Rodzice mnie przy³apali z ch³opakiem i mam teraz piek³o w domu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-01-29, 02:30   #31
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 298
Dot.: Rodzice mnie przy³apali z ch³opakiem i mam teraz piek³o w domu

Mnie kiedy¶ nakryli, ale jak mia³am 20 lat i wpad³am na weekend w odwiedziny do rodziców W³a¶nie tatko wszed³ do domu, a my sprintem ubierali¶my kluczowe czê¶ci garderoby i niefortunnie co¶ do mnie zacz±³ gadaæ i wszed³ do pokoju. Nie widzia³am go takiego zawstydzonego Udawa³ pó¼niej, ¿e nic siê nie sta³o, za to moj ch³opak siê go ba³ przez ho ho ho

No ale do tematu w±tku to --> trololololo
Nie ma to, jak zabranie kompa telefonu, ale pozwolenie, by taszczyæ lapka kole¿anki do domu :P
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 04:00   #32
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Poka¿ wiadomo¶æ
Tak siê zastanawiam co by zrobi³ mój tata jakby nakry³ mnie na tym z ch³opakiem i o zgrozo chyba ju¿ wiem
Z ryzykowaniem poczekaj chocia¿ do wiosny, aby¶cie nie pozamarzali wygnani jak Was Bóg stworzy³
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 09:56   #33
DopplegangerEddarda
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 5 762

Cytat:
Napisane przez elve356 Poka¿ wiadomo¶æ
Mamy po 18 lat, mieli¶my mieæ "woln± chatê" przez ca³± noc, ale okazalo siê, ¿e ojciec czego¶ zapomnia³ i siê wróci³ no i nas nakry³, zacze³o sie straszne pieklo, ojciec wywalil go bez ubran z naszego domu, potem oczywiscie powiedzial mamie, mam teraz zakaz na wszystko, zabrali mi telefon, komputer w pokoju mam tylko ksiazki bo stwierdzili ze w tym wieku powinnam sie interesowac nauk± jak z nimi w ogole rozmawiac, oni nie sa jakimis ultrakatolikami, ale ciagle mnie traktuja dziecko
A w rodziców ³ózku ?

To siê lepiej ciesz, ¿e ja nie jestem twoim ojcem

Jak mój m³odszy brat co¶ przeskrobie to po prostu matka mu nie op³aca telefonu przez miesi±c dwa a kable od komputera zabiera

Dobra. A teraz na powa¿nie. Póki jeste¶ na ich utrzymaniu maj± prawo dyktowaæ warunki. I nie musi mieæ to zwi±zku z katolicyzmem. Dla wiêkszo¶ci rodziców ¶wiadomo¶æ, ¿e dwa pokoje dalej ich dziecko uprawia seks jest bardzo bardzo niekomfortowa. Wiêc je¿eli Ci zale¿y na zdrowiu psychicznym rodziców radzê trzymaæ ¿±dzê na wodzy.

Ju¿ by³y chyba setki takich w±tków. Wystarczy poszukaæ.
DopplegangerEddarda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 12:34   #34
201701300922
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 327

Kiedy koñcz± siê ferie? Ten wysyp nowych durnowatych w±tków nie jest ju¿ zabawny.
Co drugi za³o¿ony przez trolla.
201701300922 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 12:51   #35
Medussaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 303

Historia rodem z filmów: nago wyrzuci³ go z domu, zabrali mi komórê i kompa,a zostawili tylko ksi±¿ki itp.
Przejdzie im,a Ty za ten czas nadrobisz zaleg³e lekcjê
Medussaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 13:08   #36
ZieloneOczy1993
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 40

Ogarnij autorko...
ZieloneOczy1993 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 13:23   #37
201607111040
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 541

Cytat:
Napisane przez laisla Poka¿ wiadomo¶æ
Z ryzykowaniem poczekaj chocia¿ do wiosny, aby¶cie nie pozamarzali wygnani jak Was Bóg stworzy³
Moim zdaniem zupe³nie inaczej by zareagowa³(pewnie spyta³by siê czy mamy gumki aby dziadkiem za wczesnie nie zosta³ i ¿yczy³by mi³ej zabawy). Aczkolwiek z moim tat± to nigdy nic nie wiadomo.
201607111040 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 13:28   #38
ZieloneOczy1993
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 40

Cytat:
Moim zdaniem zupe³nie inaczej by zareagowa³(pewnie spyta³by siê czy mamy gumki aby dziadkiem za wczesnie nie zosta³ i ¿yczy³by mi³ej zabawy). Aczkolwiek z moim tat± to nigdy nic nie wiadomo.
Lusia, przestañ. Wyobrazi³am to sobie
ZieloneOczy1993 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 13:35   #39
kinomaniakowa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

masz 18 lat i bêd± decydowaæ o tym czy siê z kim¶ kochasz czy nie ? zaszanta¿uj ich teraz ¿e siê wyprowadzisz do tego ch³opaka. Jeste¶ odpowiedzialna wiesz co robisz chyba i ten ch³opak. Moi rodzice zaczêli wspó³¿yæ ze sob± w podobnym wieku do mojego- wiem to bo moja siostra urodzila sie jak matka miala troche wiecej jak 19 lat, wiêc nie bêd± mogli mi prawiæ kazañ na ten temat jak lepsi nie byli.. A Twoi ile mieli jak najstarsze dziecko siê urodzi³o?(odejmij 9 msc i bedziesz miala na pewno juz który¶ z kolei ich stosunek). Mnie rodzice nie przy³apali, ale jakby mi zabrali telefon, komputer + jaki¶ szlaban to ani chwili d³u¿ej bym nie siedzia³a w tym domu z nimi
kinomaniakowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 13:52   #40
viva91
na przekór do celu

Wiadomo¶ci: 39 095

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Poka¿ wiadomo¶æ
Kiedy koñcz± siê ferie? Ten wysyp nowych durnowatych w±tków nie jest ju¿ zabawny.
Co drugi za³o¿ony przez trolla.
Dopiero koñczy siê pierwszy turnus, wiêc trzeba uzbroiæ siê w cierpliwo¶æ
Stary 2014-01-29, 15:49   #41
KrwawaMary86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 067

Cytat:
Napisane przez viva91 Poka¿ wiadomo¶æ
Dopiero koñczy siê pierwszy turnus, wiêc trzeba uzbroiæ siê w cierpliwo¶æ
I jak tu ¿yæ?
KrwawaMary86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 15:57   #42
Blue Jeans
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 114

Dziewczyny, poma³u.
Argument, ¿e ona jest na utrzymaniu rodziców i ma siê ich s³uchaæ jest akurat trafny, ale Wy to piszecie jakby ona mia³a nie uprawiaæ seksu, bo rodzice nie pozwalaj±, a przecie¿ j± utrzymuj±. Dla mnie takie szlabany dla doros³ej dziewczyny s± ¶mieszne. Szlaban dosta³a za seks, no trzymajcie mnie. A po za tym przyznaæ siê, która z Was nie korzysta³a z wolnej chaty?
Dodam, ¿e jestem matk±.
Blue Jeans jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 16:03   #43
forsvinn
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 884

Cytat:
Napisane przez Blue Jeans Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, poma³u.
Argument, ¿e ona jest na utrzymaniu rodziców i ma siê ich s³uchaæ jest akurat trafny, ale Wy to piszecie jakby ona mia³a nie uprawiaæ seksu, bo rodzice nie pozwalaj±, a przecie¿ j± utrzymuj±. Dla mnie takie szlabany dla doros³ej dziewczyny s± ¶mieszne. Szlaban dosta³a za seks, no trzymajcie mnie. A po za tym przyznaæ siê, która z Was nie korzysta³a z wolnej chaty?
Dodam, ¿e jestem matk±.
Rodzice maj± obowi±zek utrzymywaæ dzieci
(prawny)
dzieci nie maj± obowi±zku s³uchaæ rodziców, to kwestia wychowania, kultury. Dziecko to nie w³asno¶æ. Poza tym kwestia za czyje pieni±dze kupiony jest tel/komp jest wa¿na. Ja w wieku 18 lat mia³am telelfon, laptopa i górê ciuchów kupionych za pieni±dze, które zarobi³am, i gdyby mi kto¶ to chcia³ odebraæ, to zadzwoni³abym na policjê ;]
forsvinn jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 16:09   #44
Blue Jeans
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez forsvinn Poka¿ wiadomo¶æ
Rodzice maj± obowi±zek utrzymywaæ dzieci
(prawny)
dzieci nie maj± obowi±zku s³uchaæ rodziców, to kwestia wychowania, kultury. Dziecko to nie w³asno¶æ. Poza tym kwestia za czyje pieni±dze kupiony jest tel/komp jest wa¿na. Ja w wieku 18 lat mia³am telelfon, laptopa i górê ciuchów kupionych za pieni±dze, które zarobi³am, i gdyby mi kto¶ to chcia³ odebraæ, to zadzwoni³abym na policjê ;]

Dok³adnie tak, ja niestety by³am wychowywana jak w³asno¶æ.
Jak ju¿ wy¿ej napisa³am, dla mnie szlaban dla osiemnastolatki jest po prostu ¶mieszny, to ju¿ jest doros³a osoba i rodzice nie zmieni± tego szlabanem czy zabraniem komputera.

Edit: w sensie, ¿e mieli prawo zabraæ komputer je¿eli by³ kupiony za ich pieni±dze, chodzi mi bardziej o to, ¿e to jest ¶mieszne, ¿e jej dali szlaban i zabrali komputer za seks.

Edytowane przez Blue Jeans
Czas edycji: 2014-01-29 o 16:12
Stary 2014-01-29, 16:58   #45
patrzacwniebo
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 651

Cytat:
Dok³adnie tak, ja niestety by³am wychowywana jak w³asno¶æ.
Jak ju¿ wy¿ej napisa³am, dla mnie szlaban dla osiemnastolatki jest po prostu ¶mieszny, to ju¿ jest doros³a osoba i rodzice nie zmieni± tego szlabanem czy zabraniem komputera.

Edit: w sensie, ¿e mieli prawo zabraæ komputer je¿eli by³ kupiony za ich pieni±dze, chodzi mi bardziej o to, ¿e to jest ¶mieszne, ¿e jej dali szlaban i zabrali komputer za seks.
Czy ja wiem... Przecie¿ jak co¶ by³o np prezentem od nich to jak mo¿na to wci±¿ uznawaæ za w³asne? Jako¶ nie wyobra¿am sobie daæ komu¶ prezentu (który sama kupi³am) a pó¼niej w razie k³ótni czy jakiejkolwiek niezgodno¶ci zdañ, odbieraæ to tej osobie. To niepowa¿ne

Rodzice te¿ czêsto kupuj± ubrania, jak kto¶ jeszcze nie zarabia. I co wtedy? To te¿ mog± odebraæ jak siê biedaczki oburz±, ¿e dziecko raczy mieæ swoj± wizjê ¿ycia?

Niepowa¿ne jest równie¿ dawanie 18latce szlabanu za seks Ale pomimo, ¿e w±tek jest trollowy, to takie sytuacje niestety maj± miejsce
Stary 2014-01-29, 17:10   #46
Blue Jeans
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrzacwniebo Poka¿ wiadomo¶æ
Czy ja wiem... Przecie¿ jak co¶ by³o np prezentem od nich to jak mo¿na to wci±¿ uznawaæ za w³asne? Jako¶ nie wyobra¿am sobie daæ komu¶ prezentu (który sama kupi³am) a pó¼niej w razie k³ótni czy jakiejkolwiek niezgodno¶ci zdañ, odbieraæ to tej osobie. To niepowa¿ne

Rodzice te¿ czêsto kupuj± ubrania, jak kto¶ jeszcze nie zarabia. I co wtedy? To te¿ mog± odebraæ jak siê biedaczki oburz±, ¿e dziecko raczy mieæ swoj± wizjê ¿ycia?

Niepowa¿ne jest równie¿ dawanie 18latce szlabanu za seks Ale pomimo, ¿e w±tek jest trollowy, to takie sytuacje niestety maj± miejsce
Niestety tak. Mia³am tak± kole¿ankê. Jej matka jak dowiedzia³a siê, ¿e ona uprawia seks ze swoim ch³opakiem wpad³a w jaki¶ sza³, nie chcia³a jej z domu wypuszczaæ, zabroni³a siê z nim spotykaæ, jak ju¿ gdzie¶ wysz³a to co godzinê musia³a siê w domu meldowaæ a jak jej siê spó¼nia³ okres to dostawa³a szlaban, bez komentarza. To jest przykre, bo ona ju¿ dokona³a wyboru, rodzic ju¿ z tym nic nie zrobi, szczególnie szlabanami. Ja te¿ niestety by³am uczona, ¿e seks to co¶ z³ego i ¿e nie mogê tego robiæ to by³ temat tabu i nawet teraz bêd±c mê¿atk± ja siê autentycznie przed mam± wstydzê, ¿e uprawiam seks - naprawdê. Osobi¶cie wola³abym porozmawiaæ ze swoim dzieckiem o antykoncepcji ni¿ robiæ takie rzeczy jak wy¿ej.
Stary 2014-01-29, 17:19   #47
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinomaniakowa Poka¿ wiadomo¶æ
masz 18 lat i bêd± decydowaæ o tym czy siê z kim¶ kochasz czy nie ? zaszanta¿uj ich teraz ¿e siê wyprowadzisz do tego ch³opaka. Jeste¶ odpowiedzialna wiesz co robisz chyba i ten ch³opak. Moi rodzice zaczêli wspó³¿yæ ze sob± w podobnym wieku do mojego- wiem to bo moja siostra urodzila sie jak matka miala troche wiecej jak 19 lat, wiêc nie bêd± mogli mi prawiæ kazañ na ten temat jak lepsi nie byli.. A Twoi ile mieli jak najstarsze dziecko siê urodzi³o?(odejmij 9 msc i bedziesz miala na pewno juz który¶ z kolei ich stosunek). Mnie rodzice nie przy³apali, ale jakby mi zabrali telefon, komputer + jaki¶ szlaban to ani chwili d³u¿ej bym nie siedzia³a w tym domu z nimi
Najlepiej niech zostanie bez kompa, telefonu i dachu nad g³ow±
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
Stary 2014-01-29, 17:53   #48
zekori
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 178

Cytat:
Niestety tak. Mia³am tak± kole¿ankê. Jej matka jak dowiedzia³a siê, ¿e ona uprawia seks ze swoim ch³opakiem wpad³a w jaki¶ sza³, nie chcia³a jej z domu wypuszczaæ, zabroni³a siê z nim spotykaæ, jak ju¿ gdzie¶ wysz³a to co godzinê musia³a siê w domu meldowaæ a jak jej siê spó¼nia³ okres to dostawa³a szlaban, bez komentarza. To jest przykre, bo ona ju¿ dokona³a wyboru, rodzic ju¿ z tym nic nie zrobi, szczególnie szlabanami. Ja te¿ niestety by³am uczona, ¿e seks to co¶ z³ego i ¿e nie mogê tego robiæ to by³ temat tabu i nawet teraz bêd±c mê¿atk± ja siê autentycznie przed mam± wstydzê, ¿e uprawiam seks - naprawdê. Osobi¶cie wola³abym porozmawiaæ ze swoim dzieckiem o antykoncepcji ni¿ robiæ takie rzeczy jak wy¿ej.
A jak jej matka to sprawdza³a?

Co do tematu, nie przejmuj siê, Twoim rodzicom przejdzie/
zekori jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 18:01   #49
Blue Jeans
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zekori Poka¿ wiadomo¶æ

Co do tematu, nie przejmuj siê, Twoim rodzicom przejdzie/
Musia³a jej zaznaczaæ w kalendarzu i pokazywaæ podpaski, bo na tampony mia³a zakaz. Ogólnie to ³azi³a za ni±, nie mia³a dziewczyna prywatno¶ci, grzeba³a jej w rzeczach, ca³e ¿ycie jej matka zaplanowa³a, szko³ê, studia. Zawsze jak co¶ przeskroba³a to matka nie dopuszcza³a do siebie my¶li, ¿e to ona i nas - jej kole¿anki te¿ terroryzowa³a, ¿e my j± niby do czego¶ zmuszamy cz namawiamy. Straszne to by³o, dziewczyna z nerwów ju¿ tego okresu nie dostawa³a, oczywi¶cie zaraz te¶cik matka kupowa³a i musia³a robiæ, do ginekologa jak sz³a to matka na badanie patrzy³a.
Ten kalendarz miesi±czkowy obsesyjnie pilnowa³a, jeden dzieñ siê spó¼ni³ to te¶cik i dopóki okresu nie ma do tylko do szko³y wychodzi³a i pó¼niej by³a zamykana na klucz w domu. Ona ju¿ nawet ze szko³y zwiewa³a i sobie sama usprawiedliwienia pisa³a, to do mnie matka jej wyskoczy³a, ¿e ja jej karzê na lekcje nie chodziæ i jej piszê usprawiedliwienia, a ona to robi³a, ¿eby siê z tym ch³opakiem spotykaæ, pó¼niej w koñcu da³a za wygran± i z nim zerwa³a.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 18:03   #50
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zekori Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jak mieszka³am z rodzicami to mia³am okres w czasie, gdy moja mama, bo razem chodzi³y¶my z³e i tylko "o jak mnie boli brzuch" Wiêc na oko mo¿na by³o okre¶liæ, kiedy ten okres siê pojawia

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Musia³a jej zaznaczaæ w kalendarzu i pokazywaæ podpaski, bo na tampony mia³a zakaz. Ogólnie to ³azi³a za ni±, nie mia³a dziewczyna prywatno¶ci, grzeba³a jej w rzeczach, ca³e ¿ycie jej matka zaplanowa³a, szko³ê, studia. .
£ooooo jaki hardcore masakra
K&K
Stary 2014-01-29, 18:42   #51
patrzacwniebo
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 651

Cytat:
Musia³a jej zaznaczaæ w kalendarzu i pokazywaæ podpaski, bo na tampony mia³a zakaz. Ogólnie to ³azi³a za ni±, nie mia³a dziewczyna prywatno¶ci, grzeba³a jej w rzeczach, ca³e ¿ycie jej matka zaplanowa³a, szko³ê, studia. Zawsze jak co¶ przeskroba³a to matka nie dopuszcza³a do siebie my¶li, ¿e to ona i nas - jej kole¿anki te¿ terroryzowa³a, ¿e my j± niby do czego¶ zmuszamy cz namawiamy. Straszne to by³o, dziewczyna z nerwów ju¿ tego okresu nie dostawa³a, oczywi¶cie zaraz te¶cik matka kupowa³a i musia³a robiæ, do ginekologa jak sz³a to matka na badanie patrzy³a.
Ten kalendarz miesi±czkowy obsesyjnie pilnowa³a, jeden dzieñ siê spó¼ni³ to te¶cik i dopóki okresu nie ma do tylko do szko³y wychodzi³a i pó¼niej by³a zamykana na klucz w domu. Ona ju¿ nawet ze szko³y zwiewa³a i sobie sama usprawiedliwienia pisa³a, to do mnie matka jej wyskoczy³a, ¿e ja jej karzê na lekcje nie chodziæ i jej piszê usprawiedliwienia, a ona to robi³a, ¿eby siê z tym ch³opakiem spotykaæ, pó¼niej w koñcu da³a za wygran± i z nim zerwa³a.
Bez obrazy ale ta jej matka to chyba nadaje siê do wsadzenia w kaftan i oddelegowania jej do odpowiednich specjalistów
Pokazywanie podpasek? Zamykanie na klucz? Kompletne odarcie cz³owieka z godno¶ci i prywatno¶ci
Stary 2014-01-29, 18:57   #52
Blue Jeans
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrzacwniebo Poka¿ wiadomo¶æ
Bez obrazy ale ta jej matka to chyba nadaje siê do wsadzenia w kaftan i oddelegowania jej do odpowiednich specjalistów
Pokazywanie podpasek? Zamykanie na klucz? Kompletne odarcie cz³owieka z godno¶ci i prywatno¶ci
To prawda, dziewczyna na pocz±tku siê buntowa³a, ale teraz to ona mówi, ¿e jest jej przykro, ¿e 'takie rzeczy' (jakie?) mamie robi³a.. W sensie, ¿e ona by³a z³a, a biedna mama musia³a j± pilnowaæ i siê denerwowaæ.
Stary 2014-01-29, 21:27   #53
poison.iv
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 465

Cytat:
W³a¶nie jestem zdanie, ¿e w takiej sytuacji, gdy rodzice nakryli jakby nie by³o pe³noletni± dziewczynê na seksie powinny zorientowaæ siê, czy i jak siê zabezpiecza, porozmawiaæ o tym, o odpowiedzialno¶ci, zaproponowaæ wizytê u ginekologa, w celu dobrania najlepszej metody antykoncepcji itp. Przecie¿ nie bêd± jej trzymaæ pod kluczem do trzydziestki
poison.iv jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-29, 23:42   #54
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

Cytat:
Kurcze, to podziwiam (szczególnie za ¿yczenie dobrej zabawy)
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-30, 10:48   #55
201701300922
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 327

Cytat:
Coo? Nie mie¶ci mi siê to w g³owie. Chyba bym uciek³a z domu i mieszka³a pod mostem, a z tak± matk± bym nie wytrzyma³a.
201701300922 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-30 10:48:06

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.