Komers... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-20, 19:01   #31
NaStoLatKa :)
Rozeznanie

Dot.: Komers...

Cytat:
Napisane przez paula007
Ja mam komers 14 czerwca Wtedy Polska gra z Niemcami
Ojaaa współczucia. Ja bym jednak wybrała chyba Mecz. To jak...czekam na chetne
NaStoLatKa :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-20, 19:20   #32
paula007
Zakorzenienie

No widzisz Ale ja muszę na ten komers iść, więc mam po meczu. Chyba,że nauczyciele nam pozwolą oglądać na świetlicy

No mów, mów o tym komersie. Ja słucham Tzn. czytam

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-20, 19:25   #33
ajali
Wtajemniczenie

To ja się podłączam A juz mialam i to na feriach zimowych.

Paula, mykaj na nasz wątek Dziewczyny podejmują wazne decyzje dotyczace liceum
ajali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-20, 19:31   #34
paula007
Zakorzenienie

Oj Ajali, ja sama jeszcze żadnych decyzji nie podjęłam

Stary 2006-05-20, 19:35   #35
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula007
Oj Ajali, ja sama jeszcze żadnych decyzji nie podjęłam
Czas plynie :/ Ja na szczescie jestem juz pewna
Stary 2006-05-20, 19:40   #36
paula007
Zakorzenienie

Wszystko płynie

Masz szczęście, że jesteś taka zdecydowana. Ja jeden dzień jestem pewna na 100% gdzie pójdę, potem mnie nachodzą wątpliwości, zmieniam zdanie, jestem go znowu pewna....i tak w koło

Stary 2006-05-20, 20:12   #37
Muuuuu
Raczkowanie

sluchajcie skoro to jest watek poswiecony komersowi to moze wstawimy tu swoje zdjecia komersu ? w sumie ja mam 8 czerwca ale chetnie poogladam sobie sukienki jakie mialyscie ;D
Muuuuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-20, 20:19   #38
ajali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Muuuuu
sluchajcie skoro to jest watek poswiecony komersowi to moze wstawimy tu swoje zdjecia komersu ? w sumie ja mam 8 czerwca ale chetnie poogladam sobie sukienki jakie mialyscie ;D
Brak
Stary 2006-05-21, 11:16   #39
NaStoLatKa :)
Rozeznanie

Sory, już jestem.Wiec sie troche wypowiem. Komers mam coś kilka dni przed radą pedagogiczna , w razie gdyby komus chciało się wiecej wypić %...wiecie o co chodzi. I kosztuje mniejwiecej 40 zł. Ale i sa też inne wydatki..W sumie nawet nie myślalam ile można na ytaki skromny komers stracić FuuL KAsy. Nie wiem co ubiore... jeszcze musimy z dziewczynami ustalić. Zabawa od 17:00 do 00:00 w restauracji juz wczesniej udekorowanej. IDzie kto chce ale musi być minimum 70% 3 klas. Czyli u mnie wyjdzie z 75 osób.Bo nigdy sie nie zgramy tak żeby każdy poszedł. A jest tak: zamiary duże, komers do kitu a jak zamiary małe to komers super. Nawet jeśli myśliscie że bedzie do bani itp itd to sie mylicie. Słyszałam z opowiadań że zabawa sie potem tak rozkręca że szok. Jedyna chyba okazja na której są nauczyciele prawie wszyscy wiec myśle że fajnie. Bedziemy mieć Dj . A ja myśle jak juz nad długą sukienka ale nie wiem jaka...bo wczesniej jeszcze ide na wesele Włoski napewno nie w kok:/ a rozpuszczone. Do tego kilka wizyt na solarze i cud miód. Szkoda tylko że z niektórymi osoboami nie bede mogła sie bawić tak jak kiedyś bo niestety sa za głupie < mam na myśli byłe przyjaciółki>
To tyle odemnie. Teraz piszcie wy
NaStoLatKa :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-21, 11:42   #40
paula007
Zakorzenienie

No to ja tez się wypowiem.

1. Data komersu: 14 czerwca. Do kitu. Wtedy Polska gra z Niemcami.
2. Godziny: jeszcze nie ustalone. Najprawdopodobniej od szóstej do północy.
3. Lista osób: zaproszeni nauczyciele, wychowawcy, dyrekcja, rodzice, kórzy obsługują, no i my, 60 uczniów z trzech klas.
4. Miejsce: do kitu, sala gimnastyczna. Miał być nasz dom kultury, gdzie jest świetna nowa sala, ale dyro się nie zgodził
5. Koszt: nie dużo, 20 złotych.
6. Moje ubranie: jeszcze nic nie mam, ale upatrzyłam sobie fajną sukienkę w grochy. Polecam wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...al+gimnazjalny

Stary 2006-05-21, 12:01   #41
tak-po-prostu
Zadomowienie

mój komers byl swietny oragnizowali wychowawcy klas 3, rodzice z rady rodzicow i tam jeszcze ktos chyba. kosztowalo 40zł.
wszystkie dziewczyny specjalnie na ta okazje pokupowaly sobie kiecki a chlopaki oczywiscie w garniakach
choc byli tam tez nauczyciele to bylo naprawde wspaniale
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-21, 12:44   #42
Gosiutka
Rozeznanie

komers: 21 czerwca
Godziny - 6 (?)-22 chyba ze nam pozwolą dłużej (chociaż wątpie).
Brak osob towarzyczacych,wszystkie kl. 3 (70 osob).
Koszt- 60 zł (shit)
A co do ubioru to musze sobie jakas kiecke zakupic
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-21, 14:38   #43
ajali
Wtajemniczenie

Paula, nie martw się, zabawa na sali gim jest wlasnie najlepsza
Ja bawilam się 5-6 h (caly czas na parkiecie ) Nauczyciele... wybyli dosyc szybko Placilismy 40zl, glownie z powodu "obiadu" (i tak nikt nic nie tknał)

Wszystkim życzę zabawy, takiej jaką mialam ja ( do dzisiaj wspominam to z łezką w oku )
Stary 2006-05-21, 15:54   #44
201606300930
Konto usunięte

No to się przyłącze

tak więc mój bal gimnazjalny
odbędzie się: 8 czerwca ( malo czzasu :P )
godziny: wiem że zwalone ale od 17 do 20 czy coś takiego ;/
hmmm koszt ok 20 zl wiec nieduzo ogólnie mam nadzieje ze bedzie fajnie tylko poloneza nie chcce mi sie tanczyc .... ale po pierwsze jak nie zatancze obniżą mi ocene z muzyki i mój partner powiedział ze sie obrazi
A na sukienke mam juz materiał i pomysl teraz trzeba wprowadzićg ow życie przy pomocy babci, jej maszyny do szycia i zdolności krawieckich Buziaki
201606300930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-12, 21:08   #45
olcia_15
Raczkowanie

do trzeciklasistek(gimnazjum )

czy macie u siebie bale gimnazjalne? czy u was mozna zaprosci osobe towarzyszaca czy to sie w ogole poraktykuje?
olcia_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-12, 21:16   #46
negativna
Raczkowanie

GG do negativna
Dot.: do trzeciklasistek(gimnazjum )

Gimnazjum skończyłam już dawno, ale pamiętam, że miliśmy cos takiego u siebie. Ale bez żadnych osób towarzyszących. Zwykła potańcówka z kanapkamki no i trochę elegantszymi niz zwykle strojami.

Ostatnio jednak zauważyłam pewną niepokojąca tradycję. W wielu gimnazjach takie "bale" nazywa się studniówkami (że niby 100 dni przed egzaminem gimnazjalnym) :/
Stary 2007-04-12, 21:50   #47
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez negativna
Gimnazjum skończyłam już dawno, ale pamiętam, że miliśmy cos takiego u siebie. Ale bez żadnych osób towarzyszących. Zwykła potańcówka z kanapkamki no i trochę elegantszymi niz zwykle strojami.

Ostatnio jednak zauważyłam pewną niepokojąca tradycję. W wielu gimnazjach takie "bale" nazywa się studniówkami (że niby 100 dni przed egzaminem gimnazjalnym) :/
Miałam tak samo. Zwykła dyskoteka, ale inne stroje, jakieśl epsze sukienki i tylko tyle. Osoby towarzyszące w gimnazjum na balu? Nie nie było czegoś takiego...
Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 07:05   #48
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olcia_15 Pokaż wiadomość
czy macie u siebie bale gimnazjalne? czy u was mozna zaprosci osobe towarzyszaca czy to sie w ogole poraktykuje?
Myślisz o komersie, czy o "balu" z innej okazji? Wiem, że na Modzie w karnawale był sezon na "gimnazjówki", czyli takie małe stódniówki - o to Ci chodzi?

W kwestii osób towarzyszących - z tego co wiem, takie imprezy zawsze są wewnątrzszkolne i nie zaprasza się osób spoza szkoły/klasy.

A tak w ogóle, to nie lepiej byłoby zapytać nauczyciela/dyrektora/starszych kolegów ze szkoły?

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 07:10   #49
negativna
Raczkowanie

GG do negativna

Aha i jeszcze jedno. U mnie bal gimnazjalny był w drugim półroczu już po wystawieniu ocen, ale jeszcze przed zakończeniem roku, żeby można w razie czego obniżyc ocenę z zachowania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-13, 08:55   #50
Asi_ek
Wtajemniczenie

Jak ja konczylam gimnazjum to nie mozna bylo zapraszac osob towarzyszacych.. moze teraz to sie zmienilo
Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą?

Asi_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 18:33   #51
olcia_15
Raczkowanie

do trzeciklasistek(gimnazjum )

czy odbywa sie u was bal gimnajalny i czy mozna u was zaprosci osobe towarztszaca zy w gogole sie cos takiego praktykuje z gory dizkei za odp
olcia_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 18:39   #52
Justynka1710
Zakorzenienie

Cześć Olu
Tak - odbywa się u mnie bal gimnazjalny. Jest 6 czerwca. Moja przyjaciółka pytała się czy może zabrać ze soba osobę towarzyszącą, ale wycha powiedziała, że nie
Może u Ciebie w szkole będzie można? Z tego co mi wiadomo w ubiegłym roku dziewczyny zapraszały swoich chłopaków. Poza tym wszyscy mówią, że po 2-3 godzinach balu, wszystko się rozkręci i TŻ powinien bez problemu się "przedrzeć"
Buziaki i udanej zabawy, jak się wybierasz
Justyna
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 18:42   #53
Daria_P
Wtajemniczenie

Olcia_15 założyłaś już taki wątek, na dodatek wczoraj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=71648 został on połączony z innym wątkiem na ten sam temat.
Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 18:47   #54
klaudiaa
Zakorzenienie

U mnie każdy może przyprowadzić osobę towarzyszącą.
klaudiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 19:02   #55
domika91
Rozeznanie

GG do domika91

u mnie nie ma czwegoś takiego jak "bal gimnazjalny" po prostu przychodziny do szkoły, każda klasa ma swoją sale i tam sobie siedzimy, a jak jtoś chce potańczyć, to na sali gimnastycznej, trzeba bedzie pokazać legitymacje, więc nie ma mowy o tym, żeby kogoś wkręcić, nawet torebki będą sprawdzali...
zaczyna sie chyba o 16, a kończy o 22 i rodzice muszą po nas przyjść :/ w co sie ubiore tego jeszcze nie wiem, musze z kumpelami pogadać
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."

Edytowane przez domika91
Czas edycji: 2007-04-14 o 17:35
domika91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-13, 22:49   #56
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Cytat:
Napisane przez olcia_15 Pokaż wiadomość
czy odbywa sie u was bal gimnajalny i czy mozna u was zaprosci osobe towarztszaca zy w gogole sie cos takiego praktykuje z gory dizkei za odp
Proszę nie zakładać dwóch takich samych wątków i skorzystać z wyszukiwarki przed jego założeniem

Łączę.
Stary 2007-04-27, 20:06   #57
stokrotka.9
Przyczajenie

Ja odświeżam wątek, muszę się pochwalić, bo ja też mam bal gimnazjalny. Bal mam 16 czerwca. Będzie trwał od 19.00 (oczywiście zaczynamy polonezem) do 2.00 . Organizacją zajmują się głównie rodzice, to oni będę dekorować salę, mamy już załatwioną najlepszy(podobno) zespół w mieście. I tu właśnie rosną koszty, na razie zatrzymaliśmy się na 110 zł. Na balu będzie mnóstwo gosci honorowych, m.in.: prezydent miasta i biskup, który zarządza naszą szkołą (jest to szkoła katolicka). Jutro jadę kupić jakąś sukienkę, mam nadzieję, że wyjazd będzie owocny. Pozdrawiam P.S. Musiałam się pochwalić, bo już się nie mogę doczekać tego balu.
stokrotka.9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-27, 20:26   #58
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

Cytat:
Napisane przez stokrotka.9 Pokaż wiadomość
Ja odświeżam wątek, muszę się pochwalić, bo ja też mam bal gimnazjalny. Bal mam 16 czerwca. Będzie trwał od 19.00 (oczywiście zaczynamy polonezem) do 2.00 . Organizacją zajmują się głównie rodzice, to oni będę dekorować salę, mamy już załatwioną najlepszy(podobno) zespół w mieście. I tu właśnie rosną koszty, na razie zatrzymaliśmy się na 110 zł. Na balu będzie mnóstwo gosci honorowych, m.in.: prezydent miasta i biskup, który zarządza naszą szkołą (jest to szkoła katolicka). Jutro jadę kupić jakąś sukienkę, mam nadzieję, że wyjazd będzie owocny. Pozdrawiam P.S. Musiałam się pochwalić, bo już się nie mogę doczekać tego balu.
Jejku...aż 110 zł?
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-27, 20:38   #59
stokrotka.9
Przyczajenie

Tak, aż 110 zł od osoby, wliczone jest w jedzenie, dekoracja sali (a właściwie auli) i zespół. Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę. Pozdrawiam.
stokrotka.9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-27, 21:57   #60
iza_
Wtajemniczenie

osz matko, to prawie taką imprezkę robicie jak studniowka...ja tam pamiętam mój "komers" po gimnazjum. fajnie bylo,ale skropmnie,nie bylo zadnego zespolu tylko dj, na stolach jedzenia tez nie bylo maksymalnie duzo, wszystko robilismy tak by koszta byly jak najmniejsze a i tak wszyscy się bosko bawili i wielu z nas wspomina ta imprezę do dziś

życzę udanej zabawy
iza_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości