![]() |
#31 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Ratunku! Lektoraty i wf... jak się zapisać??
Cytat:
![]() Zastanawiam się gdzie by się tu jutro wybrać w tej sprawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ludka Czas edycji: 2013-09-21 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, ja tez mialam ten problem- haslo z IRKa zupelnie mi nie chodzilo, nie moglam zapisac sie na lektoraty no i napisalam maila do webmasterow, ale bez odpowqiedzi niestety, wiec przyjechalam do wawy, poszlam na wydzial do webmasterow i oni kazali mi isc do sekratariatu ds. studenckich i "absolutnie nie dac sie spalwic, bo obowiazkiem tych pan jest wygenerowanie mi hasla", wiec przebieglam sie do sekretariatu, oczywiscie usyszalam, ze one sie tym nie zajmuja, ale bylam nieugieta i mam wreszcie nowe haslo ( po kilku dniach czekania),ktore dziala i nie musze go caly czas zmieniac. Dodam, ze jestem na UW na dziennej psychologii. Walcz wiec Lexie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
idz do dziekanatu po haslo, powiedz ze to co masz nie wchodzi.
do kogo chcialas isc na wf? jelsi nie ma miejsc tam , gdzie chcialas mozesz sprobowac zapisac sie do tej samej osoby na inny terin i poprosic czy bedziesz mogla chodzic wtedy, gdy chcialas . czasami sie zgadzaja. polecam pania Agnieszke Grygiel. zapisy przes usos to najwieksza durnota jaka swiat widzial, o polnocy w niedziele kiedy sie zapisy zaczely padl serwer z przeciazenia i polowa ludzi sie nie mogla zalogowac. zorientuj sie, czy Twoj wydzial nie ma zapisow na -wszystkie- zajecia przez internet. jesli nie to podzial na grupy /nmajczesciej alfabetycznie/ o plan powinnas miec na swojej stronie wydzialowej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
jesli chodzi o panie-z-sekretariatu, to zrobilam tam niezla afere z tym haslem,kazda mowila mi, ze to nie ich sprawa i ze one nawet nie wiedza jak to zrobic, nikt nic im nie mowil na temat hasel i ze to jakis absurd, pojeczaly, pojeczaly, ale w koncu po zawolaniu kierowniczki sekretariatu okazalo sie, ze cos jednak da sie zrobic i nazajutrz zadzwonilam i mialam haslo. One chyba same nie wiedza co mowia :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ja sie tylko chcialam wtracic, ze naprawde nie wszystkie Panie w dziekanatach sa niemile. Ja mialam duzo szczescia bo na moim wydziale w dziekanacie byly naprawde mile Panie, ktore nierzadko sluzyly nam rada i pomoca. Moze wiec nie trzeba tak z zalozenia bac sie dziakanatow??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Panie, z ktorymi ja mialam przyjemnosc byly w zastraszajacej wiekszosci odpychajace, sama kierowniczka jednak zaskakujaco mila i sympatyczna. Moze dlatego zostala kierowniczka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ja też już przeszłam batalię z paniami z sekretariatu.Chciałam złożyć potwierdzenie,że chce u nich studiować.Siedzało tam 5 pań i jedna do mnie powiedziała,że mam zaczekać na korytarzu,bo ona musi ręce umyć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Sekretarka na mojej Katedrze jest bardzo miła, ale co z tego, skoro ta kobieta NIC nie potrafi porządnie zrobić
![]() Chociaż nie, nie będę niesprawiedliwa, herbatkę bądź kawusię pewnie umie przyrządzić, ale na pewno nie wiem, bo mnie nie częstowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dziewczyny, chyba moje maile jednak coś daly, bo działa!!!
![]() ![]() Planu na stronie nie mam. ponoć powinnam zadzwonić do sekretariatu na swoim wydziale i zapytać o plan, a te panie najwyżej udzielą miinformacji na jakie godziny powinnam się nastawiać - poranne czy popoludniowe... Więc zaraz będę się czaić na swoj wiecznie zamknięty sekretariat... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Czy ktoś wie co to są żetony OG ??? Mam lek, WF i EGZ - to rozumiem. A co to jest OG??
Nie zapiszę się jednak jeszcze, poczekam do jutra, bo jutro albo w poniedziałek ma być dostępny plan. mam nadzieję, że będę się mogła zalogować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przeglądam teraz lektoraty z ang bez grup dedykowanych... i chyba każdy ma na dole napisane, że jest to kurs dla studentów czegoś tam. Już nie wiem na co się tam mam zapisać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
a czy musisz chodzic na lektorat z angielskiego? tzn. czy jest obowiazkowy na twoim wydziale anie czy czujesz taka potrzebe
![]() niestety, poziom lektoratow-przynajmniej na moim wydziele- jest marniutki i sensowniej sie zapisac na zajecia do jakiejs szkoly ![]() to jedno a jeszcze druga sprawa - odnosnie wf'u. zorientuj sie, czy musisz wf wyrobic w okreslona ilosc semestrow /np. u mnie byly 4 wf'y obowiazkowe ktore trzeba bylo zrobic w pierwszych dwoch latach nauki/ , jesli nie to moze nie zapisuj sie na byle-jaki-ale-jeszcze-wolny-wf w tym semsetrze. a na semestr letni bedziesz juz wiedziala kiedy sie zapisac /Twoj plan nie powinien sie bardzo zmienic a wf'owy bedzie w zasadzie taki sam/ ... a teraz mozesz pojsc do kogos do kogo bys chciala pochodzic i pocwiczyc bez zaliczenia, a pasuje Ci rozklad zajec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
OG to chyba wykłady ogólnodostępne. Zalicza się je w ramach fakultetów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Lektorat mam obowiązkowy, ang lu francuski z tego co wiem... Więc już wolę angielski. Jedno tylko mnie zastanawia - przy każdej chyba grupie na dole jest coś takiego ja "opis grupy" i tu jest wyszczególnione, np dla psychologii. Ale nie są to te z grupami dedykowanymi, ale te, na ktore może chodzić każdy... I nie wiem, czy ja powinnam szukać lektoratu dla swojego kierunku? Czy mogę chodzić na taki jaki sobie wybiorę??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.