![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawdopodobnie najgłupszy wątek.
Ja z kolei spotkałam się na rozmowach ze stwierdzeniem, że podawanie swoich wad pokazuje, że kandydat jest szczery i nie udaje.
A z kolei w urzędzie, na rozmowie, zostałam pouczona, że swoich wad nie powinno się wyjawiać. Ale wiecie jak to w urzędach ![]() ![]() Ja bym w takim sytuacjach spytała, czy chodzi o sytuację z życia prywatnego, czy z zawodowego? I dopiero wtedy udzieliłabym odpowiedzi ![]() A tak piszecie, żeby nie mówić o sytuacji z życia zawodowego, a ja byłam też na rozmowie, gdzie facet mi facet kazał się znaleźć w różnorodnych stresujących scenariuszach, że np. auto mi się zepsuło i nie mam jak dojechać do pracy [praca 50 km ode mnie], towar nie dojechał, klient nie zapłacił, nałożyli cło, itd. Scenek było z 6 i oczywiście on też w nich brał udział. Np. był klientem i się ze mną kłócił ![]() I tutaj sobie ocenił pewnie ten cały stres ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o mnie to dzięki za odpowiedzi.
![]() Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-12-18 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Daj znac w piatek jak poszlo. Powodzenia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Wiecie, że ja też nie umiem sobie przypomnieć takiej rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Powiedz prawdę, że nie przypominasz sobie takiej sytuacji w pracy zawodowej. A pracowałaś łącznie ok ..... m-cy. Pracowałaś wtedy z klientem zewnętrznym (przyszli z zewnętrz, coś chcieli u Ciebie załatwić) i z klientem wewnętrznym (współpracownicy, pracownicy innych działów dla których przygotowywałaś zastawienia). Powiedz dlaczego praca Cię nie stresuje. Natomiast prywatnie to zestresowałaś się przed maturą z polskiego ale dobre przygotowanie do tematu, fakt samodzielnego przygotowania prezentacji pomógł Ci opanować stres. Że pierwsza wchodziłaś - nie odnoś się do tego. Jeżeli jest to Twoja 1-sza poważna praca i masz 20 lat ten przykład brzmi ok. Ale jeżeli masz lat 30 to zabrzmiałoby dziwnie bo człowiek w tym wieku ma większe życiowe doświadczenie np. egzamin z prawa jazdy, rozmowy kwalifikacyjne, składane reklamacje, spawa w banku, w urzędzie skarbowym, kupno mieszkania, .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.