![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Staż studencki z Urzędu Miasta - Poznań
O kurczę zazdro, ale życzę powodzenia i mam nadzieję, że podzielisz się informacją jak to wygląda. Ciekawe czy dzwonili już do wszystkich którymi są zainteresowani, ja niestety nie dostałam telefonu żadnego więc może już zaczynają tylko rozmowy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Nie udało mi się dostać, już dostałam odpowiedź. Ogólnie rozmowa była krótka, pytali mnie o studia (dlaczego takie, dlaczego zmieniłam kierunek), dlaczego praktyki studenckie odbyłam w innym mieście a nie w Poznaniu, co mi się podobało a co nie, czy zdaję sobie sprawę, że praktyka w urzędzie to często wklepywanie danych (że często to się nie zgadzam, bo mam doświadczenie). Zadali mi też pytanie, czy jeśli dostałabym zadanie, które uznaję za bezsensowne, to czy bym je wykonała. Moje odczucia po tej rozmowie nie były pozytywne, w sensie co do atmosfery
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Mam rozmowę jutro do działu finansowego, ciekawa jestem jak mi pójdzie i czy warto w ogóle bo słyszy się różne opinie i też nie chciałabym by to był wyzysk bo siedzieć tam od 7 do nie wiadomo której za 300zł msc to też nie ciekawa propozycja :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Napisz potem, jak Ci poszło i czy się dostałaś
![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dostałam się, ogólnie rozmowa była krótka, w życiu takiej krótkiej nie miałam XD 31.10 ma mi babeczka podesłać maila z informacjami dotyczącymi umowy itp. A czy wiecie czy za rozwiązanie tej umowy są konsekwencje? Jak na przykład że trzeba oddać pieniądze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-12 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.