|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub i wesele - Nie zaproszenie 1 z rodziców
Cytat:
Doskonale rozumiem problem bo sama będę musiała się z tym zmierzyć.. Niestety mój ojciec to kawał ...., boję się o durne docinki, uwagi pod naszym adresem, schlanie się i awanturowanie na weselu, kłótnie. Niestety- gdyby mieszkał osobno lub nie był w związku z moją mamą na pewno nie dostałby zaproszenia, ale oni mimo wszystko żyją razem więc to dopiero problem.. Jeśli zaprosiłabym tylko mamę to skłonny byłby się tak awanturować żeby tylko nie poszła i zrobić mi na złość (albo puścić ją a potem zrobić wielką nieprzyjemną niespodziankę przy gościach), a zapraszając jego- skazuję się na kilkugodzinne nerwy i konieczność wynajęcia ochroniarza (no cóż, takie życie). |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie Wynajęcie ochrony lub nawet jednej osoby do "postraszenia" to nawet nie problem, bo narzeczony pracuje w podobnej branży więc jakiś uczynny kolega by się znalazł (byłabym skłonna zapłacić nawet jak za normalną kilkugodzinną zmianę dla świętego spokoju). Ja nie chciałabym go w ogóle zapraszać, ale jeśli muszę to jakaś opcja bezpieczeństwa musi być Chociaż ojciec rok temu sam twierdził że on na moje wesele w życiu nie pójdzie- więc mam wielką nadzieję że choć raz dotrzyma słowa
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

Wynajęcie ochrony lub nawet jednej osoby do "postraszenia" to nawet nie problem, bo narzeczony pracuje w podobnej branży więc jakiś uczynny kolega by się znalazł (byłabym skłonna zapłacić nawet jak za normalną kilkugodzinną zmianę dla świętego spokoju). Ja nie chciałabym go w ogóle zapraszać, ale jeśli muszę to jakaś opcja bezpieczeństwa musi być