![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STING -idę na koncert! Hurrra!
wygralam, ale oddalam znajomym
nie lubie takich koncertow- zbyt duzo ludzi, bedzie napewno zimno :/ aha co do odbioru- to liczy sie aby przyjsc z telefonem w ktorym jest sms potwierdzajacy ze wygrales.i dowod osobisty Ja mam telefon sluzbowy i odebralam bilety mimo , ze telefon nie jest zarejestrowany na mnie. ten koncert odpuszczam, ale z niecierpliwoscia czekam na DM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jejku zazdroszcze wam
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny po koncercie napiszcie swoje wrazenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ wygrał ale jeszcze nie wiem czy pojdziemy.
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie ci
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziś rano wygrałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez wygrałam, mój TŻ również
![]() Dziewczyny, wiecie czy i gdzie można odebrać bilety w dniu koncertu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Podnoszę, bo nie mogę znaleźć informacji w sieci, a straaaaasznie mi zależy. Naprawdę nikt nie wie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
zadzwon na infolinie do idei(orange)
prawdopodobnie nie bedzie mozna.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Evee, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Orange Biuro Obsługi Klienta
*100 (z telefonu Orange) Orange Biuro Obsługi Klienta +48 (0) 510100100 – odpowiednik numeru *100 dla osób dzwoniących z telefonu innego operatora lub zza granicy e-mail: bok@orange.pl 0-801 502 502 - Orange Informacja Handlowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
evee, jeszcze raz bardzo dziekuję
![]() Bilety można odebrać w dniu koncertu do godziny 12 w salonach Idei w Warszawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
ja też jadę!!!!!
![]() ![]() ![]() po prostu szok! tak kocham Stingerka ![]() ![]() wiem, ze dla wielu ludzi dużo znaczy sam fakt, tak dużego wydarzenia, imprezy i ogolnie, ale dla mnie najważniejsze, że to wlasnie STING! bo mysle ze nie cieszyłabym się aż tak jakby to był koncert np. Violetty Villas (nie obrażając Pani Violi ) ![]()
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na Violę 150 .000 osób raczej by nie przyszło ![]() Ja też się cieszę, że to właśnie Sting, kocham jego teksty, muzykę... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
ja tez mam Idee, kocham Stinga, ale czasu ni mam zeby jechac na koncert
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
I ja idę...
Chłopię moje ostatnie byłe pracuje dorywczo w Idei i dostałam dwie wejściówki. Ale sama bym się nie zmusiła, natomiast moja najlepsiejsza psiapsióła bardzo chciała iść... Więc idę, co mi tam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
A mi sie strasznie nie chce isc
![]() Ale na pewno nie bede pakowac sie w tłum ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Też idę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
a ja nie idę
![]() mój TŻ musi na poniedziałek oddać całą gotową pracę mag. i pomagam mu ją napisać...a i nie chciało mi się jechać pół Polski... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
![]()
Niezle daje
![]() ![]() Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2011-07-28 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koncert Stinga :D
Ja byłam na tym koncercie. Właśnie dochodze do wniosku, że nie opłacało się tłuc samochodem 6 godzin przez prawie całą Polskę, stać w kilometrowych korkach. Niewiele słyszałam, prawie nic nie widziałam. Kicha organizacyjna. Do tego chamstwo w tłumie, ogromny ścisk. Ale narzekam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
aniielico to bluźnierstwo po prostu
![]() Stałam jakieś 100m od sceny, ale jak zobaczyłam, ile ludzi jest za mną, to pomyślałam sobie, że mam świetne miejsce, bo w sumie na telebimie widziałam wszystko, a jak się wyciągnęłam na palcach to i Stinga na scenie widziałam. Fakt - organizacja była kiepska. Mieli parę godzin na zlikwidowanie barierem i posprzątanie pozostawionych przed wejściem butelek, jednak tego nie zrobili i ludzie skakali przez barierki i ślizgali się na mokrym plastiku. Najbardziej żałuję, że spóźniłam się dosłownie sekundę, żeby wejść do sektora pod sceną, bo facet wpuszczał ostatnie 5 osób i się nie załapałam ![]() Ale koncercik zrekompensował mi wszystko, nawet to, że leje mi się z nosa i ledwo siedzę przy komputerze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No widzisz... A ja stałam 500 m od sceny. Nie widziałam żadnego telebimu ( a wystarczyło, zeby stał trochę wyżej i widzieliby go wszyscy), sceny widziałam kawałek dachu. Nagłośnienie fatalne... Za słabe jak na taką ilość osób. W pewnych momentach ludzie z sektora w którym stała krzyczeli "GŁOŚNIEJ!!". Nie było momentami NIC słychać. A jak juz słyszałam to mi się podobało
![]() ![]() Ja dojechałam tam dopiero ok 17. Pod scenę nie mozna sie było już dopchać. Udało mi się stanąć tuż za 2 telebimem. Co było wielkim błędem... Trzeba było stanąć tuż przed nim. Chociaż tyle bym widziała ![]() A te butelki to potworność. Jakby ciężko było je w trakcie koncertu sprzątnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Też byłam na Stingu i mimo szeregu niewygód jestem zadowolona, nawet bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A może ma ktoś jakieś fotki i tu zapoda?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
No to miałaś rewelacyjnie!! Zazdroszczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Kurczę po co piszą na bilecie, że nie można wnosić aparatów fotograficznych ani kamer, skoro masa ludzi i tak robiła zdjęcia?
![]() MagJa - fajnie, że udało ci się dostać pod scenę, ja się spóźniłam sekundę dosłownie. Ale może i dobrze się stało, bo mój tata by mnie wyklął za to, że musi kilka godzin siedzieć na zimnej trawie bez jedzenia i picia ![]() Przychylam się do prośby o zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej, ja też byłam blisko - niecałe 100m, miałam możliwość wstępu do 1 sektora pod sceną ale wizja braku toalet skutecznie mnie odstraszyła (gdybym musiała wyjść to bym nie mogła wrócic do sektora,). Stinga widziałam i tak przez cały czas bez żadnego wyciągania szyii ![]() ![]() Ogólnie bardzo się cieszę, że mogłam uczestniczyć w tym koncercie. Było bosko!! Podziękowania dla PKP za podstawienie o 1.10 w nocy specjalnego pociągu, więc nie musiałam spędzić nocki na dworcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Ja też byłam pod samiutką sceną. Ba!!! Pod barierką niemalżę (za człowiekiem przed barierką stojącym, czyli można powiedzieć że 2 rząd)
![]() ![]() ![]() Organizacja fatalna. Myślałam, że moje uszy nie zniosął tego hałasu, a tu całkiem lajtowo. Zastanawiałam się właśnie czy cokolwiek tam z tyłu słyszą...A jak mnie moje chłopcze podniosło do góry i zobaczyłam cały ten tłum - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dostałam od koleżanki takie zdjecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Fajnie Wam dziewczyny, że byłyście na tym koncercie. Ja miałam możliwość oglądania go tylko w tv, a Stinga uwielbiam.
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
aaaaa! STINGUŚ! było cudnie, bosko, kapitalnie, genialnie, wybitnie...
kocham Go tak bardzo i po prostu cały koncert płakałam, a najbardziej na Fields of gold (które wykonał pięknie!) stałam bardzo blisko niego, widziałam go calutkiego, ruchy twarzy, a blisko miałam też telebim wiec tym bardziej ![]() Wyczekiwałam wejścia już po 14 wiec możliwe ze dlatego udało mi sie miec takie fajne miejsce, jak patrzalam na te tłumy za mną to mi faktycznie żal było tych ludzi, bo mogli mało słyszeć i widzieć... Koncert strasznie mi sie podobał, nawet Kayah jakieś tam małe szoł zrobiła i fajnie, że Bartosiewicz wpadła, bo lubię ją, nie powiem ![]() Ogolnie uwazam, ze opłacało się tłuc 5 godzin w jedną stronę i mieć po drodze wypadek hehe aby zobaczyć tego czlowieka, który spiewal tak idealnie, jakbym słuchała studyjnej płyty. Całe szczescie że nocowaliśmy u znajomych którzy mieszkali na Imielinie- niecałe 45 minut drogi pieszo- nie musieliśmy pchać się gdzies tramwajem czy autobusem ![]() Dla mnie bomba ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.