![]() |
#31 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Niezwykła znajomość z mężczyzną
Cytat:
Blair, a słyszałaś o królowej jednej nocy i o czarze sylwestrowej nocy? Moim zdaniem wyżej wspomniany czar właśnie zadziałał, ale ten czar pryska szybko. Tak zapewne było w Twoim przypadku. Poza pocałunkami przecież nie doszlo do żadnych deklaracji. Nie było wiążących słów. To, że przedtem pisał, że chciałby Cię zobaczyć mogło wynikać z przyjaźni, ktora w wakacje mogła się między Wami narodzić. A potem zadziałał czar sylwestrowej nocy i przyjaźń na chwilkę wymknęła mu się spod kontroli. Myślę, że swoim zachowaniem wobec Ciebie na meczu on dał Ci delikatnie i taktownie do zrozumienia ważną rzecz tak, by nie ranić Cię slowami. Odczytaj jego zachowanie własciwie. Myślę, że trochę się sama nakręciłaś i pomyliłaś gwiazdy z ich odbiciem na powierzchni stawu. ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
No nie wiem,czy tylko ja sie tak nakręciłam .nasze konwersacje przed przyjazdem do Polski wyglądały bardziej niż przyjazn. Przed sylwestrem jeszcze znów spotkaliśmy sie na meczu to też pocalowal w policzek tylko mnie a jego kolezanki które zna dlluzej nie.Raczej nie sądzę że chciał tylko przylizać.Po prostu,może przy pocałunku wyczuł,że nie ta.Nie wiem czy zerwę z nim znajomość,bo bardzo dobrze mi sie z nim rozmawia. Sam wczoraj napisał po meczu .Może rzeczywiście boi się związków,jeszcze na odległość. Nie narzucam mu się,jak będzie chciał to napisze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Myślę, że chyba oboje się nie zrozumieliście: on okazując więcej niż czuł a Ty doszukując się tego, co chciałabys, żeby on czuł.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Nie depcze krokusów
|
Czemu ma to świadczyć o tym, że mu zależy?
![]() Uwierz mi, jak normalnemu facetowi zależy (normalnemu w sensie bez problemów emocjonalnych, Twój kolega na takiego wygląda, jest towarzyski, otwarty), to okazuje to, działa, dąży do postępu znajomości. Cytat:
Plusy: - będziesz wiedzieć, na czym stoisz - nie będziesz sobie pluć w brodę, że tego nie zrobiłaś - jak pójdzie po Twojej myśli, będziesz radośnie zakochana, a jak nie, to pozbędziesz się mało wartej znajomości, która jako "niespełniona młodzieńcza miłość" może nabruździć w Twojej przyszłości Minusy: - możesz wyjść na uganiającą się za niego desperatkę - może Cię wyśmiać i powiedzieć znajomym, którzy będą się z Ciebie śmiać - będzie Ci przykro - stracisz kolegę, bo nie będzie chciał już się z Tobą widywać, żeby nie wpadać w niekomfortowe sytuacje Albo same je sobie takim czynimy ![]() Zgadzam się z Mijanou. Nie było żadnych deklaracji z jego strony sugerujących Wasz związek. Sprytnie to rozegrał, nie masz mu co zarzucić.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
kto mysli ze jestescie para?
to co opisalas nie wyglada na bycie para.napisalas ze jakby nie byl zainteresowany to by nie napisal a nie zuwazasz ze po sylwestrze to ty napisalas do niego pierwsza,gdybys poczekala to moze wcale by sie nie odezwal a tak teraz sobie wkrecasz ze mu moze jednak zalezzy. jestes chora nie mozesz wyjsc z domu ale... gdyby mu zalezalo i naprawde chcialby cie zobaczyc to by sie zapytal czy moze cie w domu odwiedzic. ja tu nie widze zaangazowania z jego strony. im szybciej sie z tym pogodzisz tym lepiej. a z tym ze wszyscy mysla ze jestescie para to przegielas. powiedzial ze ma ladna dziewczyne a nie bierzesz pod uwage ze moze mial na mysli partnerke sylwestrowa a nie fakt ze ty jestes jego dziewczyna? do tego nie wiem jak tam z jego polskim czym jest perfekcyjny czy moze nie mowi zupelnie poprawnie gramatycznie.druga sprawa ze po alkoholu to sie rozne rzeczy mowi... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Moi znajomi się pytali, nic nie odpowiadam, teraz to sie wstydzę tej całej sytuacji..No tak akohol, więcej odwagi..Już mniej się tym przejmuje,ale chcialabym jakieś wyjaśnienia.Uważam,że to byl wielki niewypał..Obyśmy nie stracili ze sobą kontaktu.Mówil,że nie chce wyjeżdżać i nie wie jak to będzie ,jeszcze wtedy nic nie pil. Po prostu niezle mnie uwiódł,widzial,że jestem po akoholu...No nie wiem co zrobić,pewnie sadzicie,żeby juz tego nie rozgrzebywac,ale to ciągle będzieza mną chodzić, ja chce jasna sytuacje i wole przyjaźń,żeby czasem sie do mnie odezwal. Więcej sie na takie coś nie nabiorę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
"Niezwykła znajomość", "klasa i elegancja", "życzę wam, żebyście kogoś takiego spotkały"... Te teksty są na prawdę słodkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślałaś o dzielącej Was odległości? Jak często byście się mogli widywać? Dwa razy w roku na wakacje i święta? To trochę mało na związek. O ile w przypadku dorosłych, zarabiających ludzi czy perspektywy wspólnego zamieszkania taka znajomość ma sens. Ale u nastolatków to raczej nie wypali. Może on mimo, że Cię lubi, woli poszukać sobie dziewczyny na miejscu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Blair_1995 Czas edycji: 2014-01-04 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
ale przeciez on niczego ci nie obiecywal,poza tym czasami przy blizszym poznaniu dociera do nas ze to nie to.nie ma co dramatyzowac a o oszukiwaniu w tym przypadku raczej nie ma mowy.
piszesz o zaufaniu...w jakim sensie mu zaufalas?w czym te zaufanie zburzyl tym ze nie chce sie wiazac z toba?troche dramatyzujesz. mimo wszystko zycze ci jak najlepiej,najlepiej znajdz chlopaka na miejscu i nie napalaj sie za szybko,jak komus zalezy to znajdzie droge do ciebie.sama zobaczysz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Nie depcze krokusów
|
Blair - nie dramatyzuj, spędziłaś magicznego Sylwestra, nie masz się czego wstydzić
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Może przez to,że jestem chora to trochę dramatyzuje,ale jest dobrze tak jak jest. Odezwał się do mnie jak się czuje i w ogóle.To milo z jego strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Nie depcze krokusów
|
Czasem ludzie potrzebują mieć przekonanie, że coś zrobili, by potem nie żałować...
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Jestescie za tym,żeby do niego napisać o spotkanie ? Chyba każdy woli mieć klarowną sytuacje i wyjaśnienia ? Na pewno nie stracimy ze sobą kontaktu. Po prostu Sylwester byl nasza przygoda,zapomnieć nie zapomnimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Jak masz ochotę, to pisz. Nie ma jakiejś zasady, że ci nie wolno. Jeśli czujesz, że chciałabyś z nim się spotkać albo sobie coś wyjaśnić, to lepiej napisać niż potem się zastanawiać. Nawet jeśli nie będzie się chciał spotkać, to przynajmniej coś ci to naświetli.
![]() |
#50 |
Wizażowy Kot Igor
|
Blair, nie obraź się za szczerość, ale moim zdaniem masz nieco naiwne podejście do tej sprawy. Bo tak właściwie, poza czarem nocy Sylwestrowej i kilkoma miłymi esami na dobranoc to tak naprawdę nic się między Wami na serio nie zaczęlo. Nie masz prawa domagać się od niego żadnych wyjaśnień, bo tak naprawdę, co tu jest do wyjaśnienia? O jakie wyjaśnienia więc masz zamiar go poprosić?
Przecież, gdyby on chciał tego związku to od Sylwestra minęlo kilka dni i sam by zaczął jakoś temat. Tym bardziej, że jak twierdzisz, nie jest niesmiały ani wycofany. Na Twoim miejscu nie zaczynałabym tematu bo tematu nie ma. Przepraszam za szczerość, ale tak naprawdę myślę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Skoro pisze, to jest spoko. Ale nie proś o spotkanie, nie pytaj - to jego ruch. Jak nie poprosi, to możesz go olać, ale nie dramatycznie, tylko olać jako faceta, a zostawić jako kumpla :P
Mój chłopak (pierwszy jak na razie), kiedyś, jak nie byliśmy jeszcze razem, to się mnie wstydził po fajnej nocy (bez całowania, ale z przytulaniem, trzymaniem za rękę, wspólnym tańcem i patrzeniem sobie w oczy). Ja jego też. Pisał, dzwonił, ale raz może wziął za rękę i tyle. A po imprezie, na której się pierwszy raz całowaliśmy, unikał tematu bycia razem, chociaż wiem, że mu strasznie zależało. Ja też unikałam i gdyby znajomi go nie spytali, żadne z nas by się nie odważyło ustalić, czy już jesteśmy razem, czy jeszcze nie (chodziliśmy za ręce na spacery dobre 2 miesiące przed tą pamiętną imprezą). Uważam, że faceci czasem są jacyś tacy... niezorganizowani.. Zależy im, ale nie powiedzą tego dokładnie, głupio im itd. ALBO IM NIE ZALEŻY. (się zobaczy, jak jest w twoim przypadku)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.