![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploteczki we wspólnym gronie prowadzimy, razem nigdy nie nudzimy! Ploteczki tim
hej Aly
![]() Tena masz szczęście ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploteczki we wspólnym gronie prowadzimy, razem nigdy nie nudzimy! Ploteczki tim
Cytat:
![]() ![]() Ja też się cieszę, że udało nam się w końcu jakoś zgadać ![]() ![]() ![]() ![]() Mam teraz duużo nauki, do końca tego tygodnia wystawiają oceny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
eej zaakceptujcie moje prośby na ml
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu nam się udało. ![]() Ja za to mam zapiernicz na zajęciach praktycznych, więc mnie tu nie ma za dużo, bo cały czas jak wracam to pierwsze co robię to padam na łóżko (z powodów bólu kręgosłupa i niewyspania - wstaje codziennie o 4:49 ![]() Tak że mnie nie bijcie. ![]() ![]() Więc wbrew pozorom nie jest tak kolorowo, na szczęście w dni egzaminów prawdopodobnie nie będę miała praktyk... ![]() Akceptuje o ile net mnie nie będzie wnerwiał tempem żółwia. ![]()
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2014-01-15 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.