![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Porządne buty na jesień, GDZIE?
Ja polecam buty z Vagabond i Wojasa
![]()
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Może i są to buty wysokiej jakości, ale jakim kosztem? Kilkaset złotych za buty to ja nie zapłacę. Przyznam, że wolę kupić buty za max 100 złotych, bo i tak w kolejnym sezonie będzie sobie chciała kupić coś zupełnie nowego ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ja tam swoje buty kupuje zawsze w necie. Kiedyś z Zalando, a potem znalazłam innym sklep, który sprzedaje bardzo podobne kozaki i inne buty. Zasady te same co w Zal a szybsza dostawa
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-31 o 10:49 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Jak @Kokit buty dla siebie kupuje w internecie lecz z hurtowni, rabaty i dobre ceny przyciągają mnie. Fajne jest to że każdy indywidualny klient może się zalogować i kupić jak ze sklepu tylko że z rabatami xxx warto sobie wejść i zobaczyć co mają w ofercie.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-23 o 19:41 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Nie wiem ale ja to jakoś nie mogę nic znaleźć w tych galeriach. Albo nie w moim typie albo takie ceny że szok. Jeżeli chodzi o sieciówki to tam z kolei takie wrażenie że te buty są słabej jakości no i ma je co druga osoba na ulicy. Najbardziej lubię szperać i szukać w interencie i w taki sposób wyszperałam sklep Coqui ;-). Mają buty naprawdę świetnej jakości i niskiej ceny. Między innymi mam od nich na zimę mega ciepłe i wygodne śniegowce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.