|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Dot.: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Cytat:
, ale sam muszê przyznaæ, ¿e w toaletach publicznych w ogóle rzadko kiedy jest jakikolwiek papier i raczej nikt nie stoi 20 min i nie wyciera, bo kapie i kapie Po to zmieniamy gacie, ¿eby by³o w miarê higienicznie i przed seksem nie wyobra¿am sobie chwili na osobno¶ci w ³azience dla jednej i drugiej strony, chyba, ¿e robicie spontan, to chocia¿ wcze¶niej w miarê mo¿liwo¶ci zadbajcie o minimum higieny, albo niech za³o¿y gumê. Ty pewnie te¿ nie jeste¶ za "¶wie¿a" po ca³ym dniu, nawet wycierania?
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 22 121
|
Cytat:
I nie wiem sk±d mia³abym wiedzieæ ![]() Pytaæ nie mam zamiaru, s± sfery intymno¶ci których eksplorowaæ nie mam ochoty. Podgl±daæ tym bardziej.
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 547
|
Nie, no, ale zeby doroslemu chlopu siusiaka podcierac...
Autorko, powiedz wprost, co Ci sie nie podoba. Swoja droga, to musi byc okropne, brzydzic sie swojego partnera...
(\__/) { ^y^} Edytowane przez szmyrk Czas edycji: 2013-09-18 o 21:54 |
|
|
|
|
#34 |
|
Wiza¿owy Kot Igor
Wiadomo¶ci: 17 449
|
No trochê to dziwne. Rozumiem, sprz±taæ koci± kuwetê ale wycieraæ facetowi penisa po siusianiu? Generalnie samo zagadnienie w±tku trochê mnie zdziwi³o bo chyba wspó³zyje siê bêd±c czystym- co najmniej sprysznicowanym, wiêc to, czy facet sobie wyciera czy nie wyciera to jego sprawa. Po prostu w chwili intymnego kontaktu ma byæ czysty i ju¿.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#35 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Cytat:
![]() Cytat:
+ przed ka¿dym seksem bym go wygania³a do ³azienki, ¿eby siê od¶wie¿y³, tj. podmy³. O ile bym mia³a ochotê na seks z takim niechlujem. Cytat:
;/Kobiety s± bardziej nara¿one na intymne infekcje. Nawet jak bêdziesz dba³a o swoj± higienê, to mo¿esz z³apaæ co¶ z brudnego ptaka. Ptasia grypa ![]() Cytat:
Ja np. nie czujê potrzeby myæ krocze po ka¿dej wizycie w toalecie, zreszt±, nie zawsze s± ku temu warunki. Ale zazwyczaj noszê przy sobie chusteczki nawil¿ane, ¿eby móc siê od¶wie¿yæ, czy to przed seksem, czy dla w³asnego komfortu.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o w³osy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2013-09-18 o 21:57 |
||||
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 809
|
Cytat:
koci± kuwetê to ja codziennie oczyszczam z u¶miechem na twarzy. tylko ¿e z kotami ja nie uprawiam seksu nie wyobra¿am sobie musieæ i¶æ z dziewczyn± do toalety i udzielaæ jej czynnego wsparcia przy podcieraniu, a potem, jak gdyby nigdy nic, i¶æ z ni± do ³ó¿ka bez jajców.
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Powiedz mu, ¿e ciê to obrzydza.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#38 |
|
damn good coffee
Wiadomo¶ci: 11 170
|
|
|
|
|
|
#39 | ||||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 877
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szok normalnie, ¿e te¿ siê dziewczyna traumy nie nabawila ^^ ;-), w koñcu penisa kobieta mo¿e dotkn±c tylko w figlach.
|
||||
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 165
|
Autorko on siê za³atwia przy tobie? ty przy nim te¿ sobie spokojnie wysiadujesz na sedesie?
kiedy¶ mi kole¿anka powiedzia³a ¿e zwi±zek przechodzi na wy¿szy poziom jak ju¿ dwie osoby sobie przy sobie bez ¿enady popierduj± chocia¿by. No có¿, mój jest wci±¿ na tym ni¿szym poziomie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, faktycznie, tu o dotykanie penisa chodzi.
wcale nie o to, ¿e kobieta musi WALCZYÆ o to, by jej facet wytar³ swojego penisa z moczu i robi to za niego, bo on uwa¿a to za zbêdne. no faktycznie, normalna rzecz.co z tego, ¿e jak bez niej chodzi, to siê nie wytrze. i jeszcze jestem ciekawa czy on wyciera j±, jak ona siê za³atwi? a dlaczego nie? niech siê odwdziêczy, to w koñcu normalne, taka manifa wycieraæ jak mamusia ma³ego ch³opca. pad³am i nie wstanê. to wy facetów chcecie mieæ, czy synków?
Nie by³o nas, by³ las, nie bêdzie nas, bêdzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2013-09-18 o 22:19 |
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
a ja nie rozumiem dyskusji typu "W moim 100letnim zwi±zku facet przy mnie nie sika³, jak wy to robicie" no niektórzy tak robi± niektórzy nie, to takie dziwne? temat jest o czym innym
|
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Nie ogarniam tego z grubsza :P ale nie jest to te¿ dla mnie przesuniêcie granic intymno¶ci na miarê ¶wiatowej rewolucji. ![]() Je¶li kobieta akceptuje, ¿e facet mo¿e zachorowaæ i bêdzie trzeba sprz±tn±æ jego wymiociny albo kaczkê czy basen ;-), to co za problem w sumie, jak mu wytrze papierem siusiaka? Jedno generowane z potrzeby, drugie z lenistwa/niechciejstwa/olewactwa czy braku ¶wiadomo¶ci, obie sytuacje s± raczej ma³o podniecywuj±ce seksualnie i obie ¶wiadcz± o byciu cz³owiekiem a nie istot± wy¿sz± natchnion± ambrozj±. ![]() btw, tak mi siê przypomnia³a scena z Idiotów von Triera, jak bohater udawa³, hm, niedorozwiniêtego, i panowie (tacy mêscy motocykli¶ci) mu pomogli i nawet uprzejmie wytarli (chyba umyli ;-)) magiczn± pa³eczkê. To dopiero by³o mocne. [je¶li dobrze pamietam bo widzia³am to kupê ;-) lat temu ;-)].
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-09-18 o 22:31 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 123
|
Wcale nie trzeba ³aziæ za facetem do kibla, ¿eby widzieæ, czy by³o wycierane czy nie. No chyba, ¿e ¿ona nie widuje mê¿a w samych bokserkach. Po wyj¶ciu z ³azienki jak go¶ciu nie wyciera ma na gaciach plamê po moczu- chyba ¿e nosi lu¼ne galoty, to mo¿e tego nie widaæ, ale na bokserkach plamê widaæ. I jest to oble¶ne.
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN sta³y
|
na czarnych te¿?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
tu nie chodzi o to, ¿e jak partner zachoruje, to nie mo¿na mu pomóc.
tu chodzi o to, ¿e normalny i zdrowy facet nie chce wycieraæ siê po sikaniu i robi to za niego jego dziewczyna i jeszcze siê k³óci z ni±, ¿e w sumie po co. i nie mam na my¶li tego, ze cz³owiek ma byæ istot± wy¿sz± blabla. przecie¿ ja doskonale zdaje sobie sprawê z tego, ze moja dziewczyna np. siusia. ale siê wyciera, na boga! w ¿yciu nie posz³abym do ³ó¿ka z tak± flej±, co to trzeba j± namawiaæ do wytarcia siê po za³atwieniu. to jest obrzydliwe i paskudne.
|
|
#47 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
a co np. w sytuacji kiedy kogo¶ zwyczajnie lubisz, i zdajesz sobie sprawê, ¿e nie umy³ r±k po sikaniu; walniesz mu to prosto z mostu? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-09-18 o 22:39 |
||
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
je¶li jest to osoba mi bliska i taka, która mnie dotyka, to jasne.
zapytam dlaczego nie myje r±k, ale nie pójdê za ni± do kibla i nie umyjê jej r±czek, jak mamusia dzidziusiowi poza tym my tu mówimy chyba o osobie, która jest naszym partnerem/partnerk±, a wiêc chyba nie ma problemu z normalnym powiedzeniem 'myj rêce po sikaniu, bo to fuj'?
|
|
#49 |
|
Wiza¿owy Kot Igor
|
Heh. Dziwna ta dyskusja ale ma jedn± zaletê: nie zjad³am kolacji
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#51 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Cytat:
(i tak uwa¿am za hardkorek ;-) niemycia r±k tak¿e przed gmeraniem sobie w intymno¶ciach :P a raczej chyba ma³o dziewczyn myje rêce tak¿e przed sikaniem ;-)).
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-09-18 o 22:46 |
||
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ale¶ ty delikuta¶na
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 685
|
Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...
Przed zbli¿eniem popro¶ by siê wyk±pa³, lub conajmniej przemy³ to co trzeba. W sumie zasady higieny tego nawet wymagaj±...
Sent from iPad |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz, ale dla mnie to nie jest to samo.
|
|
|
#55 |
|
Wiza¿owy Kot Igor
|
Nieeeee. Tylko zdziwiona. Jestem singlem i takie watpliwo¶ci brzmi± dla mnie nieco egzotycznie
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Hrodebert
Wiadomo¶ci: 4 441
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
nie mog³abym zdzier¿yæ. no ale ja to ja, komu¶ mo¿e pasowaæ :P
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 071
|
A my¶la³am , ze ju¿ nic mnie na wiza¿u nie zdziwi , a tu proszê
|
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
, albo ja to jestem higieniczna i wymieniam rêcznik (myciowy) codziennie albo no jak mo¿na i¶æ na si³kê i siê umyæ w domu a nie na si³ce. tak¿e ten, jak nie masz w pracy w gabinecie w³asnego prysznica którego mo¿esz u¿yæ ze 2x na dzieñ to zawsze dla kogo¶ mo¿esz byæ brudaskiem.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-09-18 o 23:04 |
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

(pewnie by by³ gdyby wiêcej ni¿ 10% facetów go potrzebowa³o).
, ale sam muszê przyznaæ, ¿e w toaletach publicznych w ogóle rzadko kiedy jest jakikolwiek papier i raczej nikt nie stoi 20 min i nie wyciera, bo kapie i kapie 

nie wyobra¿am sobie musieæ i¶æ z dziewczyn± do toalety i udzielaæ jej czynnego wsparcia przy podcieraniu, a potem, jak gdyby nigdy nic, i¶æ z ni± do ³ó¿ka 

wybacz, ale dla mnie to nie jest to samo.