|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem uzależniona i właśnie to odkryłam...
.
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Tak, odezwał Ma do mnie przyjechać na weekend. Chciał w czwartek, ale że mam już plany, zaproponowałam piątek. Mam trochę wyrzuty sumienia z tego powodu (cały czas mam wrażenie, że powinnam zmieniać plany na rzecz jego. Skąd mi się to bierze? Wiem że to głupie i bez sensuPrzyznam się szczerze, że właśnie kiedy nie mamy kontaktu, mam wrażenie, że coś się dzieje nie tak i że to początek końca. A kiedy się pokłócimy to już w ogóle. Dziękuję, że mi to uświadomiłaś Edytowane przez qazse123 Czas edycji: 2013-10-15 o 10:49 |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Z tego co pisałaś wynikało, że nie bardzo - teraz masz okazję pożyć trochę osobno i zastanowić się czego chcesz w życiu, co Cię interesuje. No i nie panikuj jak nie gadacie chwilę, bo każdy ma jakieś zajęcia, nie zawsze może pisać, a też nie zawsze ma się ochotę na takie spędzanie czasu. Wiele osób po wyrośnięciu ze szczenięcego wieku odkrywa, że jakby mniej ich bawi wiszenie na telefonie cały czas, patrzenie wciąż czy nie ma smsa czy wiadomości na gg. To nie znaczy, że związek się sypie, a jeśli znajdziesz sobie coś "swojego", jakieś zajęcie, to będziesz to mniej zauważać i pewnie sama się przekonasz, że jak się w coś wciągniesz, to też nie będziesz warować przy telefonie.
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Proponuję, odpuścić i nie męczyć go sms-ami i telefonami aż do spotkania, tylko najwyżej tyle ile trzeba. Myślę, że będzie bardzo zdziwiony. A za jakiś czas sprawdzić, czy coś się zmieni w jego zachowaniu, bo może spytać zdziwiony 'dlaczego się nie odzywasz?'
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

A za jakiś czas sprawdzić, czy coś się zmieni w jego zachowaniu, bo może spytać zdziwiony 'dlaczego się nie odzywasz?'