Pomysł na upominek świąteczny 2013 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-13, 22:07   #31
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013

Cytat:
Napisane przez TOPNEWS Pokaż wiadomość
podpowiedzcie prosze co mogę kupić dla brata 23 lata i bratowej 21 lat
A jakie maja zainteresowania? Hobby? Jak spędzają czas wolny? Jaki styl lubią?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 23:09   #32
TOPNEWS
BAN stały

brat jest typem sportsmena , siłownia itp. i już wiem co mu kupię wagę z bardzo dokladnymi pomiarami (tkanka tłuszczowa itp) ma któraś ?? jak się sprawdza??
bratowa - studia jeszcze
TOPNEWS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 07:01   #33
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TOPNEWS Pokaż wiadomość
brat jest typem sportsmena , siłownia itp. i już wiem co mu kupię wagę z bardzo dokladnymi pomiarami (tkanka tłuszczowa itp) ma któraś ?? jak się sprawdza??
bratowa - studia jeszcze
Ale jakie bratowa ma zainteresowania?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:05   #34
wanitatywna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Też już zaczęłam myśleć o prezentach i mam ogromny problem z 13-letnim bratem. Już dziewczyny za nim latają, włosy na nogach urosły, chłop ma ponad 180cm wzrostu- to już nie jest dzieciak, któremu kupuje się zabawkę i wsio Nie chciałabym kupować mu gier komputerowych, bo i tak za dużo czasu spędza przed komputerem. Gra w kosza z kolegami czasami, jeździ na rowerze i gada z dziewczynami przez telefon Ostatnio chyba zainteresowała go kultura japońska (jakieś słowa po japońsku mówił, jadł schabowego pałeczkami i chciał iść ze mną na sushi ). Może coś do nauki japońskiego albo coś? Czasami czyta książki, ale chyba bez większej przyjemności. Muzyki słucha różnej- czasami jakiś hiphop, coś, czego słuchają dzieci w tym wieku, ale i Grechutę potrafi włączyć. Zaczął się myć 2 razy dziennie bez zaganiania do łazienki i wybrzydzać jeśli chodzi o dezodorant, więc może by mu jakieś perfumy sprawić?
Cóż począć?
Ja także mam problem z bratem, ale ciut starszym - 16 lat. Też interesuje się Japonią, więc kupię mu trochę japońskich słodyczy. Ale nie wiem co jeszcze mogłabym mu kupić. Ostatnio zamówił sobie jakieś krzesiwo, więc może postawię na coś z survivalu. Wolałam jak był mały i zbierał Lego.
A perfumy są dobrym pomysłem - kupiłam swojemu w tamtym roku - wybrałam delikatne i cytrusowe (pięknie się na nim rozwijają ): L'eau par Kenzo Pour Homme. Ale też miałam wątpliwości, czy 15-latek ucieszy się z takiego prezentu.

wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:09   #35
kromi
Raczkowanie

W tym roku myślę o prezentach praktycznych. Dla rodziców chce kupić poduszki ortopedyczne, żeby nie bolały ich plecy, takie poduszki są bardzo fajne i zdrowe a wydatek rzędu 90 zł za sztukę (np. widziałam w tej cenie poduszki firmy ARmedical), więc nie jest strasznie drogo. Uważam, że takie praktyczne prezenty też mogą być fajne.
kromi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:29   #36
ellish
Zakorzenienie

Ja uwazam, ze jesli kogos dobrze znamy, to nie ma problemu z kupnem prezentu. Ja dla TZ mam odwrotny problem, zawsze mam w glowie kilka pomyslow i nie wiem co kupic. Najczesciej nie konczy sie na jednym prezencie.

Jesli chodzi o dalsza rodzine - np rodzina TZ wysyla sobie na maila liste prezentow. I zawsze cos sie wybierze i zauwazylam,ze kazdy dodaje cos od siebie, cos czego nie ma na liscie, najczesciej to sa drobiazgi, ale jednak bardzo ciesza.

Dla mnie i dla TZ latwo cos kupic - ksiazki lub gry i sie cieszymy. Wystarczy podejrzec na strone "lubimy czytac" i myk na nasze konto. I tam mamy wymienione jakie ksiazki bysmy chcieli dostac.

A wczesniej sa Mikolajki

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-11-14 o 11:31
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 12:29   #37
Cornelia86
Zadomowienie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43703936]Poważnie kupowanie prezentów dla swojego chłopaka dla ciebie problem? [/QUOTE]

Nie chłopaka tylko męża jeśli idzie o ścisłość... Sformułowanie ,,po problemie" jest skrótem myślowym mogącym oznaczać np. koniec zastanawiania się wpadłam na genialny pomysł.... Bo chyba ten wątek założony jest dla tych, którzy mają ,,problem" z kupnem prezentów dla mamy, taty, TŻ etc. etc. by im doradzić ewentualnie podzielić się swoimi pomysłami...
Ps. Czy to normalne tak się czepiać sformułowania lub nawet faktu, że ktoś może mieć problem co kupić TŻ pod choinkę???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 12:44   #38
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cornelia86 Pokaż wiadomość
Nie chłopaka tylko męża jeśli idzie o ścisłość... Sformułowanie ,,po problemie" jest skrótem myślowym mogącym oznaczać np. koniec zastanawiania się wpadłam na genialny pomysł.... Bo chyba ten wątek założony jest dla tych, którzy mają ,,problem" z kupnem prezentów dla mamy, taty, TŻ etc. etc. by im doradzić ewentualnie podzielić się swoimi pomysłami...
Ps. Czy to normalne tak się czepiać sformułowania lub nawet faktu, że ktoś może mieć problem co kupić TŻ pod choinkę???

Nie chodzi o czepianie się o sformułowanie, tylko pomyślałam, że należysz do grona tych osób, które na wieść o zbliżającej się okazji i potrzebie kupna prezentu, przewracają oczami i mówią "o rany, znowu...".
Robienie prezentów bliskim, a zwłaszcza drugiej połówce, powinno być czymś miłym, a nie przykrym obowiązkiem. I tyle.
Stary 2013-11-14, 12:48   #39
Annuszka1984
Przyczajenie

A co myślicie o kartach zniżkowych jako prezencie świątecznym?
Annuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 13:26   #40
blanka__
BAN stały

Ja swoim braciom kupiłam w tamtym roku ... pegazusa i do tego złotą piątkę - tanki, mortal combat, mario, contra itp.
Pojęcia nie macie jak się ucieszyli. Do dziś pegazus rządzi na imprezach

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Annuszka1984 Pokaż wiadomość
To dobry pomysł. Ja też uskuteczniałam dawanie bonów do empiku albo np croppa, czy housa.
blanka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 13:33   #41
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43713253]
Nie chodzi o czepianie się o sformułowanie, tylko pomyślałam, że należysz do grona tych osób, które na wieść o zbliżającej się okazji i potrzebie kupna prezentu, przewracają oczami i mówią "o rany, znowu...".
Robienie prezentów bliskim, a zwłaszcza drugiej połówce, powinno być czymś miłym, a nie przykrym obowiązkiem. I tyle.[/QUOTE]

Lubię robić prezenty bliskim, i lubię okres świąteczny.
Korzystam z wizażu często, i znajduję tu inspiracje nie tylko na upominki dla bliskich ale także na ich zapakowanie

Czasem mam dylemat co komu kupić, chociaż nietrafionego prezentu nie dałam, zawsze podzielę się pomysłem na forum i dobrze, że takowe jest

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Zamiast nietrafionego, co często zdarza się w moim przypadku (otrzymywania upominków) wolałabym właśnie taką kartę ewentualnie bilety do kina, czy właśnie kartę podarunkową, bo rozumiem, że taką masz na myśli?
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 14:56   #42
mesta93
Rozeznanie

Do tej pory przyszły mi do głowy takie prezenty:

dla mamy: portfel, czerwony szalik na zimę (wspominała że chciałaby taki dostać) i kolczyki
dla taty: słuchawki bezprzewodowe
dla TŻ-a: i tu mam dylemat, na razie mam kilka pomysłów (np. książka o motocyklach, kubek termiczny, pasek do spodni) ale myślę że do świąt jeszcze może się to zmienić :P
mesta93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 16:20   #43
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
super sprawa. Sama czasami taki daje i rowniez sama dostaje.
Stary 2013-11-14, 17:09   #44
crystal_tokio
Zadomowienie

To i ja się dołączę!

Dla mamy - zestaw herbat, do tego ładna skrzyneczka i robimy z tatą zrzutę na perfumy
Dla taty - robimy z mamą zrzutę na dobry jakościowo sweter (bo oczywiście mój tata wychodzi z założenia, że po co ma marnować pieniądze na swetry... ech...) plus jadę po Meppsy (takie gadżety do łowienia ryb - może mało polotu, ale wiem, że to coś, co mu się przyda i będzie z tego zadowolony; no i kalendarz.
Zagadką pozostaje babcia...

I 'najgorsze' - prezent dla mężczyzny, którego określiłabym mianem 'to skomplikowane' i to do 50 zł... Interesuje się prawem, robi teraz doktorat, zacznie pracę w kancelarii. Kiedyś sam dla siebie pisał opowiadania science fiction edit: i nie jest zainteresowany sportem - prędzej historia Polski... <ale skąd mam wiedzieć, jakie ma książki skoro ma status to skomplikowane :P>
I co takiemu kupić?

Makenai

Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura.
Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić.

23.05.2012 - pani licecjatka!
04.07.2014 - pani magister!

Edytowane przez crystal_tokio
Czas edycji: 2013-11-14 o 17:25
crystal_tokio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 17:19   #45
Cornelia86
Zadomowienie

Generalnie to ja KOCHAM Boże Narodzenie i gdyby nie ryzyko, że rodzina uzna mnie za wariatkę to bym już 1 grudnia udekorowała świątecznie dom. Prezenty lubię robić Jeśli ktoś jest kibicem jakiegoś sportu ( piszę z mojego doświadczenia z TŻ ) to można mu kupić karnet na np. mecze ( u mnie to był karnet żużlowy) - mina TŻ jak rozpakował prezent - BEZCENNE Jedyny minus takiego prezentu to cena - ja zapłaciłam 200 zł. w tym roku się na to nie porwę niestety...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 20:35   #46
Red Marry
Przyczajenie

Ja np. zaczęłam ostatnio korzystać z karty Lookmap - mam zniżki w baaardzo wielu miejscach typu restauracje, kawiarnie, puby, salony kosmetyczne, fitness, szkoły tańca, ścianka, bilard itp. Naprawdę jest w czym wybierać, a karta jest ważna do września przyszłego roku.

Myślicie, że taka karta sprawdziłaby się jako prezent świąteczny? osobiście jestem bardzo zadowolona, bo nie dość, że oszczędzam to jeszcze mam gotową listę miejsc, które selekcjonuję według zachcianki czy nastroju
Red Marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 21:34   #47
Falatia
Przyczajenie

Wizażanki, a co myślicie o dresiku dla TŻ? Myślę konkretnie o czymś takim
http://allegro.pl/adidas-3-stripe-jo...649927985.html

dość często wspomina mi, że chciałby mieć taki "domowy' (ja często po domu chodzę w dresach i sobie je zachwalam).
Dobry pomysł?
Chciałam kupić bilety lotnicze do Paryża na tych tanich lotach na jeden dzień, ale znajomi odradzili mi ten pomysł (zbyt mało czasu) i zostałam w kropce, a nie lubię robić zakupów w ostatnim tyg przed świętami.

It's now or never

Falatia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 20:49   #48
Cornelia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Falatia Pokaż wiadomość
Wizażanki, a co myślicie o dresiku dla TŻ? Myślę konkretnie o czymś takim
http://allegro.pl/adidas-3-stripe-jo...649927985.html

dość często wspomina mi, że chciałby mieć taki "domowy' (ja często po domu chodzę w dresach i sobie je zachwalam).
Dobry pomysł?
Chciałam kupić bilety lotnicze do Paryża na tych tanich lotach na jeden dzień, ale znajomi odradzili mi ten pomysł (zbyt mało czasu) i zostałam w kropce, a nie lubię robić zakupów w ostatnim tyg przed świętami.
Dres- dobry pomysł ja od siebie dodam, że może fajnie byłoby gdyby na np. dresowe bluzie był jakiś ,,indywidualny" akcent - napis czy fotka ( usługa takich nadruków często dostępna jest u fotografa). Jeśli idzie o wskazany przez Ciebie dres to raczej opcja z fotką odpada, ja miałam na myśli raczej nie - firmowy dres.

Edytowane przez Cornelia86
Czas edycji: 2013-11-15 o 20:52
Cornelia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:00   #49
milusz
BAN stały

Na prezencik w 2013 i 2014 to oczywiście tylko ze stronki
reklama
, na których masz do wyboru różnego rodzaju zestawy upominkowe ! Zestawy dotyczą mydełek zapachowych, olejków no i jeszcze do tego można zamówić ręczniczki frotte z własnym haftem! Pozdrówki

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-17 o 11:51 Powód: nieopłacona reklama lub spam
milusz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-16, 22:07   #50
okaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal_tokio Pokaż wiadomość
To i ja się dołączę!

Dla mamy - zestaw herbat, do tego ładna skrzyneczka i robimy z tatą zrzutę na perfumy
Dla taty - robimy z mamą zrzutę na dobry jakościowo sweter (bo oczywiście mój tata wychodzi z założenia, że po co ma marnować pieniądze na swetry... ech...) plus jadę po Meppsy (takie gadżety do łowienia ryb - może mało polotu, ale wiem, że to coś, co mu się przyda i będzie z tego zadowolony; no i kalendarz.
Zagadką pozostaje babcia...

I 'najgorsze' - prezent dla mężczyzny, którego określiłabym mianem 'to skomplikowane' i to do 50 zł... Interesuje się prawem, robi teraz doktorat, zacznie pracę w kancelarii. Kiedyś sam dla siebie pisał opowiadania science fiction edit: i nie jest zainteresowany sportem - prędzej historia Polski... <ale skąd mam wiedzieć, jakie ma książki skoro ma status to skomplikowane :P>
I co takiemu kupić?
porządny dlugopis/pioro moze byc Parker w ladnym opakowaniu - w sklepach stacjonarnych, biurowo-papierniczych kosztuja ok 45-55 zl
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 22:35   #51
Winti
Przyczajenie

Ja już wybrałam świąteczny prezent dla teściów Będzie to... fotokalendarz
reklama
Razem z mężem wybraliśmy 12 zdjęć, takich najlepszych z najlepszych gdzie są razem, zaznaczyliśmy w nim rocznicę ich ślubu (w przyszłym roku stuknie im 50 lat) i taki skromny, ale praktyczny i wyjątkowy zarazem kalendarz od nas dostaną

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-16 o 23:17 Powód: nieopłacona reklama lub spam
Winti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 12:43   #52
poziomkowarozkosz
Przyczajenie

Hej dziewczyny mam mega problem jak większość was tutaj już nie za cały miesiąc Mikołaj. A ja nie mam już kompletnie pomysłu na prezent dla swojego mężczyzny co ma 25 lat. Powiem szczerze że jest dość wymagający, bo prezent powinien być porządny i przydatny.
I nie wiem co już mam mu kupić, myślałam nad takim śmiesznym krawatem (śledziem) z wizerunkiem Wilka zdradzę że miało być to ukierunkowaniem do jego nazwiska takie z żartem trochę i do tego chciałam kupić mu pasek do spodni jakiś porządny ale jak się zapytałam o rozmiar paska to usłyszałam zapomnij, pasków mam dużo. No to pomyślałam sobie że może po prostu kupię mu łańcuszek z krzyżykiem ale jak się okazało ma już ich kilka. No wiec przecież kolejnego do kolacji mu nie dam...
Myślałam także o zapalniczce z grawerem i fotografią ale mój ma w zamiarze od nowego roku rzucić palenie to by było sprzecznością że ja jeszcze go zachęcam do palenia a ja sama nie chcę by palił. No i powiem Wam że ja już całkiem nie mam pomysłu co do prezentu. Z tym krawatem wiem możliwe fajny by był pomysł ale nie wiem co do tego mogę kupić... pomysły mi się niestety wyczerpały... (tym bardziej że my się długo nie znamy to jeszcze za dużo o nim nie wiem) książki na pewno odpadają bo powiedział że nie lubi czytać. RATUNKU !!! PROSZE
poziomkowarozkosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 13:11   #53
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkowarozkosz Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam mega problem jak większość was tutaj już nie za cały miesiąc Mikołaj. A ja nie mam już kompletnie pomysłu na prezent dla swojego mężczyzny co ma 25 lat. Powiem szczerze że jest dość wymagający, bo prezent powinien być porządny i przydatny.
I nie wiem co już mam mu kupić, myślałam nad takim śmiesznym krawatem (śledziem) z wizerunkiem Wilka
Skoro lubi porzadny i przydatny prezent to od razu pomyslalam: czy taki krawat to mu sie przyda na cos? Czy po prostu wrzuci do szafy i gdzies tam bedzie lezal latami.

Moze jakas plyta? Jakie ma hobby? A moze jak lubi slodycze to mu zrob pakę pelna slodyczy (ale typu Lindt itp).
Jak przeczytalam porzadny i przydatny to od razu: ksiazka! A tu klops.
Moja kuzynka kupuje mezowi scyzoryk (skorzana raczka i troche elementow ze zlota - cena wysoka.) z bajerami: otwieracz, nóż, zapalniczka, korkociag - wszystko w jedym. Z tymze to tez musisz wiedziec czy mu sie spodoba.

Najlepiej kupic cos, co ma zwiazek z jego hobby.

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 13:49   #54
Ycd
Raczkowanie

Cytat:
I nie wiem co już mam mu kupić, myślałam nad takim śmiesznym krawatem (śledziem) z wizerunkiem Wilka zdradzę że miało być to ukierunkowaniem do jego nazwiska takie z żartem trochę i do tego chciałam kupić mu pasek do spodni jakiś porządny ale jak się zapytałam o rozmiar paska to usłyszałam zapomnij, pasków mam dużo. No to pomyślałam sobie że może po prostu kupię mu łańcuszek z krzyżykiem ale jak się okazało ma już ich kilka. No wiec przecież kolejnego do kolacji mu nie dam...
Myślałam także o zapalniczce z grawerem i fotografią ale mój ma w zamiarze od nowego roku rzucić palenie to by było sprzecznością że ja jeszcze go zachęcam do palenia a ja sama nie chcę by palił. No i powiem Wam że ja już całkiem nie mam pomysłu co do prezentu. Z tym krawatem wiem możliwe fajny by był pomysł ale nie wiem co do tego mogę kupić... pomysły mi się niestety wyczerpały... (tym bardziej że my się długo nie znamy to jeszcze za dużo o nim nie wiem) książki na pewno odpadają bo powiedział że nie lubi czytać. RATUNKU !!! PROSZE

Skoro chce rzucić palenie, to własnie może coś w tym kierunku. Na jakimś forum dziewczyny pisały o etui chyba na zapalniczkę zrobione z muliny z jakimś napisem, gdzie jakby to wyciągał i patrzył na napis "nie pal, zrób to dla mnie" wtedy by sie dwa razy zastanowił czy zapalić czy nie. To w pewien sposób jakaś motywacja.
Ycd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:00   #55
Ycd
Raczkowanie

Może mi też ktoś pomoże. A więc niby znam swojego chłopaka i nie mam zazwyczaj problemu z prezentem, ale teraz mam wątpliwości. A więc perfumy, t-shirt juz były . Model jego ulubionego samochodu też. Lubi sport, jest fanem Realu Madryt. Ale wydaje mi się, że przydatne prezenty są lepsze. Wiem też , że krzyżyk przy łańcuszku mu sie zepsuł, może to też mogło by być dodatkiem do prezentu ? Co myślicie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszula1.jpg (136,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszula2.jpg (138,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3674914873.jpg (148,6 KB, 14 załadowań)
Ycd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:23   #56
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ycd Pokaż wiadomość
Skoro chce rzucić palenie, to własnie może coś w tym kierunku. Na jakimś forum dziewczyny pisały o etui chyba na zapalniczkę zrobione z muliny z jakimś napisem, gdzie jakby to wyciągał i patrzył na napis "nie pal, zrób to dla mnie" wtedy by sie dwa razy zastanowił czy zapalić czy nie. To w pewien sposób jakaś motywacja.
zgadzam sie.
A moze e-papieros?
Stary 2013-11-17, 17:24   #57
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wanitatywna Pokaż wiadomość
Ja także mam problem z bratem, ale ciut starszym - 16 lat. Też interesuje się Japonią, więc kupię mu trochę japońskich słodyczy. Ale nie wiem co jeszcze mogłabym mu kupić. Ostatnio zamówił sobie jakieś krzesiwo, więc może postawię na coś z survivalu. Wolałam jak był mały i zbierał Lego.
A perfumy są dobrym pomysłem - kupiłam swojemu w tamtym roku - wybrałam delikatne i cytrusowe (pięknie się na nim rozwijają ): L'eau par Kenzo Pour Homme. Ale też miałam wątpliwości, czy 15-latek ucieszy się z takiego prezentu.
Jakbyś wpadła na jakiś genialny pomysł- daj znać Ja n arazie po prostu spytałam brata co chciałby dostać, czekam na odpowiedź, ale co roku jest 'nie wiem', więc teraz pewnie będzie to samo

Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 18:50   #58
Liliannna100
Raczkowanie

ja w tym roku stawiam na prezenty praktyczne i np upatrzylam dla mamy w agata home takie naczynie żaroodporne, ktore ma pod soba podgrzewacz. Mama zawsze biegala z półmiskami do mikrofali zeby cos odgrzac, a teraz bedzie mogla ulozyc jedzenie i ono bedzie caly czas cieple. Myslalam tez zeby siostrze kupic taki budzik "retro" tez tam taki maja, bo zdarza jej sie zasypiac do pracy i wiecznie jest spozniona :P
Liliannna100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 07:46   #59
Konto usunięte

Cytat:
Jeżeli lubi porządne i przydatne prezenty, to ten krawat odpada. Jakiej słucha muzyki? Płyta jednego z ulubionych zespołów zawsze jest dobrym prezentem. Może ciepły szlafrok albo jakiś T-shirt? Nie napisałaś jakie ma hobby, czym się interesuje?

Cytat:
Napisane przez Ycd Pokaż wiadomość
Może mi też ktoś pomoże. A więc niby znam swojego chłopaka i nie mam zazwyczaj problemu z prezentem, ale teraz mam wątpliwości. A więc perfumy, t-shirt juz były . Model jego ulubionego samochodu też. Lubi sport, jest fanem Realu Madryt. Ale wydaje mi się, że przydatne prezenty są lepsze. Wiem też , że krzyżyk przy łańcuszku mu sie zepsuł, może to też mogło by być dodatkiem do prezentu ? Co myślicie ?

Jeżeli jest fanem RM to może kup mu kubek albo pościel z tą drużyną?
Stary 2013-11-18, 08:31   #60
copywood
Przyczajenie

Angry Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013

Futrzane bombki! Najlepszy prezent gdy w domu ktoś ma małe dzieci. Miękkie i nietłukące! Na allegro takie widziałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biała 500.jpg (25,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niebieska 500.jpg (32,9 KB, 13 załadowań)
copywood jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości