|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: theKUPAż SALIX ;)
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44685320]Nie mam pojecia, co to decoupage, ale bardzo mi sie skrzyneczka podoba. Jedyne, co bym zmienila to ten pasek (zlot-zielony) na dole. Moim zdaniem piekniejsza bylaby cala biala skrzyneczka. Motylek uroczy. Na pewno cora bedzie zachwycona. Wszystko wyglada bardzo profesjonalnie i cieszy oko. Bardzo mi sie podoba.[/QUOTE]
Dziękuję Córka zadowolona, trzyma w skrzyneczce swoje "skarby" Produkuję teraz kolejną omotylkowaną rzecz, też do jej pokoju.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, obie prace podobają mi się, a o tym co złe lyb dobrze napisały już moje poprzedniczki, wiec nie będę się już powtarzać. Ciekawa jestem kolejnych prac
![]() Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Motyl mnie zauroczył. A pomysł na cienie, cóż ... paletki jednak nie będę wyrzucała.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
ja kupuje cienie w galerii chinskiej za6- 8zl duży komplet własnie do deco bo mam zbyt wrazliwe oczy na tą ich chemię, a w tych celach sprawdzają sie znakomicie,używam głownie do wypełniania delikatnych spękań,w piatek przyszły mi te motyle wiec tez bede szaleć
Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2014-02-10 o 09:18 Powód: lcvlc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

Córka zadowolona, trzyma w skrzyneczce swoje "skarby"
Produkuję teraz kolejną omotylkowaną rzecz, też do jej pokoju.