|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Seks bez zobowiązań, czy warto?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Pokaż mu się "od środka" może on również poczuje to co Ty.Jedno wiem na pewno... jeśli zaczniesz tą relację od sexu nie licz na uczucia z jego strony. Postaraj się odwlec sex do momentu aż zauważysz, że to On zaczyna tęsknić za Toba
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
A pomyśl jak to z nim zrobisz, a dajmy na to za miesiąc spotkasz miłość swego życia? Jakiegoś fajnego, wartościowego chłopaka, nie o tyle lat starszego. I będziesz żałować, ze nie zaczekałaś z tym na niego.
Powiem jeszcze: wśród moich koleżanek podobne układy (czyli pójście do łóżka z facetem, który nas zauroczył, ale raczej bez wzajemności) przynosiły jedynie cierpienie. Poczytaj też tu: http://kobieta.wp.pl/kat,26325,title...14fd&_ticrsn=3 "Twój związek przechodzi niewielki kryzys? W sypialni powiało nudą? Jesteś singielką i, niespodziewanie, wpadasz na pomysł, by zapomnieć się przez chwilę z zimnym, nieodpowiednim dla ciebie, draniem? Uważaj, co robisz, bo konsekwencje mogą być poważniejsze, niż zakładasz. Wiadomo, że im więcej oksytocyny, tym większe ryzyko silnego przywiązania. I zasadniczo to dobrze, jednak tylko wtedy, gdy proces taki zachodzi u obojga partnerów. Może się okazać, że, zgodnie z umową, kochanek ulotni się rano bezpowrotnie, a ty długo nie będziesz w stanie wrócić do normalnego funkcjonowania. "
|
|
#34 |
|
Naczelna Nastolatka
|
opowiedz komuś dorosłemu o tym! Może być psycholog, pedagog w szkole, jakaś ciotka, kuzynka, sąsiadka. wg mnie jesteś za młoda żeby zostać samej z tym problemem. Oczywiście nie możesz się z tym gościem spotykać, ale potrzebujesz wsparcia kogoś w realu.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Przestań bredzić! W czym miałoby pomóc otworzenie się przed szmaciarzem, który na to nie zasłużył? On nie zatęskni, bo mają w dupie.
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Wycofuj się z tego tym bardziej, że facet ma charakter podrywacza a Ty jesteś bardzo młodziutka i możesz przeżyć te wspaniałe chwile z wartościowym facetem. A co do seksu bez zobowiązań... Sama jestem w takim "układzie" od maja. Facet ma dziewczynę z którą są i nie są na przemian, spotykamy się gdy nam się chce. Na początku to wszystko kontrolowałam, ogólnie było ok (utrzymujemy kontakt codzienny, nawet jeśli siedzi za granicą - skype, facebook, rozmowy telefoniczne i smsy). Jednakże od jakiegoś miesiąca chodzę tak wykończona, ponieważ kiedy jest w kraju i nie odpisuje już się zastanawiam czy czasem nie siedzi u Niej. Tak, pojawiła się zazdrość i chyba się zakochałam. Oczywiście chcę się z tego jak najszybciej wycofać bo wiem że tylko się zawiodę. Tak więc sama widzisz że lepiej zaprzestać już na samym początku
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
NIe mam nikogo z kim mogłabym o tym pogadać. I to jest najgorsze, bo teraz zaczynam myśleć racjonalnie a co będzie jak odejdę od komputera? Tego już nie jestem pewna
|
|
|
|
|
#38 |
|
jestę wieszczę
|
Dokładnie. Życie to nie komedia romantyczna.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Naczelna Nastolatka
|
oj dziewczyno, nie wierzę, że nie w twoim otoczeniu absolutnie nikogo starszego od ciebie, kto mógłby ci pomóc. Zrozum, że sama sobie nie poradzisz, a my na forum też niewiele pomożemy, bo twierdzisz, że nie umiesz się powstrzymać.
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Nie mam rodzeństwa, rodzice absolutnie nie wchodzą w grę, nie mam nikogo zaufanego z rodziny
|
|
|
|
|
#43 |
|
Naczelna Nastolatka
|
to może być sąsiadka, ktoś ze szkoły, dalsza kuzynka. Po prostu potrzebujesz wsparcia w rzeczywistości, a nie tylko klepania na forum.
Możesz też ostatecznie spróbować poszukać wsparcia psychologa w jakieś poradni. Masz wybór, albo przełamiesz wstyd i komuś powiesz, albo wpakujesz się w mega kanał.
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2013-09-15 o 13:44 |
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Nie umiem się otworzyć przed przypadkową osobą
|
|
|
|
|
#45 |
|
Naczelna Nastolatka
|
no to możesz się wpakować w takie gówno, jeśli nie chcesz z kimś pogadać i poszukać pomocy. Sorry, ale to twój wybór.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Usun jego wszelkie kontakty, jak bedzie sie odzywał, to go olewaj i tyle. On Cie wykorzystuje i nic ponad to, jak dziewczyny piszą - mu nie zalezy na niczym wiecej, niz seks. Poza tym fizycznie moze i jestes dziewicą ale psychicznie/symbolicznie juz nie bo mialas z nim kontakty seksualne i jak ktos pisal - odbije sie to na Twojej psychice. Ja bedac nastolatką 16-17 trafiłam dwa razy na takich playboyów co mna manipulowali by mnie wykorzystać, do niczego nie doszło, ale te relacje trwały miesiacami i byly bardzo wyniszczajace psychicznie. Olej go, naprawdę.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
nikomu nic nie mow po co?ja uwazam ze to poroniony pomysl.
poprostu przestan sie z nim spotykac nie jestes jakas bezwolna idiotka ktora bedzie podazac za swoimi instynktami. ty nic z tej znajomosci dobrego nie wyciagniesz wiem ze imponuje ci ze starszy gosc sie toba interesuje itp ale tak naprawde on jest beznadziejnym typem ktory nie mogl poderwac nikogo w swoim wieku wiec sie wziol za ciebie bo wie ze jestes latwym lupem. nie widze nic zlego w seksie w wieku 16 lat ale pod warunkiem ze sama tego bys chciala,jesli jednak czujesz sie wykorzystywana nie rob tego. ps.jesli jednak sie nie powstrzymasz to zadbaj o antykoncepcje. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
A chcesz rozkładać nogi przed przypadkową osobą.
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem jak mam teraz po tym wszystkim żyć. Nie musicie mi mówić że czas leczy rany i że wkrótce będę patrzyła na to wszystko zupełnie inaczej, ale... do tego czasu nie wiem czy będę w stanie normalnie egzystować. Chciałabym cieszyć się życiem, bo mam z czego, ludzie przeżywają wielkie dramaty a ja po prostu zakochałam się w totalnym gnoju. Chcę znowu zacząć normalnie żyć bez tego ciągłego stresu, myślenia, rozpamiętywania...
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- wiem, że to tak wygląda, ale dla mnie to nie jest jakaś przypadkowa osoba |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
To poczekaj, aż obcy ludzie będą śmiali się z smsów, które do niego wypisujesz, a na facebooku zobaczysz swoją rozkraczoną dupę. I w wieku 16 lat wszyscy Twoi znajomi będą wiedzieli, że dajesz za miłe słowo. Ta "nieprzypadkowa osoba" może zniszczyć Ci życie, może zrobić Ci dziecko, spuścić Ci się na twarz i zgwałcić Cię analnie - tego pewnie nie bierzesz pd uwagę, co? Jeśli nie trafia do Ciebie delikatna, mądra argumentacja, to pomyśl, jak będziesz się czuła zgwałcona.
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Więc przygotuj się na to, że Pan się pobawi, a później pójdziesz w odstawkę. I wtedy na pewno będziesz cierpieć i to bardzo dotkliwie. Jesteś młoda, poczekaj na odpowiedniego faceta, który Cię pokocha. Nie pakuj się w to gówno, bo później będziesz tego żałować i to bardzo. Uwierz mi wiem co mówię.
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
- nie?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko, nie rób tego! Właśnie, że jest różnica między pieszczotami a inicjacją, pierwszy seks będzie już Twoim bagażem na całe życie. Naprawdę nie chcesz go przeżyć z kimś, kto Cię kocha? Wchodzisz w dorosłość prawie, musisz się nauczyć odróżniać intencje ludzi, między innymi co niektórych występnych facetów
Zbierz się w sobie i wyjaśnij mu, że nie chcesz przeżywać 'pierwszych razy' w taki sposób- jeśli cokolwiek ma w głowie, to zrozumie i sam da spokój (chociaż nie liczyłabym na to...).
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyno, hamuj się ze słowami. Facet prawdopodobnie jest zwykłym frajerem któremu brakuje seksu i nie potrafi znaleźć sobie dziewczyny w swoim wieku, albo niedowartościowanym burakiem który mąci w głowie naiwnym dziewczynom i karmi tym swoje ego. I niby z jakiej racji facet chciałby zgwałcić ją analnie? I czemu z góry założyłaś że autorce nie odpowiadałaby taka forma seksu i facet musiałby ją do czegokolwiek przymuszać, albo że w ogóle chciałby ją przymuszać? To że jest dupkiem, nie oznacza od razu że jest gwałcicielem, dziewczyna sama pcha się w jego łapska. |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
A jak to u Ciebie działa? Chcesz się bzykać z kimkolwiek, a potem biegać do ginekologa, żeby wyleczył tego syfa, którego załapiesz? Może do końca życia będziesz babrać się z brodawczakiem ludzkim i każdemu następnemu facetowi będziesz musiała powiedzieć, że masz takie świństwo, od którego rośnie Ci tam kalafior. Albo będzie Ci się paprało, śmierdziało i swędziało. Albo będzie super i cudownie, on wyobraca Cię jak tylko będzie chciał, a potem zostawi i powie na każdej imprezie, jak to dawała mu zakochana gówniara.
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#59 | |
|
sissy that walk
|
Autorko, wydajesz się fajną, mądrą młodą dziewczyną, wartą tego żeby poznać fajnego chłopaka który Cię pokocha, zrozumie i stanie na głowie, żebyś czuła się z nim dobrze. Czemu stawiasz się w roli kukły, która na kiwnięcie paluszkiem poleci do jakiegoś fagasa, który szuka naiwnej? Zauroczenia nieszczęśliwe się zdarzają, ale trzeba przy tym zachować zdrowy rozsądek i dbać o to, żeby samej sobie nie zrobić krzywdy. Twoja intuicja Cię ostrzega przed tym patałachem, a Ty udajesz ślepą i głuchą żeby się przed samą sobą usprawiedliwić - bo się zakochałam, bo nie chcę cierpieć itd. Po co to robisz? Twoja podświadomość Ci podpowiada, że wcale nie chcesz dawać się wykorzystywać staremu koniowi, a Ty się z nią kłócisz że wiesz lepiej - po co? Boisz się cierpieć po zerwaniu kontaktu - to zrozumiałe, tylko że w tej sytuacji nie ma sensu karmić się marzeniami, po prostu bez cierpienia się nie obędzie. I masz teraz wybór: zerwać kontakt, skasować go z wszelkich kontaktów i pocierpieć trochę z tęsknoty, ALBO robić coś wbrew sobie, dać się wykorzystać na wszelkie sposoby, czuć do samej siebie obrzydzenie i płakać, jak on się (po krótkim czasie) na Ciebie wypnie i sam zerwie kontakt. Mam nadzieję, że jesteś na tyle mądra by się nie łudzić, że seks pomoże Ci go w jakiś sposób zdobyć - on nie chce zobowiązań, chce parę razy iść z Tobą do łóżka a potem zakończyć znajomość. I TAK nie będziecie razem, I TAK będziesz cierpiała jak zerwą się Wasze kontakty. Różnica polega tylko na tym, że możesz zrobić to sama i zyskać do siebie szacunek, albo możesz poczekać aż zrobi to on i w międzyczasie być jego seksualną zabawką.
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
NIe tak ostro, bez przesady nie dam się zgwałcić analnie ani nie pozolę się spuścić sobie na twarz czy zrobić nagich fotek. Chociaż może faktycznie potrzebuję ostrych słów żeby się opamiętać. Trzeba zacząć żyć od nowa, wiem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

Zbierz się w sobie i wyjaśnij mu, że nie chcesz przeżywać 'pierwszych razy' w taki sposób- jeśli cokolwiek ma w głowie, to zrozumie i sam da spokój (chociaż nie liczyłabym na to...).