|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego byłe dziewczyny szukają kontaktu z naszymi Tż?
Osobiście szukałam kontaktu z byłym:
Zerwałam z nim, tokstyczny związek, facet ćpun, alhokolik, ale kochał mnie jak to można tak nazwać. Rozeszliśmy się, on oczywiście że będzie walczyć (dwa razy przyniósł kwiaty, to była cała jego walka). Po krótkim czasie zeszłam się z obecnym TŻ. Były znalazł sobie dziewczyne, i się zaczęło gadanie po znajomych na mój temat: że go zdradziłam, że jestem szmata itp, bajki wyssane z palca. Więc w ramach zemsty żeby mu napsuć w życiu (nowa dziewczyna był przewrażliwiona na moim punkcie), tak o sobie napisałam czasem do niego. Osobiście jestem mściwą osobą.
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeszcze on to widać, że chciał się oczyścić i tak własnie często jest, że jedno drugie obsmarowuje. ale po co Ty się zniżyłaś do tego poziomu? chyba, że już na takim byłaś. to nie mściwość tylko chamskość, złośliwość i według mnie tylko się pogrążyłaś takim zachowaniem i nie ma się czym chwalić. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale i tak to jest zniżanie się do poziomu bagna i tkwienie smrodzie po uszy. Plus jeśli znajomi wierzą w takie bajki wyssane z mózgu patologicznego kolesia, to nie są warci by być nazywani znajomymi.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Zemsta jest dla słabych
Ja osobiście nie znam żadnej byłej mojego chłopaka, ale jestem tak trochę zazdrosna, że ją kochał, że była ważna dla niego. Może dlatego, że był z nią 2,5 roku, a ze mną raptem na razie kilka miesięcy. I boję się chyba, że skoro ją przestał kochać to i mnie przestanie . Wiem, że to głupie, ale... Tym bardziej, że ostatnio znalazłam ją na fb. Nie mam się co obawiać, bo nawet nie ma jej w znajomych - nie znam praktycznie żadnych szczegółów ich związku.
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym kiedyś przeglądnełam sobie profił TŻ na fb z nudów, wszystke stare posty, sprzed np dwóch lat kiedy jeszcze się nie znaliśmy a on był w innym związku. Zrobiłam to z ciekawości, żeby zobaczyć co kiedyś robił, gdzie był na myśl mi nie przyszła nawet jego była. I tam były komenatrze od byłej, pod jakimiś postami, często jakieś aluzje, buziaki, słowa kocham Cie. To mnie zaboało okropnie chociaż sama nie wiem czemu. Chyba nie jest to normalne ale ja po prostu jestem trochę zazdrosna że on kiedyś kochał inną kobietę, uprawiał z nia seks itd ![]()
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
to też jest szukanie dziury w całym, to całe przeglądanie czyichś profili, wiadomości, co, kto, gdzie, z kim i po co.
przeszłość zostawiamy za sobą bo inaczej nas pożre. |
|
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie wierzę w przypadkowe przeglądanie kont partnerów na portalach społecznościowych. Co to za przypadek - otworzyć i scrollować.
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisałam tylko, że nie szukałam tam niczego konkretnego, tak sobie z ciekawości przeglądałam a trafiłam na posty od jego byłej. Radzę czytać ze zrozumieniem
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Przecież napisałaś, że zajrzałaś tam celowo, z nudów i ciekawości.
|
|
|
|
#45 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiesz i pewnie nigdy się nie dowiesz, gdyby coś było na rzeczy, aleś argument przytoczyła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także tak - jako rasowy Wróżbita Maciej to potwierdzam Naprawdę wróciłabyś do faceta, który Ci nie pasuje i według Ciebie nie jest wart Twojego zachodu, nie kręci Cię, masz go w dupie?Jeśli by coś takiego się stało to pewnie bym się dowiedziała, oj uwierz ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-12-19 o 22:04 |
||
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Się zgadzam w całej rozciągłości. Zwłaszcza jak ich nie łączą żadne sprawy typu praca, pieniądze czy dzieci. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Ja się wypisuję z tego wątku bo ja nie rozumiem-facet z mojego przykładu raz poszedł na kawę z byłą i z tego obecna zrobiła mu jazdę taką, że się rozstają. To idąc Waszym tokiem myślenia powinno być tak-spotyka bylą i przed pójściem na kawę powinien zadzwonić do obecnej i zapytać jak przedszkolak o pozwolenie, bo jak nie zapyta to obecna może mieć problem z samopoczuciem???? i to jest normalne, że po jednej kawie obecna ma prawo robić totalne sceny zazdrości i w efekcie doprowadzic do rozstania, bo facet nie uznał, że należy obecnną o kawie powiadomić??? dla mnie ten przyklad /może dlatego że akurat parę z przykladu znam/ to dowód patologicznej sytuacji i kompletnie nieadekwatnego zachowania obecnej
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do pogrubionego - nie, nie musi dzwonić i prosić, bo panna go zostawi z płaczem i foszkiem. Tutaj rozbija się tylko o to, że jeśli jego obecna ma problem z jego byłą i jeśli w takiej sytuacji kiedy on o tym WIE, że tak jego obecna rozumuje to mógłby się ze spotkaniem wstrzymać, bo panna będzie smutna i będzie buba. Według mnie to proste jak budowa cepa, choć nigdy nie miałam takich problemów, bo relacje mój partner + jego ex są nieistniejące i sobie teoretyzuję.
|
|
|
#51 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla faceta jest byłą to niech się z nią nie spotyka skoro nie mają żadnych wspólnych spraw. I to on ma problem skoro robi na złość swojej kobicie. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
bez przesady. Nie muszą ucinać kontaktu bo obecna tak chce. mogli się rozstać pokojowo i być na stopie koleżeńskiej.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:popieram!
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może też zerwać z obecną, tylko wtedy nie rozumiem po co w ogóle wchodzić w związek. Ale ja jestem zwolenniczką długiego poznawania się i u mnie nie byłoby opcji na jakieś tam zaskoczenie. |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale jak się dziewczyna wkurza bo facet byłej cześć powie np.? albo jak dostanie od niej życzenia urodzinowe? bez przesady. są różne sytuacje, wiadomo, ale też nie ma co zaraz wpadać w jakieś konflikty z błahych powodów. |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle że tu nie było to cześć na ulicy, a wspólna kawa Jak dla mnie to jest spora różnica
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie utrzymuje kontaktu z byłymi, a ze wszystkimi chłopakami z którymi się spotykałam mam neutralne relacje. Po co? Ci ludzie są mi nie potrzebni w życiu. Przyjaźnić się mogę z kimś z kim nie łączyła mnie relacja intymna. Jest prawie 8 miliardów ludzi na świecie po co się przyjaźnić z byłą/byłym ![]() Dodam jeszcze: Zawsze wydawało mi się, że ta druga połówka jest najważniejsza i trzeba się liczyć z jej uczuciami, nie robić przykrości. Poproszenie o zerwanie kontaktu z byłą to nie jest zerwanie kontaktu z rodziną, rodzicami, byłą żoną z którą ma się dzieci. Po co jest potrzebny taki kontakt?
luty 2014 - początkująca włosomaniaczka ![]() Edytowane przez Alexandra92x Czas edycji: 2013-12-20 o 11:16 |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() no jeszcze przeszukaj mu pocztę czy nie ma jej nagich zdjęć. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

. Wiem, że to głupie, ale... Tym bardziej, że ostatnio znalazłam ją na fb. Nie mam się co obawiać, bo nawet nie ma jej w znajomych - nie znam praktycznie żadnych szczegółów ich związku.
luty 2014 - początkująca włosomaniaczka 

klask i:popieram!