|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki masz stosunek do dominacji mężczyzny w łóżku? | |||
| Lubię kiedy mężczyzna dominuje. |
|
212 | 58,73% |
| Lubię kiedy traktujemy się równo. |
|
16 | 4,43% |
| Lubię kiedy ja dominuję nad mężczyzną. |
|
10 | 2,77% |
| Różnie to bywa; wariacje wszystkich powyższych. |
|
123 | 34,07% |
| Głosujący: 361. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Męska dominacja... <ziewa>... znowu?
Tak się nad tym zastanowiłam i zawsze wydawało mi się, że mój obecny związek to partnerstwo, ale jak tak zrobię głębszą analizę to stwierdziłabym, że facet jest głową, ale ja szyją
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Hmm, u mnie raczej po równo... mam dni, że lubię być prowadzona za rączkę a czasami wolę JA SAMA. Nie walczymy o dominacje, w końcu partnerstwo to partnerstwo, raz jeden porządzi, później drugi
Chociaż w łóżku wolę być jednak zdominowana do bólu
|
|
|
|
|
#33 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wydaje Ci się Zapewne dowiesz się po pewnym czasie od spróbowania.W temacie - u mnie jest bardzo różnie, czasem lubię delikatnie, czasem ostrzej, z przejmowaniem kontroli też jak się zamani Ale nie znoszę długo
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Je jeszcze dodam, że facet-kobieta, facet ma dominować, kobieta-kobieta, ja dominuje, nie wyobrażam sobie być zdominowana przez inną kobietę, to ja mam być "nad nią".
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
w łóżku lubię,kiedy dominuje mężczyzna,w życiu lubie mieć własne zdanie
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, w związku to co innego :P
Fakt, ma mieć facet głowę na karku, ja go przecież niańczyć nie będę. Musi potrafić zachować zimną krew w sytuacji kryzysowej, żebym czuła się przy nim bezpieczna. Ale hola, hola Ja staram się też taka być, żadnej dominacji w życiu codziennym sobie nie życzę i w ogóle nie ma mowy
|
|
|
|
|
#37 |
|
jestę wieszczę
|
jarają mnie tagi beznadziejnego
zaznaczyłam w ankiecie opcję 4
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43779411]Lubie jak mnie zdominuje - ale nie w wersji hardcore
- ale lubie rowniez delikatny,powolny seks. A no i lubie tez czasem sie nim zajac, a on niech lezy i przezywa. Albo na odwrot wniosek : u mnie to zalezy, nie ma schematu.[/QUOTE]Mam tak samo. Czasami lubie czuć że facet jest silny i dyktuje warunki, ale czasami ja lubie przejac kontrole.
Edytowane przez Rabiosa7 Czas edycji: 2013-12-01 o 19:43 |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Sesja się zbliża, studenci atakują. Beznadziejny123 jest 100 milionów temperamentów i każda dziewczyna bedzie lubic troche co innego. Jedne chca płatków róz, a drugie kapania woskiem po skórze i po co tak się nad tym rozwodzic?
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Tagi
A poza tym... Zaglosowalam w ankiecie!
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
tagi mistrzowskie
![]() w łóżku zdecydowanie wolę być zdominowana, chociaż czasami też bywa delikatnie i też jest w porządku, jeśli chodzi o życie to nie dam się zdominować muszę mieć własne zdanie
|
|
|
|
|
#45 |
|
on tired little feet
|
ja w 95% przypadków wolę jak to facet dominuje.
A taki uczuciowy i spokojny seks jest strasznie nudny <ziew>, odpycha mnie
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
A mi się wydaje, że kobiety też często gawędzą. Nie wszystkie, ale część opowiada, jaki to one nie lubią ostry seks, a potem się okazuje, że w zeszłym roku na Walentynki dały sobie związać nadgarstki jedwabnym szalem i obejrzały 50 twarzy Greya.
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, też mam wrażenie, że teraz troszkę się taka moda zrobiła i jak zaczynam głębiej wchodzić w temat, dzielić się wrażeniami, to robią wielkie oczy i pąsowieją |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Pamietam, jak mi kiedyś koleżanka opowiadała, że lubi bardzo ostry seks, przyjęłam do wiadomości, ale chyba zbyt zbagatelizowałam jej wyznania, bo w końcu ona wypaliła: - Ale Ty nie rozumiesz!!?? U nas padają takie słowa jak c*pka, k*tas i p*eprzyć!!! Zrobiłam wielkie oczy, ona chyba do dziś uważa, że to opis tych bezeceństw mnie tak zszokował. Tak czy inaczej, coś mam wrażenie, że lepiej nie wyciągać pochopnych wniosków i nie witać nowo poznanej fanki męskiej dominacji kneblem i uprzężą. |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-bo wiesz, jak ja głośno byłam? nigdy tak nie miałam! ja lubię ostrzej, lubię walkę o dominację. na pewno nie kręci mnie układ pana i sługi. na pewno mam pewną granicę bólu, której nie lubię przekraczać. na pewno za próbę podduszenia wyrwę jaja razem z kręgosłupem. ale dość normalne jest, że wychodzę z sypialni z siniakami, zadrapaniami do krwi itp. kilka 'babskich gron' w ten sposób straciłam
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co
Możesz rozwinąć? Opowiadałaś o swoich ostrych przeżyciach na pogaduszkach z koleżankami i one tak się speszyły/zszokowały, że nie chciały się z Tobą zadawać?
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak. Padło hasło jednej, że ona lubi ostrzej czy ostatnio miała ostro. Ja skomentowałam własnymi doświadczeniami. Dziewiczy rumieniec u każdej.
|
|
|
|
|
#52 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
U mnie jest z tym tak, że jednemu facetowi dam się zdominować drugiemu nie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

Chociaż w łóżku wolę być jednak zdominowana do bólu
) a wydaje mi się, że mnie to nie kręci to obstawiam, że mogę mieć kłopot ze znalezieniem takiej partnerki jaka mi odpowiada.