![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy, Diesel, Armani, Ferre, La Perla i inne . GRUDNIOWO ;)
Hej.
Znajdziesz cos u mnie za Diesle? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hm najtańszego DI. 100ml znalazłam zq 205 zl czyli połowa to 102.5
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- masz wyrazniejsze zdjęcie DI? najlepiej z przodu pionowo i poziomo , żebym mogla ocenic czy faktycznie jest 50tka:P ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- myślę bo, ciezko mi oddaz 110ml za 50 :/ a jakbym chciala jeszcze ta metalowa kawiarkę?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
musze pomyslec
kawiarka nowa jest w tej cenie co podałas,uzywana wiadomo warta mniej, zobacze co bym mogla dobrac ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- ew jeszcze podoba mi sie INSTINCT BLACK SUEDE TOUCH EDYCJA ŚWIATECZNA BEZ ATOMKA ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- mogłabym oddac lanvina , ck 10ml, duende za DI,kawiarke i 2 meskie zapachy avon
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Bogusiu jakos trudno mi sie rozstać z Poisonem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Lanvin nie jest testerem. ale nie mam już kartonika
![]() proszę fotki ![]() Nr podam ci jutro, bo synek już spi i nie chce się trzaskać szukając flaszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Najpierw może dopytam - maszmoże poza wątkiem żele pod prysznic i mydła do rak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Patrzę na te foty i chyba masz racje. Napisalam 30ml, bo jak sie wymienilam, to ta osoba tak oszacowala, a ja psiklam je raz
![]() Jesli nadal bedziesz chetna to dorzuce oczywiscie jakies probki dla wyrównania pojemnosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Hej,
To może ja wypiszę co mnie interesuje a Ty dasz znać jak to widzisz ze swojej strony, oki? Co byś mogla oddać. ![]() -UJĘDRNIAJĄCY PEELING DO CIAŁA garden of eden 500ml i 250 ml watrerfall 500 ml seventh heaven 250 ml dazzling 250 ml peeling pod prysznic z planet spa z minerałami z morza martwego. MINI LITTLE BLACK DRESS 30 ML C. Klein Euphoria EDP 50 10131,pozostało ok 10 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
-KREM DO RĄK I STÓP "SEKRETY EGIPTU'" Z EKSTRAKTEM Z LILII WODNEJ
-TROPIKALNY KREM DO STÓP I ŁOKCI Z KWASAMI AHA -ODŻYWCZY KREM DO RĄK,STÓP I ŁOKCI Z MASŁEM SHEA BALSAM DO RĄK I CIAŁA POMARAŃCZA I IMBIR coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Podaje kod z Jeanne
359040 ![]() Zapraszam na Pw Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
JESTEM ONA
|
Hej,
kiedyś lubiłam Laurę to był mój nr1 przez wiele lat, bo tylko ona ew. wpadła mi w oko. Ale za nią nie wymienię Tresor. Pozdrawiam
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Tak, jestem pewna na 1000%, ze to orygianal. Z tymi kodami czesto mieszają. Wrzuć foty na weryfikacyjny, dziewczyny Ci potwierdza, ze flacha jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za
Diesel- loverdose EDP 30 ml 38j607 Laura Biagiotti Laura EDT 75 ml 2122 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Perfumy Thierry Mugler nie zmieniły zapachu, natomiast co do tych drugich to nie wiem bo nie znam podstawowego zapachu - nigdy ich nie używałam ![]() Jeśli chodzi o pojemności to prześlę dokładniejsze zdjęcia w dniu jutrzejszym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Bardzo mi się u Ciebie podobał Diesel loverdose EDP ale widzę,że już jest wymieniony, kurcze prócz niego nic nie wykukałam ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Wiesz co Loverdose Tattoo nie znam zupełnie tego zapachu,musiałabym go najpierw poniuchać ![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Hej, coś za:
Givenchy Very Irresistible EDT 30 ml 2V01 C. Klein Euphoria EDP 50 10131,pozostało ok 10 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Jakbym mogła prosić o zdjęcie jakbyś ją postawiła normalnie i wtedy zrobiła zdjęcie cieczy (jakkolwiek to brzmi
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Kurczę, na chwilę się wstrzymuję... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
perfumove love
|
hej! może znajdziesz coś u mnie dla siebie za Tresor? zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Jasne, rozumiem. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Przepraszam za zwlekanie z odpowiedzią ale musiałam dokładnie zapoznać się z zapachem Loverdose i muszę stwierdzić,że ani wersja klasyczna ani przypuszczam ta odmiana (nigdzie nie mogłam tego zapachu dorwać)do mnie nie pasują, Loverdose jest jak dla mnie jednak za mocny ![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś za:
BIAŁA LILIA 250 ml ZIELONE JABŁUSZKO 250ml -MUSUJĄCY PŁATEK DO KĄPIELI -TROPIKALNY KREM DO STÓP I ŁOKCI Z KWASAMI AHA -ODŻYWCZY KREM DO RĄK,STÓP I ŁOKCI Z MASŁEM SHEA -MUS DO CIAŁA KWIAT WIŚNI -NAWILŻAJĄCY KREM DO CIAŁA Z OLEJKIEM ARGANOWYM -KREM ANTYCELLULIT O PODWÓJNYM DZIAŁANIU -UJĘDRNIAJĄCY PEELING DO CIAŁA BALSAM DO RĄK I CIAŁA POMARAŃCZA I IMBIR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Hej, będę jutro w perfumerii, powącham kilka zapachów i dam znać jutro wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Hej, nie znalazłam dziś zapachów z Twojego wątku, a nie chcę się wymieniać w ciemno
![]() Chyba, że mogłabyś polecić jakiś świeży, nie ciężki zapach na codzień? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.