|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak radzicie sobie z widokiem nowej dziewczyny waszego byłego?
Ochłoń. Nie nakręcaj się. Nie przerzucaj negatywnych uczuć na dziewczynę, która nie powinna Cię obchodzić.
Zresztą myślę, że przyczepiłabyś się do każdej dziewczyny, z którą by się spotykał. Tak to jest, gdy ktoś nie do końca pogodził się z rozstaniem. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Mój były znalazł sobie dziewczynę po mnie jakoś ponad 2 lata po rozstaniu. Byliśmy długo, a oni, są już dłużej razem.
Widziałam ich na koncercie, to on udawał że mnie nie zna nie wiem dlaczego, ale myślę że to i lepiej, bo z typiarą nie podchodził do mnie i jakoś nie chcę nigdy być w ich towarzystwie, mimo że on do mnie pisze. Widok jest kiepski, na fejsie jak dodają zdjęcia, też serce boli mimo rozstania kilka lat wcześniej. żyje się dalej, poboli i puści. (chyba...)
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
U mnie bylo inaczej
byl ze mna i spotykal sie z nia (ona nie wiedziala, ja tez nie). Kiedy sie dowiedzialysmy, droczylysmy sie troche z nim, ja bulam z nim dla seksu, a ona potem powiedziala, ze go kocha i nie rzuci, mimo ze ja tez z nim jestem ![]() Ja odeszlam, ona zostala z nim, ale... jego nienawidze, bo...duzo pisac. A jej...po prostu dziwie sie jej glupocie, bo byloby fajnie, gdyby zostal sam... I mnie, i te dziewczyne zdradzal, oklamywal, w pewnym momencie nam odbilo i przespalismy sie we trojke, ale nic z tego nie wyszlo. Teraz widuje ich na koncertach, imprezach i nawet nie patrze na nich, choc wkurzam sie, bo on nie zasluguje na to, by ona z nim zostala. No ale ona mowila, ze go kocha, dostal juz milion szans
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Może napisałam tak o niej pod wpływem nerwów. Po prostu bardzo kochałam tego chłopaka.
Nie jestem taką osobą którą zakochuje się w każdy i nie rozumiem tego zachowania. Zawsze przerywałam taką znajomość w której chłopak zaczął z kimś być. Sama też nie zarywałabym do byłych swoich koleżanek. Jestem chyba za bardzo miłą osobą. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
A ile Ty masz lat? Bo po tym wyzwaniu jej od "puszczalskich" itd. wnioskuje, że albo jesteś w jej wieku, albo zachowujesz się bardzo dziecinnie, jak na swój wiek. Twoje zachowanie jest bardzo żałosne. I choćby ze względu na tą Twoją nienawiść on nigdy nie będzie chciał do Ciebie wrócić, więc zapomnij.
Co do tematu wątku: ja widząc sweet focie na fb mojego byłego z jego aktualną laską myślę sobie, że są siebie warci i dziwię się jej, że chciała ochlap po mnie, a dodatkowo mam satysfakcję, że jest z nią dlatego, że ja go odrzucilam, a byłam bardziej w jego typie
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-11-25 o 19:37 |
|
|
|
|
#36 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
.
|
posty jakie napisałaś w tym wątku brzmią jak posty rozhisteryzowanej 15-latki. zrób sobie przysługę i nie oglądaj ich profili na fb, bo będziesz się niepotrzebnie dołować.
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Cię poniekąd rozumiem.
Ja mojego byłego widziałam już z dwiema dziewczynami, tyle, że z żadną nie wytrzymał dłużej niż dwa miesiące. Nawet podczas nich widywałam go samotnego na imprezach i flirtującego z innymi, także widzisz... Niektórzy faceci tak już mają. Dziwię się, że tyle był ze mną. Na początku jak widywałam go przy takich okazjach to coś mnie w środku skręcało. Na początku w ogóle nie byłam obiektywna i te dziewczyny to wszystkie beznadziejne, brzydkie, na pewno głupie i z wielkim cellulitem na dupie. Dopiero po czasie przychodzi dystans. Trudno, żebyś w momencie, kiedy nadal coś do niego czujesz mówiła "och, taka świetna z niej dziewczyna. życzę im szczęścia". Grunt, żebyś nie podawała swoich negatywnych opinii dalej, bo uwierz, że ośmieszysz bardziej siebie niż ją, bo wyjdziesz na samotną desperatkę. Przeklinaj ją w myślach i do przyjaciółek, ale na zewnątrz trzymaj klasę. Ja kiedy już potrafiłam spojrzeć na jego wybranki bardziej trzeźwym okiem to wybuchnęłam śmiechem. Potrafię powiedzieć, że ta nie jest zła, że może jest miła, bla, bla, bla. Mimo to, patrząc na nie, nie czuję kompleksów, nie chciałabym się upodobnić do żadnej z nich, bo może i tam są miłe i fajne itd, tyle, że też są niestety (dla nich) naiwne i więcej w nich dziewczynek, niż kobiet. Jeśli jemu odpowiadają takie służalsze partnerki to proszę bardzo, to już nie mój biznes-przynajmniej oficjalnie ![]() Zajmij się sobą. Jeśli Ci to pomoże, to mów sobie, że tamta gorsza, że tamta ma za dużą dupę, cokolwiek. Tylko nie histeryzuj przy innych. |
|
|
|
|
#41 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() autorko, 20 lat i takie hasła, poważnie? |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba dawno temu związek przestał mieć sens i mami się kogoś głupotami ze swojej strony. Pomijając że jak dla mnie każdy przechodzi trudny okres,bo z kimś się jednak rozstaje i też przychodzi czas na przemyślenie pewnych spraw,nawet jak nam tego nie szkoda nic a nic( kurczę spędzić z kimś np 3 lata i tak to traktować.. hmm..). No ale to moje zdanie,tylko nie mówiłabym ze umawianie sie z kimś po zerwaniu to norma.Chyba ze po jakimś dluzszym czasie. Tez to mocno świadczy o danej osobie,skoro ciągle zrywa i za chwilę się umawia z następnymi osobami.Jakimi uczuciami więc darzy osoby z ktorymi byla?..
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43881667]Krytykujesz autorkę, że mówi o nowej dziewczynie swojego chłopaka puszczalska, a sama bardzo brzydko wyrażasz się o swoim ex oraz o jego aktualnej wybrance. Czy tylko ja zauważam hipokryzję?[/QUOTE]
Cytat:
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-11-25 o 20:46 |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() z niewiedzy obecnej dziewczyny mojego ex. Bo jak powiedzmy byliśmy razem, to on kręcił z nią i jeszcze jakąś inną, której nie znam. Ale ostatecznie wybrał obecną i są razem już rok, ciekawe czy kiedykolwiek się wyda, że maj to w tym przypadku nie był miesiąc zakochanych tylko miesiąc zauroczeń i wyborów i ja się nie przejmowałam, nie płakałam, jak się dowiedziałam o tym. Byłam wściekła i miałam ochotę jechać i powiedzieć wszystko tej dziewczynie, pokazać pikantne smsy od jej ukochanego misiaczka. Ale stwierdziłam: po co? Może dałoby mi to lekką satysfakcję ale większą da mi jak to się wyda po latach (a może nie i będą żyć długo i względnie szczęśliwie? )Moja rada to nie oklepane: nie przejmuj się, ale: Nie pozwól mu wrócić. To on od Ciebie odszedł, i pewnie będzie chciał wrócić jak z tamtą dziewczyną mu nie wyjdzie. Bo będzie miał świadomość, że Ty będziesz na niego czekać. Ale zaskocz go i powiedz Do widzenia
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- niestety poważnie... Nie po to napisałam o swoim problemie, żebym była krytykowana, tylko po to, żeby mi ktoś pomógł, powiedział coś miłego. Ten chłopak zostawił mnie dlatego, że za bardzo się starałam. Dzień przed zerwaniem mówił jak mnie kocha, a tu nagle taka niespodzianka i spotyka się już z inną... |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
A przepraszam, jaki jest satysfakcjonujący stronę porzuconą okres 'żałoby'?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#49 | ||
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
no to on był penis, a nie ona puszczalska. Cytat:
też próbowałam się dowiedzieć. odpowiedzi brak. |
||
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się kontakt urwie i nie wiadomo? Jak się dowiedzieć czy już można?
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Jedni po zerwaniu wskakują od razu w kolejny związek, drudzy muszą pobyć trochę sami i przemyśleć pewne sprawy. Niezależnie od tego, do której grupy należy Twój były chłopak to już nie Twoja sprawa. Zerwaliście. Jest Ci ciężko, rozumiem to, ale nie obrażaj tej drugiej dziewczyny i nie wyskakuj z tekstami pt. to kompletny brak szacunku, że ma już nową dziewczynę. Rozumiem, że jest Ci przykro, ale każdy reaguje inaczej. Trzeba zaakceptować nową sytuację i próbować ruszyć dalej.
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie da się być z kimś na silę.
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
I ex: byłam lat kilka z nim, to ja zerwałam, jak zobaczyłam go z inną pomyślałam "ona jeszcze go nie zna..." było mi szkoda laski, ale jemu życzyłam żeby nie popełniał błędów jak ze mną
II ex: kilka miesięcy, rozstaliśmy się w przyjacielskich stosunkach na zasadzie" to nie to", zobaczyłam jego i ją, zabolało delikatnie, bo szkoda było, że taki fajny facet i poszedł na zmarnowanie :P ale obecnie stosunek obojętny III ex: ale to dawnooo było, więc może się nie liczyć: on zerwał ze mną po 5miesiącach, a ja wypłakiwałam żale w poduszkę jak spotkałam ich na mieście razem. Tak więc różnie to wyglądało, ale powodów do załamania nerwowego nie miałam jakoś
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miewalam zale i rozterki po zerwaniu ale nie bede wieczna cierpietnica i ide dalej. A to, ze norma jest umawianie sie po zerwaniu - no coz, po rozstaniu nie ma sie zadnych praw do siebie, kazde idzie w swoja strone i moze robic co chce bezwzgledu na to, jak sie zapatruje na to byly partner. Oczywiscie, pewnie gdybym sie teraz rozstala z obecnym facetem nie chcialabym randek dluuugo ale z wczesniej wspomnianym nie mialam tego problemu, widocznie byly autorki tez problemu z tym nie ma i nalezy to uszanowac, bo juz nie sa razem. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Jak sobie radziłam gdy widziałam ich razem kiedyś?( gdy jeszcze nie poznałam mego obecnego TŻ ).
Współczułam jej i w myślach miałam - moje najszczersze kondolencje. Jak był ze mną, to jednocześnie z kilkoma innymi ( życzliwi dostarczyli mi niezbite dowody jego winy ). No chyba, że ktoś w ciągu dwóch miesięcy od rozstania zmienił się w cudownego misia, ale w to akurat nie wierzę. ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Dokładnie
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
ja radze sobie sama...ze soba....
swieczki, swoje mysli... natretne wizje co bym zrobila bedac obok... i mi przechodzi...na chwile....a potem znow te same mysli i dzialania...az do skutku. mysle, ze w tej sytuacji pomoze tylko czas.... |
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
myślę sobie - męcz się z nim dziewczyno, ja wreszcie zaczynam żyć pełnią życia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

(chyba...)
byl ze mna i spotykal sie z nia (ona nie wiedziala, ja tez nie). Kiedy sie dowiedzialysmy, droczylysmy sie troche z nim, ja bulam z nim dla seksu, a ona potem powiedziala, ze go kocha i nie rzuci, mimo ze ja tez z nim jestem 

ale chyba na to się nie zapowiada 

klask i: