![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie w Lublinie kupię koraliki?
Cytat:
![]() W okolicach wiosny czyli jakoś niedługo? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Na gwałt potrzebuję posrebrzanych ogniwek w 2 wielkościach. Nie opłaca mi się dla 2zł za zamówienie wydać 7 zł za przesyłkę. W związku z czym pytam czy któraś z was chciałaby złożyć wspólne zamówienie na allegro. Ja się dostosuję do wyboru sprzedającego (byleby miał w asortymencie posrebrzane ogniwka
![]() Jeśli ktoś byłby chętny to proszę o odzew na moje gg (4681803) gdyż mój przewspaniały dostawca internetu uniemożliwia mi m.in. korzystanie z forum wizażowego ![]() Zaznaczam że to bardzo pilna sprawa.
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Moje drogie potrzebuję 2 sztuk takich crackli http://allegro.pl/item938445722_kora...szt_2187b.html
Może któraś posiada. Albo w najbliższym czasie będzie robić zamówienie u CJ na allegro. Proszę o kontakt na PW
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Cześć,
Jak myślicie, byłby popyt, gdyby powstał nowy sklep w Lublinie, gdzie można byłoby obkupić się w koraliki, druty, bigle, cyrkonie, filc, chustki do decoupage...generalnie artykuły i narzędzia do wyrobu skarbów hand-made? Nie wiem, jak wam, ale mnie osobiście brakuje takiego sklepu...owszem, istnieje możliwość zakupów na allegro, ale tam nie można artykułów zobaczyć (często się różnią niestety), trzeba płacić za przesyłkę, a i w transporcie część przedmiotów się niszczy. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam, Aga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Jest taki sklep w leclercu na zana. Wybór serwetek zwykłych do decu mają ubogi, cenowo też kiepsko. Ale są ludzie, którzy tam przyjeżdżają po rzeczy do biżu, decu, filcowania itp., nawet ostatnio jak byłam, to przyjechała jakaś babka z Nałęczowa, która tam prowadzi jakiś dom twórczy czy coś w ten deseń.
Mi osobiście brakuje takiego sklepu z cenami na odpowiednim poziomie, z dużym wyborem półfabrykatów, kamieni i koralików czy rzeczy do decu. Śmieszy mnie, że do leclerca sprowadzają drewniane rzeczy do ozdabiania ze stamperii- a to jest firm włoska, jakby w Polsce nie było producentów, którzy sprzedają to znacznie taniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
no właśnie też mi ceny nie odpowiadają w Kulturomaniaku...kiedys szukałam farbek akrylowych to szybko zrezygnowałam myśląc o kwocie jaką bym musiała tam zostawić...poza tym, nie orientuję się w koralikach w leclercu, ale np na allegro musiałam kupić cracle pakowane po 8 albo 10 sztuk, kiedy były mi potrzebne 4szt danego koloru...wiem, że to się nie zmarnuje, ale wolałabym mieć większy wybór w zakupach...no i widzieć to co biorę (bo mnie się wydawało, że kwadraciki 6mm wcale nie są takie małe :P)...no i trzeba czekać na przesyłkę, czego nie znosze...fajnie by było, jakby ceny koralików były przybliżone do tych na allegro, ale też rozumiem, że to niemożliwe...coś za coś..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam o tej pasmanterii na dole. W kulturomaniaku kupowałam tylko jakieś farbki, śnieg syntetyczny, ale nigdy nic do biżuterii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
w pasmanterii na dole szczerze mówiąc się nie przyglądałam w zakresie koralików, ale wiem, że artykuły krawieckie nie są tanie, więc podejrzewam, że i półfabrykaty także...no, dobór producentów, lokum, pracownicy...wszystko ma swoją cenę..ale jednak wolałabym mieć wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiem, że wątek był dawno temu, ale może będę mogła pomóc . Byłam ostatnio na targach minerałów i dostałam ulotkę, że otwiera się sklep z koralikami w Lublinie (w tym tyg. chyba dopiero ruszyli). Od razu pojechałam tam. Widać, że dopiero się urządzają i jeszcze wszystkiego nie mają, natomiast póki co, to odniosłam bardzo dobre wrażenie, co do asortymentu i cen. Np. koraliki ceramiczne do bransoletek modułowych mają w cenach niższych niż wystawcy na targach minerałów. No i wszystko jest poukładane w przegródki, można sobie samemu nabrać do woreczków, a nie że trzeba jakąś sprzedawczynię prosić żeby podała.
Sklepik trochę trudno znaleźć, bo jest tak jakby w piwnicy - Orla 8 na lewo od Lulu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Ze strony internetowej jaką znalazłam (www.koraliki-lublin.pl) wynika, że 10.00-15.00.
Przy okazji - pierwsza część sklepu jest z biżuterią ( przeważają wyroby handmade ) i jestem ciekawa, czy można tam wstawiać do sprzedaży swoje dzieła. Bo w sumie chętnie bym sprawdziła czy na moją biżuterie byłby popyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.