![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkółka policyjna Piła
Oj tam, nic się nie dzieje
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Edytowane przez madzialenka567 Czas edycji: 2014-05-31 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy jest sens wierzyć w to co ludzie piszą na forach czas pokaże jak to będzie. Wiem że mają dużo nauki i póki co nie myślą o głupotach. Czas maja w weekendy bo zajęć nie mają ale jak ktoś zjeżdża to nie ma czym się martwic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dokładnie, dobrze mówisz maruda26
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Ja z tego co wiem to mało jest teraz dziewczyn na szkole, ale jak komuś się nudzi i szuka szczęścia to chodzi po pokojach dziewczyn nie wiadomo po co i im marudzi :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Noo tak, to prawda, a w której kompanii i plutonie jest ten Twój?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Wiesz co powiem tak ze jest na II Kompanii ale z tym plutonem to się powstrzymam bo jakby się to rozniosło że gdzieś piszę po forach to była by akcja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez madzialenka567 Czas edycji: 2014-05-31 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
hej...moj chlopak tez jest w Pile..na nic nie ma czasu...co tam sie dzieje..piszcie dziewczyny
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- jestes online? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- piszcie dziewczyny, moj Marcin, juz mam dosc tej pily, a to dopiero poczatek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Możesz na pw napisać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny,
moj tz jest w szkole policji w Pile od 10.04 i powiem wam, ze wiem co tam się dzieje- mieszkam w Pile ![]() wiem, ze w weekendy osoby, ktore maja daleko do domu nie wracaja tylko zostaja i imprezuja co weekend, okupuja puby i dyskoteki, grilluja nad jeziorami i inne wypady ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- ...zapomnialam dodac, ze dziewczyn jest duzo i coraz wiecej, np. w 1 plutonie na 20 osob jest 9 dziewczyn, wiec chyba nie mało... na dodatek to młode podlotki, ktore sa zarywane nie tylko przez wykladowcow ale tez kolegow, niech Wasi troche opowiedza a jest co... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny spokojnie. Sama startuje do policji w tym roku bo w poprzednim niestety na drodze stanęło mi zdrowie i naprawdę nie macie się czym martwić. Jeżeli chłopak miałby was zdradzać i nie wiadomo co robić to nie musi przecież iść do szkoły w której wymaga się od niego naprawdę zdobywania sporej wiedzy i sprawności fizycznej.
Mój narzeczony podchodzi do tego w ten sposób, że jest to realizacja moich marzeń i aspiracji dlatego choć pewnie wolałby żebym została przy nim a nie pół roku spędziła gdzieś "w koszarach" to wspiera mnie bo na tym polega miłość, nie na braku zaufania.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.