|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uwaga! Kujonki, łaczmy sie! ;)
witam i ja
4 rok - firu obecnie. Planuje powaliczyć o styp naukowe, chociaz n ostatni rok, może się uda
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Uwaga! Kujonki, łaczmy sie! ;)
Cytat:
jutro się przeprowadzam a dopadła mnie grypa :/Japonistyka fajny kierunek siostra mojego chłopaka chce też to studiować bo oni oboje się tym interesują. Mój chłopak to już anime bez napisów albo z japońskimi potrafił oglądać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Uwaga! Kujonki, łaczmy sie! ;)
Cytat:
Marzy mi się wyjechać do Japonii
|
|
|
#34 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Hej! To i ja się dołączę
![]() Idę teraz na trzeci rok gospodarki przestrzennej. W poprzednim roku miałam stypendium rektora, a czy w tym się uda to zobaczymy ![]() Cytat:
Przede wszystkim ze względu na ciężar, niepotrzebnie sie nadźwigasz. Poza tym u mnie na studiach jest tak, że na niektóre przedmioty wystarczyłaby jedna kartka notatek, a na inne gruby zeszyt O wiele lepiej sprawdza się pomysł Starlight1804. Od dawna robię podobnie Piszę na luźnych kartkach noszonych w teczce (sa lekkie), a potem wkładam to do odpowiednich koszulek (każdy przedmiot ma swoją:P). Na koniec semestru koszulki wpinam do segregatora i mam super porządek ![]() Czasem tylko mi trochę smutno jak pod koniec sierpnia idę do supermarketu i widzę wysyp tych wszystkich ślicznych koloroych zeszytów, kredeczek, farb, gumeczek, piór (zawsze lubiłam takie papiernicze rzeczy ;P)No ale cóż poradzić, dla nas studentów to już niepraktyczne :P |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() a ja swojego czasu byłam zakochana w tych grubych zeszytach na spirali na kilka przedmiotów. Dla mnie się sprawdzało, ALE musiałam kombinować tak, żeby nosić tylko jeden zeszyt w torbie, bo strasznie ciężkie. O, takie miałam http://www.empik.com/kolozeszyt-a4-l...-papiernicze-p Od tego roku, mimo że kocham te zeszyty, postanowiłam się przerzucić na cienkie, w miękkiej okładce, format A4 w empiku są śliczne! Taki też miałam http://www.empik.com/ekologiczny-zes...-papiernicze-p naprawdę pachniał bananami
|
|
|
#37 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O, dobry pomysl!Zrobie tak jutro jak jeszcze troche wiecej osob przyjdzie i bede miala wolny czas ![]() Umiem hiragane i katakane Uczylam sie kiedys japonskiego ale niewiele pamietam :P---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
my own heart is my temple, my philosophy is kindness Edytowane przez moemoe Czas edycji: 2013-09-22 o 18:43 |
|||
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
hahah dziękuję i cieszę się, że mogłam pomóc
![]() |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Ja podejrzewam, że oczywiście będę za głupia i nic nie wyjdzie z moich dobrych ocen, do tego panikara ze mnie straszna. Kolejna rzecz to to, że moja siostra studiowała na tej samej uczelni ten sam kierunek tylko inna specjalizację i dobrze jej szło więc będę ciągle porównywana i w ogóle... :/
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Tak... i tak jestem czarną owcą w rodzinie, najgorsza z trzech córek...
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, nie wiem jak to jest, bo nie mam rodzeństwa. Rozmawiałaś z rodziną, że czujesz się z tym źle?
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Uwaga! Kujonki, łaczmy sie! ;)
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uwaga! Kujonki, łaczmy sie! ;)
dzięki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem w technikum
W której klasie jesteś ? Ja też lubię kupować różne rzeczy do szkoły . No niewiem ,sprawia mi to przyjemność ![]() Kurcze...też już bym chciała studiować ... Edytowane przez Italiano_donna Czas edycji: 2013-09-23 o 08:50 |
|
|
|
|
#47 | |
|
Evil olivE
|
Re: Dot.: Uwaga! Kujonki, łaczmy sie! ;)
Cytat:
![]() Ja w tym roku zdecydowałam się na dwa zeszyty A4. Jest to dużo bardziej wygodne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Ktoś pisał wyżej o tym pomyśle z wkładaniem kartek w odpowiednie koszulki itp
Mnie się wydaje, że to fajny pomysl dla kogoś dobrze zorganizowanego - sama zaczęłam tak robić na 1 roku w 2 semestrze bo jedna pani dr. nam to doradziła na swoim przedmiocie.Niestety u mnie to była katastrofa Zapominałam wkładać te kartki, gubiłam je i w ogóle.... ale ja to ja, mistrz ogarnięcia
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
ja raczej nie gubię ważnych notatek, więc myślę, że u mnie segregator się sprawdzi
za to moja kumpela, gdyby mogła to zgubiłaby/zapomniała własnej głowy, więc dla niej np. się to nie nadaje![]() Italiano_donna w jakim technikum jesteś jeśli można wiedzieć? też chodziłam, technikum weterynaryjne cieszę się, że mam je już za sobą
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Widze, ze masz tu problem z niska samoocena ogolnie a to niezbyt dobrze w zyciu a tym bardziej w nauce . Dlaczego mowisz, ze jestes czarna owca? Ktos tak o tobie powiedzial czy sama tak stwierdzilas? Jesli to powidzial ktos- mylil sie! Jesli to powiedzialas ty- mylisz sie! Kazdy jest wyjatkowy i pamietaj, jesli sie bedziessz starala to nie bata- bedziesz miec dobre wyniki w nauce
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Dobry sposób na mobilizacje i wiarę w siebie? Bo staram się jak najlepiej i nie wychodzi. Potrzebuję kopa w pupę!
|
|
#53 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Hej, a co powiecie na to, zeby do kazdego przedmiotu jeden zeszyt ale z przodu bylyby wyklady a z tylu cwiczenia?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
moe, ale to wtedy musisz wiedzieć ile stron zapiszesz na wykładach - ja tak zrobiłam w 1 semestrze i nie wypaliło
książkę mogłabym wydać z tych wykładów, zeszyt nie wystarczył
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
To i ja dołączam do grona jeśli można
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Jasne, ze mozna
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Kurde, musze sie dowiedziec jakie wyklady ile zajmuja, bo dziewczyny mowily, ze niektore przedmioty zajmuja kilka stron :P
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się przyłączę, w grupie na pewno łatwiej się będzie zmotywować.
![]() Co do notatek- u mnie też kartki luzem się nie sprawdzają, wszystko wsysa jakaś czarna dziura, bo co złego to nie ja, oczywiście. ![]() A zaopatrujecie się w jakieś terminarze? Bo ja skompletowałam bruliony, zeszyty, itp., ale teraz wpadło mi do głowy, że taki książkowy kalendarz też by się przydał, wtedy łatwiej się połapać co na kiedy.
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Ja nawet chcialam ale przypomnialo mi sie, ze w liceum jak mialam cos zapisac to sobie myslalam "aaaa po co to pisac, zapamietam!" w sumie to nigdy nic nie udalo mi sie zapamietac, a kalendarzyk jak nowy
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

19.09.2015

. Dlaczego mowisz, ze jestes czarna owca? Ktos tak o tobie powiedzial czy sama tak stwierdzilas? Jesli to powidzial ktos- mylil sie! Jesli to powiedzialas ty- mylisz sie! Kazdy jest wyjatkowy i pamietaj, jesli sie bedziessz starala to nie bata- bedziesz miec dobre wyniki w nauce