![]() |
#31 |
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Pieszczoty - wstydliwy problem
Ja nie rozumiem tego namawiania autora do masturbacji, nie chce to nie. Sama erekcja czy wytrysk podczas pieszczot nie jest czymś wstydliwym ani nienormalnym. Może faktycznie bielizna na zmianę to niezłe wyjście w tej sytuacji. Na pewno partnerkę trzeba jakoś uświadomić, że mogą się pieszczoty skończyć orgazmem.
a tej osóbce, która się śmieje z podniecenia podczas całowania, chciałam powiedzieć, że ma bardzo wąziutkie horyzonty mentalne.
![]() |
#32 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Naczelna Nastolatka
|
ciekawe jak wg ciebie, facet ma kontrolować erekcję?
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Chociażby nie myśleć uporczywie o seksie.
Albo masturbacja na pewno pomoże - jeżeli nie uprawiają seksu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Naczelna Nastolatka
|
he he he, ciekawe jak ma nie myśleć o seksie i się nie podniecać podczas pieszczot. piszesz bzdury.
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Podczas pocałunku może sobie darować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Naczelna Nastolatka
|
rozwalasz mnie, naprawdę uważasz, że facet może sobie "darować erekcję"? Mój TŻ padł ze śmiechu jak to zacytowałam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
może starać się kontrolować. albo po prostu wcześniej zaliczyć parę orgazmów.
a Ty mnie rozwalasz, że radzisz kolesiowi biegać do nowej dziewczyny z zapasowymi gaciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Naczelna Nastolatka
|
facet nie chce się masturbować, wie, że się bardzo przy niej podnieca i że może mieć wytrysk. Może wytłumaczysz co jest zdrożnego w czystej bieliźnie? I przyjmij do wiadomości, że erekcja to nie jest coś co można sobie dowolnie włączyć i wyłączyć zależnie od woli.
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Mirranda,Dziewczyno, Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy, że facet, który nie robił tego od kilku miesięcy potrafi podniecić się zwykłym zdjęciem (jeżeli kobieta jest atrakcyjna) a co tu mówić o pieszczotach. Twoje myślenie mnie powala.
Jak ma facet panować nad własną sferą seksualną w takim przypadku? Radzisz mi używać mózgu, a chyba sama z niego nie korzystasz. Zrób eksperyment i nie uprawiaj seksu z facetem przez kilka miesięcy, ciekawe czy wtedy będziesz powtarzała tą samą śpiewkę o kontrolowaniu reakcji ![]() Edytowane przez flyes Czas edycji: 2013-12-02 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Naczelna Nastolatka
|
No jak to flyes, to ty nie wiesz, że erekcja lub jej brak to tak na "pstryk"? jest-nie ma-jest-nie ma. to wszystko zależy od SIŁY WOLI
![]()
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Taak na pewno jest zdziwiona, szczególnie kiedy sama odczuwa duże podniecenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() P.S. Jakbyś jeszcze nie zauważył, to kobieta reakcji stricte fizjologicznych kontrolować nie musi, bo po nas podniecenia nie widać, tym bardziej jak jesteśmy w ubraniu. No ale może jeszcze nie zauważyłeś ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
P.S. Jeśli uważasz, że Twoja reakcja i przychodzenie z drugimi gaciami na zmianę jest w stu procentach normalna, to po co szukasz porady? Edytowane przez Mirrranda Czas edycji: 2013-12-02 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Naczelna Nastolatka
|
już pomijając wszystko inne, to czy ty masz jakąś traumę związaną z erekcją? To jest normalna reakcja organizmu, dlaczego tak koniecznie mężczyźni powinni ją kontrolować?
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Nie posiadam żadnej traumy związanej z erekcją
![]() Po prostu facet, któremu tak szybko staje - i na dodatek (co tutaj najważniejsze i pisał o tym powyżej) obawia się wytrysku przy samych pocałunkach, bez jakiejkolwiek stymulacji penisa, nie jest dla mnie normalnym zjawiskiem. Koleżanka - robi właśnie praktyki studenckie w gabinecie seksuologa - słusznie mówi, że z takimi problemami ludzie przychodzą do seksuologa właśnie, a lekarz wcale nie mówi, że to normalne, bo to problemy z przedwczesnym wytryskiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Naczelna Nastolatka
|
jest młody i napalony to mu staje. Nie ma w tym nic nienormalnego, nie cały świat działa wg zasad, które wydają się tobie słuszne. A nawet, o zgrozo, istnieją i funkcjonują zjawiska, które tobie wydają się "nienormalne".
![]() |
#47 | ||
Przyczajenie
|
"Nie znam się ale się wypowiem". Nie zdajesz sobie sprawy ile jest negatywnych skutków nadmiernej masturbacji.
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Ależ oczywiście że się mylisz. U kobiet nie widać twardniejących sutków, bo zakrywa je stanik, w dolnych partiach ciała też nam nic "nie staje". Nie mówię o samym szczytowaniu, ale podniecenie nie jest u nas tak "nachalne" jak u facetów. No cóż, a u Was widać - chociażby przez spodnie. No chyba że ktoś ma bardzo skromne rozmiary, to się nie wypowiem...
Na miejscu Twojej dziewczyny bałabym się całować w miejscu publicznym, bo wolałabym nie pokazywać się z facetem, któremu stoi np. na ulicy czy przy wychodzeniu z kina ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- A, jeszcze jedno, "mistrzu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cóż biorąc pod uwagę moją niechęć do ulżenia sobie przed spotkaniem, chyba jedynym rozsądnym wyjściem będzie powiedzenie dziewczynie przed pieszczotami, że bardzo mnie podnieca i w związku z tym może zajść taka to a taka sytuacja i mieć nałożoną prezerwatywę (lub mieć w pogotowiu zapasową bieliznę). Edytowane przez flyes Czas edycji: 2013-12-02 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój partner dostał wzwodu na widok mojego nagiego ciała, ależ się wstydu najadłam! Albo lepiej - szedł po ulicy z erekcją, zwyrol! No dla mnie trochę głupie. No ale co kto lubi ![]() Cytat:
![]() Dwa - na prawdę chyba żyję w innym świecie, ale w dobie jeansów i obcisłych bokserek na prawdę bardzo rzadko zdarza mi się widzieć o obcych mężczyzn erekcję. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-12-02 o 20:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Dyskretnie to raczej nie będzie możliwe,bo gdyby TO się stało to moja partnerka z pewnością się dowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
z całym szacunkiem, Mirrranda, ale przeglądając to forum odnosiłam zawsze wrażenie, że nie ma żadnej sprawy związanej z seksem, która byłaby Ci obca (nie ironizuję, serio), ale czytając Twoje spostrzeżenia odnośnie erekcji ... no brak mi słów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Zupełnie nie ogarniam problemu - ja mam erekcje od całowania, przytulania i wszystkiego w okolicy mojej. I co z tego? Pierwszy raz po dłuższym czasie gdy się nie widzimy nie trwa długo, ale regeneracja też nie - zwykle nawet bez wychodzenia mogę kontynuować zabawę aż do kolejnego wytrysku. Wszelkie teksty o masturbacji to średni pomysł, pozbawiają Cię jednego razu więcej.
Jasne, jeśli jesteście przed pierwszym razem, to w teorii może to być wskazane, by nie trwał on kilku chwil, ale nie lepiej skończyć w ustach i dopiero zabrać się za resztę? Wątpię byście zabierali się do głownego dania bez innych zabaw przedtem, więc będzie wiedziała jak to u Ciebie wygląda. Jeśli nie jesteś nastolatkiem, to normalna rozmowa wyjaśni całą sytuację. Natomiast jeśli rozmowa nie wchodzi w grę, to łóżko tym bardziej. W skrócie - nie przejmuj się, jak już teraz zaczynasz się stresować i wymyślac głupoty to co będzie przy jakimś prawdziwym problemie? PS - podniecenie u kobiet jest zwykle bardzo nachalnie, przy minimalnej ilości wprawy można zauważyć, a staniki aż tak sztywne nie są by nawet przytulając kobietę nie wyczuć wyraźnie twardszych piersi. O źrenicach i ogólnie zachowaniu już nie wspomnę, bo to banał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś w tym wątku jest dziecinny, to tylko Ty, Mirranda. Próbujesz pokazać swoje obycie w temacie, a pokazujesz tylko braki w podstawowej wiedzy i myślenie rodem gimnazjalistów na lekcjach WDŻ.
Jak dla mnie -po pierwsze, to, że facetowi 'staje' w chwili pocałunków i delikatnych pieszczot, gdy są sam na sam =/= erekcja po pocałunku na rynku. Zupełnie inna sytuacja, zupełnie inny nastrój, -po drugie, ja zawsze uważałam za normalną erekcję podczas całowania... Czy to z nowym, czy ze stałym partnerem, i nie zauważyłam związku z długością stosunku czy jakości seksu, - i po trzecie- ja sama niejednokrotnie dziękowałam w duchu naturze, że kobiece podniecenie nie jest AŻ TAK jawne, jak męskie, jak w głowie (i żeby tylko) robił mi się chaos po zwykłym złapaniu za udo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Powtórze jeszcze raz bo widzę, że nie dociera, TAK mojemu facetowi staje od pocałunków ale NIE mamy krótkiego seksu, nie ma problemu, że zaraz wystryska itp, seks jest długi i mnie jak najbardziej zadowala.
A matko stanie facetowi publicznie.. no i co z tego? Zdarza się, naturalna reakcja, co za problem zakryć się kurtką/bluzą/torbą czy czym kolwiek, czy po prostu stanąć z boku i się "uspokoić". Mirranda szukam problemu tak gdzie go nie ma, wyśmiewasz faceta za jego NATURALNE odruchy, nie wiem czy się chwalisz czy żalisz, że Twojemu najlepszemu facetowi na świecie nie staje od razu i nie jest takim zboczeńcem, żeby czasem mieć erekcje publicznie..
![]() |
#57 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że całe to gadanie w tym wątku to trolowanie. Bo ty nie chcesz rozwiązania, tylko myślisz co by tu ugrać jak się spuścisz w gacie. Może chcesz, żeby doszło do stosunku, albo żeby zrobiła ci dobrze? ![]() Nie chcesz obciachu, nie chcesz sie spuścić, nie chcesz żeby wyszło głupio - zrób sobie dobrze przed spotkaniem, nawet dwa razy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli to początki to nie masz się czym martwić, ale dobrze by było gdybyś wypadł całkiem nieźle. Życie to nie film, ale czasem można się przejechać. Jeśli będziesz już na tyle daleko, że to kwestia kolejnej randki, od siebie mogę zaproponować troche alkoholu (nie znam Twoich możliwości) i/lub miejsce mniej zwyczajne, wtedy też będziesz bardziej rozkojarzony i zestresowany co zadziała na Twoja korzyść. Nigdy nie przychodź do "panny" w umundurowaniu (w gumce), wybierz taka z grubymi ściankami i najlepiej jakby odbyło się to u Ciebie - masz większe pole manewru. Za pierwszym razem, lepiej☠żebyś nie skończył, niż skończył od razu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
A o czym Ty chcesz uprzedzać? To naturalne przecież.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.