![]() |
#31 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dot.: Abstrakcyjne pytanie intymne do kobiet
Jak kogoś podnieca coś takiego:
http://cdn.mommyish.com/files/2011/0...l_474x7001.jpg To jest chory po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Hrodebert
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ^żart |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ja bym nie ruszyła. W sumie kobiety są uważane za te, które nie maja tak silnego pociągu seksualnego. Jednak ja się z tym nie zgodzę, bo uważam, że też go mamy, ale nie pokazujemy tego tak. Jednak dla mnie takie dziecko to nie jest najlepszy kandydat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
po drugiej stronie szafy
|
Pierwszoklasiści standardowo mają 13, plus dwunastolatkowie z drugiej połowy roku
![]() ![]() Nie mając nad sobą groźby odsiadki za pedofilię? Nie wiem, ja tam bym ręki uciąć nie dała. Może by i nie próbowali bzyknąć, ale w pociąg do takiej jestem skłonna uwierzyć.
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
nie wiem, ale dla mnie mlodszy chlopak to dziecko... może dlatego, że wolę dojrzałych facetów?
ja bym takiego ,, chłoptasia,, na bezludnej wyspie kijem nie tknęła, jeśli chodzi o sprawy seksualne :-D traktowałabym go jak kumpla/brata.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Większość by poleciała, gdyby to była jedyna opcja. Nie rozumiem skrajnego przypadku 10-12 lat. Ale resztę jestem w stanie ogarnąć rozumem, zwłaszcza w dzisiejszych czasach ps. dziewczynka ze zdjęcia ma na oko ok 6lat |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
W ekstremalnych sytuacjach człowiek walczący o przetrwanie zamienia się w zwierze. Wydaje mi się że chłopak słusznie myśli że większość mężczyzn zdecydowałaby się na seks nawet z 10-latką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
W walce o przetrwanie chodzi o jedzenie, wodę pitną. Napięcie seksualne można rozładować inaczej, niż na 10 letniej dziewczynce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że mało która kobieta widziałaby w młodszym chłopaku obiekt seksualny, już prędzej obudziłby on w niej instynkty macierzyńskie i opiekuńcze, niż pożądanie.
Zawsze powtarzałam, że wolę 20 lat starszego, niż 2 lata ode mnie młodszego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Hrodebert
|
Cytat:
w sumie Dzikus napisał >przeoczyłem . Edytowane przez ARAKSJEL Czas edycji: 2013-09-11 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
No okej, te 13-15 lat jestem w stanie zrozumieć: z resztą na początku po trafieniu na wyspę jakoś by się trzymali- zanim by im się w głowach potentegowało, to dzieciak byłby już trochę starszy. Może nawet miałaby już stabilny cykl
![]() Ale przedział 10-12? Przecież to niesmaczne, nawet bez groźby odsiadki, to nie ma prawa nikogo podniecać, chyba, że facet trafiłby do buszu sam będąc dzieckiem, nie wykształcił żadnych granic i nie poznał norm społecznych, i wtedy po 20 latach rzucić mu dziesięciolatkę, to owszem, pewnie by brał (jak to brzmi w ogóle...). Aha, co do gimnazjalnych piękności, ustalmy sobie jeszcze jedno ![]() jak dla mnie zalążki cyca podreperowane pierwszym stanikiem z push-upem i twarz postarzona o ćwierćwiecze szpachlem z fluidem, to to nie są kobiece walory. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Hrodebert
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Abstrakcyjne pytanie intymne do kobiet
Cytat:
Dla mnie nie ma rozkminy, ponieważ twój przedział wiekowy jest aseksualny. To pytanie o podtekscie pedofilskim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Odnoszę wrażenie, ze autor sprawdza na ile jego ciągoty sa normalne, a na ile przekraczają granicę normalności Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Wolałabym tego kija użyć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Poczekałabym, aż chłopiec dorośnie do seksu i nauczyłabym go spełniać moje zachcianki. Byłoby faaajnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 24 lata i nie ma szans, żebym się zainteresowała aż tak młodszym :P
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
dokładnie dużo dziewczyn z gimnazjów wygląda starzej niż ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nizej to nie, to obrzydliwe. wierzę też że nie każdy facet współżyłby z młodą dziewczyną, tzn no generalnie autorze wątku między 10 latką a 15 latką jest OGROMNA różnica, 15 latka jest o połowę życia starsza od 10 latki ![]() dla przykładu, Mila Kunis ma tutaj 15 lat ![]() ![]() zawaliłeś tak ogromnym przedziałem wiekowym, że masakra ![]() gdyby tak wyglądała 15 latka, to jako facet, myślę że bym rwała. biologicznie jest już kobietą w pełni dojrzałą do wydania na świat potomstwa. gdyby miała 10 lat, absolutnie bym nie rwała. to pedofilia przecież. o chłopcach się nie wypowiem bo oni zdecydowanie później dojrzewają i nie ma co porównywać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
ooo albo Kendall Jenner, to jej fotki gdy miała ok 14-15 lat
![]() ![]() to fotka z 2010 roku, miała wtedy 15 lat (urodzona w 1995) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- w ogóle 15 latki w świecie modelek to norma. wydaje mi się że większość facetów by na to poszła. na bezludnej wyspie, no w końcu jakoś musieli by ją zaludnić. laska sporo młodsza, ale to już nie jest obrzydliwe, to byłby seks z "gówniarą" czy tam "siksą" ale nie z dzieckiem, nie pedofilia, jakby była dojrzała płciowo. kurde ale naprawdę chłopców to sobie nie umiem wyobrazić ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Eeee. Przeciętna 10-latka to dzieciak i wątpię, żeby normalny facet na takie dziecko poleciał. Myślę, że około 13 roku życia dziewczynki zaczynają wyglądać już bardziej kobieco i wtedy ewentualnie można je zacząć uważać za obiekt seksualny (przynajmniej z ciała, bo mentalnie to raczej wciąż to pieluchy). Mogę zrozumieć zarywanie do wyrośniętej 15stki, niżej raczej słabo.
Jeżeli chodzi o chłopców w tym wieku, to absolutnie - kijem bym nie tknęła. Nawet 15 lat to za mało dla chłopca, żeby mógł nakręcić kobietę, no sorry. Ja generalnie lubię popatrzeć na młodszych, mogłabym się nawet i skusić na jakieś młode ciacho, ale myślę, że celowałabym w minimum 17-18 lat (po prostu musiałby już wyglądać jak facet, młodziutki, ale menszczyzna ![]()
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Ostatnio widziałam pewnego atrakcyjnego 19 latka.
Potem się popukałam w głowę bo przypomniałam sobie że ostatni raz oglądałam się za 19 latkiem jakoś w 3 gim/1 liceum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Siostra mojego męża ma 11l. jest płaska jak deska- zero cech kobiecej figury. Ogólnie uważam, że w tym wieku dziewczynki wyglądają koszmarnie, jak takie pokraki. Nigdy wcześniej i nigdy później nie wyglądają tak pokracznie. Nie kleję jak normalny na umyśle facet mógłby mieć ciągoty do 10-11 latki.
Co do argumentu, że królowie w średniowieczu brali sobie tak młode żony- to też nie można się do końca zgodzić. Zwykle jak sobie brali takie dzieciaki, to czekali kilka lat z seksem, Niemiesiączkująca kobieta nie była dla nich atrakcyjna jeśli chodzi o seks, bo i tak nie mogła urodzić dziecka. Edytowane przez DariaKom Czas edycji: 2013-09-11 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
w ogóle jaak, młodzieńczy wąsik, mutacja, to przecież działa anty-seksualnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Odp: Abstrakcyjne pytanie intymne do kobiet
Jak przyjdzie ochota to i pies kota wyłomota
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Abstrakcyjne pytanie intymne do kobiet
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Abstrakcyjne pytanie intymne do kobiet
Nie... Prędzej zaczęłaby go niańczyć "Nie jesteś głodny? Nie chce CI się pić? A może pójdziemy bananów poszukać?"
![]() Na pewno nie seks.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.