![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Na obcasach...
Buty - cud
![]() Nawet jeżeli to prawda, to nie wyobrażam sobie jak miałabym się zachować w takiej sytuacji. Dajmy na to: idę z kimś, rozmawiamy sobie aż tu nagle ach och, mina pełna rozkoszy. Rozmówca by pomyślał, że sama rozmowa z nim albo patrzenie na niego tak na mnie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny może to śmiesznie brzmi, ale myślę, że jest prawdopodobne. Oglądałam kiedyś program na tlc polski (życie seksualne polkaów, czy jakoś tak) i było tam o kobiecie, która najczęściej dostawała orgazmu samoistnie w windzie. Dlatego nie jeździła windą a chodziła po schodach. To jest jakaś przypadłość. Ale nie pamiętam jaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie mialam orgazmu idac, ale czesto czuje silne podniecenie chodzac boso (albo w skarpetkach) po trawie, albo po goracym piasku.
Ja z kolei mam inne dziwactwo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli chodzi o orgazm w obcasach.. (jak to brzmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak sobie teraz uswiadomilam, ze raz przymierzylam baaardzo drogie buty na obcasach (niestety nie bylo mnie na nie stac), ktore byly pieknie wyprofilowane, i wspaniale na mnie lezaly i tez sie bardzo, ze tak powiem, pobudzilam. W tym przypadku, pamietam ze byla w tych butach mocno uwypuklona poduszeczka, ktora stymulowala luk stopy, po wewnetrznej stronie ![]() Ja mysle, ze tego typu odczucia i doswiadczenia sa kwestia wrazliwosci ukladu nerwowego (prof. Kazimierz Dabrowski nazwal ja nadwrazliwoscia w swojej teorii osobowosci), ktora jest czyms stosunkowo rzadkim. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
zuy mod
|
Odp: Na obcasach...
Gdzies czytalam, ze podobno stopa w obcasach przyjmuje takie samo ulozenie jak podczas orgazmu - moze z tym ma to zwiazek?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Na obcasach...
Cytat:
Podniecić się owszem, zdarza się na wysokich obcasach, ale żeby od razu orgazmu dostać? W takim razie gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Na obcasach...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
A w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
hmmm...
nigdy mi się nie zdarzyło na obcasach ![]() ale fajna sprawa,takie orgazmowe buty ![]() tylko dalej nei rozumiem jakby autirka się zachowuje gdy na środku chodnika nagle dochodzi ![]() ale co do "cikawostek" to mi się raz zdarzyło baardzo podniecić podczas rozciągania (w siadzie rozkrocznym tak jakbym próbowała robić szpagat) ciekawe w sumie. w ogolę jakoś mnie takie ćwiczenia......podniecają ![]() ![]()
![]() |
#43 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
"Twoje libido spadło? Odrzuć tabletki, załóż szpilki do łóżka" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Może to ta, akupunktura?
![]() ![]() ![]() Co do orgazmu podczas snu: podobno każdy przeżywa i to każdej nocy*... Skoro Panowie stoją na baczność każdego ranka, czemu Panie miałyby być gorsze? ![]() *Dla ciekawych: najłatwiej znaleźć tego typu newsy na stronach www i forach poświęconych eksterioryzacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem, co ma do tego kąt ułożenia stopy. Chodzi raczej o zaciskanie mięsni pochwy - może podczas chodzenia w szpilkach "spinasz się", prostujesz kregosłup i to ma wpływ na mięśnie miednicy i pochwy. Są kobiety, które potrafią doprowadzić się do orgazmu wyłącznie zaciskaniem i rozluźnianiem tych mięśni, więc nie widzę nic nadzwyczajnego w orgazmie podczas chodzenia na szpilkach. Może dodatkowo działać fakt, iż czuję się na szpilkach bardziej pewnie, seksownie i ta świadomość dodatkowo Cię podnieca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.