Skarby w INA Center Warszawa Wileńska - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-20, 12:19   #31
geonia
Zadomowienie

Dot.: skarby w INA Center Warszawa Wileńska

Cytat:
Napisane przez koko
Wiesz co Marilyn, myślę, że oni to naprawdę mają. Bo Dionet to jest znany z takich numerów- kiedyś mieli Tygrysa Kenzo, którego z wypiekami na twarzy nawet kupiłam, a potem się okazało, że wcale nie mają... Ale e-perfumy to jest porządny sklep i nie podjerzewam ich o takie numery.
Na e- perfumach miałam taki sam numer z Le Feu......kupilam , przeszczęśliwa, po sekundzie zrobiłam przelew ......a okazało się , ze zapachu nie ma
geonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 12:26   #32
koko
Zakorzenienie

GG do koko

O, czyli jednak.Jak ja nie lubię takich akcji! Grr.
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 16:34   #33
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Marylin, napisz maila - ja tak zawsze robię przed zakupem. Kilka razy już zalewałam szefa sklepu e-perfumy.pl mailami, odpisuje błyskawicznie. Zawsze się pytam o dostępność danego zapachu. A czasami pytać nie trzeba, wiadomo że takiego Le Feu nie ma nigdzie
Geoniu, dziwię się że zrobiłaś im od razu przelew - ja też płacę w ten sposób, ale we wszystkich znanych mi sklepach internetowych najpierw kompletują Ci paczkę, a dopiero jak jest gotowa do wysyłki, przysyłają Ci maila z nr konta. Tak miałam ostatnio w Dionecie na przykład (szybciutko się zwinęli, w ciągu dwóch dni, chyba się znów przekonam do tego sklepu).
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 16:40   #34
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Marylin, napisz maila - ja tak zawsze robię przed zakupem. Kilka razy już zalewałam szefa sklepu e-perfumy.pl mailami, odpisuje błyskawicznie. Zawsze się pytam o dostępność danego zapachu. A czasami pytać nie trzeba, wiadomo że takiego Le Feu nie ma nigdzie
Geoniu, dziwię się że zrobiłaś im od razu przelew - ja też płacę w ten sposób, ale we wszystkich znanych mi sklepach internetowych najpierw kompletują Ci paczkę, a dopiero jak jest gotowa do wysyłki, przysyłają Ci maila z nr konta. Tak miałam ostatnio w Dionecie na przykład (szybciutko się zwinęli, w ciągu dwóch dni, chyba się znów przekonam do tego sklepu).
łohoho..Pani Moderator bezposrednio do mnie? nono
Zartuje Ola
Wysle, chciaz ceny w tych perfumeriach i tak sa nieco wyzsze niz mi wyjdzie koszt przywozu z usa - tzn o jakies 50zł.. Musze sie powaznie zastanowic
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 16:48   #35
Benita5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koko
Wiesz co Marilyn, myślę, że oni to naprawdę mają. Bo Dionet to jest znany z takich numerów- kiedyś mieli Tygrysa Kenzo, którego z wypiekami na twarzy nawet kupiłam, a potem się okazało, że wcale nie mają... Ale e-perfumy to jest porządny sklep i nie podjerzewam ich o takie numery.
Koko tak jak z Twoim slawetnym Tygrysem, tak teraz Dionet rzekomo i ma w ofercie CAsmir wiesz jak ma... jedynie wirtualnie "na stronie", ale konia z rzedem temu kto kupi. Hehe nawet bezczelnosy nie skorygowali asortymentu tylko info o braku zdjecia wisi...Tja
Benita5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 17:02   #36
Marilyn
Wtajemniczenie

Zadzwoniłam do tej perfumerii i kurcze OI z rabatem juz 290 zł za setke..to wole kupic w usa lub w necie
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 18:46   #37
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Cytat:
Napisane przez Marilyn
Zadzwoniłam do tej perfumerii i kurcze OI z rabatem juz 290 zł za setke..to wole kupic w usa lub w necie

Drogo bardzo! Ja kupiłam rok temu w naszej gdańskiej perfumerii 100 ml za 240 zł... widać mało przecenili w stolicy...
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-23, 17:11   #38
201701020941
Konto usunięte

Dziewczyny, 100 ml. Mania jest jeszcze w dużej ilości w Olimpii w Klifie na parterze (W-wa), ceny nie pamiętam
201701020941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-04, 15:24   #39
Toccata
Zadomowienie

Dziewczyny, kultowa Belle de Minuit jest dostępna w Sephorze w CH Sadyba na Powsińskiej. 50 ml - 178 zł. Nie wiem, czy to dobra cena, w każdym razie lepsza niż na Allegro.
Został jeszcze jeden flakonik Drugi kupiłam pół godziny temu... w ciemno Ale emocje , korci mnie, żeby jeszcze coś nabyć w ten sposób
Toccata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-04, 16:13   #40
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toccata
Dziewczyny, kultowa Belle de Minuit jest dostępna w Sephorze w CH Sadyba na Powsińskiej. 50 ml - 178 zł. Nie wiem, czy to dobra cena, w każdym razie lepsza niż na Allegro.
Został jeszcze jeden flakonik Drugi kupiłam pół godziny temu... w ciemno Ale emocje , korci mnie, żeby jeszcze coś nabyć w ten sposób
No to sporo taniej niż na allegro Ja zastanawiałam się nad drugim flakonem, ale doszłam do wniosku, że dam spokojnie umrzeć tej miłości Mam jeszcze prawie 50 ml. czasu by się z nią pożegnać
E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-04, 16:50   #41
Toccata
Zadomowienie

Przyznam, że po wypróbowaniu, sama miałam ochotę nabyć jeszcze jeden flakon Ale... to już by była przesada - niech zostanie dla kogoś, kto nie ma, a bardzo by chciał
Na mnie czeka jeszcze sporo wycofywanych, ciągle niezrealizowanych miłości...

Edytowane przez Toccata
Czas edycji: 2005-10-04 o 18:19
Toccata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-11, 14:05   #42
demonik
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: skarby w INA Center Warszawa Wileńska

Cytat:
Napisane przez hybris
Dziewczyny, bylam tam wczoraj kupic dla E i Geoni nieosiagalne Belle de Minuit, ale nie mialam czasu specjalnie sie rozgladac. Dzis pojechalam na spokojniejszy rekonesans i juz donosze, jakie rarytasy tam wypatrzylam:
Lalique Nilang
Lalique Claire Nilang
Rochas Absolue
Rochas Fleur d'eau
Rochas Lumiere
Armani Mania (stara), uwaga, maja nawet ekstrakt Perfum, za 400 zl.
Nina Ricci Les Belles niebieskie i zielone
Nina Ricci Deci Della
Nina Ricci Fleur de Fleurs
Escada Acte 2
Escada en Fleurs
Escada Ibiza Hippie (i mają tester)
Hermes Caleche
Hermes 24 Faubourg
First Van Cleef &Arpels - mają EDT i dezodorant
Stella McCartney Stella Sheer
Organza Indecence (sporo jej maja)

Oczywiscie maja jeszcze sporo innych rzeczy, ale te powyzej potraktowalam jako super rarytasy - a moze akurat ktoras z Was poszukuje?
Wszystkie ceny licza -20%, bo traktuja ten sklep jako punkt wyprzedazowy.
Poprosilam pania o tel. (0-22) 331 61 01, jakby ktoras z Was chciala zadzwonic i zarezerwowac.

wszystkich zainteresowanych, spragnionych i poszukujących informuję, że Belle de Minuit pojawi się znowu w Ina Center, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu
Musiałam wygrzebać ten wątek, bo wczorajsza wizyta w Ina Center zrobiła na mnie ogromne wrażenie . I to nie tylko dlatego, że zakochałam się w żółtych Les Belles (sama kompozycja nie jest nadzwyczajna, ale skojarzenia, jakie budzi - bezcenne ), ale dlatego, że na własne oczy zobaczyłam skarby, których od dawna nigdzie nie ma.

W dalszym ciągu jest tam stara Mania (perfumy, edp, eau tonique), Les Belles w trzech kolorach, Belle de Minuit (2 x 50 ml), Organza Indecence (2 x 100 ml) i wiele, wiele innych rarytasów, ale raczej są to pojedyncze sztuki.
Jest też Alchimie (edp i perfumy 15 ml), ekstrakt perfum Magie Noire i Must, Must II Cartiera (o których ostatnio zamarzyła ROZ-ter-KA ).

Heh, czuję, że czeka mnie kolejna przeprawa przez Wisłę...
demonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-11, 14:10   #43
eowyn
Raczkowanie

a pamietasz moze w jakiej cenie jest ta 50tka Belle de Minuit?
tzn. w Ina Center, bo ktos wyzej napisal sephorowska cene, ktora jest niezbyt przyjemna:/
eowyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-11, 14:25   #44
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eowyn
tzn. w Ina Center, bo ktos wyzej napisal sephorowska cene, ktora jest niezbyt przyjemna:/
Eowyn, wydaje mi się, że są tam w bardzo podobnej cenie, ale nie chciałabym wprowadzać Cię w błąd, bo przyznam, że nie pamiętam . Mogę to przy okazji sprawdzić , ewentualnie spróbuj zadzwonić pod podany przez Hybris numer i zapytać.
Stary 2005-11-11, 14:49   #45
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eowyn
Ja płaciłam około 142 zł
Stary 2005-11-11, 14:56   #46
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geonia
Ja płaciłam około 142 zł
Geoniu - to by się zgadzało . Zapomniałam, że od wszystkiego trzeba odjąć 20% .
Stary 2005-11-11, 15:01   #47
eowyn
Raczkowanie

oo, to juz jest nieco przyjemniejsza cena Dzieki za informacje, dziewczyny
Musze sie zastanowic, bo zapachu zasadniczo nie znam, w Poznaniu chyba testera nie uswiadcze (chyba ze w Pasazu Rondo im jeszcze zostal)... Ale opisy sa kuszace i na zime cos takiego by mi sie przydalo.

Geoniu - a jak wyglada podobienstwo do Winter Delice? Bo na mnie okazal sie zupelnie kadzidlano-dymny, ale w taki zupelnie niepasujacy mi sposob, wiec jesli sa podobne to chyba nie zaryzykuje...
Stary 2005-11-11, 15:26   #48
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eowyn
oo, to juz jest nieco przyjemniejsza cena Dzieki za informacje, dziewczyny
Musze sie zastanowic, bo zapachu zasadniczo nie znam, w Poznaniu chyba testera nie uswiadcze (chyba ze w Pasazu Rondo im jeszcze zostal)... Ale opisy sa kuszace i na zime cos takiego by mi sie przydalo.

Geoniu - a jak wyglada podobienstwo do Winter Delice? Bo na mnie okazal sie zupelnie kadzidlano-dymny, ale w taki zupelnie niepasujacy mi sposob, wiec jesli sa podobne to chyba nie zaryzykuje...
Sa zupełnie różne .....Winter pozbyłam sie w ekspresowym tempie, nie byłam w stanie go nosic, a w Belle jestem zakochana po uszy. Jest cudownie aromatyczny, pierniczkowy, słodki, upajajacy. Daje mi poczucie bezpieczenstwa i przywołuje wspomnienia z dziecinstwa.

Często bywam w Poznaniu, chętnie dalabym Ci powachać
Stary 2005-11-11, 15:47   #49
eowyn
Raczkowanie

Masz mejla
Stary 2005-11-11, 15:56   #50
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eowyn
Masz mejla
Jeszcze do mnie nie dotarł
Stary 2005-11-16, 17:07   #51
geonia
Zadomowienie

Chciałam zapytać, czy któraś z Warszawianek wybiera się do Ina Center?

Prosiłabym o sprawdzenie ceny Deci Dela i koloru( chodzi mi o wersje skoncentrowaną)

Wczoraj po spotkaniu z przesympatyczną Eowyn , zapragnęłam miec te perfumy

A tak a 'propos naszego spotkania ........wypiłysmy herbatke, zjadłysmy tosta z sałatka, a potem wyciagnęłyśmy nasze skarby i zaczęłyśmy powolne testowanie, zupełnie odrywajac się od rzeczywistości .....nagle podbiega do nas przerażona kelnerka z pytaniem ....CZY MY TO SPRZEDAJEMY?? ........wzięła nas za akwizytorki
Spokojnie odpowiedziałyśmy- "nie, my jestesmy tylko maniaczkami"
Stary 2005-11-16, 17:58   #52
Ami
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geonia
A tak a 'propos naszego spotkania ........wypiłysmy herbatke, zjadłysmy tosta z sałatka, a potem wyciagnęłyśmy nasze skarby i zaczęłyśmy powolne testowanie, zupełnie odrywajac się od rzeczywistości .....nagle podbiega do nas przerażona kelnerka z pytaniem ....CZY MY TO SPRZEDAJEMY?? ........wzięła nas za akwizytorki
Ami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-17, 11:58   #53
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geonia
Prosiłabym o sprawdzenie ceny Deci Dela i koloru( chodzi mi o wersje skoncentrowaną)
Geoniu, masz PW .
Stary 2005-11-17, 12:19   #54
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geonia

Wczoraj po spotkaniu z przesympatyczną Eowyn , zapragnęłam miec te perfumy

No nie mogę...
E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-21, 21:58   #55
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geonia
Byłam, sprawdziłam - kolor jak w załączniku (rdzawy? bordo? z pewnością nie różowy). Eau de Toilette Concentrate, 100 ml za 330 zł minus 20%, czyli 264 zł. Na półce stały tylko dwie flaszeczki... A Delice d'Epices i Belle de Minuit już wcale nie było .
Stary 2005-11-21, 22:00   #56
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez demonik
Byłam, sprawdziłam - kolor jak w załączniku (rdzawy? bordo? z pewnością nie różowy). Eau de Toilette Concentrate, 100 ml za 330 zł minus 20%, czyli 264 zł. Na półce stały tylko dwie flaszeczki... A Delice d'Epices i Belle de Minuit już wcale nie było .
Demoniku, wystarczy panie poprosić o konkretny zapach (Belle de Minuit, czy żółte Les Belles) panie wtedy domawiają.
Stary 2005-11-21, 22:06   #57
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hybris
Demoniku, wystarczy panie poprosić o konkretny zapach (Belle de Minuit, czy żółte Les Belles) panie wtedy domawiają.
Nie pomyślałam nawet, że w zamykanej perfumerii panie mogą jeszcze "domówić" zapachy, tym bardziej te trudno dostępne... . Dobrze wiedzieć - dzięki serdeczne Hybris .
Stary 2006-02-23, 17:39   #58
agatolinek
Raczkowanie

wyprzedaż w Ina Center- Wawa Wileńska

wątek istnieje już na gazecie, byłam dziś i jestem szczęśliwą posiadaczką Les Belles niebieskich, 30 ml. za 70 zł.!(mimo, ze cena jest 100, ale panie pomyliły się przy metkowaniu).Naprawdę warto się wybrać, wybór ogromny, przeceny do 70%, tylko do niedzieli.Potem perfumeria znika z Wileńskiej
agatolinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości