![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Zdradziłam...ale chce więcej...?
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;44698505]Nie wypowiadaj się łaskawie na temat innych, bo nic o nich nie wiesz, nie jest ważne w tej chwili co robi którakolwiek z nas, ale nie porównuj np. współżycia z kilkoma facetami w ciągu całego życia do zdradzania męża i to w taki perfidny sposób! Pogrążasz się.[/QUOTE]
No właśnie...a co w takim razie Wy wiecie o mnie by od razu uznać mnie za tą jedną z najgorszych? Też nic o mnie nie wiecie jednak nie przeszkadza Wam to w tym by starać sie mnie w jakiś sposób oceniać. Mam takie samo prawo do oceny tak jak i Wy. Nie rozumiem, dlaczego uważasz, że się pogrążam? bo czym niby? Swoimi wypowiedziami? Nie porównuje współżycia z kilkoma mężczyznami do zdrady, ale w momencie kiedy ktoś pisze mi o chorobach wenerycznych więc musiałam nadmienić, że zapewne ta osoba spała tylko i wyłącznie z jednym mężczyzną i nie musi sie obawiac chorób. Co jak co ale w pewnych sugestiach można posunąc się o krok za daleko i czasami lepiej jest pomysleć zanim coś napisze się dla potomności. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Szkoda faceta. Stłucze śmiecia a pójdzie siedzieć za człowieka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Zdrada podobno zawsze pozwala nam dowiedzieć się, czego brakuje w związku. Ty wiesz to już od dawna, więc zamiast spotykać się z innym - porozmawiaj szczerze z mężem o braku satysfakcji w łóżku, o tym, co na prawdę Cię podnieca, zacznijcie być w tym temacie szczerzy.
Bo póki co to zarzynasz swoje małżeństwo - a seks z innym facetem nie sprawi, że w łóżku z mężem będzie Ci lepiej. Rozumiem, że doraźnie i aktualnie jest u Ciebie WOW ale to droga donikąd. Jeśli nie umiesz, nie chcesz, nie widzisz sensu i możliwości by to przerwać - pozwól swojemu mężowi odejść. Może jemu też uda się odnaleźć szczęście, bo teraz jest przez Ciebie bardzo biedny. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdradzasz faceta, z którym jesteś od 8 lat... Ba! Zdążyliście wziąć ślub, ale Tobie znudził się facet, który zrobiłby dla Ciebie wszystko i potrzebujesz brutala w łóżku... To po co brałaś ślub? Mogłaś poszukać od razu takiego co lubi eksperymentować w łóżku i Cię odpowiednio zaspokoi...
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ona jedyne co może zrobić, przez co chociaż trochę okazała by szacunku do męża, to zostawić go w świętym spokoju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Komunikat trollowy:
20 stycznia ferie zimowe rozpoczęły województwa lubelskie, podkarpackie, pomorskie i śląskie. |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko, nie wiem w jakim celu założyłaś ten wątek. Zdradzałaś regularnie męża, którego ponoć kochasz. Nie zakończysz tego układu, bo Ci odpowiada. Zamiast porozmawiać z mężem i próbować wprowadzać urozmaicenia w łóżku, wypracować kompromisy - tak abyście oboje byli zadowoleni - Ty poszukałaś sobie faceta do seksu na boku. Pomyślałaś sobie jak będzie się czuł Twój mąż, gdy to wszystko się wyda? Zastanawiałaś się jak bardzo go ranisz? Pomijając już kwestię Twojego sumienia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem po co w pierwszym poście taki długi opis z nieistotnymi szczegółami.
Sprawa jest prosta, z mężem seks ci się nie podoba, więc bzykasz się z innym. Mężowi robisz świństwo, a im dłużej to trwa tym większa szansa, że małżonek się dowie. A jak się dowie to mam nadzieję, że pokaże, że ma jaja i przeczołga Cię przez rozwód z twojej winy.
#40 |
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje ze to troll.
glupawa historyjka ( na odczepnego moze mogla by byc realna) ciagle podskakiwanie w komentarzach bledy ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Nie ma co się spinać o ten temat. Zapomniałem, że ferie zimowe w niektórych województwach ruszyły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;4469866 9]Ona ma z nim rozmawiać? Rozmawiać było trzeba przed ZDRADĄ a nie teraz. Teraz tego związku już tak naprawdę nie ma, jest tylko na papierze i oby też już niedługo.
Ona jedyne co może zrobić, przez co chociaż trochę okazała by szacunku do męża, to zostawić go w świętym spokoju.[/QUOTE] dokładnie, rozmawia się zanim dojdzie do zdrady a nie już po i to po kilku miesiącach zabawy na boku. jak ktoś zamiast rozmawiać i coś zmieniać, wskakuje innej osobie do łóżka to jest to już jawny znak że na tym związku tej osobie już nie zależy, a skoro nie zależy to po cholerę się męczyć? i kredyt nie jest wytłumaczeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie liczyłam na gloryfikację, bo nie ma tu czego gloryfikować. Czego oczekiwałam? Spojrzenia na chłodno, jak to wygląda z perspektywy, z dystansu a nie tony wyzwisk i opinii, które mijają się z prawdą. Ja dobrze zdaje sobie sprawę z tego co zrobiłam, nie musicie mi tutaj o tym przypominać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Chciałaś żeby przeczytać cały wpis zanim oceni się Ciebie i sytuację, ale chyba nie widzisz do końca, że pogrążasz się jak jasna cholera. Boże, jakim można być głupim, niektórym się nie dogodzi - masz dobrego, kochającego i troskliwego męża, który nie jest przy okazji ciapą życiową, podoba Ci się wizualnie i zaledwie dwa lata temu ślubowałaś mu różne fajne rzeczy, a wystarczyła wizja bzykania się w samochodzie a nie w łóżku, żebyś za jego plecami zaczęła regularny romans z pierwszym gościem, który się nawinął. Nie potrafię nawet opisać, jak żal mi tego faceta - myśli, że wszystko gra, traktuje Cię dobrze, kocha Cię i ufa Ci, a Ty rypiesz się regularnie z innym, bo - ojejku - nie pasuje Ci to, że mąż nie preferuje miejsc publicznych na seks. Nie dowiedziałaś się tego przez 8 lat, czy Ci to jednak pasowało? Nie odejdziesz od niego i nie powiesz mu nie dlatego, że go kochasz - gdybyś go kochała, to nie byłabyś w stanie po 1: robić mu tego, a po 2: okłamywać go. Nie, Ty nie odejdziesz, bo masz wygodnie - jest dobry, troszczy się o Ciebie, ma pieniądze, ma samochód, robi dla Ciebie różne rzeczy - no świetna sprawa. Teraz jest ten kochanek, jak Cię za jakiś czas w tyłek kopnie to będzie następny, i następny, i następny - to typowe: wygodne życie przy "ukochanym" mężusiu, a na boku pierwszy lepszy palant do łóżkowych uniesień, bo mąż nie zaspokaja Twoich wysublimowanych potrzeb. Życzę Ci, żeby mąż dowiedział się o WSZYSTKIM - o tym co mu robisz i o tym, jaką jesteś paskudną babą. Zaboli go to pewnie niesamowicie, ale potem może weźmie się w garść i znajdzie w sobie siłę, żeby kopnąć Cię w dupsko, przy rozwodzie zyskać orzeczenie o winie, zabrać wszystko co należy materialnie do Was i znaleźć kiedyś kobietę, która doceni to, co ma, zamiast szukać pierwszej jego wady i z tego tytułu łamać wszystkie punkty przysięgi, którą mu składała. Nie zasługujesz nawet na to, żeby mu buty wyczyścić, i ogromnie mnie dziwi jak możesz się z tym czuć tak dobrze. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Nie co zrobiłaś, tylko co robisz. Regularnie, na zimno i z pełną świadomością.
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#47 |
Naczelna Nastolatka
|
na chłodno? jesteś perfidna i nie masz szacunku do swojego męża. I to piszę ja, osoba, która na pewno nie jest święta w kwestii seksu poza-związkowego.
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edit. Doczytałam. Edytowane przez 201701300922 Czas edycji: 2014-01-20 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Julettka Czas edycji: 2014-01-20 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
sissy that walk
|
No jak to czego? Spojrzenia na chłodno, wiesz - "oj nic się nie stao, daj spokój, nie mów mu, nie zaspokaja twoich potrzeb to jego problem, korzystaj ile wlezie tylko żeby się nie dowiedział. Ewentualnie "oj nie rób tego, bo to nieładnie".
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Naczelna Nastolatka
|
to może ty nam napiszesz jak siebie oceniasz i swoje postępowanie? I może spróbuj nam napisać, jak czułby się twój mąż gdyby się dowiedział
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I całe szczęście, że nie znam Cię na żywo bo gardzę osobami Twoje pokroju. Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2014-01-20 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
sissy that walk
|
Zawsze ten sam argument - "mało o mnie wiesz". Naprawdę nie trzeba wiedzieć wiele o osobie, która zdradza partnera z zimną krwią przez swoje widzimisię, żeby ją ocenić. Ciekawi mnie tylko jedno w kontekście takich sytuacji - Ty w ogóle masz sumienie? Widzisz to, że przyprawiasz rogi facetowi, któremu przysięgałaś, który jest dla Ciebie dobry i o którym masz czelność jeszcze mówić, że go kochasz? Jak w ogóle można spojrzeć w oczy potem partnerowi? Jak można być tak pozbawionym głębszej refleksji człowiekiem, żeby mieć w dupie i to, co się robi bliskiemu człowiekowi który nam ufa, i łamać przysięgę którą się złożyło zapewne przy własnej matce i innych bliskich, a może jeszcze przed Bogiem?
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
nie zaprzątam sobie głowy mało wartymi osobami.
#56 |
BAN stały
|
Hehe daliście sie nieźle wpuścić w maliny
![]() Kilka osób przejrzało prawdziwy cel zakłądania tego wątku....reszta...zaślepi ona obowiązkiem umoralniającym bo przecież "my polacy z tego jesteśmy znani, że najlepiej sie na wszystkim znamy" ruszyła do swych klawiatur by dać upust swoim emocjom, nie zapomnijcie tylko śliny obetrzeć z ekranu monitora ![]() ![]() Pozdrawia was woj. podkarpackie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Druga możliwość jest taka, że teraz próbujesz się wykręcić bo zbyt wiele negatywnych opinii padło na Twój temat i próbujesz się wybielić, że to tylko prowokacja. Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2014-01-20 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym razem bardziej się postaraj, bo słabo wypadłaś ![]()
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aż więcej nie chce mi się pisać.
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.