|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: walmart :D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
nie znam tych sklepow..
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
cvs raczej jest drozsze, chociaz jak sie uda dorwac dobra promocje to wychodzi tanio. ale ogolna zasada, ze albo drozej albo tak samo jak w walmarcie, czy targecie. przyklad nivea visage night serum w cvs okolo 14 dolarow, na wyprzedarzy bylo za 12 a w walmarcie chyba 11, czy cos w tych okolicach...
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podaje linka do CVS i ich promocji. http://storecirculars.cvs.com/CVS/de...2&pagenumber=1 |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Przyznaję, że promocje w CVS, czy Eckerdzie są super. Też z nich korzystam
Przeglądnęłam podaną przez logest stronę i widzę, że muszę powąchać ten osławiony na forum perfumeryjnym Shalimar. Kusi ta cena
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a nie wydaje Wam sie,ze to czy taniej czy drozej zalezy od stanu w jakim mieszkacie? i od danego sklepu,bo oni chyba robia promocje jak chca,tzn kazdy sklep sam sobie robi a nie jest to zadna ogolnokrajowa akcja.
Ja osobiscie przestrzegam przed "buy 1 get 1 free"....sprawdzajcie dokladnie daty waznosci!!!Kiedys jeszcze jak mieszkalam na florydzie to sie tak nacielam na blyszczyki,wrocilam do domu i okazaly sie stare,zjelczale z jakimis grudkami.Mnie ogolnie wkurza fakt,ze tych drogeryjnych kosmetykow nie mozna testowac (no chyba ze ktos rozerwie opakowanie,chociaz sama tego raczej nie robie),w walmarcie poraza mnie widok podkladow ktore sa tak stare,ze az sie zaczynaja rozwarstwiac,jedyna drogeria ktorej ufam to CVS..maja duuuuuuzo wybor Lumene i Avene
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie bzyczku to powachaj i daj znac czy warto tym sie zainteresowac bo rzeczywiscie forum az sie trzesie od zachwytow,ja w kwestii perfum to chyba jestem jakims dziwadlem,zawsze chodze swoimi sciezkami )))
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
juz dodalam do mojej wish list,ktora skrzetnie tworze od tygodnia,cale szczescie,ze maz mi w kompie nie grzebie bo biedak dostal by zawalu.....
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Jak tylko przetestuję dam znać - znając mnie pewnie ta wanilia w składzie mnie odrzuci
Ale Vanilla ma rację najlepiej przetestuj sama - perfumy to bardzo indywidualna sprawa |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawa jest juz w sadzie.Niezle,co Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
oj oj oj!!!!!!!!!!
mysle,ze ostro przesadzilyscie z ta krytyka WAL MART ![]() ja zawsze tam kupuje jedzenie-wszystko jest dobrej jakosci-nigdy nie mialam problemu! nie wiem co do cholery dzieje sie w waszych sklepach,ale moj jest extra-bardzo czysto,poukladane,cukierk i nie na kosmetycznym itd....wszystko zorganizowane super i dopiete na ostatni guzik!!!!!!! ciuchy...czasem kupuje,ale bardzo zadko,jakos ten styl tam mi nie bardzo odp[owiada! za to czesto kupuje ubrania dla coreczek ![]() odpowiednia cena i jakosc tez niczego sobie! jesli chodzi o bielizne to wiadomo nie jest to VS-ale tez mozna kupic ladny biustonosz lub majteczki koronkowe kupuje tam tez zabawki ![]() owszem nie jest to moj ulubiony sklep,ale....czasem tam robie zakupy ![]() ps:vanilka co do VS-pamietasz pytalam cie o rozmiary..itd.. moja paczka doszla-jestem bardzo zadowolona-bielizna extra a i ubranka dobrej jakosci,juz czekam na kolejna przesylke -chyba wpadlam w chorobe kupowania on-line
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
a jeszcze dodam,Walgreens-oh uwielbiam tam! -ostatnio kupilam super pedzle do makijazu
w bardzo przystepnej cenie i kilka lakierow do paznokcikremy-owszem tez czasem kupuje w wal mart-taniej ![]() ale oprocz tych wszystkich sklepow to mam bzika na punkcie Avon-i mowcie co chcecie-jestem zadowolona z tych produktow![]() perfumy kupuje w Burlington lub TJMaxx -to moje ulubione sklepy-nie tylko kosmetyki sa tam fajne,ale i ciuszki,bielizna..itd.... wszystko
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Walmart w zeszlym tygodniu zostal zlapany na zatrudnieniu na czarno 125 nielegalnych emigrantow, w wiekszosci z Meksyku, co skonczylo sie ich deportacja.
Powstal rowniez nowy film o Wal-Marcie, ktorego tytul mowi sam za siebie (Wal-Mart: The High Cost of Low Price). Oto troche informacji: http://rogerebert.suntimes.com/apps/.../51115001/1023 |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
bez wzgledu na wszystko..chyba wciaz bede kupowac w walmart
to najblizszy sklep jaki tu mam..... reszte pozostawoie bez komentarza
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
hej ja mam kilka propozycji na dobry film
zaraz siegne po notes i wypisze
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
wiesz to juz nie chodzi o ten sklep!
ten czy inny! dla mnie tak na prawde to bez roznicy..moze to i egoistyczne,ale to prawda! ten jest najblizej..wiec tam robie zakupy...np:do target mam ponad godzine drogi ![]() inne tez sa oddalone...... film-postaram sie obejzec ![]() hej zaproponuje wam filmik,ktory ostatnio widzialam-,,klucz do koszmaru,, z kate hudson-ale mnie zaskoczyl pod koniec podobnie jak ,,darkness,, ale ostatnie dwa horrororki-to az sie balam w nocy ,,amityville,, ,,,boogeyman,, wiem,wiem topik o wal-mart a ja pisze o horrorach ![]() zadko na wizaz zagladam..wiec teraz troche popisze...moze nie na temat! wybaczcie juz lepiej sobie pojde |
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
E tam, co będziesz gdzieś szła
Ja ostatnio obejrzałam Million Dollar Baby z Hilary Swank i Clintem Eastwoodem Zapada w pamięci na długo, wzruszający film... Polecam
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
million dollar baby-ogladalam i az poplakalam sie, nie dla mnie takie filmy
Polecam tez Hostage z O'Brusem Wiillis'em http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1808605582&cf=info |
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Hostage też widziałam, nawet całkiem niedawno
Jest niezły, ale moim zdaniem do Million Dollar Baby się nie umywa A film Clinta Eastwooda nie mogę zapomnieć...
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy sie umywa czy nie umywa
ale mnie sie tez podobal. Dzisiaj ide do blockbustera poszperac w nowosciach, chyba wezme Madagaskar (jak w koncu dorwe) albo z Nicole Kidman Bewitched
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Madagaskar-fajniutki-moja corka chciala go ogladac w kolko
-przez dwa dni-chyba jej kupie dvd na gwiazdke![]() wczoraj w tv byl filmik-,,Angel eyes,,-JLo-nawet fajny a ja wypozyczylam: horror-,,People under the stairs,,- ,,Dead easy,,-z J.Pacula-nawet ...tylko,ze trasznie tani...
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
cos jakby zbaczamy z tematu
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
srednio raz na dwa miesiace jade z mezem do Walmart po duuuze zakupy srodkow czystosci typu:plyny do mycia naczyn,do zmywarki,srodki piorace,podpaski,pianki do golenia,wkladki,balsamy do ciala,szczoteczki do zebow itd.....nie kupuje tam tylko serii do pielegnacji twarzy i szyji oraz preparaty i szampony z odzywkami i tu polecam wspaniala siec salonow fryzjerskich"Santangelo" ktore sa razem z klinika i salonem Spa tam zaopatruje sie we wszyskie preparaty do wlosow!
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam wlasnie lubie kupowac kosmetyki, bo sa duzo tansze niz np w cvs ![]() |
|
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
nie wiem wydaja mi sie jakies takie probowane mieszkam w Bufallo
nie mam nic przeciwko tym sredniopolkowym b.lubie neutrogene,od czasu do czasu dostaje paczuszke z Polski-mam posyla mi preparaty Vichy bo w Polsce jest duzo taniej,niestety........
|
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
"probowane" znaczy ktos odkrecil i wyprobowal na
sobie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Ale Vanilla ma rację najlepiej przetestuj sama - perfumy to bardzo indywidualna sprawa

nie mam nic przeciwko tym sredniopolkowym b.lubie neutrogene,od czasu do czasu dostaje paczuszke z Polski-mam posyla mi preparaty Vichy bo w Polsce jest duzo taniej,niestety........