|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Skoro mam 19 lat i nigdy się nawet nie całowałam
Nie chodzi o samo całowanie, chodzi o fakt że nawet do tego nie doszło, bo jestem dla facetów niewidzialna
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało mi się namówić autorkę na pokazanie swojej buzi i muszę wam powiedzieć, że jeśli to naprawdę ona to jest śliczna
I ma takie powabne, mięsiste usta w sam raz do całowania. Nie wygląda na 19 lat, dałbym 16-17 ale to nie jest wada Może w jej otoczeniu są sami beznadziejni faceci
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja całowałam się pierwszy raz w wieku 23 lat
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz, że warto poczekać na właściwego chłopaka. Nie twierdzę, że to musi być od razu miłość Twojego życia, tylko po prostu ktoś, kto Cię naprawdę pociąga, z kim czujesz się w pełni swobodnie i do kogo masz zaufanie. Te pierwsze razy zawsze będą dla Ciebie wyjątkowe, jeśli przeżyjesz je z kimś wyjątkowym: obojętnie, czy w wieku 15 lat, czy 25. Nie ma sensu ulegać presji rówieśników i "przelizać się" z byle kim dla zasady, a potem czuć niesmak.
Myślę, że Twoim problemem nie jest brak doświadczenia, tylko braki w poczuciu własnej wartości. Dlaczego twierdzisz, że nie jesteś zbyt atrakcyjna? Kto Ci tak powiedział? W najgorszym przypadku jesteś zwykłą, przeciętną dziewczyną, a wśród nich też są takie, które nie mogą opędzić się od facetów. Sekret tkwi w ich pewności siebie. Popracuj przede wszystkim nad tym (doradzana tu już zmiana stylu, fryzury, makijażu to idealny pierwszy krok), a pocałunki same przyjdą.
Edytowane przez Arsonist Czas edycji: 2017-01-05 o 17:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

I ma takie powabne, mięsiste usta w sam raz do całowania. Nie wygląda na 19 lat, dałbym 16-17 ale to nie jest wada