Mój chłopak obraził się na mnie jak nigdy dotąd - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-15, 14:29   #31
rembertowa
Zakorzenienie

Dot.: Mój chłopak obraził się na mnie jak nigdy dotąd

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Nie zareagował właściwie. Jak mi ktoś na kim mi zależy powie w nocy 'idę sam', to mówię, 'nie wygłupiaj się, idziemy razem', jak się wkurzy i wyjdzie 'to idę za nim, albo dzwonię czy wszystko ok. Bo nie obchodzi mnie jakiś cholerny przekaz, tylko to, żeby nie stała się mu/jej krzywda.
A takie 'idziesz sama? ok, to ja na kompie posiedzę' jest wyraźnym sygnałem, że ma ja gdzieś.
ja bym powiedziała, że raczej zakłada jej poczytalność. Ludzie dorośli i poczytalni wiedzą, co mówią, i nie trzeba pilnować ich, żeby nie zrobili sobie krzywdy w duchu "na złość mamie odmrożę sobie uszy". Bo widzisz, ja w analogicznej sytuacji wściekłabym się, jakby ktoś za mną poszedł.

Ona strzeliła focha, jak on się miał zacząć ubierać - jakby szukała powodu do awantury stulecia. Powód znalazła, awanturę zrobiła - mogła po pierwsze, zwrócić mu uwagę, jak się zagapił, po drugie, jak już się odgapił, poczekać dwie minuty i iść z nim. Teraz się dziwi, że jak urządziła scenę niczym z kiepskiego melodramatu, to on jej nie chce.

I nadal, nikt nie zwraca uwagi na jego uzasadnienie zerwania, tylko mielimy, czy miał prawo się zagapić, czy ma mieć oczy dookoła głowy, jak księżniczka na kwadracie.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Dalszy ciąg to już w ogóle jakaś farsa - dzwonienie po mamusię
i tak dobrze, że nie na policję. Cierpliwa babcia, cierpliwi sąsiedzi.
rembertowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 14:33   #32
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Serio jak się o kogoś martwisz, to nawet nie upewnisz się, czy wszystko ok?
Jak ktoś z powodu takiej głupoty jak moje zagapienie się np w tv (a potrafię się czasem tak wyłączyć, zawiechę łapię że nie docierają do mnie żadne dźwięki ani obrazy oprócz oglądanego), strzela focha, nie chce poczekać chwili aż się ogarnę i go odprowadzę, tylko odstawia wielki manifest "nie będę czekać, łup drzwiami", to wychodzę z założenia, że nie to nie, nie będę za kimś biegać jeśli sobie tego nie życzy. Ewentualnie zadzwonię po jakimś czasie czy dotarł do domu.
Jakby mi jeszcze ta osoba zadzwoniła za moment z krzyczącymi pretensjami że za nią nie wybiegłam, to bym się kazała w czoło popukać. Jakby doszły do tego inne krzyki, to też bym się pewnie rozłączyła. A już dobijanie się z awanturą do drzwi...no nie no. Taki pojazd za to, że się zawiesiłam i z opóźnieniem zaczęłam się ubierać do odprowadzenia? Ja się boję wariatów...

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez rembertowa Pokaż wiadomość
I nadal, nikt nie zwraca uwagi na jego uzasadnienie zerwania, tylko mielimy, czy miał prawo się zagapić, czy ma mieć oczy dookoła głowy, jak księżniczka na kwadracie.
A to swoją drogą, ciekawe co tam się przez te ostatnie pół roku działo, że autorka tak bardzo zaabsorbowała chłopaka sobą.
Stary 2014-01-15, 14:38   #33
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Jak ktoś z powodu takiej głupoty jak moje zagapienie się np w tv (a potrafię się czasem tak wyłączyć, zawiechę łapię że nie docierają do mnie żadne dźwięki ani obrazy oprócz oglądanego),
No dla mnie to zjawisko kompletnie nie pojęte, kazać dziewczynie wracać do domu a potem tak się zając komputerem/tv, żeby nie dostrzegać świata dookoła i tego, że ona wychodzi
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 14:42   #34
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Wcale mnie nie dziwi jego zachowanie... mnie też prędzej czy później szlag trafił z taką partnerką/partnerem... nie znoszę takich histerii

Dobrze ktoś wspomniał wyżej - facetowi trzeba wysyłać jasne komunikaty a nie oczekiwać, że się domyśli.

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 14:45   #35
Thalie_
Rozeznanie

Awantura: dziecinada, level: master. Ocena które było bardziej winne w tej sytuacji jak dla mnie niewykonalne. Ty nabuzowana bo ewidentnie chciałaś zostać a on tego nie widział albo nie chciał widzieć. Od tego się wszystko zaczęło, reszty historii jakoś nie chce mi się komentować. Fakt, że straszy końcem znajomość lub ją stwierdza po takim styku jak dla mnie nie do przyjęcia. Jednak poczucie bezpieczeństwa w związku ważna sprawa....
Thalie_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 14:49   #36
xKlaudja
Zakorzenienie

Nie do przyjęcia jest zachowanie obu stron. Za duzo emocji, i tyle.
xKlaudja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 14:49   #37
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
No dla mnie to zjawisko kompletnie nie pojęte, kazać dziewczynie wracać do domu a potem tak się zając komputerem/tv, żeby nie dostrzegać świata dookoła i tego, że ona wychodzi
Ale nie musiało być tak, że on powiedział "lepiej jedź do domu" i zagapił się w monitor, gdy ona zaczęła się wtedy ubierać. Mogli uzgodnić jej powrót do domu wcześniej, a potem dopiero ona się zbierała, bo już się późno zrobiło.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-15, 14:55   #38
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catjusza Pokaż wiadomość
Napierdzielasz dzwonkiem po nocy, nie dajesz babci spać. Pogieło cię czy co ?
Dokładnie.
Nie cierpię czegoś takiego, parka się pokłóci, a potem cała ulica nie ma spokoju. A ich rodziny muszą ze pochować łatwo tłukące się przedmioty i chodzić ze stoperami na uszach.

Nie wiem jak można się aż tak nakręcić z tak błahego powodu. Jeśli Cię zirytowało jego zachowanie, to trzeba było wyrazić swoje niezadowolenie w nieco bardziej adekwatny sposób. Musisz się nauczyć panować na emocjami.

Najlepiej teraz daj chłopakowi spokój, może z czasem mu przejdzie.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 14:57   #39
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A dla mnie to normalne zaczytanie/zagapienie, żaden powód do awantury jakiejkolwiek, a już na pewno żaden powód do wychodzenia z fochem, kiedy się jednak na odprowadzenie liczy.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Nie wiem jak można się aż tak nakręcić z tak błahego powodu.
Stary 2014-01-15, 14:59   #40
Thalie_
Rozeznanie

Często Wam sie zdarzają takie akcje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Thalie_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 15:06   #41
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aelficaa Pokaż wiadomość
otóż jesteśmy razem z moim chłopakiem prawie 3 lata, bardzo się kochamy, dogadujemy ale i sprzeczamy. On jest dość dominującą osobą z zasadami ja zaś uczucią i impulsywną.
W ten poniedziałek pod wieczór miałam iść od niego z domu gdzie ówcześnie nocowałam i spędziliśmy sympatycznie dzień oglądająć film i rozmawiając. Było dość późno, spieszyłam się do domu (mieszkam na 2 końcu miasta) gdyż chciałam rano wstać do pracy, nie chciałam zbytnito wracać do domu bo miło mi się spędzało z nim czas no i w zasadzie również od niego miałabym bliżej do pracy. On chciał jednak abym wróciła bo rano miał uczelnie i chciał się wyspać.
Tak więc jak doszło do tego że zaczęłam się ubierać on nadal siedział na stronie internetowej i nie zwracał w ogóle uwagi na to że już się ubieram i jestem gotowa do wyjścia. Gdy tak stałam on dopiero się zorientował i powiedział że już się ubiera, ja że ogólnie byłam tą całą sytuacją poddenerwowana wyszłam i powiedziałam że nie będe czekać, gdy zobaczyłam jak szłam do do autobusu że nie wyszedł za mną, nie zadzwonił nic, zadzwoniłam sama i go ochrzaniłam że nie dość że się grzebie to nadodatek nie moze wyjsc za mna i mnie odprowadzic jak czlowiek gdy jest bardzo pozno, powiedzialam rowniez pare slow za duzo. On wylaczyl telefon i cos w miedzy czasie powiedzial nie milego do mnie co mnie zupelnie rozeźliło.
Wróciłam się więc do niego i zaczęłam dzwonić dzwonkiem do jego domu (mieszka on z babcią rodzice byli w pracy) otworzył pretensjonalnie dzrzwi, a ja zaczęłam mówić podniesionym głosem że do czego to podobne aby wyłączał przede mną telefon i zachowywał się w ten sposob on powiedzial ze nie ebdzie mnie sluchac i zatrzasnal przede mna drzwi. Potem pukałam aby do mnie wyszedl ale tego nie zrobil, po 2 syg nawet wyl dzwonek. Potem z minuty na minute bylo coraz gorzej wyszedl chcial mnie odprowadzic poklocilismy sie jeszcze bardziej o to ze zamyka przede man dzrwi i wyl dzwonek po czym sie wrocil i w kolo wojtek to samo az w koncu za proba jego matki do ktorej zadzwonil aby zadzwonila do mnie wyszedl odprowdzil mnie w koncu na autobus i powiedzial ze to koniec znajomosci ze tylko mnie odprowadza na busa i nie chce mnie wiecej widziec.
Gdy wrocilam do domu probowalam sie z nim skontaktowac telefonicznie lecz bez skutku. Dopiero po jakims czasie wszedl na gadu gadu i mi napisal ze nikt nigdy go tak nie skrzywdzil jak ja i nie zrobil mu takiego wstydu aby musial dzwonic i angazowac w to cala sytuacja swoja matke co przechodzi wg niego ludzkie pojecie. Stwierdzil ze zrywa ze mna znajomosc i nie spotkamy sie w np w piatek aby na spokojnie porozmawiaj i wyjasnic sytuacje, powiedzial abym mu dala swiety spokoji wyl telefon.
Napisalam na nastepny dzien pare smsow co mysle na ten temat i ze mi przykro ze tak wyszlo i ze nie chcialam zle i ze go bardzo kocham na co mi odp po paru godzinach:
'Niestety teraz mam okres w ktorym musze cala uwage poswiecic na rzeczach ktorymi sie nie zajmwalem nalezycie przez ostatnie pol roku.(chodzi o sesje na uw) Nie stac mnie na to zeby tronic ani chwili dluzej na twoje problemy. Pochlaniasz za duzo mojej uwagi i wyczerpujesz wszelkie zasoby. Jak bede mogl to sie odezwe i zastanowie sie co dalej z tym robic. W piatek i tak pewnie nigdzie nie wychodze'
Ja ucieszona ze odp w koncu cokolwiek odpisalam entuzjaztycznie ze dam mu czas ze go kocham i ze bede czekac na niego z otwartymi ramionami. Na wieczor mu poslalam smsa ze zycze mu dobrej nocy i brak odp jakiejkolwiek odpowiedzi...Napisalam mu wiec dzis rano bo juz mnie wkurza jego zachowanie i zarozumialosc -
Ze z czystej kultury moglby odpisac mi na to dobranoc ale ze widze ze nie ma do mnie kompletnie szacunku, i ze jego ostatni sms ze nie ma czasu na trwonienie na moje problemy nie wiem jakie, tez byl niczego dobie i ze nie jestem dla niego wiec zadnym autorytetem i ze nie wiem z jakich powodek byl ze mna ale na pewno nie z milosci. Napisalam rowniez ze przyjacielem tez nie jest ktory nie umie sie pogodzic i wyjasnic czegokolwiek. I ze nie zniose wiecej upokorzania i dominacji nad moja osoba i ze pewnie na tego smsa tez mi nie odp aby pokazac mi jak bardzo mu jestem obojetna tak samo jak i mi nie odp ze go kocham.
Oczywiscie od rana zero odzewu, nie mam sily juz do tego czlowieka. Zawzielam sie i nie bede sie do niego odzywac aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam. Co mam robic ? Jak wy to dalej widzicie ? Czemu on tak mnie traktuje ? Przepraszalam nawet za to za co nie powinnam bo wg mnie zle ze zamknal przede man te drzwi i wyl telefon i nei chcial normalnei rozmawiac...
Moja droga, gdybym nie przeżyła tysiąca takich sytuacji, to bym Cię zjechała za to, że cyrki odprawiasz. Ale, niestety, mea culpa, sama robilam czasem pod wpływem emocji podobnie niepotrzebne i głupie rzeczy.
Trzymaj się mocno, co ma być, to będzie!!!

Napiszę Ci jedno: to było głupie z obu stron, i jego, i Twojej. On jest wkurzony, to fakt. No i jak by nie było, zerwał.
Poczekaj teraz parę dni, aż przejdą mu największe nerwy. Jeśli ma stresującą sesję, nic dziwnego, że reaguje przesadnie mocno i podejmuje (nierozważne ) decyzje. Nie zawracaj mu teraz głowy, bo tylko pogorszysz sprawę, uwierz. Sama wiem, że nie ma nic gorszego niż ktokolwiek, kto zawraca d... w czasie trudnej sesji.

Przysięgam, jestem pewna, że jak dasz mu trochę czasu, przestaniesz pisać i wydzwaniać, on sam się do Ciebie odezwie. jeśli tego nie zrobi, możesz mu raz na tydzień lub dwa wysłać sms z życzeniami powodzenia na sesji.

A na poważnie skontaktuj się z nim dopiero po egzaminach!!!
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-15, 15:15   #42
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Musiałaś mu przez cały związek dać nieźle popalić. W końcu, przy kolejnej wojnie o bzdurę koleś nie wytrzymał i stwierdził, że nie chce dłużej żyć z wymagającą najwyższej uwagi furiatką. I wcale mu się nie dziwię! Jakbym byla facetem, ktorego dziewczyna urządziła dziką awanturę na całą ulicę o to, że myśli jedno a mówi drugie to wiałabym gdzie pieprz rośnie.

Dorośnij! Po to istnieje mowa, by móc wyrazac to co się myśli, a nie to, czego rozmówca powinien się domyślić

Poza tym widać, że to Ty jesteś osobą dominującą, która zawsze musi postawić na swoim- tak się niby spieszyłaś na autobus, ale nie szkoda Ci było czasu na wrócenie do TŻ, dobijanie się, wydzwanianie, awantury i krzyki. To jest NIENORMALNE
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 15:18   #43
anjya
Rozeznanie

a ja powiem: wow!
i to jest dwoje dorosłych ludzi?
zrobiłaś mu jazdę właściwie nie zrozumiałam o co, a potem jeszcze odwalasz, raz pisząc, że czekasz, raz, że nie dasz się tak traktować ..
też miałabym dość na jego miejscu i po co w ogóle matkę w to wciągałaś? co on ma 5 lat? dajcie spokój ..
anjya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 15:19   #44
oliwia18
Zakorzenienie

Jak na mój nos, to nie jest pierwsza taka awantura ze strony autorki i chłopakowi w końcu puściły nerwy. To była ta ostatnia aferka, która przelała czarę goryczy.

A co mnie najbardziej dziwi: autorce najpierw się okropnie spieszyło na autobus, ale potem 5 razy biegała za chłopakiem a on za nią, były ze 3 awantury, budzenie babci i telefony od matki zanim doszła na sam przystanek
oliwia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 15:37   #45
Catjusza
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Thalie_ Pokaż wiadomość
Często Wam sie zdarzają takie akcje?

Pewnie często skoro z pani taka histeryczka. Sama pisze, że tym razem koleś obraził sie jak nigdy. W ogóle masakra und dziecinada, ja cie krece Że też jej nie wstyd tego tu opisywać.
Catjusza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 15:39   #46
mpt
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44623712]Musiałaś mu przez cały związek dać nieźle popalić. W końcu, przy kolejnej wojnie o bzdurę koleś nie wytrzymał i stwierdził, że nie chce dłużej żyć z wymagającą najwyższej uwagi furiatką. [...][/QUOTE]
Też tak myślę. Autorka pewnie była wkurzona tym, że nie może zostać na noc i tylko szukała zaczepki.
Stary 2014-01-15, 16:01   #47
ketinea
Raczkowanie

A ja Ci napiszę inaczej niż wszyscy.
To TY powinnaś go zostawić. Znajdź faceta przy którym nie musisz dopraszać się o uwagę, o wspólne noce, który z Tobą rozmawia i pobiegnie za Tobą kiedy wyjdziesz po tym jak Cię olewa. Ja wiem, że cały ten cyrk to po prostu wynik Twojej frustracji. Jemu zależy mniej niż Tobie, a Ty w to uporczywie nie możesz uwierzyć.
Ale uwierz, bo ileż można się płaszczyć.
ketinea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 16:05   #48
szmyrk
Zakorzenienie

Gorzej jak wloskie malzenstwo

A powaznie - wspolczuje, autorko, Twojemu facetowi takiej rozhiteryzowanej partnerki, chociaz niby nie chce miec juz z Toba nic wspolnego, wiec to chyba koniec jego klopotow

Do broniacych autorke - jasne, rozumiem, ze mogla sie wkurzyc, ze ja olal, ale bez przesady Takie cyrk urzadzac przed rodzina i sasiadami...??? Przeciez z jej opisu wynika, ze to ona zaczela sie awanturowac i jakkolwiek on to porbowal ukrocic (przestal odbierac telefon, probowal jednak zrobic to, co chciala, zamknal jej nawet drzwi przed nosem - nie dziwie sie w sumie, bo tez bym nie chciala, zeby moja babcia byla swiatkiem takich scen ), do niej nie dotarlo.
Stary 2014-01-15, 16:24   #49
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
[...] Takie cyrk urzadzac przed rodzina i sasiadami...???[...]
A wystarczyłoby, żeby wyszła, poszła na autobus i nie odezwała się do rana - efekt zapewne byłby tysiąckrotnie lepszy niż ten armagedon
Stary 2014-01-15, 16:35   #50
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catjusza Pokaż wiadomość
Napierdzielasz dzwonkiem po nocy, nie dajesz babci spać. Pogieło cię czy co ?
Hahah gdyby był przycisk Lubię to! to bym go kliknęła.

Na Twoim miejscu też bym się wkurzyła, ale to co Ty zaczęłaś wyprawiać, dzwonić, pisać, błagać, dzwonić do matki to dla mnie jakieś oznaki rozchwiania emocjonalnego. Teraz już bym nie robiła sobie więcej wstydu i nie odezwała się, poczekała aż on się odezwie.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 16:37   #51
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez ladymezmerize Pokaż wiadomość
Wiesz co, jak dla mnie to tutaj widzę że chłopak kompletnie nie jest Tobą zainteresowany. Nie widzisz tego? Nie chce żebyś została, a gdy wychodzisz, nawet nie zwraca na to uwagi, a potem dziwi się, że Ty robisz mu awanturę, nie dziwię się, sama bym mojemu zrobiła jakby mnie potraktował tak, jak on Ciebie.
A ja myślę, że facetowi po prostu się cierpliwość skończyła. Zapewne autorka urządziła mu już więcej takich scen i on po prostu ma dosyć. I fakt, też mi się wydaje, że facet już zainteresowany nie jest, bo przez jej histeryczne zachowanie już mu jej osoba uszami wychodzi. No jeszcze gdyby takie coś zdarzyło się pierwszy raz, to nie sądzę, że facet by od razu zrywał, tylko pogadaliby, ona by obiecała poprawę (czyli, że nie będzie się zachowywała jak wariatka) i wszystko byłoby ok. Ale podejrzewam, że więcej tego typu akcji było, a i pewnie facet ma instynkt samozachowawczy. Tylko nieładnie zrobił, że wymówił się brakiem czasu, bo uczelnia, bo sesja, bo jej problemy mu za dużo czasu zajmują. To pozwala mi podejrzewać, że chyba nawet się ucieszył, że miał powód do wymiksowania się z tego związku.
Stary 2014-01-15, 16:41   #52
Precious things
Rozeznanie

Ja bym jeszcze poprosiła Autorkę o doprecyzowanie słów ,, było dość późno ". Późno, tzn. która godzina ?

Precious things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 16:53   #53
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez ketinea Pokaż wiadomość
A ja Ci napiszę inaczej niż wszyscy.
To TY powinnaś go zostawić. Znajdź faceta przy którym nie musisz dopraszać się o uwagę, o wspólne noce, który z Tobą rozmawia i pobiegnie za Tobą kiedy wyjdziesz po tym jak Cię olewa. Ja wiem, że cały ten cyrk to po prostu wynik Twojej frustracji. Jemu zależy mniej niż Tobie, a Ty w to uporczywie nie możesz uwierzyć.
Ale uwierz, bo ileż można się płaszczyć.
Taa, chyba frustracji spowodowanej tym, że nie jest wszystko tak, jak autorka chce.

Facet, któremu zależy po pierwsze nie będzie swojej dziewczyny olewał. Ale ja w przypadku autorki nie zauważyłam też olewania, bo sama pisała, że miło spędzili dzień, a że facet się na chwilę zagapił w monitor, to zamiast powiedzić, żeby się szybciej ruszał, bo ona chce iść, to urządzać mu taki armagedon? Przecież chłopak jej nie powiedział, że mu się nie chce jej odprowadzić. Dziewczyna strzeliła focha, że idzie sama, myślała, że facet za nią pobiegnie, a tu niespodzianka. No to się wróciła, bo czuła się urażona, że facet nie uległ jej fochowi i zaczęła wydzwaniać do drzwi jak głupia. Dorośli ludzie się tak nie zachowują. Też bym na miejscu tego chłopaka za nią nie poleciała.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2014-01-15 o 16:55
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 17:03   #54
mairi
Wtajemniczenie

Autentycznie myślałam że to jakaś 15-latka pisze... dzika awantura o nic (pomijam fakt, że mnie by było zwyczajnie wstyd przed jego rodziną po nocy takie szopki odstawiać). Obraziłam się bo zrobił co chciałam, nie miałam czasu czekać na niego, ale wróciłam z przystanku żeby mu zrobic awanturę a na koniec obraziłam się na amen bo obiecałam, że dam mu czas a on z tego skorzystał....

Cycki mi opadły... jak facet ma przy tak sprzecznych sygnałach cokolwiek kumać?

Stary 2014-01-15, 17:17   #55
lady_nathalie
Raczkowanie

Wstydziłabym się na oczy pokazać babci i matce Twego faceta, takiego sobie wstydu narobić... szok.
A facetowi się nie dziwię, zachowujesz się jak jakaś księżniczka, niby się spieszysz, później wracasz się kłócić, jakieś dzwonienie do jego matki
popracuj nad sobą i dopiero bierz się za związki, bo Twój chłopak już Cię po prostu nie chce, przyjmij to do wiadomości, i wcale mu się nie dziwię.
Stary 2014-01-15, 17:25   #56
Micraell
Zakorzenienie

Szczerze? Przeczytałam Twój post I dla mnie to wygląda tak, że rzuciłaś fochem, bo sie nie zaczął ubierać razem z Tobą, a potem rozpetałaś mu awanturę, że nie biegnie za Toba jak szczeniak.

Sorry, na miejscu faceta też bym pewnie sobie odpuścila. Fakt, on nie powinien trzaskać drzwiami i wyłaczac telefonu, ale to co Ty odwaliłaś... Też nie lubię jak ludzie na mnie krzyczą i najczęściej zabieram tyłek w troki i idę w drugą stronę. Facet był w domu, to nie miał ochoty Cię widzieć po takiej akcji, po prostu. A Ty sie zachowałas jak mała księżniczka. " wyszłam i powiedziałam że nie będe czekać, "
Skoro nie będziesz czekać, to czemu mial za Toba biec? Tak bardzo Ci się spieszyło, ale miałaś jeszcze czas urzadzić mu awanturę pod drzwiami?

Litości.

"Well, I guess it would be nice, if I could touch your body, you know not everybody, has got a body like you."

~George Michael

Micraell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 17:30   #57
201803080934
Konto usunięte

whoaaaa jaki cyrk

psychicznie bym z taką histeryczką nie wytrzymała, a to wszystko dałoby się rozwiązać jednym prostym zdaniem `x, ubieraj się i chodźmy`
aaaleeee niiiiiiiiieeeee, ona musiała najpierw nad nim postać, potem się wściec, powiedzieć, że czekać nie będzie i wyjść, a potem to już z górki, pretensje, że się nie domyślił, że ona jednak chce iść z nim, ************* dzwonkiem, krzyki, telefony, zerwania, whoaaa

<ciach obrazek>

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2014-01-15 o 19:44 Powód: usunięcie wulgaryzmów
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 17:32   #58
wiekanka
Zakorzenienie

A ja sie zastanawiam,co bedzie jak juz ewentualnego pana meza bedzie czekal trudny dzien w pracy.Nadmucha jej materac? to raz.
Dwa jak trzeba byc namolna ,zeby nie powiedziec natretna ,ze chlopak sam z siebie juz nie proponowal noclegu.
Nocowalas dzien wczesniej,trzeba bylo miec na tyle taktu i wyczucia,zeby zwyczajnie pojsc wczesniej do domu i dac chlopakowi czas tez do nauki i odpoczynku.
Ty wyzylowalas czas do granic mozliwosci,tym samym liczac ,ze ponownie cie przenocuje.Troche wiecej godnosci dla siebie samej.Jemu daj wiecej powietrza i nie naciskaj,bo to prawda "lepszy niedosyt niz przesyt".
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 17:33   #59
e legy
Raczkowanie

Oboje siebie warci jesteście.
Szkoda, że dopiero teraz się zawzięłaś i przestałaś się do niego odzywać, a raczej zasypywać chłopaka histerycznymi smsami i telefonami. Zrób wszystko, żeby w tym wytrwać, bo po tej całej dzikiej akcji, to już chyba nic lepszego Ci nie pozostało.
I żeby nie było, rozumiem, że mogłaś się wkurzyć za ten komputer, za to, że chłopak Cię olał, do tego byłaś zawiedziona, że nie zaproponował Ci wspólnej nocy, no ale tak się problemów nie rozwiązuje, a jedynie tworzy kolejne. Efekt jest taki, że chłopak Cię zostawił (swoją drogą, rozstanie mogłoby wam wyjść na dobre).
A na koniec pamiętaj, nigdy nie przepraszaj za rzeczy, co do których nie zawiniłaś. Nie wzbudzaj w sobie fałszywego poczucia winy i nie płaszcz się przed facetem, nie warto.
e legy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 17:45   #60
suzeta
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016

Facetowi niezależy na Tobie nawet w 1%. Puścił Cię samà po nocy na przystanek, nie otwierał dzwi i wyprosił Cię z mieszkania...Dlaczego???? Bo ma Cię dosyć!!!!!! I wcale mu się nie dziwie. Faceci nie lubią takich nachalnych bab.
suzeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości