|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy to dalej rodzina? Podoba mi się facet.
Genialnie się to czyta
powodzenia!
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Sylwestra spędzamy osobno, bo każde już miało jakieś plany, ale mam nadzieję, że się zobaczymy jeszcze jakoś w tym tygodniu, we dwójkę tylko.
Dziękuję wam bardzo |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Fajna historia, trzymam kciuki
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Zdaję relację
Spotkaliśmy się sam na sam ostatnio dwa razy i mam dość, faktycznie okazał się być bardzo zarozumiały. Poszliśmy wczoraj na piwo i ciągle mnie pouczał, a to on wie lepiej, do każdego zdania prawie musiał wtrącać coś od siebie i mnie poprawiać, albo krytykować, poniżać wręcz wydaje mi się. Siedzimy, a on zaczyna gadanie, że nie lubi jak dziewczyna dużo pije i jakieś pouczanie z wymownym wzrokiem Kurczę przecież właśnie na piwo się umawialiśmy, co on sam zaproponował i wypiłam tylko jedno, co to jakieś nauki, zastrzeżenia już na przyszłość, jakieś ocenianie mnie, zupełnie bezpodstawne zarzuty. Poza tym jak gadaliśmy o moich studiach (humanistyczne) to on zaczął gadać, że dziewczyny z medycznego są fajne, dla mnie trochę niestosowne zachowanie, też się dziwnie poczułam. To po co się ze mna umawia? Bardzo źle się czułam i chciałam jak najszybciej wrócić do domu, jest mi strasznie przykro, bo sobie nie zasłużyłam na takie traktowanie. Atmosfera w moim odczuciu nieprzyjemna, on chce się znowu spotkać ja już chyba nie...Załamałam się tymi facetami, chyba nigdy sobie nie znajdę nikogo naprawdę fajnego
Edytowane przez Kiniadc Czas edycji: 2014-01-06 o 14:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

powodzenia!

Dziękuję wam bardzo 
Kurczę przecież właśnie na piwo się umawialiśmy, co on sam zaproponował i wypiłam tylko jedno, co to jakieś nauki, zastrzeżenia już na przyszłość, jakieś ocenianie mnie, zupełnie bezpodstawne zarzuty. Poza tym jak gadaliśmy o moich studiach (humanistyczne) to on zaczął gadać, że dziewczyny z medycznego są fajne, dla mnie trochę niestosowne zachowanie, też się dziwnie poczułam. To po co się ze mna umawia? Bardzo źle się czułam i chciałam jak najszybciej wrócić do domu, jest mi strasznie przykro, bo sobie nie zasłużyłam na takie traktowanie. Atmosfera w moim odczuciu nieprzyjemna, on chce się znowu spotkać ja już chyba nie...