|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Oszukana
Cytat:
Facet nie chce z Tobą być, bo jesteś dziwna. Jakiś pseudo-związek na odległość go nie interesuje. A obiecywał, bo wie od kumpli, że dziewczyny lubią głupie obietnice i chętniej wtedy rozkładają nogi. To chcesz usłyszeć? |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Bo takie szalencze zakochanie, deklaracje, a nawet tego rodzaju czyny w poczatkach znajomosci, ani nie swiadcza o czyms zdrowym ani o czyms dojrzalym. To tak na przyszlosc, zebys wiedziala i byla bardziej ostrozna.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2013-09-24 o 19:26 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
[wizaż usuwa bez żadnego wytłumaczenia negatywne (ale sprawiedliwe) recenzje, więc ja usuwam swoje wpisy na wizażu]
Edytowane przez tambourinist Czas edycji: 2013-11-22 o 09:19 |
|
|
|
|
#34 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;42972871]Pytanie nie do mnie, ale sobie pozwole odpowiedziec: bo jest niedojrzaly i glupkowaty. Moze i tez zakompleksiony i lubi w ten sposob zarywac dziewczyny. Uwierz: nikt kto ma zdrowa banie sie tak nie zachowuje, zeby pozniej zniknac bez slowa. To juz wiesz - normalnie pod kopula to on nie mial. I to Ci powinno wystarczyc w zupelnosci. I ruszaj do przodu, a nastepnym razem badz 10-krotnie ostrozniejsza.
(...)[/QUOTE] Ale autorce w różnej formie napisało to już kilka osób, a ona dalej swoje i kolejne 100 pytań w nadziei, że może ktoś jej napisze, że rodzina pana pewnie przetrzymuje w piwnicy i dlatego się nie odzywa. A jeżeli to ta sama pani z tamtego wątku, to już była w toksycznym związku i niczego się nie nauczyła. |
|
|
|
|
#36 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sluchajcie ja nie mam na celu podawac w watpliwosc i czekac az ktos napisze, ze przejechal go samochod lub splonal w pozarze. Ja potrzebuje leczenia i leczenie mnie czeka, tymczasem ja na prawde potrzebuje pomocy. Odnioslam sie do konkretnych kwestii, moglam od razu wylozyc konkrety, zeby nie bylo tego calego zamieszania. Byc moze bede rozmawiac o tym z psychiatra tymczasem na prawde was prosze o pomoc, i nie utrudniajcie mi tego, nie nasmiewajcie prosze, ja teraz potrzebuje o tym rozmawiac i posluchac co ktos ma do powiedzenia, co ktos mysli. Bo z doswiadczenia wiem, ze oczywiste rzeczy dostrzegam po czasie, widza je natomiast inni. Doris/ dziewczyny, zatem jaka jest wasza opinia, bo w sumie jeszcze nikt sie do tego nie odniosl konkretnie: on prosil mnie o kontakt do ostatniej sekundy, czy podejrzewacie, czy bardzo prawdopodone wg was jest to, ze chcial mnie zlamac? Czy wg was bardziej prawdopodobne niz cokolwiek jest to, ze mial radoche, ze sie tak daje, i ze teraz nadal ma/ pastwi sie, milczac? Powtorze: ja bym musiala kogos neinawidzic. Serce by mi peklo nawet jezeli obojetna osoba blagala o choc slowo. I...kurcze moze spadlam z nieba, ale ludzie na prawde potrafia byc tak perfidni, wyrafinowani, klamiliwi i w tym wiarygodni? Znacie takie przypadki ? Moj Boze... ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;42972871]Pytanie nie do mnie, ale sobie pozwole odpowiedziec: bo jest niedojrzaly i glupkowaty. Moze i tez zakompleksiony i lubi w ten sposob zarywac dziewczyny. Uwierz: nikt kto ma zdrowa banie sie tak nie zachowuje, zeby pozniej zniknac bez slowa. To juz wiesz - normalnie pod kopula to on nie mial. I to Ci powinno wystarczyc w zupelnosci. I ruszaj do przodu, a nastepnym razem badz 10-krotnie ostrozniejsza.[COLOR="Silver"] Uwierz mi, ze zawsze to jakies pocieszenie. Moze to dla was dziwne, ale niektorzy sa tak slepi, ze pewne rzeczy dostrzegaja po latach. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytalam sobie Twoje poprzednie watki.
Czarowal i manupulowal do ostatniej chwili, bo chcial seksu, co dostal. Wyjechalas- wysilki jego juz sa zbedne, dziewucha zaliczona, mozna zapomniec i olac naiwna. Tak, ludzie sa okropni, klamia, oszukuja, bija, pija, gwalca. I od takich osobnikow trzeba sie trzymac z daleka. Przestan sie zachowywac jak 12-latka, ktora nagle odkryla, ze swiat to nie jest krolestwo kucykow pony i brokatu. Terapia to w Twoim wypadku jedyna opcja, a nie zameczanie miliardem pytan na forum, bo od kazdego uslyszysz to samo. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Bijesz piane. Czy chcesz do konca swego zycia sie Tym zdreczac? CHLOPAK MA CIEBIE W PUPIE! Koniec. Kropka. Otrzasnij sie, nie rozmyslaj nad tym, bo prawdopodobnie nigdy nie poznasz prawdy, bo nie. Tez sie nigdy nie dowiem, co siedzialo w glowie mojego ex, ze jest juz ex-em
I nie robie z tego celu mojego zycia, bo to bez sensu. I nie roztrzasam tego, bo to niezdrowe i jalowe, a juz na pewno nie uczyni mnie szczesliwsza.Strasznie musi sie Tobie nudzic. Zrob cos bezinteresownego dla innych,moze jakis wolontariat. |
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Nie, nie nudze sie. Robie duzo dla innych i zyje tylko dla innych. I to jak to przezywam ma rowniez inne podloze, prosze nie oceniaj tego.
Przez chwile wytrwam w moim moze bezsensownym gadaniu: on jeszcze do mnie wydzwanial kiedy bylam w dordze, przypomniec, zebym tylko dala znac... Co przychodiz wam na mysl? Czy tak jak ja podejrzewacie, ze chcial, zebym sie pomeczyla? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby mnie tak chlop olal, to bym najpierw sie nad swoja glupota zastanowila ( ze dalam sie takiemu czeresniakowi omotac), a potem bym sie sama po gebie strzelila dla otrzezwienia i zyla dalej, bo to zenujace tak to rozpamietywac, jak Ty to robisz.
Przypadek beznadziejny. |
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Czy ktos moze pomoc mi to zrozumiec? Uwazacie, ze chcial sie popastwic upominajac sie o kontakt wczesniej?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Oszukana
Niektórych rzeczy w życiu się nie dowiemy
przyjaciółka olała mnie po kilku latach i nadal nie wiem co się wydarzyło...
|
|
#44 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyno, koniecznie idź do psychologa. Pozdrawiam. |
||
|
|
|
|
#45 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje za odpowiedz. Powiedz mi, prosze, czy moglbys tak zrobic? Moze to ''tak zrobic'' ma zbyt drastyczny wydzwiek...a moze nie...w kazdym razie, moglbys tak?! '''Widuje Cie'' tu na forum i wydajesz sie normalnym facetem... UWAGA mialam wlasnie kasowac te slowa, kiedy skapnelam sie, ze mozesz byc, a pozniej, ze jestes plci zenskiej A co tam, niech jest jeszcze wiecej ubawu ze mnie, jak sie smiac, to sie smiac ![]() W kazdym razie, do normalnych facetow, a na wizazu nie spotkalam jeszcze pajacow: czy byscie tak mogli postapic? Bo stopien w jakim wyrazicie dezaprobate dla tego mojego bylego costam, powie mi czy on moze jest serio niczgo wart i chory, czy moze po prostu tak bywa i to ja powinam sie zastanowic nad soba a to co on zrobil jest ok, w sensie ze nie musial sie tlumaczyc...ot takie ludzkie... Edytowane przez DzielnaHelena Czas edycji: 2013-09-25 o 01:19 |
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
Dzielna Heleno
, to, że się pomyliłaś w kwestii tego, że nie jestem facetem, to akurat nie jest problem. ![]() Wyluzuj tak w ogóle. ;-) Nikt Ci nie odpowie, jakimi motywami kierował się ten chłopak, zachował się okropnie, a Ciebie zostawił zakochaną i w rozsypce. Tylko mega dupki, delikatnie mówiąc, tak robią. Małe jest prawdopodobieństwo, że chłopak zwariował i dlatego zaczął Cię tak traktować, a raczej przestał zauważać. Idź do psychologa, spróbuj ułożyć sobie dalsze życie, już bez takich toksycznych jazd. |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Oszukana
A moze chlopak po prpstu sie przerazil, ze ciagle dzwonisz, piszesz itp? Zajzalam na ten inne watek gdzie pisalas, ze mu wysylalas litanie zeby sie odezwal.. Jesli faktycznie tak bylo to troche mu sie nie dziwie, nie obraz sie..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#48 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Oszukana
ZaleZy ile to bylo te pare wiadomosci.. Ale moze tez tak byc, ze po prostu dla niego to byla wakacyjna przygoda, niestety. Najlepiej zapomniec o nim i znalezc kogos innego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
pare wiadomosci w odstepie paru dni. na zadna z nich nie odpowiedzial. Wiec co to ma do rzeczy? Najpierw wyslalam swoje nowe namiary, nastepnie zapytalam jak sie ma, zadnych wyrzotow...
|
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
Piszecie, ze zapomniec i tyle. Powinnam byla zadac bardziej ogolne pytania na forum. Tu naopowiadalam, tu zasugerowalam, ale nawet pamietajac rzeczy ktore mialy przemawiac za tym, ze ''dziwne, ze mnie olal'' koncem koncow postawilibyscie zdecydowanie na to, ze po prostu klamal i urabial koncertowo?
I w sumie na jendo nikt nie odpowiedzial konkretnie...dlatego pisze, ze powinnam inaczje ujac temat. Mianowicie, jak myslicie, dlaczego ''mezczyzni'' milcza na blagania osob ktore ze niby byly bliskie? Uwazacie, ze oprocz tchorzostwa kryje sie jakas zlosliwosc, taki maly sadyzm? |
|
|
|
|
#54 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak mi wisi - nie odzywam się i w d...pie mam błagania od kogoś nieistotnego i bez znaczenia. |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak spam w skrzynce mailowej. Czytasz takie maile czy od razu wyrzucasz? Bo ja kasuje bez zastanowienia. Twoje wiadomosci mogly zostac tak potraktowane- jako spam. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
Zgadzacie sie z kalicnia?
A co jesli ktos ma swiadomosc ze druga osoba bedzie bezgranicznie cierpiec, celowo wprowadza ja w blad i nadzieje, a pozniej nie odpowiada na blagania? Nie kryje sie tu zadna zlosliwosc i zla wola wedlug was? Ktos ma kogos w d. nagle lub przestaje po prostu sie z tym kryc, swiadomie krzywdzi, druga osoba blaga o odzew, osoba ktorej wczesniej sie wyznawalo uczucia, i milczy, nie ma tu miejsca zlosliwosc, jakas satysfakcja, cokolwiek? Edytowane przez DzielnaHelena Czas edycji: 2013-09-25 o 23:49 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oszukana
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Udzielałam się w poprzednim wątku i serio - po pierwsze to potrzebujesz profesjonalnej pomocy, a po drugie takie roztrząsanie każdego słowa i gestu, sprawia, że jeszcze bardziej się nakręcasz i nie możesz się pozbierać.
Cytat:
Cytat:
Tobie jest przykro, więc myślisz, że on miał taki cel, żeby zrobić Ci przykrość. A on o tym po prostu nie myśli. |
||
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
Nie miesci mi sie to w glowie, dlatego ze po prostu bym tak nie potrafila. Wyobrazilam sobie osobe w ktorej bylam kiedys zauroczona a teraz mam go kompletnie gdzies, stary znajomy. Jakby zaczal wypisywac, np, ze nic nie chce tylko BLAGA o odpowiedz na to o na to, np czemu mnie wtedy i wtedy olalas (choc tak akurat nie bylo bo tak nie postepuje)- serce by mi peklo gdybym miala milczec. Napisalabym sucho, ale cokolwiek. Gdybym miala milczec musialabym chcec zrobic na zlosc, moze nawet popastwic sie...osobe ktora mialabym gdzies, musialabym dodatkowo po prostu nie lubic. Czy na prawde jestem z tym sama?
spaghetti: ja kolo 20 tamten 24 A co myslicie o takiej wersji, ze wlasnie nie ma gdzies, przeciwnie, dlatego nie chce zranic podajac prawdziwe powody? Edytowane przez DzielnaHelena Czas edycji: 2013-09-26 o 00:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Ja nawet go nie atakowalam.

). Bo takie szalencze zakochanie, deklaracje, a nawet tego rodzaju czyny w poczatkach znajomosci, ani nie swiadcza o czyms zdrowym ani o czyms dojrzalym. To tak na przyszlosc, zebys wiedziala i byla bardziej ostrozna.

I nie robie z tego celu mojego zycia, bo to bez sensu. I nie roztrzasam tego, bo to niezdrowe i jalowe, a juz na pewno nie uczyni mnie szczesliwsza.

przyjaciółka olała mnie po kilku latach i nadal nie wiem co się wydarzyło...
A co tam, niech jest jeszcze wiecej ubawu ze mnie, jak sie smiac, to sie smiac
, to, że się pomyliłaś w kwestii tego, że nie jestem facetem, to akurat nie jest problem.