|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy "z jajami" dla artystki
Wracam - z tym samym problemem.
Przetestowałam trochę i nawet nabyłam (i sprzedałam) co nieco. Tym samym utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy dość zapachów z charakterem. Oczywiście, różne mogą być jego przejawy - i np Hiris to zupełnie nie to, choć wróżyłam mu przyszłość. Za dyskretny, za mało wyrazisty. W najbliższym tyg będę testować Durgę, ale już teraz ciągnie mnie do Silver Rain (Midnight kompletnie na mnie klapnął na płask biedronkowo- lidlowy). Może coś z Montali byście polecili/ły? Albo w ogóle coś?
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
A może Perły Lalique? Albo Prada klasyk?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Justynko ty masz ten sam problem co i ja razem gonimy zajaczka nie wiem czy kiedys nadejdzie ten dzien i powiem tak to ten zapach ale probujemy Blod Concept ,,B,,coraz bardziej mnie urzeka,Bois de paradis i winter wood
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
Też przyszłam polecic klasyczną padę...pewnie dlatego że muszę sama sobie ją kupic bo już mnie ściska
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
No więc Perły niekoniecznie, za to skłoniły mnie do zainteresowania się znowu paczulami i dość podobny do Pereł Ford podoba mi się bardziej - ale może przez to, że przyjemniejszy, ma mniej charakteru
![]() Prady globalnie nigdy nie testowałam - zawsze wydawała mi się typowo męskim zapachem Apropopo - chyba Eau de Soir zaskarbia sobie moją sympatię. I powiedzcie mi, czemu Wojtek, mój mąż, narzekający na niemal wszystkie zapachy, tutaj jest pozytywnie nastawiony? Co prawda wspomniał coś o sympatycznym mydełku z PRLu ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- Jak już jestem przy szyprach, to niezly jest Agent Provocateur klasyk. Pamiętam szaloną imprezę, na której błyszczała przepiękna dziewczyna, cała ubrana w srebrzystą szarość, piękna twarz, błysk w oczach i czarne afro - zapach miała obłędny, inny niż wszystkie pachnące niebrzydkie przecież niewiasty z angelowo - alienowymi ogonami. Nosiła właśnie AP. Intrygujący, z dystansem i sexy. O. Mam jeszcze do przetestowania Ambre Fetiche Goutal - jak nie lubię ambry, to ta zdecydowanie ma jaja. Ale czy sprawdzi się na skórze? ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- PS. Nie lubię ambry
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-11-10 o 00:10 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
"Prady globalnie nigdy nie testowałam - zawsze wydawała mi się typowo męskim zapachem"
Justyno Prada typowo męski= ma jaja
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są męskie zapachy, które chętnie włożę i jest ok i takie, które mnie przebierają
|
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jest paczulowa, gorzkawa, wibrującaoch...oby do wypłaty )))
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

jest paczulowa, gorzkawa, wibrująca