|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior Pure Poison Armani Si Prada Amber Chanel No 19 edp - grudzien
Odpisalam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
hey ;]
podoba mi się Armani Si i miniatura diora ;]
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
hmm no ale wolałabym pertraktowac nad D&G ;]
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za propozycję. Niestety nic nie znalazłam.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tak wstępnie napiszę, co by mnie interesowało z Twojej pięknej kolekcji ![]() Agent Provocateur, Maitresse EDP - sampel YSL, Manifesto EDP - sampel Rochas Tocade - sampel plus Sensuous - ilość ml do ustalenia dla uzupełnienia wymiany Diora Forever & Ever mogę odlać 5 ml Co Ty na to? Ustalimy coś?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomko daj mi meila, to wyślę ci zdjęcia biżuterii.
P.S. Dołożyłam jeszcze do wątku Vintage Muse.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, za Alienka chciałabym tylko DV lub OI
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44137929]Niestety nic nie widze. Zestaw do brwi nie dla mnie.
Pozdrawiam [/QUOTE]To chyba jakas pomylka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam:
Swarowski Aura edp 30ml bez kilku ml za cos super YR Yria slodki zapach unikat 40/50ml Ysl Paris Premieres Roses ok 20/125ml musze dokladnie spr ile zostalo za cos extra Moge zrobic odlewki Clinique Aromatics Elixir do10ml, Masaki Shiro do 10ml, J. Choo edp do 10ml, Ambre de Cabochard do 10ml za jakies wishowe odlewki ![]() Moge tez ewentualnie rozwazyc oddanie Chanel Allure edp 20/100ml bez korka I jeszcze mam J'adore Voile de Parfum 25/100ml bez korka Wszystko poza Yria za jakiegos wisha tj. Diesel Fuel for Life Pour Femme, Bottega Veneta, Alien EA,Elle Intense, Chloe Intense, Coco edt, MDCh L'eau, Escada Sunny Fruity, Cristalle Eau Verte, Coco Mademoiselle edt, Chance edt, Chance Eau Fraiche Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
coś za Yrię?
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Nie, niestety. A Yrii interesowałaby mnie nawet odlewka 5-10ml
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Armani si Mi się podoba
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
YR Yria slodki zapach unikat
Mgielka piernikowa ok 4/5 z 236 YR woda mandarynkowa ok. 18/20ml Bormes Grapefruit 10ml J. del Pozo Ambar 5ml coś z moich wątków?
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, to jak nie masz sampli, to będzie problem, bo ja tez nie mam
A chciałam te zapachy na wypróbowanie...Czyli musiałaby zostać większa odlewka Sensuous..? ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Malachite 5 ml w sumie też by mogło być, no ale zależało mi tez na tych samplach ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- A Sensuous Ci podpasował? Bo może całość byś chciała wymienić? Wtedy cos spod lady wyciągnę ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Szulca już nie mam, ale mam Diesel Fuel For Life ![]() Cos zaraz wymyślimy, jak dzieci mi zasną ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Właśnie chyba będę chciała oddać Diesla, ale teraz butla jest głęboko w szafie, w pokoju, gdzie śpią dzieci, więc nie będę już tam rumoru robić, zwłaszcza, że moja mała królewna ma lekki sen ![]() Czyli jutro dam Ci znać, ile mam tego Diesla (ale dużo, blisko pełnego flakonu, z tego co kojarzę), przy okazji przemyślę jeszcze ten temat, bo chciałabym od Ciebie te Sensuous, ale ile zostało Ci po rozbiórce we flakonie? No i czy chciałabyś oddać? Ja też jeszcze muszę się upewnić czy na pewno chcę, bo mam wielki flachon 100 ml, więc brałabym na zapas zapasu Z odlewek, to co pisałam wcześniej, czyli: - Malachite najlepiej na spróbowanie sampel - Agent Provocateur, Maitresse EDP - sampel - YSL, Manifesto EDP - sampel - Rochas Tocade - sampel Ode mnie byłby Diesel oraz: - Kenzo Le Monde ok. 4 ml - Rykiel edt 5 ml - Dior Forever 5 ml To tak bardzo wstępnie, jutro dokładniej dam znać A może masz coś jeszcze z mojej listy życzeń?
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przejrzyj sobie na spokojnie tak jak piszesz na komputerze
Edytowane przez whoa Czas edycji: 2013-12-13 o 23:40 |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
pomyślę i dam znać
choć ze flowerbomb uparcie szukam czegoś z wish listy a za Chance to tym bardziej ![]() Zastanawiam się nadal nad Belle jakoś pociągu do niego nie mam ale coś mi jeszcze nie daje go wystawić więc chyba dam m szansę, ogólnie z tego wszystkiego to podoba mi się Allurka i ew Eternity ale Allurke mam w sumie a na Eternity że tak powiem szału urwania nie mam na tę chwilę, bo jest to faworyt na jesien a ona już mija
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Wcięło mi posta
![]() A napisałam, że o Dieslu pisałam w konteście wymiany za Sensuous, jeśli nie chcesz oddać, to ja niestety nic więcej za cały flakon nie widzę Pozostałyby tylko sample dla mnie, a z kolei aż tak na tych zapachach mi nie zależy, choć miło by było poznać, ale to lepiej przy okazji większej wymiany, może wkrótce nam się coś uda
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
hej Aduś, dzięki za info o dorzutce, poluję jednak uparcie na Bottegę... Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
odpisałam.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, niestety masz nie moje zapachy
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisalam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Dorzucam unikaty Guerlain Champs Elysses Too Much ok 20-22/50ml bez korka oraz Escada Sport pomaranczowy flakonik ok 20/100ml - flakonik porysowany Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hej, i jak z naszą wymianą?
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za J'adore? (widziałam w innym wątku, że masz też miniaturę)
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Kochana,ale niestety nic dla siebie nie znalazlam,a zapachy ktore by mnie interesowaly sa w zbyt malych pojemnosciach, pozdrawiam cieplo
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się eternity 90/100ml
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
porównując ceny z kwc to za eternity mogłabym oddać albo odżywkę feg, albo tusz+oba żele pod prysznic
chyba że np. chciałabyś się podzielić ze mną próbkami perfum, a zależy Ci na odzywce to chetnie dorzuce wybrany przez Ciebie zel
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

A chciałam te zapachy na wypróbowanie...