![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
Cytat:
![]() ------------------- a w sumie nieważne, guzik to da Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-09-22 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Potrzebuję kogoś kto by mnie otrząsnął z tego wszystkiego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
byłam w toksyku, to wiem, jak ciężko wszelkie argumenty trafiają do rozumu
ale zdać sobie musisz sprawę, że to obrzydliwe by było, by łazić z taką łajzą do łóżka: jakis pustak wymyślił sobioe, że on nie będzie gorszy od swej dziewczyny (na którą ma wywalone na 120%, zupełnie jej nie szanuje) i też sobie pozdradza, skoro ona nie była wierna jest on tak pusty, tak głupi, że tego słowa nie opiszą no i ty miałabyś brać udział w tym procederze: spałabyś z nim, żeby on mógł pokazać jej, że nie jest gorszy - oraz żeby on mógł sobie nabić "doświadczenie", że on bardziej będzie hulał niż ona byłabyś takim czymś, co on sobie wpisze w czarny kajecik "zaliczyłem zdradę, ale fajowo byłooooo <uśmiech debila>" byłabyś środkiem do celu dla tej tępej strzały no do ciężkiego groma, to obrzydliwe Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-09-22 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Próbujemy w miarę możliwości coś Ci przekazać, na inne otrząśnięcie jak to nazywasz tutaj nie możesz raczej liczyć. Może prawdziwa miłość któregoś dnia Ciebie na dobre odsunie od tego kolesia, ale póki co siły musisz poszukać głównie w sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Ja chyba jestem jakimś ciężkim przypadkiem, zauważyłam się zawsze pakuję się w jakieś chore przypadki. Na przykład spotykałam się z pewnym chłopakiem, wyszło tak, że dałam mu kosza, nie byłam tak zainteresowana gdy dowiedziałam się, że ma dziewczynę znowu marzyłam, żeby się z nim spotykać, że może by coś z tego było, inny przypadek był taki, że strasznie zauroczył mnie chłopak, ale olewał mnie a ja codziennie wzdychałam do niego, jaki to on nie jest idealny gdy zaczął zagadywać do mnie, proponować spotkanie nagle mi się odwidziało. Nie wiem co się ze mną dzieję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Nie pakuj się w to. Najlepiej jak najbardziej się da ograniczyć kontakt. Wiem, że jest ciężko, ale później będzie jeszcze gorzej.
A tak z innej strony, co by było gdybyście 'wpadli? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nie pakuj sie w to.Bedziesz cierpiala a daj sobie NAPRAWDĘ Z NIM SPOKOJ,BO ZMARNUJESZ SOBIE ZYCIE.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Nie potrafię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
no wtedy to bez zobowiazan przeciez sie umowili
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Ja chyba cały czas się łudzę, że zerwie z tą dziewczyną dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
-
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-09-22 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
- a dlaczego ma z nią zerwać dla Ciebie? Przecież on dla Ciebie NIC nie musi, sama na tacy z kokardką mu się chcesz podać- weźmie , przeleci i tak wróci do dziewczyny. Twój problem to kompletny brak szacunku do samej siebie. To JAK on ma ciebie szanować? Zaliczyć chce, jesteś dziurą do odwiedzenia dla niego. Wejdzie, wyjdzie i po sprawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ta, ale ona się cieszy, bo on do niej przyjdzie, do niej - nieważne, że jest on pustaczkiem, który chce robic w balona dziewczę swe - ważne, że do niej
to nie jest miłość, tylko toksyk a osobom w toksyku nie pomafga wypłakiwanie się (bo popiszczy, a jutro bedzie dalej odstawiać szopki), nie pomaga takie pisanie pierdów "łojezó ja się łódzę, rze on bendzie ze mnom", nie pomaga wspieranie, nie pomaga użalanie się nad sobą, krokodyle łzy, czytanie tysiecznych porad pomóc moze tylko zawstydzenie sobą ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- gorący, palący wstyd, że jest się takim głupim tumanem przechodziłam i polecam jakieś refleksje nad sobą nie jesteś zwierzęciem, aby dawać sie tak ponieść swej bezmyślności Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-09-22 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Autorko, niepotrzebnie pytasz wizażanki o radę, bo na postawione pytanie możesz odpowiedzieć sobie sama. Sprawa jest prosta.
Czego oczekujesz od tego chłopaka? Miłości, wierności, troski, oparcia, seksu zapewne też - wszystkiego tego, co daje prawdziwy związek Co on Ci może zaoferować? Seks bez zobowiązań, bardzo atrakcyjną posadę "tej trzeciej", brak jakiegokolwiek szacunku dla Ciebie i Twoich uczuć. Naprawdę, na postawione przez siebie pytanie możesz odpowiedzieć sobie sama. Inna sprawa, że wiedzieć to jedno, a robić to drugie. Ja na przykład boję się pająków. I ni cholery nie przetłumaczę swojej podświadomości, że są niegroźne, chociaż świadomość zrozumiała to już dawno temu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, jestem załamana.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No i niestety poznałaś kolejnego tego typu i im wszystkim możesz teraz udowodnić, że się pomylili albo pokazać, że ocenili Cię dobrze. Twój wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja cały czas płaczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana, przede wszystkim przestań dawać się tak traktować. I jak napisałaś nie miziak się z każdym chłopakiem, który okaże trochę zainteresowania. Nie jest napisane nigdzie, że masz być tą zabawką. Szanuj się i znaj swoja wartość. Jeśli ktoś robi Ci krzywdę, to nie wyciągaj ponownie ręki, żeby ktoś Cię zdeptał ponownie. Pewnie i na swój sposób kochasz tego chłopaka, ale on nie jest absolutnie tego wart. Jesteś wartościową osobą i nie możesz być zabawka tylko dlatego, żeby mieć go na chwilę przy sobie. Zadowala Cię bycie drugą?, słuchanie jaka tamta jest straszna? To tylko słodkie gadanie i pamiętaj... Będąc jego dziewczyną i tak skakałby na boki i robił to samo Tobie co swojej obecnej dziewczynie.
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC ![]() Zapuszczam wloski ![]() o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2013-09-23 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bo autorka będzie się łudzić, że w ten magiczny sposób on wybierze ją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Odp: Chłopak, którego kocham proponuję mi...
Taka naiwność jest równie wkurzająca co smutna.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak można w ogóle rozważać taki układ z 'facetem', który ma dziewczynę. Nie ważne czy złą, czy dobrą, ale ja ma.
Ja takiej moralności nie ogarniam, chyba jestem już za stara. Poza tym, tak jak napisały dziewczyny. Zostaw raz na zawsze te marne popłuczyny, bo będziesz tylko cierpieć. Gdyby mi facet cos takiego zaproponował to w sekundę bym się odkochała.
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Co tam u Ciebie? Postanowiłaś coś?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.