Baby face - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-21, 01:02   #31
Individualist
Rozeznanie

Dot.: Baby face

Temat rzeka, są różne gusty i guściki. Może im się podobasz a może tak po prostu patrzą bo Cię lubią.
Nie ma co rozpaczać, lepiej wyglądać młodziej niż starzej.
Individualist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 06:19   #32
Westka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Nie rozumiem pod co głupie teksty w stylu "chce usłyszeć komplementy". Zazdrośnice
Wyluzujcie, dziewczyna ma sobie prawo założyć wątek i zapytać, od tego jest to 4um.

A co do tej baby face... Moim zdaniem to urocze jest, powinnaś polubić! Trochę tęsknię do liceum, kiedy to wyglądałam zawsze na kilka lat młodszą, ale nigdy się na tym nie skupiałam i nie rozkminiałam na ile wyglądam Coś tam może i zastanawiałam czy mi się buźka kiedyś zmieni ale nie martwiło mnie to, a przecież wciąż się zmienia. Mam 21 lat... no i co, i dalej "się oglądają" i gimnazjaliści, i starsi faceci
Dzięki za miłą odpowiedź
Westka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 09:08   #33
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Westka Pokaż wiadomość
Cześć
Piszę tutaj, bo chciałabym się dowiedzieć, czy dziewczyny z tzw. baby face, czyli delikatnymi, dziecięcymi rysami twarzy mogą się podobać chłopakom? Mam 17 lat, ale wyglądam na góra 14. Nie lubię swojego młodego wyglądu, czuję się jak dziwoląg wśród swoich rówieśniczek
Jednak zastanawia mnie fakt, że dużo chłopaków zwraca na mnie uwagę, głownie w szkole, no bo tam spędzam najwięcej czasu Na przerwach mnóstwo chłopaków gapi się na mnie, wodzi za mną wzrokiem. Wtedy wydaje mi się, że na pewno wyglądam głupio, śmiesznie, że myślą sobie ,,jakie dziecko" Chłopaki z mojej klasy też ciągle na mnie patrzą. Często widzę kątem oka jak z bocznych ławek mnie obserwują. Już nie wiem naprawdę, co mam o tym myśleć
Jest tyle ślicznych dziewczyn, a oni patrzą akurat na mnie. Często się przy tym uśmiechają. Czy takie młodziutko wręcz dziecinnie wyglądające dziewczyny też mogą się podobać?
Wiem, że patrząc z boku mój ,,problem" wydaje się błahy, ale mnie on nurtuje. Nie wiem, może przeżywam późniejsze dojrzewanie, bo takie dylematy to mają chyba w podstawówce
Ale proszę, bądźcie dla mnie wyrozumiali
Chciałabym poznać wasze opienie na ten temat
możesz się podobać.
jesli twój wygląd jest naturalny,nie kraszony farbą do włosów,czy tuszem do rzęs ,to musisz poczekać na męzczyznę z tej grupy.
jednak nie musisz, możesz dodać sobie troszkę lat i powagi makijażem,lub ubiorem i twoje szanse wzrosną o kolejną grupę,tych,którzy nie patrzą na baby face
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.

Edytowane przez Shira Yuki
Czas edycji: 2013-10-21 o 09:09
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 17:18   #34
Westka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
możesz się podobać.
jesli twój wygląd jest naturalny,nie kraszony farbą do włosów,czy tuszem do rzęs ,to musisz poczekać na męzczyznę z tej grupy.
jednak nie musisz, możesz dodać sobie troszkę lat i powagi makijażem,lub ubiorem i twoje szanse wzrosną o kolejną grupę,tych,którzy nie patrzą na baby face
Szczerze, to nie do końca rozumiem Jakiej grupy?
Westka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 17:52   #35
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
A dlaczego by nie? Jedni lubią ostrzejsze rysy inne delikatniejsze. Spójrz na Selene Gomez albo Mirande Kerr, one się bardzo podobają.
Potwierdzam. Selenę musiałem googlać, jest fajna, ale Miranda Kerr... nie wiem po co VS zatrudnia kogokolwiek innego
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 18:31   #36
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Potwierdzam. Selenę musiałem googlać, jest fajna, ale Miranda Kerr... nie wiem po co VS zatrudnia kogokolwiek innego
Bo Miranda nie a już z nimi podpisanego kontraktu
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 18:53   #37
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Westka Pokaż wiadomość
Szczerze, to nie do końca rozumiem Jakiej grupy?
miłośników baby face ,lub hipi
tak mi się skojarzyło,że w japonii jest moda na lolitki,one ubiorem,makijażem i zachowaniem kreują sie na dzieci

Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
.
Stary 2013-10-21, 19:12   #38
_ema_
Zakorzenienie

Wiem jak to zabrzmi, ale patrząc na te zdjęcia azjatek uświadomiłam sobie, że mój TZ ma własnie baby face
Ma wielkie oczy, malutki zgrabny nosek jak u małego dziecka i wielkie usta w serduszko No i do tego okrągłe kuleczki zamiast policzków i rumieńce. Ogolnie wygląda bardzo młodo.Jakby nie szerokie brwi i zarost to by mnie za pedofilię posadzili
W każdym razie jest najprzystojniejszym mężczyzną jakiego znam.
Więc skoro mężczyzna z baby face może się podobać, to autorko, kobieta tym bardziej
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 20:53   #39
cigarettesmoke
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że oba Twoje wątki służą połechtaniu ego. Nie obraź się, ale jakoś nie kupuję tego ,,oh, nie wiem co mam myśleć, nurtuje mnie to, czy to możliwe?''.
Odnosze to samo wrazenie.
Troszke zenada...
cigarettesmoke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 21:05   #40
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
możesz się podobać.
No nie do końca tak jest. Moja koleżanka z baby face po nałożeniu makijażu wyglądała tragicznie, jak umalowana dzidzia. I żaden z kolegów-fanów innej urody nie zmieniał zdania co do niej, niezależnie czy z tuszem i kreską czy bez.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 22:04   #41
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
No nie do końca tak jest. Moja koleżanka z baby face po nałożeniu makijażu wyglądała tragicznie, jak umalowana dzidzia. I żaden z kolegów-fanów innej urody nie zmieniał zdania co do niej, niezależnie czy z tuszem i kreską czy bez.
zdaje sobie sprawę,że nie każda kobieta potrafi się malować,ale każdy wie,że makijażem,fryzurą,czy ubiorem można dodać sobie lat i nadać powagi.inaczej wygląda się w garsonce ze szpilkami,a inaczej w leginsach i trampkach
ponoć okulary sprawiają,że człowiek wydaje sie ynteligentniejszy
tu nie chodzi o dziecinne rysy,ale o całokształt .
moja siostra ma faceta,który jest na kierowniczym stanowisku i musi nosić zarost,który dodaje mu lat.
kiedyś poszedł do pracy nieogolony i pracownicy podwykonawcy nie chcieli wpuścić go na plac twierdząc,że szczyl nie będzie się pałętał po posesji,a oni czekali na mojego kierownika-brata .ich mina bezcenna kiedy się przedstawił
.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości