|  2015-12-02, 19:31 | #31 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-09 
				 | 

Dot.: Serwis komputerowy - Kraków

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2016-02-04, 14:58 | #32 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2016-01 
				 | 

Zawsze w razie awarii sprzętu korzystam z pomocy xxx i zawsze wszystko jest profesjonalnie zrobione    Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-05 o 17:59 Powód: Reklama. | 
|     |   | 
|  2016-03-07, 14:28 | #33 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-03 
				 | 

Moja toshiba miała humory z wiatraczkiem raz się włączał i było wszystko ok, a raz nie i dół wręcz parzył. Jak się okazało w serwisie wiatraczek był uszkodzony.

Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2016-03-09 o 12:07 | 
|     |   | 
|  2016-05-07, 18:13 | #34 | 
| PRO | 

[link]polecam dobrze wyposażony serwis, czasem zlecam im trudniejsze rzeczy których samemu nie zrobię bez lepszej klasy sprzętu na który i tak nie mam już u siebie miejsca w domu..

Edytowane przez Senses Woman Czas edycji: 2017-01-12 o 18:09 Powód: Link. | 
|     |   | 
|  2016-07-01, 12:33 | #35 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2015-08 
				 | 

Jako serwisant z kilkuletnim doświadczeniem ODRADZAM korzystanie z usług  pierwszego lepszego serwisu komputerowego. Na rynku działa wielu  partaczy, sam się o tym niestety przekonałem, po czym sam zająłem się  serwisem. Ileż to razy przynoszono mi komputer, który już był w jakimś  serwisie a tam - pozrywane taśmy, płyta główna uwalona pastą  termoprzewodzącą, grafika "ratowana" opalarką... W przypadku wielu  laptopów wystarczy w internecie poszukać instrukcji serwisowej albo  filmików na YT z rozbiórki, przygotować śrubokręty i na spokojnie zrobić  to samemu. Czyszczenie chłodzenia i nałożenie pasty + termopadów,  wymiana dysku, matrycy czy instalacja systemu nie należą do rzeczy  skomplikowanych - w internecie jest pełno porad na ten temat. "Fachowcy"  bardzo często biorą sporo i niewiele robią także lepiej moim zdaniem  zrobić to samemu. Sam jako serwisant raczej praktykuję naprawę u klienta  - niech widzi jak to było robione, jakie usterki wykryłem, żeby nie  było niedomówień. Polecam jeszcze zapoznać się z tym artykułem. Dodam jeszcze, że naprawa komputerów samemu jednak zwiększa  nasze umiejętności a dzięki temu więcej będziemy potrafili zrobili i  zaoszczędzimy niejednokrotnie dużo pieniędzy.

Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-01 o 16:51 Powód: Link. | 
|     |   | 
|  2016-07-22, 10:56 | #36 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2015-08 
				 | 

Sam dorabiam jako serwisant i powiem szczerze, że w większości przypadków wystarczy filmik instruktażowy na YT i trochę chęci i chociażby czyszczenie nie stanowi już problemu. Poczytaj sobie tutaj o wyborze serwisu.

Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-22 o 20:09 Powód: Link. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.