|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień - prezenty, kosmetyki, różności
Mam na pewno sporo Normadermu i Iwostinu do trądzikowej. Mam też krem TriAcneal Avene, moglabym zrobić ale odlewkę, tak 1/3 góra 1/2 kremu.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic z Twojej wish nie mam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
hej
może tym razem uda nam sie wymienić? bardzo bym chciala:SOAP & GLORY -ODDAM TYLKO RAZEM 1) Żel pod prysznic Clean on me, wersja podróżna, sprawdzony zapach na ręce, nie znam daty ważności 2) The Righteous Butter (Masło do ciała), wersja podróżna, raz użyte, nie znam daty ważności 3) Heel Genius, krem do stóp, nowy, 125ml, nie znam daty ważności 4x Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream, odcień nr. 1 i jezeli bedzie dostepny to zestaw aussie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post43983210 ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- a masz dostepny zestaw aussie? bo nie wiem za bardzo jak wygladalaby nasza wymianka |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się:
jedna maska Treatment Wax, żel do skórek sally hansen i 50 ml oleju ze słodkich migdałów. Oddasz mi to za wodę YR?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Cicalfate Zestaw Soap&Glory
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
hmmm mysle mysle, i wymyslilam cos takiego:
chcialabym 1) Żel pod prysznic Clean on me, wersja podróżna, sprawdzony zapach na ręce, nie znam daty ważności 2) The Righteous Butter (Masło do ciała), wersja podróżna, raz użyte, nie znam daty ważności 3) Heel Genius, krem do stóp, nowy, 125ml, nie znam daty ważności Olive shower żel, żel pod prysznic, 250ml, testowane, kod xj029ba Shea Whip body lotion, mleczko do ciała z msłem shea, 60ml, testowane, kod xg915va (wiem że nie chcesz rozdzielać zestawu ale pozostale rzeczy mnie nie interesuja) 4x Good Afternoon Honey Black Tea BB Cream, odcień nr. 1 za te rzeczy mogę oddać pędzel jak to widzisz? cenowo chyba w miare ok wychodzi![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post43983029 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
cos za wax i foremki?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nowy żel w piance do golenia Joanny, krem do depilacji też tej firmy
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, dopiero teraz zobaczyłam, że część BurtnBeesów nie jest nowa i nie nada się na prezent
![]() Muszę pomyśleć w takim razie jeśli pozwolisz. Wolałabym oddać w tym układzie 2 z moich rzeczy plus jakieś próbki szczerze powiedziawszy
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za żel do skórek SH?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Cicalfate wczoraj sobie kliknęłam więc mi już nie jest potrzebne.
Za sam zestaw S&G coś znajdziesz? Proponuję żel do golenia Joanna plus coś jeszcse
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
1) Elizabeth Arden, RED DOOR,kilka razy psiknięte, mam już je ok 2-3lat i liliy lolo ?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
a mam i to całkiem sporo, czegoś konkretnego potrzebujesz?
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
niestety mam tylko to co w wąyku
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Maska i myjka dla mnie ok, za rękawiczki nic nie widzę na razie, chyba że masz coś z mojej listy?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podobaja mi sie silikonowe formy na muffinki
jakiej wielkosci jest jedna muffinka w srodku? 7) Kenco, latte rozpuszczalna, bez kartonowego opakowania 2) Notatnik z TkMaxa- jak nowy, niestety wyrwałam kiedyś jedną kartkę (nie widać tego) 8) Fastum, żel 85% + mam jeszcze 16tab. Paracetamolu 6) Rutinoskorbin, 90tabletek, data wazności- 05/16
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
z łańcuchami nie wiem jak będzie, jak już to zwykłe korale, ale bombek mam masę, większość dość unikatowa ręcznie zdobiona, kolory pewnie wszelkie znajdę, również takie duże bomby na stojaki (na dużą choinkę też się nadają). tylko obfocić bym musiała jak do domu wrócę, mam nadzieje, że w weekend mi się uda.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
u Ciebie podoba mi sie zestaw THE BODY SHOP- ODDAM TYLKO RAZEM 1) Sweet lemon, cytrynowe mleczko do ciała, 250ml, testowane, kod xj105f1 2) Olive shower żel, żel pod prysznic, 250ml, testowane, kod xj029ba 3) Rainforest moisture, miniaturka maski do włosów, 50ml, ok 80%, kod xb827lb 4) Shea Whip body lotion, mleczko do ciała z msłem shea, 60ml, testowane, kod xg915va |
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm...za zapaszek nic
Podoba mi się TBS, ale jest w negocjacjach i WAX.Mam chyba jeszcze jakieś kocie przydasie (muszę sprawdzić co mi zostało i w jakim jest stanie...powinnam mieć zabawki, miseczki ceramiczne, hamaczek ecru i wielką narożną kuwetę, biało-granatową, niestety nie jest kryta). Mam ozdoby świąteczne i leci do mnie zielona glinka z Eco Spa
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za;
1) Sweet lemon, cytrynowe mleczko do ciała, 250ml, testowane, kod xj105f1 2) Olive shower żel, żel pod prysznic, 250ml, testowane, kod xj029ba 3) Rainforest moisture, miniaturka maski do włosów, 50ml, ok 80%, kod xb827lb 4) Shea Whip body lotion, mleczko do ciała z msłem shea, 60ml, testowane, kod xg915va ? |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Ozdoby świąteczne złote, nie wiem czy tonacja Ci odpowiada
![]() Kocie przydasie mam w drugim mieszkaniu i muszę je ogarnąć. Jeżeli się zdecydujesz, na jakieś rzeczy dla wybrednej kotki , to ja już nie będę wybredna . W tym przypadku, zależy mi, żebym nie była w plecy na przesyłce. Gąbkę Wam dorzucę...Na razie widzę to, co wypisałam i szukam w necie składu Tigi. Jak dojdzie glinka, to się odezwę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post49817472 Edytowane przez VenetianGlass Czas edycji: 2013-12-06 o 07:50 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
kurczę jak poleciały foremki to w sumie chyba wymianki nie widze, bo najbardziej chcialam mufinki i kawe, chyba ze masz moze poza kawa cos z mojej wish?
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- o lepiej ![]() to co bys chciala za tą nową kawę, wałki magic Kenco, latte rozpuszczalna, bez kartonowego opakowania Rutinoskorbin, 90tabletek, data wazności- 05/16 i paracetamol?
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo Cię przepraszam, ale przybył Mikołajek i dostałam w prezencie 2 maski do włosów YR, więc na razie podziękuję za wymianę
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

może tym razem uda nam sie wymienić?

na przesyłce. Gąbkę Wam dorzucę...