![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciuszki dla przyszlej mamuśki
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Prócz tego kupiłam 2 pary jeansów z h&m (jedne w 1 ciąży i 2 w drugiej ciąży) ale nie byłam z nich zadowolona, jakość może ok, ale ja nie lubiłam mieć ubrań z tym pasem ciążowym, denerwował mnie on. Najwięcej chodziłam w sukienkach i legginsach właśnie, a latem to po prostu w sukieneczkach. W sumie jak się tak zastanowię to typowo na ciążę kupiłam tylko te 2 pary spodni, 2 spódnice z pasem w 1 ciąży, w których praktycznie wcale nie chodziłam, w pierwszej ciąży 2 takie zwiewne spódnice, wzięłam o 2 rozmiary za duże i były potem idealne aż do porodu i jeszcze chwilę po w nich chodziłam bo mnie nie gniotły nigdzie. A wszystkie bluzki, swetry, podkoszulki itd. to miałam normalne, te co zawsze, niektóre przeżyły już 2 moje ciąże i nadal je noszę (a jestem teraz bardzo szczupła). Polecam z orsaya takie bluzki "bazy" z długim rękawem, ja miałam takich kilka w różnych kolorach i sprawdziły się idealnie ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciuszki dla przyszlej mamuśki
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ostatnio byłam też na zakupach ciążowych w leclercu, kupiłam sobie spodnie dresowe z szerokim pasem (nie były przeznaczone scricte dla kobiet w ciąży ale się nadają) za 30 zł, do tego bluzeczkę w rozmiarze 48 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.