![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy są jeszcze jakieś szanujące się dziewczyny?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ech
typowa sprawa: łazisz sam chętnie szybko do wyra, a tymczasem kwiczysz, że dziewzyny też chodzą: skorzystasz wtedy chętnie, ale potem złość, że ktoś przystał na to ![]() zajmij się czymś konstruktywnym, na przykład kopaniem rowów, bo na te podwójne standardy i głupotę patrzeć się nie da Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-23 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
jestę wieszczę
|
Pomijając fakt bijącej z postów hipokryzji i miauczenia pt."chcę zapuścić wężyka w nienaruszoną jamkę z pajęczyną u bram" - Na zwykłego buziaka ze mną facet musiał poczekać 3 lata. Jak znajdziesz trudniejszą, stawiam Ci obiad w Złotym Ośle
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
tak bardzo trzeba omijać Wrocław
![]() nieuszanowanko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Autorze - jesteś jeszcze młodym chłopakiem, którego światopogląd dopiero się kształtuje. Myślę, że z czasem przekonasz się, iż o wartości kobiety świadczą przede wszystkim inne cechy, np. inteligencja, pomysł na życie i radość życia, ciepło emocjonalne, (...) a nie to, na której randce idzie z facetem do łóżka. W dziewczynie pragnącej zachować dziewictwo do ślubu możesz nie znaleźć nic innego, co by Cię do niej przyciągnęło, a znowu ta bardziej "liberalna" zafascynuje Cię np. swoją pasją. Oczywiście to dwa skrajne przypadki, a nikt nie jest przecież czarno-biały, staram się jednak uzmysłowić Tobie, że każdego człowieka naprawdę warto oceniać po całokształcie osobowości. Co więcej - wbrew Twojemu przekonaniu, podejście do spraw seksu niekoniecznie jest funkcją szacunku do samej siebie ani tym bardziej wierności. Że przytoczę swój własny przykład: z moim obecnym chłopakiem zaczęliśmy związek (którego w ogóle nie zakładaliśmy) od seksu, a teraz jesteśmy razem od przeszło roku i nie zauważyłam, żeby on z tego powodu mnie nie szanował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Pewnie masz imprezowe towarzystwo, a tam zazwyczaj kobiety się nie szanują i są puszczalskie.
Ale zgodzę się z Shirą Yuki, że pójście na jednej z pierwszych randek do łóżka nie znaczy, ze ta osoba nie dochowa wierności - choć też niezbyt dobrze to świadczy o takich osobach, ale to nie przekresla tego, że mogą być wierni. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-11-24 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
O braku związku między dwulicowością a seksem na pierwszej randce już było, ja odniosę się do samego tytułu wątku.
Nienawidzę określania kobiet wstrzemięźliwych czy trudnych do zdobycia mianem "szanujących się". Ten szacunek to jakiś patriarchalny, religijny wymysł służący do zawstydzania i poniżania kobiet, które śmią czerpać z życia przyjemność. Jeśli kobieta lubi seks i nie musi kogoś kochać żeby pójść z nim do łóżka, robiąc to szanuje właśnie swoje ciało i jego potrzeby. Pomijam przypadki, gdy jest to próbą kompensacji niskiej samooceny lub zachowaniem kompulsywnym powiązanym z innymi zaburzeniami. Wtedy i tylko wtedy można wydać osąd, że taka dziewczyna może w jakiś sposób sobie szkodzić, ale i to nie usprawiedliwia obrzydliwego protekcjonalizmu i rzekomej troski o jej szacunek (będący tak naprawdę pogardą oraz potrzebą dominacji, posiadania kogoś na wyłączność). Dla takich "poszukiwaczy zaginionej cnotki" kobiety często nie są do końca ludźmi, a przedmiotami konsumpcji, smakołykami. I taka, która poszła do łóżka z innymi jest trochę jakby "zepsuta", "napoczęta", jak ciastko które ktoś nadgryzł i zostawił. Edytowane przez suvetar Czas edycji: 2013-11-24 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to,że ty spotkałeś 3 takie kobiety nie oznacza,ze wszytkie są takie. nie chce wyjść na zrzędliwą babę,ale kobiety z twojego rocznika sa jeszcze młode,niedojrzałe do zakładania poważnych związków i stąd te rozczarowania. dziś kobiety nauczone wolności chcą czerpać radość z życia,a nie umartwiac się przy jednych chłopie . chcą się kształcić,bawić,szukać drugiej połówki jabłka ,często parząc się po łapkach. jak moja mama mawia-trzeba pocałować wiele żab,aby znaleźć księcia. być może ty jesteś z tych romantycznych,co uważają piewrsza miłość az do śmierci,ale tak nie jest i trzeba zejść na ziemię.nie czytac romansów,nie oglądać dramatów,tylko obserwować i cieszyć się młodością,bo młodym się jest tak krótko,za to dorosłym całe życie ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Przecież każdy ma inne preferencje. A to, że wiele facetów chciałoby się związać z dziewicą to jest wyłącznie ich sprawa. Nawet jeśli traktują nie-dziewicę jako "napoczętą" lub "zepsutą" to nie naprawisz ich światopoglądu i ja nie widzę w tym nic złego. To nie ma nic wspólnego z traktowaniem kobiet jak rzeczy, tylko to są takie preferencje jak kolor włosu czy oczu. Jednych kręcą szpilki, drugich bdsm, a trzecich dziewice. To już nie można mieć preferencji? ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Kurde, jestem w Twoim wieku, mam 20 lat, wierności dochowuje, mieszkam we Wrocławiu, ale cholera jestem zajęta :P
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeśli tylko wierność w seksie się liczy to raczej mało chętnych dziewczyn znajdziesz. Większość jednak zwraca bardziej uwagę na charakter a nie to ile miałeś dziewczyn wcześniej. Jak będziesz beznadziejnym prawiczkiem to dziewczyny nie znajdziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I odpowiadając na pytanie z tematu: tak, są "szanujące się" dziewczyny, ale czy Ty jesteś "szanującym się" facetem- cokolwiek rozumiałbyś pod tym słowem. Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-11-24 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
100% racji. A skąd się bierze to biadolenie autorka wątku? Z kompleksów.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-11-24 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Nieee co ty, ni ma. Ponoć gdzieś w lasach ameryki się ukrywa kilka, ale to tylko pogłoski.
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Ja słyszałam o lasach Wietnamu - a jak wiadomo w każdej plotce jest ziarno prawdy. Autorze ruszaj do jakiegoś lasu, może akurat tam się ukrywają szanujące się dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie przyciągamy lub interesujemy się niewłaściwymi osobami, no cóż takie życie. Mam nadzieje, że będzie Ci dane spotkać szanującą się kobietę, na chwilę obecną nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem to, że kobieta pójdzie z kimś od razu do łóżka (np. bo poznali się na imprezie lub na pierwszej randce) to nie jest oznaka nieposzanowania... Dlaczego jak kobieta będzie uprawiała seks z facetem, z którym dopiero co się poznała to jest łatwa i puszczalska? A facet super gość? Jeśli kobieta chce uprawiać seks to nie patrzy na to, czy znają się pół roku, 3 lata czy 2 godz... Jest dorosła, wie co robi i wie czego chce. Uważa, że chce się zaspokoić więc uprawia seks. Moim zdaniem normalne i logiczne. Co innego gdy 15-sto latka na imprezie robi to z każdym... Lub kobieta/dziewczyna, która robi to za pieniądze - to moim zdaniem jest osoba nieszanująca się, może wie co robi ale nie jest to do końca normalne (jak dla mnie). Autorze wątku na Twoje pytanie nie umiem odpowiedzieć - bo każdy ma swoją wizję świata i swoją definicję "dziewczyny szanującej się". Jeśli Ty takiej szukasz to powodzenia. Ale jeszcze dodam, że ten wpis zabrzmiał trochę jak ogłoszenie matrymonialne - takie bardzo ukryte i dobrze rozegrane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zauważyłam na wizażu,że zakładają panowie wątek o tym jakie dziewczyny są okropne,potem siebie wychwalają pod niebiosa. Czy na intymnie powstał wątek matrymonialny,a ja nic o tym nie wiem?
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Autorze, ciagnie swoj do swego, widocznie takie przyciagasz, obracajac sie zapewne w kregu dyskotekowo-imprezowym. Poszerz mozliwosci poznawcze, a zobaczysz, ze sa urodziwe panny W Twoim wieku, ktore dlugo zwlekaly z seksem albo do dzis zwlekaja, chociaz na brak zainteresowania nie narzekaja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.