|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: mały szybki wątek w styczniu odżywki do włosów, pachnace żele i pielęgnacja twa
lumene jest jasnym pudrem
Psysicians Formula jest jasnym ale troche już ciemniejszym i rozświetlającym Sephora puder mineralny nr 25 medium - jak sama nazwa wskazuje średni al dla bladzochów nadaje sie raczej na brązer |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mały szybki wątek w styczniu odżywki do włosów, pachnace żele i pielęgnacja twa
Coś u mnie za whipped?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Tylko podklady? Azjatyckie bb Cię nie interesują? Podkładów nie mam do wymiany. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za podkład?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
tylko max factor podkład mi się podoba
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
coś u mnie? wpadło mi w oko kilka rzeczy..
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Odżywka wella (użyłam 4 razy w małych ilościach, jest skuteczna niestety musiałam zmienić na całą serię dla wypadajacych włosów)
preparat przeciw wilgoci do butów (użyłam 5 razy, zostało niemal wszystko) dezodorant adidas żel do mycia ciała naturalny! (zużycie na foto) coś u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.