![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wózek Quinny Moodd
Cytat:
Wywrotny jest, bo i wiadomo, ze 3 kola sa o wiele mniej stabilne, ile ja juz razy widzialam padajce quinny, gdy rodzic powiesil na raczke torbe lub zakupy i przy wyjeciu bobasa wozek laduje. Nie polecam nikomu kupowania wozka 3 kolowego, czy tez kupujemy stol z 3 nogami ? A wjechac na wyzszy chodnik to jak sobie poradzisz na jedyn kole przednim ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat sie nie zgodze. Jezdze prawie 8 mies I jeszcze nigdy nie mialam sytuacji zeby miał sie wywrocic. Po za tym Quinny moodd ma opcje wymiany przedniego kola na dwa jesli komus bardzo zaleźy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dzis idę odebrać quinny moodd wraz z gondola. Rodzę na przełomie lipca i sierpnia. Wahalam sie jeszcze nad modelem buzz ale ostatecznie przeważyła możliwość rozłożenia spacerówki na płasko w wózku moodd. Martwi mnie mały koszyk na dole. Pewnie dokupie jeszcze jakaś dodatkowa torbę na ramę. Budka rzeczywiście jest tylko przeciwsłoneczna ale nie martwi mnie to bo pokrowiec przeciwdeszczowy jest bardzo poręczny. Jak juz przetestuje, zdam relacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moim zdaniem gondolka w tym wózku sprawdza się bardzo dobrze w zimie. Jeździłam z córeczką od listopada i przez kolejne 5 miesięcy. Czasami było poniżej zera ale to nie przeszkodziło nam w spacerkach. Kocyk ochronny był, córcia miała ubrany śpiworek i ani razu mi nie chorowała. ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Jestem szczęśliwą posiadaczką wózka QUINNY MOOD kolor czerwony. wózek używam od listopada 2013r. i muszę stwierdzić że jestem z niego bardzo zadowolona. wygląd tego wózka jest rewelacyjny- niejednokrotnie ludzie zaczepiali mnie na ulicy, mówiąc jaki to super wózek. Wózek doskonale się prowadzi. Mieszkam w mieście, ale na spacerki wybieramy się nie tylko po prostych chodnikach, ale także po parkach, alejkach itp. i podczas prowadzenia mnie nie zawiódł. dzięki skrętnym przednim kołom bez problemu można wykręcić wózkiem na małych powierzchniach (nawet w domu woziłam w wózeczku córeczkę do uspania bo bardzo to lubiła). Jeżeli chodzi o gondolkę to sprawdziła się w zimie wiec w lecie tym bardziej by sie nadała. córcia urodziła się dość duża i długa, ale nie "wyrosła" z gondolki, zmienilismy na spacerówkę, ponieważ córcia nie chciała już jeździć z pozycji leżącej, chciała widzieć wszystko dookoła. doskonale się składa. po złożeniu spokojnie mieści się w małym bagażniku. podczas składania mozna zdemontować koła. składanie bardzo szybkie, można to zrobić jedną ręką ![]() przekładanie spacerówki tył/przód do kierunku jazdy też nie stanowi żadnago problemu i robi się to odblokowując tylko 1 przycisk ![]() Jak dla mnie za minus mogłabym uznać jedynie mały kosz na zakupy, ale z drugiej strony jak chcę robić duze zakupy to wybieram się autem. zaraz będzie rok jak go używam, nic mi się tam nie zepsuło, nie pękło a spaceruję codziennie po kilka godzin... jak miałabym wybór ponowny czy kupic ten wózek czy nie to ZDECYDOWANIE kupiła bym go po raz kolejny. mam nadzieje że moja recenzja pomoże WAM w wyborze wózka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
A jak się Mood sprawdza na schodach? Widziałam testy podobnych wózków i na schodach wypadały słabo, na przykład torba zaczepiała się o schody. Poważnym minusem jest chyba w nim tylko to że nie ma "wizjera" w budce i już się zastanawiam jak by tam tę budkę podziurawić
![]() I jeszcze jedno mam pytanie, czy da sie w tym wózku dziecko pobujać??? Edytowane przez bimbunia_ Czas edycji: 2014-08-17 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
W gondolce pobujasz bez problemu, w spacerowce nie. Ze schodami nie pomoge bo nie mialam okazji wyprobowac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() co do schodów, to też wielkiej tragedii nie ma, nie jest meeega ciężki, dasz radę ;-) pewnie już podjęłaś decyzję ;-) jeśli zdecydowałaś się na mooda, to nie pożałujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
zgadzam się z kamparii1990 quinny mood to super wózek, moja starsza siostra go ma. na nic nie może przy nim narzekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
serio, mnie to sie moodd podoba jak ma bialy stelaz, super to wyglada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
o w tej wersji limonkowej moodd z bialym stelazem wyglada oblednie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
MBZ♥
|
Mondo
![]() Miałam czarną gondolę z białą obramówkę i czarną spacerówkę-black irony na białym stelażu. Wygląd świetny, prowadzenie też. Byłam bardzo zadowolona i kolejny raz też bym kupiła moodda. Przy sprzedaży na olx był całe 3 minuty od momentu wystawienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zastanawiam się dlaczego tak mało opinii w sieci na temat tego wózka ![]() naczytałam się opinii, że wózek nie daje rady w "terenie" i jest fajny tylko na spacery po mieście, czy ktoś może coś więcej na ten temat powiedzieć? dość często bywamy w górach i jest to dla nas bardzo ważna kwestia. Pozdrawiam!
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie obawiałam sie tego przy quinny a dla nas to ważna kwestia bo dwoch wózków kupować nie bedziemy ![]() Co do wagi to nie ma problemu, mieszkamy w apartamentowcu, mamy podziemny garaż albo na klatce schodowej wiec nie musze go targać całego na 2 piętro. Chyba jednak zostaniemy przy mura 4 plus, xlander przemawiał do mnie ale w wersji xa, ten xmove nie bardzo (a jest podobno nowsza, lepsza wersja xa)... Tez czytałam rozne opinie ale wiadomo, ze nie ma rzeczy idealnych, każdemu cos moze nie spasować ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
jak wybierzesz moodd w wersji z czterema kolami to spokojnie da sobie radę, takze nie wiem skąd ten osod o zzlym prowadzeniu w terenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sporo opinii jest o tym, ze nie dają rady w terenie ![]() Ja nie wiem bo nie mam ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
W przyszłym tygodniu wybiorę sie do hurtowni pooglądać na żywo quinny. Na ta chwile "testowałam" u znajomej maxi cosi, quinny widziałam jedynie na zdjęciach i kilka razy gdzies na mieście ale sama go nie próbowałam prowadzić i chociażby chciałabym go "pomacać" :P
![]() |
#52 |
MBZ♥
|
U mnie w sklepach był ten problem, że nigdzie nie było wersji czterokolowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
co do quinny i tym, ze w terenie nie dają sobie rady, to chyba nie tak do końca.. wiadomo, że lekka parasolka z małymi kółkami będzie miała ciężej, niż wózek na duzych pompowanych kołach
![]() ale to coś za coś tu masz lekką parasolkę, w naszym przypadku przydatne to jest, bo wnoszę wózek wraz z dzieckiem na 3 piętro, więc musiał być lekki, a po lesie nie chodzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Wózek Quinny Moodd
Cytat:
No mi wlasnie nie zalezy na lekkim wózku bo ja wnosić na gore nie bede. Byliśmy dzisiaj oglądać w salonie firmowym i quinny i maxi cosi i jednak ten drugi w naszym przypadku wydał sie lepsza opcja pomimo, ze quinny bardzo ładnie sie prezentuje ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-21 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
roxana gratuluję wyboru
![]() ![]() choć ja w sumie nie narzekam, nasz quinny jest lekki i na 3 piętro wnoszę razem z dzieckiem, dlatego też nie wyobrażam sobie, żeby kupić ciężki wózek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
podpisuję się pod fankami modelu moodd. Moja rodzona sis ma go od miesiąca, wiem to nie długo, ale wózek jest śliczny! siostra ma tez na białym stelażu, ale różową gondolkę :P
w sumie siostra zdecydowała się na tą firmę, bo zobaczyła, że u mnie spacerówka super się sprawuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
coś mi się tak o ouszy obiło, ze znajoma kupiła 3 kołowy, ale nie czuła się pewnie i dokupiła sobie tą przekładkę. Ja wczoraj na cmentarzu widziałam rodzinkę w tym wózku moodd, bardzo fajnie wygląda ten wózek- taki nowoczesny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.