![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dylemat - odejść?
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- mnie się wydaje się autorka/autor to troll.być może jest osobą transseksualną,ale jej/jego problem jest bajkowy. mam kilku znajomych trans. i o ile makijażem można zatuszować zarost to z bliska już się go nie ukryje.nie dość,że widać wyrastające włoski,to jeszcze są kujące.można też je depilować z cebulkami,ale włosy odrastają i znów może są mało widoczne,ale są odczuwalne przy pocałunku
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-01-24 o 18:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
powiem tak jak napisała Gosiaczek
![]() a co do zarostu, to owszem, jest tak jak piszesz jeśli terapii podejmie sie w wieku 25+ i goli maszynką. ja zaczęłam młodo, a do tej pory regularnie usuwam zarost plastrami zamiast zacznie w ogóle być widoczny przy odrastaniu. nie jestem trollem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Jeśli nie jestes trollem to zastanawia mnie jedna rzecz. Czemu nie powiedziałeś mu tego na samym początku waszej znajomości, tylko pozwoliłeś mu zyć w kłamstwie i wielkiej intrydze? Wiedząc jakie ma poglady, wiedząc co sądzi o ludziach odmiennej orientacji, pozwoliłeś, aby spróbował sie do Ciebie zbliżyć i nawet pozwoliłeś na całowanie... I po co? teraz nagle robisz wielkie oczy ze zdziwienia, że on nie chce odpuścić. Sam jestem uparty i jeśli widzę, że nie jestem dziewczynie obojętny to walcze do upadłego, dlatego gościa rozumiem (choc siedzenie pod blokiem juz jest przegieciem dla mnie). Nie rozumiem po co do tego wszystkiego dopuściłeś, a teraz musisz zmagać się z takimi problemami.
Jesli myslisz o budowaniu związku z kimś, powinno to się opierać na jasnych zasadach i na szczerości. tego u Ciebie zabrakło, zresztą mozliwość nawiązania relacji sa mocno ograniczone z racji tego, że niewielu ma takie preferencje, ale mimo wszystko trzeba szukac osoby, która zaakcpetuje taki stan rzeczy, a nie łapac się za prawicowca, który jawnie gardzi osobami takimi jak Ty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Trochę to dla mnie... obrzydliwe. Jej, ty jesteś facetem mimo wszystko.... Jakbym ja się dowiedziała, że mój chłopak to dziewczyna to chyba bym zwymiotowała na miejscu...
Po co tak kogoś oszukiwać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
gdybym postąpiła tak perfidnie jak tyto zrobiłeś, to radziłabym ci powiedziec mu prawdę.to przekonałoby ciebie do zmiany decyzji.zobaczyłbyś,czy amant kocha ciebie takim jakim jesteś,bo przecież na tym polega prawdziwa miłość,jednak nie jesteś tak perfidna,bo wiem jak może się skończyć dla ciebie ta prawda.normalny facet nie zniósłby prawdy,a prawicowiec i agresywnym usposobieniu mógłby ciebie skrzywdzić.
masz prawo do swojego życia.masz prawo być tym, kim się czujesz,ale nie wolno ci się bawić ludźmi,bo karma wraca.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.