2014-11-21, 13:07
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zdjęcia od byłej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez moddd
Minęło już tyle czasu a ja dalej o niej nie potrafię do końca zapomnieć. Nawet spotkałem się z fajną dziewczyną miłą, sympatyczną (śliczna po prostu) przez 5 miesięcy i myślałem że mi przejdzie a tu kaszana. Zerwałem z nią gdyż nie chciałem brnąć dalej w to, bo tylko bym ją skrzywdził. Chyba wolę być sam jak palec i się porządnie wyleczyć z EX. Choć nie wiem czy to możliwe, bo mija już ponad rok, a ona ciągle mi siedzi w głowie masakra. Chciałbym spróbować o nią zawalczyć jeszcze raz, ale mam swoją dumę i nie chce być żałosnym gościem który będzie skamlał przed nią. Tylko że jak bym wiedział że to coś zmienił to skamlał bym ile wlezie hehe:P. Oj chora jest miłość!
|
Chłopie, skończ już z tym! Od waszego rozstania minął rok, a para byliście mniej niż rok! Rozumiem, że byłeś zakochany itd, ale nawet z nią nie mieszkałeś, nie mieliście planów na zycie czy dzieci, żeby nagle Ci się świat zawalił i nie mógłbyś isć dalej. To co byś zrobił i ile byś dochodził do siebie po zerwaniu 10-letniego związku? Kolejne 10 lat? Po takim 10- czy 11-miesięcznym związku to po miesiącu "żałoby" mógłbyś być jak nowy Rozumiem, że możesz być wrażliwy itd, ale jest tez kwestia podjęcia pewnych decyzji i wzięcia odpowiedzialności za swoje emocje i życie - po prostu postanów sobie, że skończyłeś ten etap w swoim zyciu. Przynajmniej ja tak robiłam po rozstaniach - dawałam sobie jakąs określoną ilość czasu na "żałobę", a potem szłam dalej.
|
|
|
|