![]()
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Wszystko płynie
![]() Masz szczęście, że jesteś taka zdecydowana. Ja jeden dzień jestem pewna na 100% gdzie pójdę, potem mnie nachodzą wątpliwości, zmieniam zdanie, jestem go znowu pewna....i tak w koło ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
sluchajcie skoro to jest watek poswiecony komersowi to moze wstawimy tu swoje zdjecia komersu ? w sumie ja mam 8 czerwca ale chetnie poogladam sobie sukienki jakie mialyscie ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Sory, już jestem.Wiec sie troche wypowiem. Komers mam coś kilka dni przed radą pedagogiczna , w razie gdyby komus chciało się wiecej wypić %...wiecie o co chodzi. I kosztuje mniejwiecej 40 zł. Ale i sa też inne wydatki..W sumie nawet nie myślalam ile można na ytaki skromny komers stracić FuuL KAsy. Nie wiem co ubiore... jeszcze musimy z dziewczynami ustalić. Zabawa od 17:00 do 00:00 w restauracji juz wczesniej udekorowanej. IDzie kto chce ale musi być minimum 70% 3 klas. Czyli u mnie wyjdzie z 75 osób.Bo nigdy sie nie zgramy tak żeby każdy poszedł. A jest tak: zamiary duże, komers do kitu a jak zamiary małe to komers super. Nawet jeśli myśliscie że bedzie do bani itp itd to sie mylicie. Słyszałam z opowiadań że zabawa sie potem tak rozkręca że szok. Jedyna chyba okazja na której są nauczyciele prawie wszyscy wiec myśle że fajnie. Bedziemy mieć Dj . A ja myśle jak juz nad długą sukienka ale nie wiem jaka...bo wczesniej jeszcze ide na wesele
![]() To tyle odemnie. Teraz piszcie wy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
No to ja tez się wypowiem.
1. Data komersu: 14 czerwca. Do kitu. Wtedy Polska gra z Niemcami. 2. Godziny: jeszcze nie ustalone. Najprawdopodobniej od szóstej do północy. 3. Lista osób: zaproszeni nauczyciele, wychowawcy, dyrekcja, rodzice, kórzy obsługują, no i my, 60 uczniów z trzech klas. 4. Miejsce: do kitu, sala gimnastyczna. Miał być nasz dom kultury, gdzie jest świetna nowa sala, ale dyro się nie zgodził ![]() 5. Koszt: nie dużo, 20 złotych. 6. Moje ubranie: jeszcze nic nie mam, ale upatrzyłam sobie fajną sukienkę w grochy. Polecam wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...al+gimnazjalny
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
mój komers byl swietny
![]() wszystkie dziewczyny specjalnie na ta okazje pokupowaly sobie kiecki a chlopaki oczywiscie w garniakach ![]() choc byli tam tez nauczyciele to bylo naprawde wspaniale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
komers: 21 czerwca
![]() Godziny - 6 (?)-22 chyba ze nam pozwolą dłużej (chociaż wątpie). Brak osob towarzyczacych,wszystkie kl. 3 (70 osob). Koszt- 60 zł (shit) A co do ubioru to musze sobie jakas kiecke zakupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Paula, nie martw się, zabawa na sali gim jest wlasnie najlepsza
![]() Ja bawilam się 5-6 h (caly czas na parkiecie ![]() ![]() ![]() Wszystkim życzę zabawy, takiej jaką mialam ja ( do dzisiaj wspominam to z łezką w oku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
No to się przyłącze
![]() tak więc mój bal gimnazjalny odbędzie się: 8 czerwca ( malo czzasu :P ) godziny: wiem że zwalone ale od 17 do 20 czy coś takiego ;/ hmmm koszt ok 20 zl wiec nieduzo ![]() ![]() A na sukienke mam juz materiał i pomysl teraz trzeba wprowadzićg ow życie przy pomocy babci, jej maszyny do szycia i zdolności krawieckich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
do trzeciklasistek(gimnazjum )
czy macie u siebie bale gimnazjalne? czy u was mozna zaprosci osobe towarzyszaca czy to sie w ogole poraktykuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dot.: do trzeciklasistek(gimnazjum )
Gimnazjum skończyłam już dawno, ale pamiętam, że miliśmy cos takiego u siebie. Ale bez żadnych osób towarzyszących. Zwykła potańcówka z kanapkamki no i trochę elegantszymi niz zwykle strojami.
Ostatnio jednak zauważyłam pewną niepokojąca tradycję. W wielu gimnazjach takie "bale" nazywa się studniówkami ![]()
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kwestii osób towarzyszących - z tego co wiem, takie imprezy zawsze są wewnątrzszkolne i nie zaprasza się osób spoza szkoły/klasy. A tak w ogóle, to nie lepiej byłoby zapytać nauczyciela/dyrektora/starszych kolegów ze szkoły? ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Aha i jeszcze jedno. U mnie bal gimnazjalny był w drugim półroczu już po wystawieniu ocen, ale jeszcze przed zakończeniem roku, żeby można w razie czego obniżyc ocenę z zachowania
![]()
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Jak ja konczylam gimnazjum to nie mozna bylo zapraszac osob towarzyszacych.. moze teraz to sie zmienilo
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
do trzeciklasistek(gimnazjum )
czy odbywa sie u was bal gimnajalny i czy mozna u was zaprosci osobe towarztszaca zy w gogole sie cos takiego praktykuje z gory dizkei za odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Cześć Olu
![]() Tak - odbywa się u mnie bal gimnazjalny. Jest 6 czerwca. Moja przyjaciółka pytała się czy może zabrać ze soba osobę towarzyszącą, ale wycha powiedziała, że nie ![]() Może u Ciebie w szkole będzie można? Z tego co mi wiadomo w ubiegłym roku dziewczyny zapraszały swoich chłopaków. Poza tym wszyscy mówią, że po 2-3 godzinach balu, wszystko się rozkręci i TŻ powinien bez problemu się "przedrzeć" ![]() Buziaki i udanej zabawy, jak się wybierasz ![]() Justyna ![]()
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Olcia_15 założyłaś już taki wątek, na dodatek wczoraj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=71648 został on połączony z innym wątkiem na ten sam temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
U mnie każdy może przyprowadzić osobę towarzyszącą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
u mnie nie ma czwegoś takiego jak "bal gimnazjalny" po prostu przychodziny do szkoły, każda klasa ma swoją sale i tam sobie siedzimy, a jak jtoś chce potańczyć, to na sali gimnastycznej, trzeba bedzie pokazać legitymacje, więc nie ma mowy o tym, żeby kogoś wkręcić, nawet torebki będą sprawdzali...
zaczyna sie chyba o 16, a kończy o 22 i rodzice muszą po nas przyjść :/ w co sie ubiore tego jeszcze nie wiem, musze z kumpelami pogadać
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
Edytowane przez domika91 Czas edycji: 2007-04-14 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Łączę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Ja odświeżam wątek, muszę się pochwalić, bo ja też mam bal gimnazjalny. Bal mam 16 czerwca. Będzie trwał od 19.00 (oczywiście zaczynamy polonezem) do 2.00
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Tak, aż 110 zł od osoby, wliczone jest w jedzenie, dekoracja sali (a właściwie auli) i zespół. Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
osz matko, to prawie taką imprezkę robicie jak studniowka...ja tam pamiętam mój "komers" po gimnazjum. fajnie bylo,ale skropmnie,nie bylo zadnego zespolu tylko dj, na stolach jedzenia tez nie bylo maksymalnie duzo, wszystko robilismy tak by koszta byly jak najmniejsze
![]() życzę udanej zabawy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.