|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie warto już tego kupować, bo zostało zmienione.
torciki? ble..twarde, czekolada jak nie czekolada i to nadzienie..Smak gorszy niż te wafelki za 0,40-0,70 zł
|
|
#32 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyłączam się do hejtowania Wedlowskich produktów, bardzo rzadko jakiś produkt tej marki mi smakuje. Pewnie coś jeszcze by się znalazło ale nie mogę sobie teraz przypomnieć. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
|
#35 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Weszłam tu dopisać coś od siebie, ale...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co mi jeszcze przychodzi do głowy - soki Kubuś. Kiedyś były takie proste wersje np. jabłko- marchewka. I były pyszne. Teraz w tych sokach czuć chemię. Tak samo soki Hortex albo Tymbark - nie dość, że drogie, to jeszcze mało owocowe, rozwodnione, bez konkretnego wyraźnego smaku. Jogurty Jogobella - kiedyś pyszne, owocowe, z kawałkami owoców, kwaśne albo słodkie - do wyboru do koloru. Teraz mdłe, każdy smak słodki, owoców prawie wcale, czuć najbardziej skrobię albo jakąś mąkę, którą je zagęszczają. To samo stało się z jogurtami z Krasnegostawu - kiedyś mogłam się do oporu zajadać Jogusiem Poziomkowym, teraz uważam, że obok poziomek to on nawet nie stał. Tragicznie się pogorszyły jogurty owocowe w ciągu ostatnich kilku lat |
||||||
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak byłam mała to tata kupował mi te pierwsze i one na pewno były podobne do tych z Jutrzenki, potem zrobiło się z nich coś strasznego... |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chałwę polecam z Odry. Jedyna, która mi smakuje. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Herbatniki polecam http://www.bangla.babyonline.pl/opin...rre-herbatniki |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
To ja się wypowiem ogólnikowo, że w sieciówkach jakość ubrań się pogarsza, a ceny rosną. Tylko jak to przestać kupowac, przecież trzeba coś na
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Killing me softly
|
Oddaję głos na Princessę kokosową
Teraz zrobili szit, który usiłują wcisnąć pod etykietką "lekka i krucha", taaa ![]() A mój główny żal kieruję w stronę balsamu Masło Kakaowe Ziaja. Kiedyś był to gęsty balsam o pięknym, kakaowym zapachu. Później go "ulepszyli" i dostałam słodki, mdły ulep syntetycznego budyniu, ohyda. Przy czym widzę, że jednak większości się podoba, koniec świata
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
lokalna gwiazda
|
Serki Bakuś, kiedyś moje ulubione, teraz jakieś bardziej kwaśne... A może trafiłam na takie?
|
|
|
|
|
#43 |
|
damn good coffee
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43415591]To ja się wypowiem ogólnikowo, że w sieciówkach jakość ubrań się pogarsza, a ceny rosną. Tylko jak to przestać kupowac, przecież trzeba coś na
np Top Secret - kiedyś mieli ubrania naprawdę dobrej jakości, i wzornictwo dość uniwersalne. A teraz jakość bardzo spadła, ciuchy na wieszakach wyglądają jak szmatki. Orsay, Reserved podobnie. I Carry; kilka lat temu zwykłe, uniwersalne koszulki typu basic nosiłam latami i nic się nie działo, a teraz zwykła czarna bluzka po pierwszym praniu zrobiła się granatowa, i w dodatku szersza niż dłuższa. A ceny mają często z kosmosu. |
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Jogurty naturalne z biedronki - kiedyś były bardzo smaczne, teraz są zwyczajnie kwaśne. Nazywają się chyba Tola
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Dodam od siebie jeszcze kokosowe czekoladki Wawelu z tej samej serii co malaga i kasztanki. To były kiedyś moje ulubione, potem ciężko je było znaleźć a teraz nie ma w nich praktycznie w ogóle smaku kokosa
. Pozostały mi jedynie w tiki taki, ale tam białego nadzienia jest tyle co kot napłakał.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
wyleję swój żal na tusz Max Factor 2000 cal (podkręcający) w nowej wersji - kupiłam jako taniego pewniaka, gdy nic specjalnego nie wpadło mi w oko i po prostu porażka: okropnie mokry, sklejający, zostawiający grudki. Po 2,5 mca powędrował do kosza bo po podeschnięciu zaczął zostawiać kuleczki tuszu i stał się okropnie glutowaty
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Załamałam się, że zmienili skład wcierki Jantar. Była moją ulubioną i włosy rosły mi jak szalone po niej! Jak mogli??????
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43415591]To ja się wypowiem ogólnikowo, że w sieciówkach jakość ubrań się pogarsza, a ceny rosną. Tylko jak to przestać kupowac, przecież trzeba coś na
Zgadzam się w 100 %, ceny za te wszystkie szmatki w sklepach są kosmiczne niestety Nie wiem jak to jest, że kiedyś można było kupić porządny sweter za 40 zł, a teraz za duuużo gorszej jakości życzą sobie 120 I jeszcze wiszą w większości strasznie zmięte te ubrania.
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Wspomniana odżywka z Garniera awokado i kartite... kiedyś była rewelacyjna, wygładzała włosy, a teraz siano..
Moja ulubiona odżywka, co ja teraz zrobię..
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, ciuchy w sieciówkach są kiepskiej jakości, a ceny z kosmosu. Nieraz bluzki ze 100% polyestru kosztują po 200zł. Równie dobrze mogłyby wisieć na bazarze, tyle że w galeriach jest ta cała otoczka - marmury, przestrzeń, czynsze w euro, itd.
Koncerny elektroniczne projektują awarie, także możemy trafić na sprzęt, gdzie już jest wbudowana awaria; dokładnie zaplanowane, co się zepsuje i kiedy (nieprzypadkowo tyle sprzętów psuje się zaraz po okresie gwarancyjnym).
Edytowane przez _chocolate Czas edycji: 2013-10-24 o 23:28 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio były w biedrze.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje że Michałki Zamkowe Wawel też się zepsuły, coraz blizej im do wyrobu czekoladopodobnego.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Łączę się w bólu przede wszystkim jeśli chodzi o ubrania. Są jednym słowem fatalne. I wciąż droższe. Sieciówkowe niczym nie różnią się od chińszczyzny z bazaru. Kiedyś można było zdecydowanie kupić ubrania lepszej jakości za mniejsze pieniądze, moje stare swetry dalej nadają się do noszenia. A teraz? Szmaty, bo inaczej tego nazwać nie można. Do czarnych spodni już na wieszakach czepia się mnóstwo syfu. Ogólnie ubrania są krzywo szyte, szwy po różnych stronach się nie zgadzają, o braku różnorodności fasonów na przykład spodni nie wspominając. Najgłusze bluzki i swetry kosztują blisko 100 złotych a wcale nie idzie to w parze z jakością. Już naprawdę nie wiadomo, gdzie kupować ubrania, żeby nie kosztowały kolosalnych kwot.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, może ktoś poleci jakąś sieciówkę z porządnymi ubraniami za normalną cenę?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Były kiedyś takie ciastka Kubanki, były pyszne. Potem zmienił sie ich smak z kakaowego na cukrowy, a potem zniknęły z rynku, chyba to dzisiejsze Lakotki, które nie mają już z nimi nic wspólnego.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W HM można kupić bawełniane bluzki z serii Basic za 20-30zł. W Zarze bawełnianej bluzki raczej nie uświadczysz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#60 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ceny w górę, jakość moooocno w dół ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Od dłuższego czasu nigdzie ich nie widzę... A torciki uwielbiałam!
Tak dawno już ich nie jadłam
).
). Później pojawiła się odnowiona "lekka" wersja i to już nie to 

.
Teraz zrobili szit, który usiłują wcisnąć pod etykietką "lekka i krucha", taaa 

Moja ulubiona odżywka, co ja teraz zrobię..