|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Baby face
Temat rzeka, są różne gusty i guściki. Może im się podobasz a może tak po prostu patrzą bo Cię lubią.
Nie ma co rozpaczać, lepiej wyglądać młodziej niż starzej. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli twój wygląd jest naturalny,nie kraszony farbą do włosów,czy tuszem do rzęs ,to musisz poczekać na męzczyznę z tej grupy. jednak nie musisz, możesz dodać sobie troszkę lat i powagi makijażem,lub ubiorem i twoje szanse wzrosną o kolejną grupę,tych,którzy nie patrzą na baby face
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-21 o 09:09 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiej grupy?
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
miłośników baby face ,lub hipi
![]() tak mi się skojarzyło,że w japonii jest moda na lolitki,one ubiorem,makijażem i zachowaniem kreują sie na dzieci ![]() ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem jak to zabrzmi, ale patrząc na te zdjęcia azjatek uświadomiłam sobie, że mój TZ ma własnie baby face
![]() Ma wielkie oczy, malutki zgrabny nosek jak u małego dziecka i wielkie usta w serduszko No i do tego okrągłe kuleczki zamiast policzków i rumieńce. Ogolnie wygląda bardzo młodo.Jakby nie szerokie brwi i zarost to by mnie za pedofilię posadzili ![]() W każdym razie jest najprzystojniejszym mężczyzną jakiego znam. Więc skoro mężczyzna z baby face może się podobać, to autorko, kobieta tym bardziej
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ponoć okulary sprawiają,że człowiek wydaje sie ynteligentniejszy ![]() tu nie chodzi o dziecinne rysy,ale o całokształt . moja siostra ma faceta,który jest na kierowniczym stanowisku i musi nosić zarost,który dodaje mu lat. kiedyś poszedł do pracy nieogolony i pracownicy podwykonawcy nie chcieli wpuścić go na plac twierdząc,że szczyl nie będzie się pałętał po posesji,a oni czekali na mojego kierownika-brata .ich mina bezcenna kiedy się przedstawił
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

Coś tam może i zastanawiałam czy mi się buźka kiedyś zmieni ale nie martwiło mnie to, a przecież wciąż się zmienia. Mam 21 lat... no i co, i dalej "się oglądają" i gimnazjaliści, i starsi faceci