![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przed-przed-przed-weselna próba ;)
=anita_w][quoteWitajcie dziewczątka
![]() Wklejam zdjątka makijażu, nad którym spędziłam dziś rano jakąś godzinkę. Od razu wyjaśniam - nie jest to oczywiście makijaż ślubny ![]() Powoli więc przyzywczajam się do mocniejszych cieni - i taki jest ten makijaż. Chociaż na zdjęciach wyszedł średnio mocno, natomiast "na żywo" był naprawdę intensywny jak na makijaż dzienny. Kiedy już zrobiłam i obejrzałam zdjęcia, zauważyłam jedną rzecz, która mi się nie podoba. Mianowicie - za dużo jasnego perłowego cienia po wewnętrznej stronie górnej powieki. Powinien być tylko na ruchomej części powieki - a jeśli na większej powierzchni, to chyba raczej mat. Na szczęscie ten błysk w normalnym dziennym świetle nie był tak widoczny, ujawnił się dopiero przy lampie błyskowej ![]() Czekam drogie dziewczątka na Wasze opinie - WSZYSTKIE! Całusy, Anita[/quote]makijaz slubny jest równiez mmakijażem fotograficznym a w nim obowiązuje absolutny mat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przed-przed-przed-weselna próba ;)
makijaż ślubny jest rónież makijażem fotograficznym a więc obowiązuje absolutny mat. Dobrze jest nałożyć przed podkładem tzw bazę,ktora makijaż utrwali i przedłuży jego żywotność
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.