Wstydliwy k³opot z ch³opakiem... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-09-18, 21:43   #31
ex_lemon
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47
Dot.: Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...

Cytat:
Napisane przez michal321 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czy wiecie ale przy pisuarach nie ma papieru (pewnie by by³ gdyby wiêcej ni¿ 10% facetów go potrzebowa³o).
I jeszcze nigdy nie widzia³em aby który¶ z moich znajomych wyciera³,
je¶li wasz facet wyciera to chyba tylko przy was dla ¶wiêtego spokoju.
Nie wiem czy wiecie ale cewka u mê¿czyzn jest d³uuuuga i mo¿na wycieraæ i wycieraæ a i tak ostatecznie co¶ skapnie.
A co gdyby facet kaza³ wam myæ krocze po ka¿dej wizycie w toalecie?
Niektóre pewnie to robi±, wiêc lepiej nie podpuszczaj , ale sam muszê przyznaæ, ¿e w toaletach publicznych w ogóle rzadko kiedy jest jakikolwiek papier i raczej nikt nie stoi 20 min i nie wyciera, bo kapie i kapie Po to zmieniamy gacie, ¿eby by³o w miarê higienicznie i przed seksem nie wyobra¿am sobie chwili na osobno¶ci w ³azience dla jednej i drugiej strony, chyba, ¿e robicie spontan, to chocia¿ wcze¶niej w miarê mo¿liwo¶ci zadbajcie o minimum higieny, albo niech za³o¿y gumê. Ty pewnie te¿ nie jeste¶ za "¶wie¿a" po ca³ym dniu, nawet wycierania?
ex_lemon jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 21:50   #32
cava
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 121

Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ
matko, czytam i czytam i zachodzê w g³owê sk±d wy na boga wiecie czy wasi faceci wycieraj± czy nie
no serio, 10 lat z facetem jestem, mieszkamy razem 1,5 roku i nawet mi do g³owy nie przysz³o siê takimi rzeczami interesowaæ a co wa¿niejsze - siê takim sytuacjom okazji nie mia³am przygl±daæ

tzn. mówiê o zwyczajnym korzystaniu z toalety bo w wiadomych sytuacjach to oboje idziemy do toalety ale to ju¿ inna sprawa
Ja 18 lat ma³¿eñstwa mam za sob±, a te¿ nie wiem.
I nie wiem sk±d mia³abym wiedzieæ
Pytaæ nie mam zamiaru, s± sfery intymno¶ci których eksplorowaæ nie mam ochoty. Podgl±daæ tym bardziej.

Z salamandr± w d³oni szed³em przez powierzchniê komety.
Liz Williams
cava jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 21:53   #33
szmyrk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 547

Nie, no, ale zeby doroslemu chlopu siusiaka podcierac...

Autorko, powiedz wprost, co Ci sie nie podoba.
Swoja droga, to musi byc okropne, brzydzic sie swojego partnera...

Edytowane przez szmyrk
Czas edycji: 2013-09-18 o 21:54
szmyrk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 21:54   #34
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Wiadomo¶ci: 17 449

Cytat:
Napisane przez olenkasz Poka¿ wiadomo¶æ
nie no, dla mnie wycieranie facetowi penisa po sikaniu jest jak±¶ abstrakcj± i ¿adna teoria o matkowaniu tutaj nie pomo¿e.

jestem w szoku
No trochê to dziwne. Rozumiem, sprz±taæ koci± kuwetê ale wycieraæ facetowi penisa po siusianiu? Generalnie samo zagadnienie w±tku trochê mnie zdziwi³o bo chyba wspó³zyje siê bêd±c czystym- co najmniej sprysznicowanym, wiêc to, czy facet sobie wyciera czy nie wyciera to jego sprawa. Po prostu w chwili intymnego kontaktu ma byæ czysty i ju¿.

Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 21:55   #35
leniwca
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 853

Cytat:
Napisane przez ToJaNatalia Poka¿ wiadomo¶æ
Hmmm..mo¿e to niez³y pomys³.

Ale nie chcia³abym go ok³amywaæ, mo¿e macie pomys³ na inny sposób?
Bo je¶li on ode mnie odejdzie dlatego, ¿e nie chcê z nim uprawiaæ seksu z tego powodu?
Tym lepiej dla ciebie. £askê ci zrobi, jak ci wsadzi w pochwê 'zmoczonego' (dos³ownie) penisa

Cytat:
Napisane przez _dummy_ Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e spróbuj jeszcze raz o tym wspomnieæ, nieco dosadniej? Powiedz wprost, ¿e to bardzo niehigieniczne nie wycieraæ siê po skorzystaniu z toalety, przecie¿ po tym ma siê mokre majtki. Zapytaj, czy nie sprawia mu to dyskomfortu :P
Te¿ bym siê nie cacka³a.
+ przed ka¿dym seksem bym go wygania³a do ³azienki, ¿eby siê od¶wie¿y³, tj. podmy³. O ile bym mia³a ochotê na seks z takim niechlujem.

Cytat:
Napisane przez ToJaNatalia Poka¿ wiadomo¶æ
Nie o to chodzi, ¿e rzuci mnie bo nie chcê uprawiaæ seksu, tylko ¿e z tego konkretnego powodu. Bo je¶li nie bêdzie chcia³ tego zmieniæ?
Czy to rzeczywi¶cie bardzo ¼le wp³ynie na moje zdrowie? Mo¿e nie bêdzie tak ¼le?
Chcesz ryzykowaæ ;/

Kobiety s± bardziej nara¿one na intymne infekcje. Nawet jak bêdziesz dba³a o swoj± higienê, to mo¿esz z³apaæ co¶ z brudnego ptaka.

Ptasia grypa

Cytat:
Napisane przez michal321 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czy wiecie ale przy pisuarach nie ma papieru (pewnie by by³ gdyby wiêcej ni¿ 10% facetów go potrzebowa³o).
I jeszcze nigdy nie widzia³em aby który¶ z moich znajomych wyciera³,
je¶li wasz facet wyciera to chyba tylko przy was dla ¶wiêtego spokoju.
Nie wiem czy wiecie ale cewka u mê¿czyzn jest d³uuuuga i mo¿na wycieraæ i wycieraæ a i tak ostatecznie co¶ skapnie.
A co gdyby facet kaza³ wam myæ krocze po ka¿dej wizycie w toalecie?
Mój facet siê wyciera. Nie, nie dla mnie, nie dla ¶wiêtego spokoju- ma taki nawyk od kiedy rodzice go nauczyli w dzieciñstwie.

Ja np. nie czujê potrzeby myæ krocze po ka¿dej wizycie w toalecie, zreszt±, nie zawsze s± ku temu warunki. Ale zazwyczaj noszê przy sobie chusteczki nawil¿ane, ¿eby móc siê od¶wie¿yæ, czy to przed seksem, czy dla w³asnego komfortu.
*o w³osy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2013-09-18 o 21:57
leniwca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:00   #36
olenkasz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 809

Cytat:
Napisane przez Mijanou Poka¿ wiadomo¶æ
No trochê to dziwne. Rozumiem, sprz±taæ koci± kuwetê ale wycieraæ facetowi penisa po siusianiu? Generalnie samo zagadnienie w±tku trochê mnie zdziwi³o bo chyba wspó³zyje siê bêd±c czystym- co najmniej sprysznicowanym, wiêc to, czy facet sobie wyciera czy nie wyciera to jego sprawa. Po prostu w chwili intymnego kontaktu ma byæ czysty i ju¿.

koci± kuwetê to ja codziennie oczyszczam z u¶miechem na twarzy. tylko ¿e z kotami ja nie uprawiam seksu nie wyobra¿am sobie musieæ i¶æ z dziewczyn± do toalety i udzielaæ jej czynnego wsparcia przy podcieraniu, a potem, jak gdyby nigdy nic, i¶æ z ni± do ³ó¿ka
bez jajców.
Stary 2013-09-18, 22:03   #37
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Powiedz mu, ¿e ciê to obrzydza.
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:09   #38
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Wiadomo¶ci: 11 170

Cytat:
Napisane przez Figula94 Poka¿ wiadomo¶æ
Mój ch³opak te¿ nie u¿ywa, ale jak z nim by³am kilka razy w toalecie to sama mu wyciera³am, chocia¿ siê 'k³óci³', ¿e nie trzeba...

Nie wiem za bardzo jak, ale musisz mu to do¶æ jasno zakomunikowaæ.
Hit!
kawa_zmlekiem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:10   #39
Hultaj
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 27 877

Cytat:
matko, czytam i czytam i zachodzê w g³owê sk±d wy na boga wiecie czy wasi faceci wycieraj± czy nie
no serio, 10 lat z facetem jestem, mieszkamy razem 1,5 roku i nawet mi do g³owy nie przysz³o siê takimi rzeczami interesowaæ a co wa¿niejsze - siê takim sytuacjom okazji nie mia³am przygl±daæ

tzn. mówiê o zwyczajnym korzystaniu z toalety bo w wiadomych sytuacjach to oboje idziemy do toalety ale to ju¿ inna sprawa
Cytat:
Ja 18 lat ma³¿eñstwa mam za sob±, a te¿ nie wiem.
I nie wiem sk±d mia³abym wiedzieæ
Pytaæ nie mam zamiaru, s± sfery intymno¶ci których eksplorowaæ nie mam ochoty. Podgl±daæ tym bardziej.
ha ha, co¶ w tym jest, takie sprawy mnie specjalnie nie interesuj± :P Nie wierzê szczerze mówi±c, ¿eby wielu facetów wyciera³o :P, bior±c pod uwagê, ¿e nie ka¿dy myje rêce to co dopiero mówiæ o wy¿szym stopniu wtajemniczenia.
Cytat:
Nie pozwoli³abym sobie w³o¿yæ do pochwy nieumytego penisa. Koniec kropka. Niewa¿ne, czy u¿y³ papieru. Ma równie¿ umyæ sprzêt. Tego da siê nauczyæ.
podstawa chyba. ;-)
Cytat:
Mój ch³opak te¿ nie u¿ywa, ale jak z nim by³am kilka razy w toalecie to sama mu wyciera³am, chocia¿ siê 'k³óci³', ¿e nie trzeba...
my¶lê, ¿e jej pojechaly¶cie po bandzie równo, o jaka straszna sprawa, dziewczyna odstawi³a facetowi manifê i nie wstydzi³a siê bêd±c z nim w kiblu wzi±æ go do rêki i wytrzeæ papierem jak mamusia ma³ego ch³opca.
Szok normalnie, ¿e te¿ siê dziewczyna traumy nie nabawila ^^ ;-), w koñcu penisa kobieta mo¿e dotkn±c tylko w figlach.
Hultaj jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:10   #40
HealthOne
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 165

Autorko on siê za³atwia przy tobie? ty przy nim te¿ sobie spokojnie wysiadujesz na sedesie?

kiedy¶ mi kole¿anka powiedzia³a ¿e zwi±zek przechodzi na wy¿szy poziom jak ju¿ dwie osoby sobie przy sobie bez ¿enady popierduj± chocia¿by.
No có¿, mój jest wci±¿ na tym ni¿szym poziomie
HealthOne jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:17   #41
olenkasz
Zakorzenienie

nie no, faktycznie, tu o dotykanie penisa chodzi.

wcale nie o to, ¿e kobieta musi WALCZYÆ o to, by jej facet wytar³ swojego penisa z moczu i robi to za niego, bo on uwa¿a to za zbêdne. no faktycznie, normalna rzecz.
co z tego, ¿e jak bez niej chodzi, to siê nie wytrze.

i jeszcze jestem ciekawa czy on wyciera j±, jak ona siê za³atwi? a dlaczego nie? niech siê odwdziêczy, to w koñcu normalne, taka manifa

wycieraæ jak mamusia ma³ego ch³opca. pad³am i nie wstanê. to wy facetów chcecie mieæ, czy synków?

Edytowane przez olenkasz
Czas edycji: 2013-09-18 o 22:19
olenkasz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:19   #42
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

a ja nie rozumiem dyskusji typu "W moim 100letnim zwi±zku facet przy mnie nie sika³, jak wy to robicie" no niektórzy tak robi± niektórzy nie, to takie dziwne? temat jest o czym innym
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:29   #43
Hultaj
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez olenkasz Poka¿ wiadomo¶æ
nie no, faktycznie, tu o dotykanie penisa chodzi.

wcale nie o to, ¿e kobieta musi WALCZYÆ o to, by jej facet wytar³ swojego penisa z moczu i robi to za niego, bo on uwa¿a to za zbêdne. no faktycznie, normalna rzecz.
co z tego, ¿e jak bez niej chodzi, to siê nie wytrze.

i jeszcze jestem ciekawa czy on wyciera j±, jak ona siê za³atwi? a dlaczego nie? niech siê odwdziêczy, to w koñcu normalne, taka manifa

wycieraæ jak mamusia ma³ego ch³opca. pad³am i nie wstanê. to wy facetów chcecie mieæ, czy synków?
czê¶æ ludzi bardzo wiele rzeczy lubi robiæ razem ^^, na przyk³ad sikaj± rado¶nie czy puszczaj± kakofoniê pierdów nie krepuj±c siê nawzajem.
Nie ogarniam tego z grubsza :P ale nie jest to te¿ dla mnie przesuniêcie granic intymno¶ci na miarê ¶wiatowej rewolucji.
Je¶li kobieta akceptuje, ¿e facet mo¿e zachorowaæ i bêdzie trzeba sprz±tn±æ jego wymiociny albo kaczkê czy basen ;-), to co za problem w sumie, jak mu wytrze papierem siusiaka?
Jedno generowane z potrzeby, drugie z lenistwa/niechciejstwa/olewactwa czy braku ¶wiadomo¶ci, obie sytuacje s± raczej ma³o podniecywuj±ce seksualnie i obie ¶wiadcz± o byciu cz³owiekiem a nie istot± wy¿sz± natchnion± ambrozj±.

btw, tak mi siê przypomnia³a scena z Idiotów von Triera, jak bohater udawa³, hm, niedorozwiniêtego, i panowie (tacy mêscy motocykli¶ci) mu pomogli i nawet uprzejmie wytarli (chyba umyli ;-)) magiczn± pa³eczkê. To dopiero by³o mocne. [je¶li dobrze pamietam bo widzia³am to kupê ;-) lat temu ;-)].

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2013-09-18 o 22:31
Stary 2013-09-18, 22:32   #44
DariaKom
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 123

Wcale nie trzeba ³aziæ za facetem do kibla, ¿eby widzieæ, czy by³o wycierane czy nie. No chyba, ¿e ¿ona nie widuje mê¿a w samych bokserkach. Po wyj¶ciu z ³azienki jak go¶ciu nie wyciera ma na gaciach plamê po moczu- chyba ¿e nosi lu¼ne galoty, to mo¿e tego nie widaæ, ale na bokserkach plamê widaæ. I jest to oble¶ne.
DariaKom jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:33   #45
Hultaj
BAN sta³y

na czarnych te¿?
Stary 2013-09-18, 22:34   #46
olenkasz
Zakorzenienie

tu nie chodzi o to, ¿e jak partner zachoruje, to nie mo¿na mu pomóc.
tu chodzi o to, ¿e normalny i zdrowy facet nie chce wycieraæ siê po sikaniu i robi to za niego jego dziewczyna i jeszcze siê k³óci z ni±, ¿e w sumie po co.
i nie mam na my¶li tego, ze cz³owiek ma byæ istot± wy¿sz± blabla. przecie¿ ja doskonale zdaje sobie sprawê z tego, ze moja dziewczyna np. siusia. ale siê wyciera, na boga!
w ¿yciu nie posz³abym do ³ó¿ka z tak± flej±, co to trzeba j± namawiaæ do wytarcia siê po za³atwieniu. to jest obrzydliwe i paskudne.
Stary 2013-09-18, 22:38   #47
Hultaj
BAN sta³y

Cytat:
w ¿yciu nie posz³abym do ³ó¿ka z tak± flej±, co to trzeba j± namawiaæ do wytarcia siê po za³atwieniu. to jest obrzydliwe i paskudne.
no ok, nikt nikogo nie zmusza, ani te¿ nie jest powiedziane, ¿e je¶li kto¶ nie wytrze siê po sikaniu nie umyje siê przed seksem.

a co np. w sytuacji kiedy kogo¶ zwyczajnie lubisz, i zdajesz sobie sprawê, ¿e nie umy³ r±k po sikaniu; walniesz mu to prosto z mostu?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
tu chodzi o to, ¿e normalny i zdrowy facet nie chce wycieraæ siê po sikaniu i robi to za niego jego dziewczyna i jeszcze siê k³óci z ni±, ¿e w sumie po co.
chyba raczej to po prostu olewa; nie czarujmy siê, ja np. myjê rêce mega czêsto, praktycznie co czego¶ dotknê (kibel, jak jeste¶ w ³azience i np. tylko opuszczasz czy podnosisz deskê ;-), zwierzaka pog³askam np. ;-)) muszê umyæ bo inaczej czu³abym siê jak fleja, a masa osób w ogóle olewa takie klimaty, siku zrobi±, nie umyj±, i có¿ powiedzieæ, ¿yj± i to nawet d³ugo.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2013-09-18 o 22:39
Stary 2013-09-18, 22:39   #48
olenkasz
Zakorzenienie

je¶li jest to osoba mi bliska i taka, która mnie dotyka, to jasne.
zapytam dlaczego nie myje r±k, ale nie pójdê za ni± do kibla i nie umyjê jej r±czek, jak mamusia dzidziusiowi poza tym my tu mówimy chyba o osobie, która jest naszym partnerem/partnerk±, a wiêc chyba nie ma problemu z normalnym powiedzeniem 'myj rêce po sikaniu, bo to fuj'?
Stary 2013-09-18, 22:42   #49
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Heh. Dziwna ta dyskusja ale ma jedn± zaletê: nie zjad³am kolacji

Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Stary 2013-09-18, 22:43   #50
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HealthOne Poka¿ wiadomo¶æ
Autorko on siê za³atwia przy tobie? ty przy nim te¿ sobie spokojnie wysiadujesz na sedesie?

kiedy¶ mi kole¿anka powiedzia³a ¿e zwi±zek przechodzi na wy¿szy poziom jak ju¿ dwie osoby sobie przy sobie bez ¿enady popierduj± chocia¿by.
No có¿, mój jest wci±¿ na tym ni¿szym poziomie
Moje przyjació³ki nadziwiæ siê nie mog±, ¿e mój T¯ nie próbuje mnie zagazowaæ przy ka¿dym spotkaniu.
Stary 2013-09-18, 22:44   #51
Hultaj
BAN sta³y

Cytat:
wiêc chyba nie ma problemu z normalnym powiedzeniem 'myj rêce po sikaniu, bo to fuj'?
jak nie masz problemu z powiedzeniem facetowi, myj bo fuj, to tak samo mo¿esz nie mieæ problemu z wytarciem chlopakowi bacika ;-) jak siê upiera, ¿e po co.
Cytat:
je¶li jest to osoba mi bliska i taka, która mnie dotyka, to jasne.
zapytam dlaczego nie myje r±k
no ja chyba jednak nie odwa¿ylabym siê np. kole¿anki z pracy o ile¶ lat zreszt± starszej ode mnie (czytaj: ¿yj±cej sobie ju¿ d³ugo rado¶nie i w zdrowiu) pouczaæ, ¿eby my³a rêce jak wychodzi z kibla (i tak uwa¿am za hardkorek ;-) niemycia r±k tak¿e przed gmeraniem sobie w intymno¶ciach :P a raczej chyba ma³o dziewczyn myje rêce tak¿e przed sikaniem ;-)).

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2013-09-18 o 22:46
Stary 2013-09-18, 22:45   #52
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Heh. Dziwna ta dyskusja ale ma jedn± zaletê: nie zjad³am kolacji
Ale¶ ty delikuta¶na
Stary 2013-09-18, 22:45   #53
Gonya_waw
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 685
Wstydliwy k³opot z ch³opakiem...

Przed zbli¿eniem popro¶ by siê wyk±pa³, lub conajmniej przemy³ to co trzeba. W sumie zasady higieny tego nawet wymagaj±...

Sent from iPad

Gonya_waw jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:48   #54
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka¿ wiadomo¶æ
jak nie masz problemu z powiedzeniem facetowi, myj bo fuj, to tak samo mo¿esz nie mieæ problemu z wytarciem chlopakowi bacika ;-) jak siê upiera, ¿e po co.
no ja chyba jednak nie odwa¿ylabym siê np. kole¿anki z pracy o ile¶ lat zreszt± starszej ode mnie (czytaj: ¿yj±cej sobie ju¿ d³ugo rado¶nie i w zdrowiu) pouczaæ, ¿eby my³a rêce jak wychodzi z kibla (i tak uwa¿am za hardkorek ;-) niemycia r±k tak¿e przed gmeraniem sobie w intymno¶ciach :P a raczej chyba ma³o dziewczyn myje rêce tak¿e przed sikaniem ;-)).

wybacz, ale dla mnie to nie jest to samo.
Stary 2013-09-18, 22:50   #55
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez leniwca Poka¿ wiadomo¶æ
Ale¶ ty delikuta¶na
Nieeeee. Tylko zdziwiona. Jestem singlem i takie watpliwo¶ci brzmi± dla mnie nieco egzotycznie

No pasaran!
Stary 2013-09-18, 22:53   #56
Hultaj
BAN sta³y

Cytat:
wybacz, ale dla mnie to nie jest to samo.
ja bym siê przy³ama³a jakbym musia³a wlasnego faceta uczyæ, ¿eby wytar³ fujarkê, albo umy³ ucholki (vide niedawny inny w±tek ;-)), wytarcie peniska papierem toaletowym (i którego kobieta nie brzydzi siê w, ¿e tak powiem, wielu innych sytuacjach), to ju¿ chyba by³by tylko wy¿szy lewelek takiego rarytaska mentalnego.
Stary 2013-09-18, 22:56   #57
ARAKSJEL
Hrodebert

Wiadomo¶ci: 4 441

Cytat:
Nieeeee. Tylko zdziwiona. Jestem singlem i takie watpliwo¶ci brzmi± dla mnie nieco egzotycznie
Jakie w±tpliwo¶ci ?
ARAKSJEL jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 22:56   #58
olenkasz
Zakorzenienie

nie mog³abym zdzier¿yæ. no ale ja to ja, komu¶ mo¿e pasowaæ :P
Stary 2013-09-18, 22:59   #59
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 071

A my¶la³am , ze ju¿ nic mnie na wiza¿u nie zdziwi , a tu proszê
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 23:02   #60
Hultaj
BAN sta³y

Cytat:
nie mog³abym zdzier¿yæ. no ale ja to ja, komu¶ mo¿e pasowaæ :P
nie no luz, :P, ale wiesz, wiele ju¿ by³o higienicznych dyskusji na wiza¿u, z gatunku: trzeba myæ pupê po ¿e tak powiem uwolnieniu orki , albo ja to jestem higieniczna i wymieniam rêcznik (myciowy) codziennie albo no jak mo¿na i¶æ na si³kê i siê umyæ w domu a nie na si³ce. tak¿e ten, jak nie masz w pracy w gabinecie w³asnego prysznica którego mo¿esz u¿yæ ze 2x na dzieñ to zawsze dla kogo¶ mo¿esz byæ brudaskiem.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2013-09-18 o 23:04
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-27 22:43:19

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.