![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chyba się popłaczę...
Ja zawsze sie wzruszam na slubach, tylko nie na swoim! Zakładalam ze albo sie populacze lub dostanę ataku śmiechu.
Ostatecznie to taka adrenalina ze nie było stresu, bylam pozytywnie nastawiona i czulam sie rozluzniona, to byla raczej radość, przysięgę powiedziałam płynnie z uśmiechem na ustach. Bedzie dobrze! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze ryczałam jak bóbr na ślubach, i też łatwo się wzruszam. A na swoim ślubie z uśmiechem powiedziałam przysięgę. Jedynie łezka się w oku zakręciła jak spiewano w kościela Ave Maria Cacciniego. Ale to wszystko
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
to mnie pocieszyłyście, może nie będzie tak źle
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci tak: ja też się bardzo łatwo wzruszam, też płakałam na każdym ślubie, na jakim byłam (nawet na cywilnych, które trwają może z 10 minut w sumie!), nawet jak nie bardzo znałam parę młodą, ba! jak oglądam w tv programy o ślubach to się wzruszam. Jedyny ślub, na którym nie płakałam, to mój własny
![]() ![]() P.S. Dopiero po napisaniu postu przeczytałam odpowiedzi innych dziewczyn - czyli coś w tym musi być, że na swoim ślubie się nie płacze. Edytowane przez olenqa Czas edycji: 2014-02-04 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
To, że płaczesz na innych slubach i wzruszasz się romantycznymi cytatami nie oznacza, że na swoim ślubie też będziesz płakała.
Ja jak byłam w ciąży to oglądałam taki program "porodówka" zawsze beczałam jak głupia. Oglądałam reklamy z dziećmi zaraz łzy w oczach mi stawały. Byłam pewna, że jak zobaczę synka poryczę się jak głupia. Tymczasem targały mną tak nieznane mi dotąd emocje, że nie uroniłam ani kropli łzy, baa nawet się nie wzruszyłam.
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Eh, ja właśnie zawsze mam nadzieję, że nerwy nie pozwolą na płacz, ale i tak ryczałam po obronie, zaręczynach... Dlatego obawiam się że może u mnie się nie sprawdzi, ale nie wpdama w panikę
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście znam jedna PM co przy przysiedze się opanowac nie mogła tak płakała ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
No to Was dziewczyny muszę troszkę zmartwić, widziałam film koleżanki koleżanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.