![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
natalab- Fitness Blender kupiłaś, czy znalazłaś w internecie? Bo słyszałam o tym, ale nigdzie nie umiałam znaleźć za darmo.
Mają normalną stronę internetową a tam setki filmików ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja również polecam MelB pośladki. Widzę dużą poprawę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Przyczajenie
|
natalab- to ja chyba jakaś niedorozwinięta jestem, bo nie znalazłam, ale ogarnę to dzisiaj.
![]() jestem już po ćwiczeniach. - rozgrzewka- jakaś zumba z yt - ćwiczenia na brzuch z MEL B - ćwiczenia na pośladki z MEL B - ćwiczenia na nogi z MEL B i więcej już nie mogłam ![]() mam jeszcze pytanko, czy znacie jakieś sprawdzone ćwiczenia na wyszczuplenie łydek? żeby nie były takie umięśnione? bo mam dosyć szczupłe nogi, tylko te łydki z tyłu są takie dosyć masywne. ![]() A Wy jak dziewczyny? ![]() ![]() Jak któraś jeszcze nie zaczęła to już, już! Sylwester coraz bliżej! A wiecie jak cudownie się teraz czuję po tych ćwiczeniach?! PEŁNA ENERGII, więc do boju ! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
dzięki wielkie za odpowiedź! już jakiś czas temu zaczęłam z Mel B, bardzo mi sie podoba, bo nie jest nudno, ale robiłam to niesystematycznie i ciężko mi było stwierdzić, czy coś dają. ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
właśnie! co do skakanki. kiedy ćwiczę na niej czuję duże napięcie w mięśniach łydek, nie powiększyły Ci się od tego mięśnie na łydkach? czy nie masz z łydkami w ogóle problemów i nie zwracasz uwagi? ![]()
you have to give something to get something. everything is possible. want something? go get it. Edytowane przez vrou Czas edycji: 2013-09-18 o 17:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
A mnie Mel B denerwuje
![]() Ale pośladki na pewno się wyrobią, ten typ ćwiczeń jest najlepszy ![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
ja straaaasznie nie lubię Chodakowskiej!
![]()
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Mnie nudzą jej treningi, ale poza tym nic do niej nie mam
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kolejne ćwiczenia za mną:
Mel B abs pośladki Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 Tiffany Booty Shaking Waist Workout i jakieś 10 min. ćwiczenia na nogi, jednak nie przypadły mi do gustu dziewczyny, znacie i robicie jakieś ćwiczenia na nogi które możecie polecić? nie mogę nic ciekawego znaleźć, prócz Mel B. ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Ja ćwiczyłam z nią przez pierwsze dni. Robiłam skalpel, ale znudził mi się już po kilku dniach. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
A ja właśnie zaczynałam od skalpela w zeszłym roku - pamiętam jaka to była katorga, bo nie przepadałam nigdy za ćwiczeniami, a w-fy w szkole wspominam niezbyt miło.
Później ćwiczyłam turbo, killera, szok i total fitness Ewy Chodakowskiej, generalnie często do niej wracam, 6-cio minutówki z yt pod rząd potrafią nieźle dać w kość ![]() Później próbowałam Jillian Michaels, ale jakoś nie mogę się do niej przekonać. W międzyczasie robiłam też Mel B, BeFit, Blogilates i inne z yt, np. 8 min panów w spodenkach ![]() Ostatnio zaczęłam Focus t25 i dołączam do tego 8 min abs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
6-cio minutówki to i ja czasem robię. Szczególnie brazylijskie pośladki i przyznam, że po tych 6 minutach ledwo żyję.
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ale tutaj ruch, super!! To się przyłączam do sylwestrowego wyzwania
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ja też bym chętnie spróbowała czegoś innego na nogi, bo Mel po tylu miesiącach zaczyna mnie trochę nudzić. Ostatnio próbuję Cassey, ale to chyba nie to, jeszcze robiłam takie stare jak świat 8 minut na nogi ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja robiłam nogi z Mel, ale przestałam po kilku razach, bo za bardzo kolana mnie bolały. Pewnie coś źle robiłam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
hej
Bardzo się cieszę że dołączyłam do was. w przeciwnym razie poszłabym dzisiaj od razu spać po pracy ale się zmusiłam do wyjścia na zewnątrz. Niestety nie udało mi się zbyt dużo przebiec (marszobieg) bo tylko 1,7km czas 15 min, ale małymi kroczkami do przodu. gratuluje pozostałym aż tylu ćwiczeń dziś zaliczonych. PS Dalej nikt się nie znalazł z Krakowa kto by chciał wyjść razem pobiegać? Edytowane przez offca88 Czas edycji: 2013-09-18 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wyzwanie SYLWESTER
Nogi z pewnością mam dużo lepsze, ale ciężko mi powiedzieć, czy to zasługa ćw. z Mel. W prawie każdym treningu mieszam Mel, Tiffany, Jillian i ostatnio dochodzi co chwilę coś innego. Na pewno dobre są przysiady z obciążeniem
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- I dziekuję za gratulacje i każdej życzę wytrwałości w ćwiczeniach przez wiele miesięcy ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
Co do Chodakowskiej to nie tak, że coś do niej mam, tylko tak jak piszecie- po prostu mnie nudziła, już w pierwszych ćwiczeniach. Myślałam tylko o końcu.
Ćwiczyła któraś z Was z Tae Bo? Nie wiem czy tutaj już o nim pisałam. Na taką pogodę w sam raz, jest mega energetyczny, poprawia nastrój i można sie wyżyć. Oczywiście pewnie nie każda z Was lubi takie ćwiczenia, ale mi przypadł do gustu. LINK- http://www.youtube.com/watch?v=-dTApo0gkdY Cytat:
![]() Powodzenia dziewczyny! ![]()
you have to give something to get something. everything is possible. want something? go get it. Edytowane przez vrou Czas edycji: 2013-09-18 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja po ćwiczeniach zawsze dostaje takiego kopa, że energia mnie całkowicie rozpiera. ![]() ![]() ![]() Dziewczyny powodzenia jutro! Nie ważne ile robimy, ważne, że chociaż chwilę poświęciłyśmy na ćwiczenia. Lepsze to napewno, niż siedzenie na kanapie. ![]() ![]() ![]()
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-09-18 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie to nie zauważyłam, żeby powiększyły się od skakanki, są za to mniej sflaczałe i napięte ![]() Skakanie tylko w butach! Pamiętać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wyzwanie SYLWESTER
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
[QUOTE=xxxGosia1234xxx;428 66333]
Cytat:
5 ml wody+5 ml soku z aloesu+10 ml soku z cytryny +10 ml oliwy z oliwek (lub z pestek winogron). wlewam do szklanki, odstawiam na noc i rano piję (na czczo, minimum poł godziny przed posiłkiem). Kurację należy stosować conajmniej pół roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydają się takie, dopiero w połowie czuję się zmęczona, nie są takie trudne, naprawdę. Ja jestem początkująca, dopiero co zaczęłam ćwiczyć i daję radę dojść do końca i jeszcze brzuszki robię! Więc warto! ![]() Co do tej energii po ćwiczeniach, to mam to samo! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Wyzwanie SYLWESTER
Przyłączam się i ja
![]() ![]() Sent from iPad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Odp: Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Skopiuję moją wiadomość z innego tematu: (...) z takich najprostszych sposobów, które podziałały na mnie polecam łykanie witaminy A+E (w aptece za ok. 4zł), picie pokrzywy, szampon radical. Jeśli chodzi o dietę - orzechy, suszone owoce, ryby np łosoś i wszystko co zdrowe i na co masz ochotę, Mi to pomogło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podobno oczyszcza cere, jest dobra na wlosy. Zaszkodzic nie zaszkodzi, wiec pije;-) trzymiesieczna kuracja to akurat do sylwka. Oby kudly przestaly mi wypadac, bo przez to ze wypada mi och ogrom czuje sie nieatrakcyjna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
Cytat:
Teraz od jakiegoś czasu moja mama używa Silicea Gel z firmy Hubner, i to jest świetna sprawa, działa na wiele rzeczy, a jej włosy! Ludzie, którzy nie widują jej jakiś czas pytają czy ma dopinane. ![]() Siemię to na pewno tańszy i dostępniejszy sposób, no i spróbuj poczytać o tym. Ja piłam, ale niestety jakoś nie potrafię być taka systematyczna i codziennie przed śniadaniem jeszcze zalewać siemię, poza tym, nie jest to pyszniutkie w smaku ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
A jest roznica czy pije sie na czczo czy np. Przed snem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dołączam się do Was. Mam nadzieję,że tym razem dotrwam do końca ![]() Zapuściłam się jak dziadowski bicz ! Czas coś z tym zrobić. Zaczęłam dopiero wczoraj więc motywację jeszcze mam ale już ja siebie znam.. potrzeba mi jakieś grupy motywującej a więc witam ![]() Wczoraj ćwiczyłam trochę ponad godzinę.Biegałam około 20 minut,później 10 razy wbiegłam i zbiegłam z 50 schodków( swoją drogą musiało to wyglądać śmiesznie) a resztę czasu spędziłam na "siłowni na powietrzu ". Dzisiaj rozgrzewka z Mel B i pobiegałam sobie z pieskiem ale tylko jakieś 15 minut.Mam w planach jeszcze dziś coś porobić więc na pewno wpadnę się jeszcze pochwalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wyzwanie SYLWESTER
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.