![]() |
#31 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczeń nowy uporządkowany wątek kosmetyczny - zapraszam
Różana jestem to i chętnie wzięłabym Valentino... zresztą Agenta muszę oddać bo nijak mi z nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie :
Soraya Care Control krem redukujacy blizny i zmiany potradzikowe Soraya zel z peelingiem 2 w 1 i może jakiś jaśniejszy podkład, musiałabym pomyśleć Na czym Tobie najbardziej zależy z moich rzeczy? ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
czy jestes nadal zainteresowana wymianka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
Gerovital plan krem przeciw niedoskonałością skóry - z kwasami Dermokrem ultranawilzajacy
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Twój wątek łamie mi serce ...
Ty chcesz ode mnie za mało a ja od Ciebie za dużo :P Twoje perfumy ... ehhh Tym razem Baby doll YSL30 z 50ml Echhhh :P
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Hej, podobają mi się Amory i masło Pat&Rub
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ---------- To na razie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ok, ja ostatni raz też napiszę ok? Bo już pisałam trzy razy w poprzednich wątkach Twoich.
3.Mgiełka BBW Pink Cliffon z 236ml zostało jakieś 220ml 4.Mgiełka BBW Pure Paradise ubytek testowy I tu proponowałam mój podkład EL za którąś mgiełkę (tylko muszę obadać zapachy) 5.Nowy Balsam do ciała Wanilia i brazowy cukier BBW Mietowy peeling do twarzy queen helene Hmm, no i to by było na tyle. Wcześniej więcej rzeczy mi się podobało ale widzę że już wyleciały. ja mogę oddać rzeczy z tego: odżywka w sprayu bez spłukiwania Joanna Argan Oil- użyta dwa razy - masełko Revlon Color Burst słynny nudziak, ubytek ok 2mm róż Inglot zgaszony róż -kuleczki gosh -kuleczki golden rose --tester Estee Lauder DWL, kolor 03, użyty 2 razy 10ml -- podkład Estee Lauder Invisible Make Up kolor 2CN2 użyty 2 razy -kredka Revlon Just Bitten Kissable, odcien Charm niedostępny w PL -pomadka NYX - odcień Pumpkin Pie, użyta może 3 razy -bingo spa maska do włosow shea i algi odżywka dwufazowa Marion Natura Silk na rozdwajające końcówki, regenerująca jest 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Hej, a czy miałabyś jeszcze coś z P&R oprócz mgiełki? Te bazy, które masz niestety się u mnie nie sprawdziły, póki co cienie u mnie trzymają się tylko na Too Faced i UD
![]() Bardzo podoba mi się Daisy, może jednak chciałabyś wymienić ją nie za zapach? Na pewno mogłabym dorzucić Ci paczkę tamponów i coś tam może bym jeszcze znalazła ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Zauważyłam tylko mgiełkę, ale kremem i balsamem byłabym zainteresowana ![]() Miałabym parę rzeczy z Twojej wish, ale w sumie zdarza mi się ich używać, więc nie chcę ryzykować, że czegoś mi zabraknie. Pasowałaby Ci wymiana duo + pędzla za krem do rąk i balsam? ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Niestety ja też wymieniam się raczej za listę, więc może innym razem ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Ok, zajrzę jeszcze do Ciebie pod wieczór i przejrzę wątek, może znajdę coś jeszcze co mi się przyda. Ale gdybyś jednak zdecydowała się wymienić zwłaszcza krem do rąk P&R to daj znać koniecznie ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za Ingloty?
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- No już nic... Tzn. mam poza wątkiem, ale nie wiem czy Cię zainteresują - New brand Summer Time 100ml, używane, pewnie z 80-90ml jest ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
wolałabym taka konfiguracje
gerovital krem żel yves rocher tonik clarena olejek juz mam jesli taka opcja Ci pasuje, podaj mi tylko date waznosci i mozemy finalizowac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
dokładne wymiary podam jutro - tuniki ale na oko dł to ok.70-80cm, pod pachami ok. 50-60cm
sztyblety są jedynie na gumkę, bez zamka, dł ok. 26cm kuferek beż - jest torby eko - są foremki i woski - w trakcie mnie jedynie interesuja kosmetyki BBW i od biedy eyeliner Rimmel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
mam kawę rozpuszczalną Jacobs poza wątkiem - 2 nowe duze słoiki oraz płynne słotko - olejek do ciała ale z AVON jeśli byłabyś zainteresowana
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem zainteresowana karafką i herbatą, podoba mi się też drewniane pudełko na herbatę, niestety nescafe pójdzie do innej Wizażanki, ale możliwe, że będę miała jeszcze jedną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
cronat gold po 100 g słoiki - 2 byc moze 3 nowe
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Innej niż nescafe i jacobs? Niestety nie, jacobs mam, nescafe z wątku raczej wymienię, ale mama chłopaka dostaje czasem kawy (nescafe na ogół), a że nie pije to możliwe, że jeszcze jakąś ma, ale czy da, tego nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Czy wchodziło by w grę za EL:
3.Mgiełka BBW Pink Cliffon z 236ml zostało jakieś 220ml 5.Nowy Balsam do ciała Wanilia i brazowy cukier BBW ? Tak żeby wartościowo było +- równo?Oddam chętnie ten podkład ale nie chciałabym być stratna też :| No i na Nail Teka też bym była chętna, olejek chętnie ale tu bez musu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ta ze zdj to inna ładowarka, mam taką do ładowania samsunga wave (czyli microusb jeśli się nie mylę) ale firmy Jabra - niestety komórka widzi ją jako usb, czyli natężenie jest niższe, a wtedy nie wszytkie telefony ładuje, np. przy Nokii E7 nie działa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Lokówkę i Sesę oddałabym za masło otulające Pat&Rub i mgiełkę kwiat pomarańczy, jeśli byłabyś skłonna oddać- próbki mam na razie w negocjacjach
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Sesa była otwarta jesienią 2012, czyli trochę ponad rok temu. Dam Ci znać, jeśli zwolnią się próbki.
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Valentino i YSL
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Niestety nie mam zadnych perfumow. Wszystkie kosmetyki z gornej polki podane sa w liscie, pozniej mam kilka tanszych kolorowek o ktorych nie wspomnialam ale nie sadze zeby cie interesowaly |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.