|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Dot.: Rodzice mnie przy³apali z ch³opakiem i mam teraz piek³o w domu
Mnie kiedy¶ nakryli, ale jak mia³am 20 lat i wpad³am na weekend w odwiedziny do rodziców
W³a¶nie tatko wszed³ do domu, a my sprintem ubierali¶my kluczowe czê¶ci garderoby i niefortunnie co¶ do mnie zacz±³ gadaæ i wszed³ do pokoju. Nie widzia³am go takiego zawstydzonego Udawa³ pó¼niej, ¿e nic siê nie sta³o, za to moj ch³opak siê go ba³ przez ho ho ho No ale do tematu w±tku to --> trololololo ![]() Nie ma to, jak zabranie kompa telefonu, ale pozwolenie, by taszczyæ lapka kole¿anki do domu :P
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 825
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 762
|
Cytat:
![]() To siê lepiej ciesz, ¿e ja nie jestem twoim ojcem ![]() Jak mój m³odszy brat co¶ przeskrobie to po prostu matka mu nie op³aca telefonu przez miesi±c dwa a kable od komputera zabiera ![]() Dobra. A teraz na powa¿nie. Póki jeste¶ na ich utrzymaniu maj± prawo dyktowaæ warunki. I nie musi mieæ to zwi±zku z katolicyzmem. Dla wiêkszo¶ci rodziców ¶wiadomo¶æ, ¿e dwa pokoje dalej ich dziecko uprawia seks jest bardzo bardzo niekomfortowa. Wiêc je¿eli Ci zale¿y na zdrowiu psychicznym rodziców radzê trzymaæ ¿±dzê na wodzy. Ju¿ by³y chyba setki takich w±tków. Wystarczy poszukaæ. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 327
|
Kiedy koñcz± siê ferie? Ten wysyp nowych durnowatych w±tków nie jest ju¿ zabawny.
Co drugi za³o¿ony przez trolla.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 303
|
Historia rodem z filmów: nago wyrzuci³ go z domu, zabrali mi komórê i kompa,a zostawili tylko ksi±¿ki itp.
Przejdzie im,a Ty za ten czas nadrobisz zaleg³e lekcjê
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
Ogarnij autorko...
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 10 541
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
masz 18 lat i bêd± decydowaæ o tym czy siê z kim¶ kochasz czy nie ? zaszanta¿uj ich teraz ¿e siê wyprowadzisz do tego ch³opaka. Jeste¶ odpowiedzialna wiesz co robisz chyba i ten ch³opak. Moi rodzice zaczêli wspó³¿yæ ze sob± w podobnym wieku do mojego- wiem to bo moja siostra urodzila sie jak matka miala troche wiecej jak 19 lat, wiêc nie bêd± mogli mi prawiæ kazañ na ten temat jak lepsi nie byli.. A Twoi ile mieli jak najstarsze dziecko siê urodzi³o?(odejmij 9 msc i bedziesz miala na pewno juz który¶ z kolei ich stosunek). Mnie rodzice nie przy³apali, ale jakby mi zabrali telefon, komputer + jaki¶ szlaban to ani chwili d³u¿ej bym nie siedzia³a w tym domu z nimi
|
|
|
|
|
#40 | |
|
na przekór do celu
Wiadomo¶ci: 39 095
|
Cytat:
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 067
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 114
|
Dziewczyny, poma³u.
Argument, ¿e ona jest na utrzymaniu rodziców i ma siê ich s³uchaæ jest akurat trafny, ale Wy to piszecie jakby ona mia³a nie uprawiaæ seksu, bo rodzice nie pozwalaj±, a przecie¿ j± utrzymuj±. Dla mnie takie szlabany dla doros³ej dziewczyny s± ¶mieszne. Szlaban dosta³a za seks, no trzymajcie mnie. A po za tym przyznaæ siê, która z Was nie korzysta³a z wolnej chaty? ![]() Dodam, ¿e jestem matk±. |
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 884
|
Cytat:
(prawny) dzieci nie maj± obowi±zku s³uchaæ rodziców, to kwestia wychowania, kultury. Dziecko to nie w³asno¶æ. Poza tym kwestia za czyje pieni±dze kupiony jest tel/komp jest wa¿na. Ja w wieku 18 lat mia³am telelfon, laptopa i górê ciuchów kupionych za pieni±dze, które zarobi³am, i gdyby mi kto¶ to chcia³ odebraæ, to zadzwoni³abym na policjê ;] |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dok³adnie tak, ja niestety by³am wychowywana jak w³asno¶æ. Jak ju¿ wy¿ej napisa³am, dla mnie szlaban dla osiemnastolatki jest po prostu ¶mieszny, to ju¿ jest doros³a osoba i rodzice nie zmieni± tego szlabanem czy zabraniem komputera. Edit: w sensie, ¿e mieli prawo zabraæ komputer je¿eli by³ kupiony za ich pieni±dze, chodzi mi bardziej o to, ¿e to jest ¶mieszne, ¿e jej dali szlaban i zabrali komputer za seks.
Edytowane przez Blue Jeans Czas edycji: 2014-01-29 o 16:12 |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 651
|
Cytat:
![]() Rodzice te¿ czêsto kupuj± ubrania, jak kto¶ jeszcze nie zarabia. I co wtedy? To te¿ mog± odebraæ jak siê biedaczki oburz±, ¿e dziecko raczy mieæ swoj± wizjê ¿ycia? Niepowa¿ne jest równie¿ dawanie 18latce szlabanu za seks
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 178
|
Cytat:
Co do tematu, nie przejmuj siê, Twoim rodzicom przejdzie/ |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Straszne to by³o, dziewczyna z nerwów ju¿ tego okresu nie dostawa³a, oczywi¶cie zaraz te¶cik matka kupowa³a i musia³a robiæ, do ginekologa jak sz³a to matka na badanie patrzy³a. Ten kalendarz miesi±czkowy obsesyjnie pilnowa³a, jeden dzieñ siê spó¼ni³ to te¶cik i dopóki okresu nie ma do tylko do szko³y wychodzi³a i pó¼niej by³a zamykana na klucz w domu. Ona ju¿ nawet ze szko³y zwiewa³a i sobie sama usprawiedliwienia pisa³a, to do mnie matka jej wyskoczy³a, ¿e ja jej karzê na lekcje nie chodziæ i jej piszê usprawiedliwienia, a ona to robi³a, ¿eby siê z tym ch³opakiem spotykaæ, pó¼niej w koñcu da³a za wygran± i z nim zerwa³a. |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak mieszka³am z rodzicami to mia³am okres w czasie, gdy moja mama, bo razem chodzi³y¶my z³e i tylko "o jak mnie boli brzuch"
Wiêc na oko mo¿na by³o okre¶liæ, kiedy ten okres siê pojawia ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
masakra
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 651
|
Cytat:
![]() Pokazywanie podpasek?
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
To prawda, dziewczyna na pocz±tku siê buntowa³a, ale teraz to ona mówi, ¿e jest jej przykro, ¿e 'takie rzeczy' (jakie?) mamie robi³a.. W sensie, ¿e ona by³a z³a, a biedna mama musia³a j± pilnowaæ i siê denerwowaæ.
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 465
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 825
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 327
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

W³a¶nie tatko wszed³ do domu, a my sprintem ubierali¶my kluczowe czê¶ci garderoby i niefortunnie co¶ do mnie zacz±³ gadaæ i wszed³ do pokoju. Nie widzia³am go takiego zawstydzonego
Udawa³ pó¼niej, ¿e nic siê nie sta³o, za to moj ch³opak siê go ba³ przez ho ho ho 

jak z nimi w ogole rozmawiac, oni nie sa jakimis ultrakatolikami, ale ciagle mnie traktuja dziecko

Straszne to by³o, dziewczyna z nerwów ju¿ tego okresu nie dostawa³a, oczywi¶cie zaraz te¶cik matka kupowa³a i musia³a robiæ, do ginekologa jak sz³a to matka na badanie patrzy³a.