30,40 plus od A do Z - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-19, 19:26   #31
Bejdi
Rozeznanie

Dot.: 30,40 plus od A do Z

Już wczoraj chciałam się zapytać czy Wy tu wszystkie kociary jesteście?
Bo ja psiara Ale kotki tez lubie.
Michell przepraszam za pomylenie mężów W każdym bądz razie chodziło mi o to,ze moja druga połowka będzie jeszcze niedostępna fizycznie przez ponad dwa tygodnie A Wy jak na złość o męzach i ich atrybutach
kama no to jestem pełna podziwu! Do Twojego wyglądu pije..a to stwierdzenie o prywatnym photo shopie super!Zanotuje sobie
No właśnie korundowej nie robiłam,moja kosmetyczka tylko diamentową ma w usługach wiec ten ostatni raz zrobie diamentową bo potem to się przeprowadzam więc siłą rzeczy zmienie także panią od tych cudów Zresztą,nie wiem czy się na mikro zdecyduje..moze jeszcze raz kawi?Bo ostatnia sprawiła,ze moje plamki się poprawiły.Zobacze...
Bejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 19:40   #32
Kamlisa
Zakorzenienie

Bejdi, kociara i aktywnie działająca na rzecz kotów jest Tig, chociaż psów tez ma sporo. Ja kociara Reszta róznie...Ale już nie będę tylko o kotach
Korundowa wypróbuj, jest naprawdę przyjemniejsza. Diamentowa - to sciera tarczami diamentowymi, które jeżdżą po skórze. A korundowa - nie dotyka bezpośrednio skóry, tylko piasek korundowy pod ciśnieniem ja ściera...Jak przetestowałam - do diamentowej nie wracam. Kawitacja jest robiona jako wstęp do zabiegu, mi tez babka robi przed korundową. Ona lekko oczyszcza pory, ale na przebarwienia na pewno nie wpłynie...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-09-19 o 19:41
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 19:57   #33
Bejdi
Rozeznanie

kamlisa to będę szukała kosmetyczki pod kontem tej korundowej next time Ale co do kawitacji to będę oponować,u mnie naprawdę się sprawdza i wpływa na zanikanie przebarwień. Ja nie wiem,może nie mówimy o takich samych plamkach...może moją są płytsze albo innego pochodzenia?Nie powiem aby jeden zabieg załatwił sprawę,ale pierwszy robiony po letnim sezonie pomógł sporo a doświadczenie poprzednich lat jest takie,że niweluje takie przebarwienia o ponad połowe dzięki kilku zabiegom i jednej mikro w między czasie.
Stary 2013-09-19, 20:12   #34
Kamlisa
Zakorzenienie

Jeśli u Ciebie kawitacja działa na przebarwienia - to pewnie sa bardzo płyciutkie, to głownie odświeżenie skóry i oczyszczenie z nadmiaru sebum. Raczej wstep do innych zabiegów, niż zabieg na przebarwienia Dla mojej cery to po prostu miłe odświeżenie
Stary 2013-09-19, 20:23   #35
Bejdi
Rozeznanie

Kamlisa oczywiście,że kawitacja jako tako to zabieg oczyszczający,ale porwałam się nawet o sprawdzenie w necie,bo już zgłupiałam sama...(czy mi sie wydaje,że te plamki tracą na intensywnośći,wmawiam sobie ) i ma też takie działanie Bo ja mam faktycznie swieże te plamki..to znaczy po każdym sezonie letnim staram się je wyeliminować.Do końca nigdy się nie udaje,ale na tyle,że nawet mój lekki kompakt je tuszuje.Wiosną jestem gotowa na nowe Oczywiście wyłażą,te same,w tym samym miejscu.Tak na prawdę to mam dwie takie plamki.

Tak sobie kontempluje temat tych przebarwień....a może ja faktycznie sobie wmawiam,że to kawi pomaga a tak na prawdę one same zanikają wraz z zimą i mniejszą ekspozycją na słońce,albo jakiś kosmetyk? Tylko że z tych co używam na codzień to tylko tonik z serii 3 step Clinique ma jakieś tam właściwośći "rozpuszczające" i chyba za małe aby dać rade plamkom...No nie wiem...

Edytowane przez Bejdi
Czas edycji: 2013-09-19 o 20:29
Stary 2013-09-19, 21:24   #36
JUKA73
Zadomowienie

Ja też się melduję i buźka dla wszystkich

Dopiero wróciłam do domu, matko, ale dzień, praaaaaaaca, zebranie w szkole, praaaaca .................i kosmetyczka ()

I tak mi minął dzień, w którym obchodzę 15 rocznicę ślubu. Dobrze, że nie jestem romantyczką.
A wiecie, co wymyśliłam w dzień swojego ślubu ? Co roku w rocznicę, jak mama dzwoni do nas z życzeniami, to sobie to wspominamy i nie możemy się nadziwić, że coś takiego wymyśliłam, a ona się zgodziła. Otóż, ponieważ fatalnie wychodzę na zdjęciach, postanowiłam, że tym razem będzie inaczej i do ślubu przygotuje mnie wizażystka i to taka telewizyjna. Problem polegał na tym, że ona była w Krakowie, a ja wtedy ponad 120 km od Krakowa. Ale co tam, tata załatwił mi transport i pojechałam. Pamiętajcie, że nie były to czasy telefonów komórkowych, a zatem przez cały dzień nikt nie wiedział co się ze mną dzieje. Ślub był o 17-tej, a ja wróciłam około 16:20. Ledwo się wyrobiłam. Ubaw po pachy, zwłaszcza dla moich rodziców. Ale powiem Wam, że opłacało się. Jedyne zdjęcia, na których mogę siebie oglądać to właśnie te.

"Przeleciałam" to co dziś pisałyście i chyba do każdej mam słówko Ale dziś już nie dam rady, rozwinę się w sobotę. Dziś krótko:

Kama, super , też będę ćwiczyć
Lapi, w takim razie nie ma co zwlekać, kupujemy to serum, zwłaszcza, że pora roku odpowiednia, też lubię tę maskę z Filorgi

Miszka, wręcz wzruszyłaś mnie jednym utworkiem, zgadnij którym.
a-ha byłam w pracy w nowym żakiecie, podobał się bardzo

Do jutra babeczki
JUKA73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 22:13   #37
Michell72
Zakorzenienie

Dziś dokańczałam krem Apis.Przyjemny.Nie które gabinety kosmetyczne na tej marce pracują.Balsam do ciała,pięknie pachnący..Jaki polecacie?

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Kupiłam czekoladowe masło Balea i zastanawiam się nad Farmoną -jeżyna z nutką malinowąKama - które było o zapachu szarlotki???I czy ładna ta szarlotka na skórze???Juka Epitaph?W sumie wszystkie 3 nastrojowe...
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 07:18   #38
Kamlisa
Zakorzenienie

Bejdi, jak Ci kawi słuzy to ok Ja po prostu na logikę nie wiem, jak cos takiego mogłoby mieć wpływ na przebarwienia, skoro starcie jest tu minimalne, pory się bardziej rozszerzają...Ale przebarwienia to nie moja bajka
Maska z filorgi bardzo przyjemna, choć droga...Ale Kanebo czy Sisley jeszcze droższe a wcale nie lepsze
Miszka, z Farmony jest to masło szarlotkowe, mnie się zapach baaardzo podobał, właściwości tez nie sa złe...Uwielbiam pieczone jabłko z cynamonem, zapachy szarlotkowe itp...To znaczy szarlotkę uwielbiam jeść, a jadalne zapachy na sobie I oczywiście ja, czerwony kapturek, nadal nie wiem, gdzie podziałam all about eve, które tak jabłkowo pachnie Mam, z pewnością mam...gdzieś...
U mnie słońce, choć chłodnawo...Jesień, panie dzieju. Tak niedawno przynosiłam buty letnie, a tu czas je wynieść I torebki letnie i ciuchy...U mnie to ciężka praca...Za dużo wszystkiego. Ale trzeba, bo w chałupie nie jest za ciepło i nie mam w czym chodzić
Miszka, a mój żakiet...?
Stary 2013-09-20, 07:22   #39
aussiewoman
Zakorzenienie

TGIF

Kawa jestem wykończona, wczoraj znowu wróciłam do domu po 12 h nieobecności.....i na dodatek mnie też zaczęły pobolewać plecy. Chyba mnie przewiało. Muszę w weekend uśmiechnąć się do TZ i poprosić o masaż

Kamlisa- jak nic za marudzenie na temat sylwetki ban ci się należy Super laska jesteś Piękne widoki na zdjęciach, piękne morze.... uwielbiam morze ech już za ok 10-11 m-cy kolejne wakacje
Super pomysł z tym domkiem na plaży. A ten czarny kotek ze zdjęcia boski jest. Muszę stwierdzić, że swoimi zdjęciami dałaś mi kopa do ćwiczeń Nie ma co się lenić na sofie....oj tak, czas do roboty się wziąć
No i zmobilizowałaś mnie po przejrzenia i wstawienia swoich
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 07:22   #40
LAPIEL
Zakorzenienie

hello , kawa ! ....i znów nie wyspana jestem , nie mogłam zasnąć ...za bardzo się denerwuję tą jutrzejszą imprezą ....

Bejdi to pewnie tak właśnie jest , plamki masz płytkie i poprostu po lecie powoli Ci jaśnieją ....gdybyś miała głębokie to by nie zeszły same ....kawitacja ich nie usuwa , nie sądzę
a korundowa mikrodermabrazja to jest dostępna w gabinetach med. eststycznej lub dermatologicznych ...kosmetyczki mają tylko diamentową ...

wyobraźcie sobie mojemu mężowi latem na urlopie zrobiły się dwie duże plamy na czole , On piegus jest ....i teraz Mu juz zjaśniały .....a już się śmiałam ,że kupię cosmelan i będziemy oboje obłazić ze skóry

no nic , do firmy muszę jechać .... spać mi się chce

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-09-20 o 07:25
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:10   #41
Tigerr
Zadomowienie

Kawa , już druga ...
Wstrętna pogoda , dołująca ...

Chcę słońca i ciepła !!!!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu.......
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:24   #42
Bejdi
Rozeznanie

Witam się z kawą

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Bejdi, jak Ci kawi słuzy to ok Ja po prostu na logikę nie wiem, jak cos takiego mogłoby mieć wpływ na przebarwienia, skoro starcie jest tu minimalne, pory się bardziej rozszerzają...
Cytat:
Napisane przez LAPIEL
Bejdi to pewnie tak właśnie jest , plamki masz płytkie i poprostu po lecie powoli Ci jaśnieją ....gdybyś miała głębokie to by nie zeszły same ....kawitacja ich nie usuwa , nie sądzę
a korundowa mikrodermabrazja to jest dostępna w gabinetach med. eststycznej lub dermatologicznych ...kosmetyczki mają tylko diamentową ...
Najważniejsze,że plamki znikają.A skoro jest to proces samoczynny to jeszcze lepiej-mniej pieniążków wydam i zachodu z nimi! Upieram się jednak przy swoim,że u mnie kawitacja naprawdę się sprawdza pod wieloma względami ale nie będę w to brnęła bo mnie o herezje posądzicie
A to takie buty z ta korundową...bo szukałam na stronach salonów kosmetycznych w moim mieście i nie znalazłam,po czym pomyślałam,że na wsi jednak zamieszkuje.

Cytat:
Napisane przez TIGER
Chcę słońca i ciepła !!!!
to zapraszm do mnie! Słoneczko cudnie swieci.

Cytat:
Napisane przez LAPIEL
wyobraźcie sobie mojemu mężowi latem na urlopie zrobiły się dwie duże plamy na czole , On piegus jest ....i teraz Mu juz zjaśniały .....a już się śmiałam ,że kupię cosmelan i będziemy oboje obłazić ze skóry
możliwe że ze mną jest to samo...Już rozmyslam co kupić za zaoszczędzone pieniądze Jakby nie było to zaoszczedze nie kupując tego kremu do przebarwień nie...ciekawe czy mój m to łyknie?

Edytowane przez Bejdi
Czas edycji: 2013-09-20 o 08:28
Stary 2013-09-20, 08:26   #43
Kamlisa
Zakorzenienie

Chyba zależy od kosmetyczki, Lapi - u mnie ta starszej generacji ma diamentowa, a ta młodsza ma i ta i tą, ale mówi, że diamentowa raczej dla ciała, a do twarzy używa korundowej. Korundowa droższa w zakupie
Miszka, jakie jest to Twoje serum biothermu...? To poprzednie mnie zawiodło Rzadki zel to nie moja bajka...
Słońce świeci i co z tego...? Ciepłe rzeczy i tak trzeba załozyc...Ja na szczęście jestem kameleon - bez problemu się przestawiam z zimy na lato i odwrotnie Bardziej mnie irytuje wymuszona wymiana garderoby...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-09-20 o 08:28
Stary 2013-09-20, 10:28   #44
Michell72
Zakorzenienie

Kama -żelowe-Tobie nie spasujeU mnie dziś od rana słonecznie.Wybieram sie na zakupy.Dziś priorytetem jest-dogodzenie sobie he he i uzupełnienie braków w garderobie..Tych najpilniejszych..Pepe jeans reklamować musiałam.290zł a nogawka non stop mi się przekręcała,co mnie wkurzało.Bez problemu przyjeli,oddali pieniązki.Chodż w sumie wolałabym druga parę ,ale dobrze uszytą,z tego modelu.Niestety limitowana seria i nie mieli..Rozważam zakup tych Lee SCARLETT - Jeansy Slim fit(czarne ,wyglądają jak ze skóry)ale cena mnie trochę przeraża.450zł za jedna parę,gdzie z włoskich mam 3! Juka cieszę się,że żakiet pasuje
Stary 2013-09-20, 11:29   #45
Kamlisa
Zakorzenienie

Miszka, a żakiet, ponawiam pytanie...?
Dziś akcja początek jesieni , czyli już wyniosłam buty czysto letnie, zostawiając te, które mogą jeszcze posłuzyc. I wyniosłam letnie torebki. Teraz buszuję w garderobie...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-09-20 o 11:31

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-20, 12:13   #46
Anyzkowa
Zakorzenienie

Hej hej

Miszka spodnie Lee to moje ulubione. Mają świetnie skrojone tylne kieszenie i pupa super wygląda, popatrze tylko o jakim modelu wspominasz za 450 zł...

Bejdi dla mnie kawitacja to taki przyjemny, delikatny zabieg. Kilka razy byłam, ale traktowane to było jako wstęp-oczyszczenie buzi do dalszych zabiegów, tak jak wspominała Kama. U Ciebie bardziej plamki zanikają porą zimową i odnawiaja się pod wpływem promieniowania.

Dziś grzecznie z pokorą: botki, długie spodnie, sweterek, apaszka i bluzka Lato wróć ! Rano dziś koło 7 godziny było u mnie okropnie, wilgotno, mokro, zimno.

Miszka co ile aplikowałaś sobie Atrederm? Ja planuje co trzeci dzień, ale dziś mam buzię (drugi dzień po aplikacji) jakbym miała lekkie poparzenie słoneczne. Buzia lekko czerwona, nadwrażliwa nawet na naturalny pędzel przy nakładaniu podkładu.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 12:43   #47
LAPIEL
Zakorzenienie

Kamlisa
Chyba zależy od kosmetyczki, Lapi - u mnie ta starszej generacji ma diamentowa, a ta młodsza ma i ta i tą, ale mówi, że diamentowa raczej dla ciała, a do twarzy używa korundowej. Korundowa droższa w zakupie
......................... ......................... ...................

hmm to nieco zdziwiona jestem bo wmawiano mi ,że korundową można używać jedynie w gab.med.estet. ....oczywiście robi mi ją kosmetyczka , która pracuje w tym gabinecie a nie doktorka

korundowa delikatniejsza jest ...kiedyś jak mi diamentową kosmetyczka zajechała przy nosie to miałam bliznę długo ( dopiero po zabiegu cosmelan zeszła )

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Michell72
..Pepe jeans reklamować musiałam.290zł a nogawka non stop mi się przekręcała,co mnie wkurzało.Bez problemu przyjeli,oddali pieniązki.
......................... ......................... ......................... ......................... ........

w jednej mojej parze też się wykręca nogawka , myślałam ,ze ja tak łażę jakoś dziwnie ,że tak się dzieje i do głowy mi nie przyszło ,żeby to zareklamować ale jestem gapa
aaa i tanie u Ciebie są Pepe ....ja płacę w Poznaniu 370 zl za parę

Bejdi unikaj słoneczka , zwłaszcza latem i na urlopie jak masz skłonność do powstawania plamek bo z wiekiem jest z tym coraz gorzej niestety ....potem już nie znikają po lecie , przybywa ich i są coraz ciemniejsze ....a usunąć je bardzo , bardzo trudno ...nawet jak się uda to i tak wracają i tak w kółeczko walka ....zdecydowanie to gorszy problem niż zmarszczki ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-09-20 o 12:47
Stary 2013-09-20, 13:26   #48
fuertavertura
Rozeznanie

Czesć Dziewczyny

Pogoda mnie dziś rozpieszczawięc jak typowy świr zaszalałam na widok kilku promieni słońca i wyskoczyłam z odkrytymi stopami i w samej bluzcemam nadzieję, że nie skończę z bólem gardłą jutro

Kama a Rosjanki pewnie boginie? bardzo mi się podobają, zadbane i potrafią zrobić wrażenie.

Skusiłyście opowieściami o nowościach, więc wczoraj przed 22 wpadłam do złotych po próbki Lapi idealnie okresliła nowy zapach Armani - Si, ciepły i otulający faktycznie taki jest, ładny do tego stopnia, że pod wpływem impulsu kupiłam, ale tylko 30ml na wypadek gdyby euforia po 2 dniach przeszła podkład Givenchy fajny, ponoszę jeszcze jutro i w niedzielę i może kupię jak zachwyt nie opadnie, ładnie i delikatnie wygląda na buzi, świetnie sie rozprowadza, jest lekki, nie czuć go na buzi, delikatnie rozświetla ale tak, że moja mieszana skóra nadal wygląda dobrze plus jest taki, że mają duży wybór jasnych kolorów, dokładnie trzy, jeden jest strasznie napigmentowany różem ale pozostałe dwa dobre dla jasnej karnacji. Guerlain standardowo za ciemny jak dla mnie, nawet ten najjaśniejszy bardzo ciemna paleta, nie ma opcji żeby to położyć na moją skórę, chociaż test na ręku...wypada fajnie, podkład ultra lekki, z subtelną poświatą rozświetlenia, myślę że może być fajny....tylko Panie w drogeriach nie wiem dlaczego tak skąpią z tymi próbkami, trzeba prosić i z wielką, dosłownie łaską są w stanie dać jedna próbeczkę i to najcześciej w ilości, która wystaczy na pokrycie nocachcą sprzedawać, są miłe jak się zostawia kilka stówek u nich ale jak się prosi o próbkę czy dwie to już kręcą nosem, wkurza mnie to

Bejdi, podzielam opinię Kamili na temat dermabracji, co do kawitacji jestem zdziwiona Twoja opinia ale przyjmuję, że skóra skórze nie "równa", ja kawitacje robię wiosna w 4 setach w odstępach 5-6 dniowych jako lekkie odświeżenie ale jak mówię nic więcej i efekt krótkotrwały, no i do dermabrazji nie można tego porównać, to jak zestawienie ognia z wodą sono i jono podobnie, fajny i przyjemny zabieg ale znika niczym bańka mydlana...kiedyś często robiłam ale doszłam do wniosku, że to studnia bez dna...
Ja niosę się z zamiarem kolejnego lasera tak w okolicach pażdziernika i już mnie głowa boli na myśl o tym bólu

Lubicie teatr? W muzycznym Roma graja Deszczowa piosenkę, lubię ten teatr i musicale a w teatrze daawno nie byłam więc chyba namówie kogoś na towarzystwo i wybiore się

Tez lubię jeansy Lee ich modele są bardzo dziewczęce i hmm po prostu sexy, świetnie dopasowane do sylwetki, wygodne

Edytowane przez fuertavertura
Czas edycji: 2013-09-20 o 13:34
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:59   #49
Kamlisa
Zakorzenienie

Ilana, czy ja wiem, czy boginie...? Zwyczajne, młode dziewczyny Bardzo młode, Ty to tam powinnaś już z uczniem zerówki przyjechać - bo one wyglądają na 24,25 lat, a sa z 4-6 latkami Wcześnie zaczynają, faceci wygladaja na starszych, ale to może z racji zaniedbania. Sporo w miarę szczupłych, ale raczej nie ćwiczących, sporo młodych mam z niezła nadwagą...
Wieczorem niektóre się bardziej odwalały, szpile zabójcze, ja bym padła przed włożeniem. Faceci dużo złota, no łańcuchy to były obowiązkowe
Ale tz i tak stwierdził, że Słowianki ( Polki i Rosjanki ) sa najładniejsze - Turczynki bardzo szybko się starzeją i szybko łapią nadwagę. Niemki mało wyjściowe
Sporo Turczynek ubierało się w stroje tradycyjne, czyli miały coś na głowach, zakryte ramiona i nogi w spodniach i spódnicach - tak młode, jak starsze, pewnie kwestia przekonan, religii...W grupach były ubrane po europejsku i tradycyjnie, więc widocznie każdy tu pilnuje swego nosa. Niesamowicie to tylko wyglądało na plazy, bo było też stopniowanie stroju kąpielowego Tradycyjny - to cos jak ortalionowy kombinezon z kapturem, zabudowany po nadgarstki i kostki nóg - i w takich pływały, opalały się, taplały w piasku i wodzie...Wersje lżejsze - cos jak dwuczęsciowa piżama po kolana i po łokcie - +czepek ortalionowy. Idąc dalej - stroje kąpielowe ze spódniczka i ...legginsami. Kolejny etap - same stroje kąpielowe ze spódniczką. I szczyt dekadencji - po prostu strój jednoczęściowy.
Po waszych zachwytach nad Si - kupiłąm próbkę

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-09-20 o 15:17

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-20, 16:44   #50
aussiewoman
Zakorzenienie

Helo weekend
Idąc za waszą radą własnie zakupiłam qoenzym Q w najwyąszej dostępnej dawce 30mg z wit e. No i zaczęłam się odmładzać
ups... w tv właśnie leci reklama Si czas wybrac się do drogerii

Tig, Anyżkowa - jak tam business?

Tadam- wakacje 2013 ja

Edytowane przez aussiewoman
Czas edycji: 2013-10-22 o 07:47
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 16:58   #51
Kamlisa
Zakorzenienie

Czyli Aussie jest szczupła blondyną Rozumiem, że to Wenecja...? Ale byliście nad jakims jeziorem, tak...? Dobrze kojarzę...?
Stary 2013-09-20, 17:02   #52
LAPIEL
Zakorzenienie

No jak miło poznać naocznie Panią Aussie

Ilana kiedy Ty jakieś foto wrzucisz ? Juka Ty też ?bo Was zdaje się jeszcze nie widziałyśmy
...
co do SI to też kupiłam 30ml , lubię mieć kilka pefrum w zależności od nastroju ,zatem wolę małe pojemności ...co chwila coś nowego w końcu ....na Honey M. Jacobsa też się czaję

kurcze , mam już wszystko załatwione na jutrzejszą imprezę , tylko wielkie okrągłe chleby jutro odbiorę ....
o pogodę sie martwie bo pada u nas ....nie ja termin zaklepywałam na tą okoliczność ...ja bym zrobiła taką imprezę w lipcu , tym bardziej ,że to impreza przy jeziorze ...
na szczęście mamy ognisko na zewnątrz i salę z kominkiem na balety , także jak się rozpada przeniesiemy się do środka ....ma być muzyka , tańce itp ,itd....w większości młodą mamy załogę pracowniczą ...
powiem Wam ,że się boję ...30 pracowników z żonami , dziewczynami i dzieciaczkami ...będzie ok 60 osób ....
mój debiut organizacyjny w temacie tego typu imprez i przeżywkę mam jak diabli ...mam nadzieję ,że o niczym nie zapomniałam

no chyba na lampke wina zasłużyłam ....dla spokojności !

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-09-20 o 17:12
Stary 2013-09-20, 17:23   #53
Kamlisa
Zakorzenienie

Lapi i gratuluję i współczuję Kawał roboty odwaliłaś, w dodatku tz, jak każdy facet - z góry założył, że sobie poradzisz, tak? To inny sposób na powiedzenie : ja się zatem nie będę mieszał Znam to...
Przyznam szczerze, ze mnie taka organizacja by przeraziła, nie bardzo bym wiedziała, od czego zacząc...Zwykłe imieniny na 6 osób - to cos w moim guście
Stary 2013-09-20, 17:38   #54
Bejdi
Rozeznanie

Witam sie z deserkiem
Wiecie co,poddaje się! Ja za powoli znikające plamki dziękowałam kawitacji a pewnie nie powinnam. Jednakże muszę przyznac,że przy mojej cerze kawi sprawdza się dobrze i nie uważam jej za zbędną-wręcz przeciwnie.A to zapewne dlatego,że ja mam cere nastolatki ( mieszaną-tłustą w strefie T i normalną w innych partiach,wydajalącą sporo sebum,z tendencjami do wyprysków) Może dlatego kawi działa na mnie zbawiennie i nie jest to tylko jak piszecie miły,odświeżający zabieg.Nigdzie nie porównywałam kawi do mikrodermabrazji...moze się źle wyraziłam

Dzisiejszy dzionek wspaniały pod względem pogody,towarzyszyłam siostrze przy zakupach,przy okazji upatrzyłam sobie co nie co i kupiłam w końcu ten kompakt.Przypomniałam sobie nasze dialogi o próbkach i zagadałam panią,nie poprosiłam o nic konkretnego tylko czy ma mi coś do zaproponowania...oczywiśc ie nie miała .W Marionaud.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Tadam- wakacje 2013 ja
Miło mi widzieć kolejną wizażankę I to jaką!
lapiel lampka wina ( co najmniej ) zdecydowanie Ci się nalezy

kamlisa no mnie tez Rosjanki kojarzą się z super "wydaniem" kobiety ,bo chyba wszystkie z jakimi miałam do czynienia właśnie takie były, i dziwi mnie to co w Turcji zastałaś..

Uświadomcie mnie please...co to za perfum SI o którym tak tutaj głośno?
Stary 2013-09-20, 17:47   #55
Kamlisa
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,62326,si-edp.html
Proszę bardzo Ja nie znam, perfumerii u mnie nie ma, więc zakupiłam, razem z Honey, próbki Jak na mój gust trochę drogie. No i pomijam już "drobny" problem - jestem zapełniona perfumami sprzed lat
Ja nie mówię, że Rosjanki nie sa ładne, ale jak mają wygladac na plazy, ganiające za swoim maluszkiem...? No przecież raczej nie sa odwalone, wymalowane i ufryzowane Młode mamy po prostu, a bikini nie ukryje, jeśli któraś nie ma idealnych kształtów, obojętnie, o jaka narodowośc chodzi
Ja tam chętnie bym przetestowała nowa Lempicką
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...dp.html&next=1
Może, nim trafię do większego miasta - już będzie w perfumeriach...?

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-09-20 o 17:55
Stary 2013-09-20, 18:26   #56
Bejdi
Rozeznanie

kamlisa w tym szkopół,że ja damy z byłego ZSRR widywałam w innych okolicznosciach..tzn jakieś knajpy bary cluby,na plaży też ale pewnie te z oponkami i trochę zaniedbane nie podejrzewałam o takie pochodzenie A,że znam kilka takich laleczek osobiscie to mi się zakodowało,że one takie tylko do zachwytu sa
Dziękuje za linki..ide się nawąchać.
Moim najnowszym odkryciem jest zapach http://www.google.pl/url?sa=i&source...79784042197972

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Si..porzeczka, frezja
Stary 2013-09-20, 18:28   #57
Anyzkowa
Zakorzenienie

Aussi ładna z Ciebie blondi

Dziś grzeszę, jem to co jest moją słabością- chipsy solone, ależ to dla mnie rozkosz.

Bejdi, jak Ci dobrze robi kawitacja to działaj z nią. Grunt to widzieć efekt i być z niego zadowolonym.

Lapi ja w poprzedniej swojej pracy miałam w zawodowe obowiązki wpisane organizowanie imprez. I sprawienie, żeby goście byli zadowoleni bo z nich żyliśmi. Iprezy średnio na 100-200 osób z częścią oficjalną, szkoleniem, balem do rana. Nawet nie chcę sobie przypominać co goście sobie życzyli: od skrzynki bimbru po panienki. Te imprezy były dla mnie zmorą, nieschodzący uśmiech z buzi w szpilkach przez 15 godzin i cały czas na pełnych obrotach. Nic miłego, zero relaksu, spontaniczności, wręcz przeciwnie: trzeba wyprzedać co może być za chwile istotne.
Ty będziesz działać w bardziej kameralnej atmosferze i mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bezproblemowo. Trzymam kciuki.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 18:34   #58
Kamlisa
Zakorzenienie

Chipsy...chyba raz w życiu miałam w ustach Ja grzeszę na słodko
Katar mnie nadal trzyma, ale obiecuję sobie, że od jutra wracam do ćwiczeń...Ale jutro pierwszy pacjent
W dodatku tz zaraził się ode mnie katarem i z grobowa miną, zaczosnkowany, poszedł do łózka
Mam nadzieje, że Si mi się nie spodoba. Na pewno tak będzie. Nie może - jestm full i jeszcze trochę...Na podręcznej półczce stoją: Vanille canelle z CSP, Vanilla Ashley, French Sweets Varensa, Fleur de Chocolate Molinard, White Pepper&Nectarine Voluspy i Konfitura z malin Aquolina. Pytanie w teleturnieju: czy lubie zapachy a) kwiatowe b) szyprowe c)jadalne

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-09-20 o 18:39
Stary 2013-09-20, 18:43   #59
Bejdi
Rozeznanie

Anyżkowa dla mnie wszelkie łakocie nie istnieją gdy w zasięgu reki lub wzroku są chipsy Uzależnienie!
Zaraz sięgne po tv pakę
Kamlisa zdrówka dla małżonka życzę i Tobie też

Miłego weekendu dziewczyny,ja mam dzisiaj takie ciche panieńskie
Stary 2013-09-20, 19:06   #60
Michell72
Zakorzenienie

Jestem.Zakupy do bani..Nic mi nie pasowało,poza jedną mizerną para jeansów..To jak wróciłam kupiłam na allegro kozaczki TH http://allegro.pl/kozaki-tommy-hilfi...502073068.html a na zalando jeansy Lee.Anyżku w Galerii 450zł,na Zalando 389..Wziełam ten model http://www.zalando.pl/lee-scarlett-j...1a02c-955.html Z początku byłam sceptycznie nastawiona do takiej faktury spodni,ale po załozeniu zmieniłam zdanie..Wyglądają jak skórzane jeansy..Atre smarowałam najperw codziennie,ale jak się zburaczyłam ha ha..dozowałam sobie aplikację..Musisz obserwować swoje lico i kiedy czujesz,że juz piecze i jestes czerwona-basta..wtedy nawilżasz! LAPI ten model Pepe ,to limitowana seria na jesień 2013 ,z najnowszej kolekcji..290zł ..Z przekrecającą się nogawką dostawałam hopla..Jakbym nogę miała krzywą..Ale jak spotkam z nogawkami ,dobrze wszytymi kupię je sobie ,bo sa fajne !!!

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Aussie miło Cię widzieć..Ty laska jestes kobieto i w dodatku na udach nie dopatrzyłam się ani ciutki cellulitu..Jezu czy tylko ja mam pomarańczowe uda

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Kama żakiet acha ,przypominaj ..ja juz wiekowa jestem..Pamiętasz ha ha....Jutro będę na sklepie to zerknę co tam mam z rozmiaru i jakby był,wezmę for YOU!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości