![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z
Już wczoraj chciałam się zapytać czy Wy tu wszystkie kociary jesteście?
Bo ja psiara ![]() Michell przepraszam za pomylenie mężów ![]() ![]() ![]() kama no to jestem pełna podziwu! Do Twojego wyglądu pije..a to stwierdzenie o prywatnym photo shopie super!Zanotuje sobie ![]() No właśnie korundowej nie robiłam,moja kosmetyczka tylko diamentową ma w usługach wiec ten ostatni raz zrobie diamentową bo potem to się przeprowadzam więc siłą rzeczy zmienie także panią od tych cudów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Bejdi, kociara i aktywnie działająca na rzecz kotów jest Tig, chociaż psów tez ma sporo. Ja kociara
![]() ![]() Korundowa wypróbuj, jest naprawdę przyjemniejsza. Diamentowa - to sciera tarczami diamentowymi, które jeżdżą po skórze. A korundowa - nie dotyka bezpośrednio skóry, tylko piasek korundowy pod ciśnieniem ja ściera...Jak przetestowałam - do diamentowej nie wracam. Kawitacja jest robiona jako wstęp do zabiegu, mi tez babka robi przed korundową. Ona lekko oczyszcza pory, ale na przebarwienia na pewno nie wpłynie... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-09-19 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
kamlisa to będę szukała kosmetyczki pod kontem tej korundowej next time
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Jeśli u Ciebie kawitacja działa na przebarwienia - to pewnie sa bardzo płyciutkie, to głownie odświeżenie skóry i oczyszczenie z nadmiaru sebum. Raczej wstep do innych zabiegów, niż zabieg na przebarwienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Kamlisa oczywiście,że kawitacja jako tako to zabieg oczyszczający,ale porwałam się nawet o sprawdzenie w necie,bo już zgłupiałam sama...(czy mi sie wydaje,że te plamki tracą na intensywnośći,wmawiam sobie
![]() ![]() ![]() Tak sobie kontempluje temat tych przebarwień....a może ja faktycznie sobie wmawiam,że to kawi pomaga a tak na prawdę one same zanikają wraz z zimą i mniejszą ekspozycją na słońce,albo jakiś kosmetyk? Tylko że z tych co używam na codzień to tylko tonik z serii 3 step Clinique ma jakieś tam właściwośći "rozpuszczające" i chyba za małe aby dać rade plamkom...No nie wiem... Edytowane przez Bejdi Czas edycji: 2013-09-19 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Ja też się melduję i buźka dla wszystkich
![]() Dopiero wróciłam do domu, matko, ale dzień, praaaaaaaca, zebranie w szkole, praaaaca .................i kosmetyczka ( ![]() I tak mi minął dzień, w którym obchodzę 15 rocznicę ślubu. Dobrze, że nie jestem romantyczką. A wiecie, co wymyśliłam w dzień swojego ślubu ? Co roku w rocznicę, jak mama dzwoni do nas z życzeniami, to sobie to wspominamy i nie możemy się nadziwić, że coś takiego wymyśliłam, a ona się zgodziła. Otóż, ponieważ fatalnie wychodzę na zdjęciach, postanowiłam, że tym razem będzie inaczej i do ślubu przygotuje mnie wizażystka i to taka telewizyjna. Problem polegał na tym, że ona była w Krakowie, a ja wtedy ponad 120 km od Krakowa. Ale co tam, tata załatwił mi transport i pojechałam. Pamiętajcie, że nie były to czasy telefonów komórkowych, a zatem przez cały dzień nikt nie wiedział co się ze mną dzieje. Ślub był o 17-tej, a ja wróciłam około 16:20. Ledwo się wyrobiłam. Ubaw po pachy, zwłaszcza dla moich rodziców. Ale powiem Wam, że opłacało się. Jedyne zdjęcia, na których mogę siebie oglądać to właśnie te. "Przeleciałam" to co dziś pisałyście i chyba do każdej mam słówko ![]() Kama, super ![]() ![]() Lapi, w takim razie nie ma co zwlekać, kupujemy to serum, zwłaszcza, że pora roku odpowiednia, też lubię tę maskę z Filorgi Miszka, wręcz wzruszyłaś mnie jednym utworkiem, zgadnij którym. a-ha byłam w pracy w nowym żakiecie, podobał się bardzo ![]() Do jutra babeczki |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dziś dokańczałam krem Apis.Przyjemny.Nie które gabinety kosmetyczne na tej marce pracują.Balsam do ciała,pięknie pachnący..Jaki polecacie?
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Kupiłam czekoladowe masło Balea i zastanawiam się nad Farmoną -jeżyna z nutką malinową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Bejdi, jak Ci kawi słuzy to ok
![]() ![]() Maska z filorgi bardzo przyjemna, choć droga...Ale Kanebo czy Sisley jeszcze droższe a wcale nie lepsze ![]() Miszka, z Farmony jest to masło szarlotkowe, mnie się zapach baaardzo podobał, właściwości tez nie sa złe...Uwielbiam pieczone jabłko z cynamonem, zapachy szarlotkowe itp...To znaczy szarlotkę uwielbiam jeść, a jadalne zapachy na sobie ![]() ![]() U mnie słońce, choć chłodnawo...Jesień, panie dzieju. Tak niedawno przynosiłam buty letnie, a tu czas je wynieść ![]() ![]() Miszka, a mój żakiet...? |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
TGIF
![]() Kawa ![]() ![]() Kamlisa- jak nic za marudzenie na temat sylwetki ban ci się należy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super pomysł z tym domkiem na plaży. A ten czarny kotek ze zdjęcia boski jest. Muszę stwierdzić, że swoimi zdjęciami dałaś mi kopa do ćwiczeń ![]() ![]() No i zmobilizowałaś mnie po przejrzenia i wstawienia swoich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
hello , kawa !
![]() ![]() ![]() ![]() Bejdi to pewnie tak właśnie jest , plamki masz płytkie i poprostu po lecie powoli Ci jaśnieją ....gdybyś miała głębokie to by nie zeszły same ![]() ![]() a korundowa mikrodermabrazja to jest dostępna w gabinetach med. eststycznej lub dermatologicznych ...kosmetyczki mają tylko diamentową ... wyobraźcie sobie mojemu mężowi latem na urlopie zrobiły się dwie duże plamy na czole , On piegus jest ![]() ![]() no nic , do firmy muszę jechać ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-09-20 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Kawa , już druga ...
Wstrętna pogoda , dołująca ... ![]() Chcę słońca i ciepła !!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu....... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||||
Rozeznanie
|
Witam się z kawą
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to takie buty z ta korundową...bo szukałam na stronach salonów kosmetycznych w moim mieście i nie znalazłam,po czym pomyślałam,że na wsi jednak zamieszkuje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Bejdi Czas edycji: 2013-09-20 o 08:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Chyba zależy od kosmetyczki, Lapi - u mnie ta starszej generacji ma diamentowa, a ta młodsza ma i ta i tą, ale mówi, że diamentowa raczej dla ciała, a do twarzy używa korundowej. Korundowa droższa w zakupie
![]() Miszka, jakie jest to Twoje serum biothermu...? To poprzednie mnie zawiodło ![]() Słońce świeci i co z tego...? Ciepłe rzeczy i tak trzeba załozyc...Ja na szczęście jestem kameleon - bez problemu się przestawiam z zimy na lato i odwrotnie ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-09-20 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Kama -żelowe-Tobie nie spasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Miszka, a żakiet, ponawiam pytanie...?
![]() Dziś akcja początek jesieni ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-09-20 o 11:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Miszka spodnie Lee to moje ulubione. Mają świetnie skrojone tylne kieszenie i pupa super wygląda, popatrze tylko o jakim modelu wspominasz za 450 zł... Bejdi dla mnie kawitacja to taki przyjemny, delikatny zabieg. Kilka razy byłam, ale traktowane to było jako wstęp-oczyszczenie buzi do dalszych zabiegów, tak jak wspominała Kama. U Ciebie bardziej plamki zanikają porą zimową i odnawiaja się pod wpływem promieniowania. Dziś grzecznie z pokorą: botki, długie spodnie, sweterek, apaszka i bluzka ![]() ![]() Miszka co ile aplikowałaś sobie Atrederm? Ja planuje co trzeci dzień, ale dziś mam buzię (drugi dzień po aplikacji) jakbym miała lekkie poparzenie słoneczne. Buzia lekko czerwona, nadwrażliwa nawet na naturalny pędzel przy nakładaniu podkładu. |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa
Chyba zależy od kosmetyczki, Lapi - u mnie ta starszej generacji ma diamentowa, a ta młodsza ma i ta i tą, ale mówi, że diamentowa raczej dla ciała, a do twarzy używa korundowej. Korundowa droższa w zakupie ![]() ......................... ......................... ................... hmm to nieco zdziwiona jestem bo wmawiano mi ,że korundową można używać jedynie w gab.med.estet. ....oczywiście robi mi ją kosmetyczka , która pracuje w tym gabinecie a nie doktorka ![]() korundowa delikatniejsza jest ...kiedyś jak mi diamentową kosmetyczka zajechała przy nosie to miałam bliznę długo ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Michell72 ..Pepe jeans reklamować musiałam.290zł a nogawka non stop mi się przekręcała,co mnie wkurzało.Bez problemu przyjeli,oddali pieniązki. ......................... ......................... ......................... ......................... ........ w jednej mojej parze też się wykręca nogawka , myślałam ,ze ja tak łażę jakoś dziwnie ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i tanie u Ciebie są Pepe ![]() ![]() Bejdi unikaj słoneczka , zwłaszcza latem i na urlopie jak masz skłonność do powstawania plamek bo z wiekiem jest z tym coraz gorzej niestety ....potem już nie znikają po lecie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-09-20 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Czesć Dziewczyny
![]() Pogoda mnie dziś rozpieszcza ![]() ![]() ![]() Kama a Rosjanki pewnie boginie? bardzo mi się podobają, zadbane i potrafią zrobić wrażenie. Skusiłyście opowieściami o nowościach, więc wczoraj przed 22 wpadłam do złotych po próbki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bejdi, podzielam opinię Kamili na temat dermabracji, co do kawitacji jestem zdziwiona Twoja opinia ale przyjmuję, że skóra skórze nie "równa", ja kawitacje robię wiosna w 4 setach w odstępach 5-6 dniowych jako lekkie odświeżenie ale jak mówię nic więcej i efekt krótkotrwały, no i do dermabrazji nie można tego porównać, to jak zestawienie ognia z wodą ![]() ![]() Ja niosę się z zamiarem kolejnego lasera tak w okolicach pażdziernika i już mnie głowa boli na myśl o tym bólu ![]() ![]() ![]() Lubicie teatr? W muzycznym Roma graja Deszczowa piosenkę, lubię ten teatr i musicale ![]() ![]() Tez lubię jeansy Lee ![]() ![]() Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2013-09-20 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ilana, czy ja wiem, czy boginie...? Zwyczajne, młode dziewczyny
![]() ![]() Wieczorem niektóre się bardziej odwalały, szpile zabójcze, ja bym padła przed włożeniem. Faceci dużo złota, no łańcuchy to były obowiązkowe ![]() Ale tz i tak stwierdził, że Słowianki ( Polki i Rosjanki ) sa najładniejsze - Turczynki bardzo szybko się starzeją i szybko łapią nadwagę. Niemki mało wyjściowe ![]() Sporo Turczynek ubierało się w stroje tradycyjne, czyli miały coś na głowach, zakryte ramiona i nogi w spodniach i spódnicach - tak młode, jak starsze, pewnie kwestia przekonan, religii...W grupach były ubrane po europejsku i tradycyjnie, więc widocznie każdy tu pilnuje swego nosa. Niesamowicie to tylko wyglądało na plazy, bo było też stopniowanie stroju kąpielowego ![]() Po waszych zachwytach nad Si - kupiłąm próbkę ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-09-20 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() ![]() Idąc za waszą radą własnie zakupiłam qoenzym Q w najwyąszej dostępnej dawce 30mg z wit e. No i zaczęłam się odmładzać ![]() ups... w tv właśnie leci reklama Si ![]() ![]() Tig, Anyżkowa - jak tam business? Tadam- wakacje 2013 ja ![]() Edytowane przez aussiewoman Czas edycji: 2013-10-22 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Czyli Aussie jest szczupła blondyną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No jak miło poznać naocznie Panią Aussie
![]() Ilana kiedy Ty jakieś foto wrzucisz ? Juka Ty też ?bo Was zdaje się jeszcze nie widziałyśmy ![]() ... co do SI to też kupiłam 30ml , lubię mieć kilka pefrum w zależności od nastroju ,zatem wolę małe pojemności ...co chwila coś nowego w końcu ![]() ![]() kurcze , mam już wszystko załatwione na jutrzejszą imprezę , tylko wielkie okrągłe chleby jutro odbiorę .... o pogodę sie martwie bo pada u nas ![]() ![]() na szczęście mamy ognisko na zewnątrz i salę z kominkiem na balety , także jak się rozpada przeniesiemy się do środka ....ma być muzyka , tańce itp ,itd....w większości młodą mamy załogę pracowniczą ... powiem Wam ,że się boję ...30 pracowników z żonami , dziewczynami i dzieciaczkami ...będzie ok 60 osób .... mój debiut organizacyjny w temacie tego typu imprez i przeżywkę mam jak diabli ![]() ![]() no chyba na lampke wina zasłużyłam ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-09-20 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Lapi i gratuluję i współczuję
![]() ![]() ![]() Przyznam szczerze, ze mnie taka organizacja by przeraziła, nie bardzo bym wiedziała, od czego zacząc...Zwykłe imieniny na 6 osób - to cos w moim guście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Witam sie z deserkiem
![]() Wiecie co,poddaje się! Ja za powoli znikające plamki dziękowałam kawitacji a pewnie nie powinnam. Jednakże muszę przyznac,że przy mojej cerze kawi sprawdza się dobrze i nie uważam jej za zbędną-wręcz przeciwnie.A to zapewne dlatego,że ja mam cere nastolatki ( mieszaną-tłustą w strefie T i normalną w innych partiach,wydajalącą sporo sebum,z tendencjami do wyprysków) Może dlatego kawi działa na mnie zbawiennie i nie jest to tylko jak piszecie miły,odświeżający zabieg.Nigdzie nie porównywałam kawi do mikrodermabrazji...moze się źle wyraziłam ![]() Dzisiejszy dzionek wspaniały pod względem pogody,towarzyszyłam siostrze przy zakupach,przy okazji upatrzyłam sobie co nie co i kupiłam w końcu ten kompakt.Przypomniałam sobie nasze dialogi o próbkach i zagadałam panią,nie poprosiłam o nic konkretnego tylko czy ma mi coś do zaproponowania...oczywiśc ie nie miała ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Miło mi widzieć kolejną wizażankę ![]() ![]() lapiel lampka wina ( co najmniej ) zdecydowanie Ci się nalezy ![]() kamlisa no mnie tez Rosjanki kojarzą się z super "wydaniem" kobiety ,bo chyba wszystkie z jakimi miałam do czynienia właśnie takie były, i dziwi mnie to co w Turcji zastałaś.. Uświadomcie mnie please...co to za perfum SI o którym tak tutaj głośno? |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,62326,si-edp.html
Proszę bardzo ![]() ![]() ![]() Ja nie mówię, że Rosjanki nie sa ładne, ale jak mają wygladac na plazy, ganiające za swoim maluszkiem...? No przecież raczej nie sa odwalone, wymalowane i ufryzowane ![]() ![]() Ja tam chętnie bym przetestowała nowa Lempicką https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...dp.html&next=1 Może, nim trafię do większego miasta - już będzie w perfumeriach...? Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-09-20 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
kamlisa w tym szkopół,że ja damy z byłego ZSRR widywałam w innych okolicznosciach..tzn jakieś knajpy bary cluby,na plaży też ale pewnie te z oponkami i trochę zaniedbane nie podejrzewałam o takie pochodzenie
![]() ![]() Dziękuje za linki..ide się nawąchać. Moim najnowszym odkryciem jest zapach http://www.google.pl/url?sa=i&source...79784042197972 ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Si..porzeczka, frezja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Aussi ładna z Ciebie blondi
![]() Dziś grzeszę, jem to co jest moją słabością- chipsy solone, ależ to dla mnie rozkosz. Bejdi, jak Ci dobrze robi kawitacja to działaj z nią. Grunt to widzieć efekt i być z niego zadowolonym. Lapi ja w poprzedniej swojej pracy miałam w zawodowe obowiązki wpisane organizowanie imprez. I sprawienie, żeby goście byli zadowoleni bo z nich żyliśmi. Iprezy średnio na 100-200 osób z częścią oficjalną, szkoleniem, balem do rana. Nawet nie chcę sobie przypominać co goście sobie życzyli: od skrzynki bimbru po panienki. Te imprezy były dla mnie zmorą, nieschodzący uśmiech z buzi w szpilkach przez 15 godzin i cały czas na pełnych obrotach. Nic miłego, zero relaksu, spontaniczności, wręcz przeciwnie: trzeba wyprzedać co może być za chwile istotne. Ty będziesz działać w bardziej kameralnej atmosferze i mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bezproblemowo. Trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Chipsy...chyba raz w życiu miałam w ustach
![]() ![]() Katar mnie nadal trzyma, ale obiecuję sobie, że od jutra wracam do ćwiczeń...Ale jutro pierwszy pacjent ![]() W dodatku tz zaraził się ode mnie katarem i z grobowa miną, zaczosnkowany, poszedł do łózka ![]() Mam nadzieje, że Si mi się nie spodoba. Na pewno tak będzie. Nie może - jestm full i jeszcze trochę...Na podręcznej półczce stoją: Vanille canelle z CSP, Vanilla Ashley, French Sweets Varensa, Fleur de Chocolate Molinard, White Pepper&Nectarine Voluspy i Konfitura z malin Aquolina. Pytanie w teleturnieju: czy lubie zapachy a) kwiatowe b) szyprowe c)jadalne ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-09-20 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Anyżkowa dla mnie wszelkie łakocie nie istnieją gdy w zasięgu reki lub wzroku są chipsy
![]() Zaraz sięgne po tv pakę ![]() Kamlisa zdrówka dla małżonka życzę i Tobie też ![]() Miłego weekendu dziewczyny,ja mam dzisiaj takie ciche panieńskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Jestem.Zakupy do bani..Nic mi nie pasowało,poza jedną mizerną para jeansów..To jak wróciłam kupiłam na allegro kozaczki TH http://allegro.pl/kozaki-tommy-hilfi...502073068.html a na zalando jeansy Lee.Anyżku w Galerii 450zł,na Zalando 389..Wziełam ten model http://www.zalando.pl/lee-scarlett-j...1a02c-955.html Z początku byłam sceptycznie nastawiona do takiej faktury spodni,ale po załozeniu zmieniłam zdanie..Wyglądają jak skórzane jeansy..Atre smarowałam najperw codziennie,ale jak się zburaczyłam ha ha..dozowałam sobie aplikację..Musisz obserwować swoje lico i kiedy czujesz,że juz piecze i jestes czerwona-basta..wtedy nawilżasz! LAPI ten model Pepe ,to limitowana seria na jesień 2013 ,z najnowszej kolekcji..290zł ..Z przekrecającą się nogawką dostawałam hopla..Jakbym nogę miała krzywą..Ale jak spotkam z nogawkami ,dobrze wszytymi kupię je sobie ,bo sa fajne !!!
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Aussie miło Cię widzieć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Kama żakiet acha ,przypominaj ..ja juz wiekowa jestem..Pamiętasz ha ha....Jutro będę na sklepie to zerknę co tam mam z rozmiaru i jakby był,wezmę for YOU! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.